העיקר שיעבדו.חבל שזה לא עובד גם ההפך...
מתאים לי איזה דוס מפגר שינקה את הבית.
זה מה שיציל את המדינה שלנו.
נכתב ב- 18/10/2010, 21:51
When You Do Something You've Never Done Before,
No matter how poorly it turns out,
You're on your way to doing it better next time
נכתב ב- 18/10/2010, 21:56
זה מה שיציל את המדינה שלנו.
נכתב ב- 18/10/2010, 22:20
נכתב ב- 19/10/2010, 04:02
נכתב ב- 19/10/2010, 07:28
לרותם ושאר המתלהבים.
בפעם האחרונה שמישהו הקביל בין הנאציזם הארור ליהודי , קרה פה רצח. אז נא להרגיע עם השימוש במישלי היטלר מיין קאמף וכדומה.
ואני יגיד עכשיו כמה מישפטים בקצרה בכדי שלא תבינו ..ורק בהירי המחשבה ונקיי השכל והדעת...אולי כן.
אף אחד גם לא אמר שיכריחו איזה גוי בימות המשיח או בעולם הבא להיות עבד
זה יהיה בהתנדבות.
כמו למשל היום בלילה, לפני שעתיים, חבר שלי היה צריך עזרה והיו לו מעט פועלים וכו' והתנדבתי לעזור לו לפנות כל מיני דברים, הזעתי כמו סוס והיה לי נורא קשה
אבל אני יודע שמחר יש עבודה חשובה בבוקר, והוא עובד במקום שזה בגדר מיצווה ותרומה לציבור...אז חשבתי : למה שיהיה לו קשה, מה כפת לי לתרום קצת מעצמי
אז התלכלכתי והתעייפתי
הפועלים שלו שראו אותי בעבודה, היו בטוחים שהוא משלם לי
ואתם , אם הייתם שם , הייתם בוודאי מרחמים עלי,....אז אפשר כמובן לטעון שאני עבד. אבל מצידי זה לא כך
מצידי זו הייתה מצווה חשובה
זהו בדיוק מה שיקרה בימות המשיח
הגויים יבינו את הערך הגבוה של עבודת ה' ולימוד התורה ופשוט יתנדבו לעזור בכדי לקחת חלק בזה
והם יקבלו על שכר עצום.
אז דבר ראשון, תפסיקו לטחון מים ולהבעיר את הכעס שלכם כמו ילדים קטנים. אתם באמת מאמינים שהרב עובדיה או היהדות מתכוונת לעשות רצח עם שיטתי כמו הנאצים?
זה מזעזע מה שנרמז כאן וזוהי בושה וחרפה לחינוך שנתנו לכם בבתי הספר.
רק במדינה המטומטמת הזאת זה קורה--במדינה שכל ידיעה שניה בחדשות זה רצח או שיסוף גרון או תקיפה אלימה ועוד ועוד מהצד החילוני של המיתרס
מקבל האזרח הקטן וזעיר המחשבה (עקב מאות שעות של מישחקי מחשב ובידור) ביטחון אין סוף לתקוף את היהדות הנאמנה.
כאילו בכדי לאזן את חוסר השפיות.
די כבר!
אולי תעשו קצת חשבון נפש עם מערכת החינוך שהביאה אותנו למקום הנמוך והשפל הזה?
לא יאמן! בנאדם כותב על יהודי אחר שהוא היטלר או מוצא דברי טעם במילים של הצורר הנאצי שהחריב מאות אלפי בתי אב בישראל
שטבח בילדים רכים ושרף זקנים ונשים חסרי ישע בשיטתיות של מהנדס פסיכופט.
יהודי משלנו כותב ככה!!!
ועוד נמצא משתמש או שתיים שעושים לו לייק על זה?!!
הזוי
חבל ששר החינוך המהולל שלנו או איזו ועדה מכובדת לא רואה את הדברים, כי זאת זילות בזכר השואה והקורבנות
רותם אתה פשוט צריך להתבייש במה שכתבת או לפחות להבהיר בצורה נורמלית
לא כל דבר מותר לומר
נכתב ב- 19/10/2010, 08:57
+1לרותם ושאר המתלהבים.
בפעם האחרונה שמישהו הקביל בין הנאציזם הארור ליהודי , קרה פה רצח. אז נא להרגיע עם השימוש במישלי היטלר מיין קאמף וכדומה.
ואני יגיד עכשיו כמה מישפטים בקצרה בכדי שלא תבינו ..ורק בהירי המחשבה ונקיי השכל והדעת...אולי כן.
זה יהיה בהתנדבות.
כמו למשל היום בלילה, לפני שעתיים, חבר שלי היה צריך עזרה והיו לו מעט פועלים וכו' והתנדבתי לעזור לו לפנות כל מיני דברים, הזעתי כמו סוס והיה לי נורא קשה
אבל אני יודע שמחר יש עבודה חשובה בבוקר, והוא עובד במקום שזה בגדר מיצווה ותרומה לציבור...אז חשבתי : למה שיהיה לו קשה, מה כפת לי לתרום קצת מעצמי
אז התלכלכתי והתעייפתי
ואתם , אם הייתם שם , הייתם בוודאי מרחמים עלי,....אז אפשר כמובן לטעון שאני עבד. אבל מצידי זה לא כך
הגויים יבינו את הערך הגבוה של עבודת ה' ולימוד התורה ופשוט יתנדבו לעזור בכדי לקחת חלק בזה
והם יקבלו על שכר עצום.
אז דבר ראשון, תפסיקו לטחון מים ולהבעיר את הכעס שלכם כמו ילדים קטנים. אתם באמת מאמינים שהרב עובדיה או היהדות מתכוונת לעשות רצח עם שיטתי כמו הנאצים?
רק במדינה המטומטמת הזאת זה קורה--במדינה שכל ידיעה שניה בחדשות זה רצח או שיסוף גרון או תקיפה אלימה ועוד ועוד מהצד החילוני של המיתרס
מקבל האזרח הקטן וזעיר המחשבה (עקב מאות שעות של מישחקי מחשב ובידור) ביטחון אין סוף לתקוף את היהדות הנאמנה.
די כבר!
לא יאמן! בנאדם כותב על יהודי אחר שהוא היטלר או מוצא דברי טעם במילים של הצורר הנאצי שהחריב מאות אלפי בתי אב בישראל
יהודי משלנו כותב ככה!!!
הזוי
חבל ששר החינוך המהולל שלנו או איזו ועדה מכובדת לא רואה את הדברים, כי זאת זילות בזכר השואה והקורבנות
לא כל דבר מותר לומר
באמת שאי אפשר לומר את הדברים בצורה טובה יותר .
נכתב ב- 19/10/2010, 10:39
זה לא משנה אם יכריחו את הגויים להיות עבדים בימות המשיח, עצם ההתבטאות שהם קיימים אך ורק כדי לעבוד את העם היהודי הארי היא התבטאות שלדעתי חורגת מגבולות חופש הביטוי.לרותם ושאר המתלהבים.
זה יהיה בהתנדבות.
אז התלכלכתי והתעייפתי
והם יקבלו על שכר עצום.
די כבר!
יהודי משלנו כותב ככה!!!
הזוי
לא כל דבר מותר לומר
נכתב ב- 19/10/2010, 12:21
1. זה לא משנה אם יכריחו את הגויים להיות עבדים בימות המשיח, עצם ההתבטאות שהם קיימים אך ורק כדי לעבוד את העם היהודי הארי היא התבטאות שלדעתי חורגת מגבולות חופש הביטוי.לרותם ושאר המתלהבים.
וכו' וכו'
.....לא כל דבר מותר לומר
בלה בלה בלה
2. אני בטוח שהיית אומר שגרמניה חוזרת להיות נאצית כמו פעם, וזה רק עניין של זמן עד שעוד היטלר יעלה לשלטון.
3. כמו שצויין כאן, ההבדל בין היטלר לבין הרב עובדיה הוא רק בצד המעשי, הדעות שלהם דומות.
4. אבל אני לא אתפלא אם בעתיד, תלמיד חכם של הרב עובדיה ששמע את כל דרישותיו המסיתות, יקרא לעשות את דבריו בצד המעשי, וכאן הדאגה שלי לפחות.
5. לכן, אין שום זילות בזכר השואה, אלא פשוט דאגה שהאסון הנורא הזה יקרה שוב, ועוד בידי הקורבנות, שדווקא הם צריכים לזכור את זה טוב מכולם.
. אם זה היה קורא בגרמניה וכו וכו ...אני בטוח שהיית אומר שגרמניה חוזרת להיות נאצית כמו פעם, וזה רק עניין של זמן עד שעוד היטלר יעלה לשלטון.
כמו שצויין כאן, ההבדל בין היטלר לבין הרב עובדיה הוא רק בצד המעשי, הדעות שלהם דומות.
אבל אני לא אתפלא אם בעתיד, תלמיד חכם של הרב עובדיה ששמע את כל דרישותיו המסיתות, יקרא לעשות את דבריו בצד המעשי, וכאן הדאגה שלי לפחות.
לכן, אין שום זילות בזכר השואה, אלא פשוט דאגה שהאסון הנורא הזה יקרה שוב, ועוד בידי הקורבנות, שדווקא הם צריכים לזכור את זה טוב מכולם.
נכתב ב- 19/10/2010, 12:33
נכתב ב- 19/10/2010, 12:40
נכון, ובצומת רמלה לוד יש באר נפטעובדיה יוסף זה בדיוק כמו היטלר ואם הייתה לו יכולת הוא היה משמיד את כל המוסלמים. הוא בעצמו אמר את זה לא פעם.
נכתב ב- 19/10/2010, 12:56
נכתב ב- 19/10/2010, 13:09
וליהודים, שיש להם תורה ונביאים, הם לא מסוכנים. אין גם פושעים יהודים.בהחלט הייתי אומר כך, כי לגוי אין שום תורה ואין לו נביאים ולא אחרונים. ואם הוא מפיץ דיעה שכזאת יתכן בהחלט שיש סכנה. אבל כך הוא הדבר כשאתה דן בתורת ישראל. והכל כפי שנאמר למעלה.
נכתב ב- 19/10/2010, 13:23
נכתב ב- 19/10/2010, 13:26
הבנתי שהגויים יתחננו לעבוד אצל האדונים היהודים והמרומים מכולם, כי יבינו שזה לטובתם.אם באמת קראת וככה ניראית הבנת הנקרא שלך, הדיון ביננו תם...וזה ממש חבל
והלוואי ותרד מהאולימפוס ותנסה שוב
נכתב ב- 19/10/2010, 14:56
נכתב ב- 19/10/2010, 16:37
עובדיה יוסף הוא איש חכם, שכתב הרבה ספרים חכמים ופסק הרבה פסיקות חכמות, אבל איבד את שפיותו בזקנתו. קורה.
קראתי את כל התגובה הארוכה שלך.
זה לא משנה עבורי אם הגויים יהיו עבדים של היהודים מרצונם או לא, אם אתה אומר שהם קיימים בשביל זה, זה כבר לא מקובל, מצטער.וליהודים, שיש להם תורה ונביאים, הם לא מסוכנים. אין גם פושעים יהודים.בהחלט הייתי אומר כך, כי לגוי אין שום תורה ואין לו נביאים ולא אחרונים. ואם הוא מפיץ דיעה שכזאת יתכן בהחלט שיש סכנה. אבל כך הוא הדבר כשאתה דן בתורת ישראל. והכל כפי שנאמר למעלה.
זה דומה להצעת של אלי ישי לייהד את העיר לוד כדי שלא יהיה בה פשע...
נכתב ב- 19/10/2010, 16:46
נכתב ב- 19/10/2010, 16:56
לא מנסה לצאת בסדר עם אף אחד.עובדיה יוסף הוא איש חכם, שכתב הרבה ספרים חכמים ופסק הרבה פסיקות חכמות, אבל איבד את שפיותו בזקנתו. קורה.
זה לא משנה עבורי אם הגויים יהיו עבדים של היהודים מרצונם או לא, אם אתה אומר שהם קיימים בשביל זה, זה כבר לא מקובל, מצטער.וליהודים, שיש להם תורה ונביאים, הם לא מסוכנים. אין גם פושעים יהודים.בהחלט הייתי אומר כך, כי לגוי אין שום תורה ואין לו נביאים ולא אחרונים. ואם הוא מפיץ דיעה שכזאת יתכן בהחלט שיש סכנה. אבל כך הוא הדבר כשאתה דן בתורת ישראל. והכל כפי שנאמר למעלה.
נדמה לי שאתה מנסה להיות בסדר עם כולם. ("עובדיה איש חכם אבל חולה נפש")
אני לא מבין למה הוא איש חכם, כי יש לו תחפושת פורים של צב נינג'ה?
איזה פסקות חכמות היו לו? גם הכלב שלי (אותה מנטליות כמו של עובדי יוסי) יכול לכתוב ספר, זה אומר שהוא חכם? אגב, הכלב שלי לא גזען ודוחה כמו עובדי (אפשר לקרוא לו ככה?)
אף אחד לא יחליט או יודע מה הדתות האחרות (שיזכו לחיים ארוכים) יעשו אחרי שחס ושלום יגיע המשיח הנגוע. (אני נגד המשיח כמובן ואעשה הכל כדי לעצור את בואו של השטן).
בקיצור, כל אלו שאומרים ש"מגזימים" וכל זה... מה מגזימים? הוא חזירון פילפלון. לא קללה או משהו, הוא פשוט כזה.
בקיצ קוץ - עובדי יוסי לא יחסר לי
נכתב ב- 19/10/2010, 16:59
לא מנסה לצאת בסדר עם אף אחד.עובדיה יוסף הוא איש חכם, שכתב הרבה ספרים חכמים ופסק הרבה פסיקות חכמות, אבל איבד את שפיותו בזקנתו. קורה.
נדמה לי שאתה מנסה להיות בסדר עם כולם. ("עובדיה איש חכם אבל חולה נפש")
אני לא מבין למה הוא איש חכם, כי יש לו תחפושת פורים של צב נינג'ה?
איזה פסקות חכמות היו לו? גם הכלב שלי (אותה מנטליות כמו של עובדי יוסי) יכול לכתוב ספר, זה אומר שהוא חכם? אגב, הכלב שלי לא גזען ודוחה כמו עובדי (אפשר לקרוא לו ככה?)
אף אחד לא יחליט או יודע מה הדתות האחרות (שיזכו לחיים ארוכים) יעשו אחרי שחס ושלום יגיע המשיח הנגוע. (אני נגד המשיח כמובן ואעשה הכל כדי לעצור את בואו של השטן).
בקיצור, כל אלו שאומרים ש"מגזימים" וכל זה... מה מגזימים? הוא חזירון פילפלון. לא קללה או משהו, הוא פשוט כזה.
בקיצ קוץ - עובדי יוסי לא יחסר לי
עובדיה כתב המון ספרים מגיל צעיר, נלחם נגד הקיפוח של הספרדים, ופסק פסיקות חכמות (אם תקרא קצת ברשת, תראה מה הוא פסק).
הוא גם נחשב לשמאלן יחסית, הוא בעד שלום ומוכן לוותר על שטחים.
עובדיה יוסף הוא אדם מבוגר מאוד, והרבה אנשים חכמים איבדו את שפיותם עם הגיל, ככה שזה לא סותר בכלל...
נכתב ב- 19/10/2010, 17:00
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים