עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

רשתות אלקטרוניקה באילת

• אנא התחבר בכדי להגיב
5 תגובות לנושא זה

#1 qa1234ws

qa1234ws

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,072 הודעות

נכתב ב- ‎15/01/2024‏, ‎17:35

איזה רשתות יש באילת, רוצה לקנות שם משהו ובודק בכל מיני אתרים, מה שאני מכיר זה  א&א מחשבים, קיי אס פי, ואייבורי.

#2 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎16/01/2024‏, ‎09:27

מה אתה מחפש? יש המון.

תחפש בגוגל את המוצר שאתה רוצה עם אילת ותמצא את החנויות שלא מופיעות בזאפ.

#3 qa1234ws

qa1234ws

• רשומים
  • 1,072 הודעות

נכתב ב- ‎16/01/2024‏, ‎14:24

רוצה לקנות מחשב נייד, אין לי דגם ספציפי, בדר"כ הייתי קונה באזור 3K (לא באילת) וזה היה מתאים לשימושים שלי, עכשיו רוצה לכוון קצת למעלה לכיוון 3.5K+ באילת, שזה אומר מחשב באזור ה-4.

בגדול הדרישות שלי שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מהגנרי של אינטל כלומר משהו של אינבידיה, זיכרון פנימי 16 ג'יגה, מעבד סביר מהדור האחרון או לפניו, גודל 15.6 אין צורך בווינדוס מובנה, זה פחות או יותר הדרישות, אה ומשתדל כמה שאפשר להימנע מלקנות לנובו (לא הצלחתי לשמור על מחשב של לנובו יותר מ-3 שנים לעומת אסוס שכבר אצלי 5 שנים ובהחלט עושה את העבודה, הוא בנוי הרבה יותר טוב מבחוץ, וכנראה הרבה יותר אמין מבפנים).

בסוף דצמבר תחילת ינואר היו הרבה מחשבים  שהתאימו לדרישות שלי במיוחד מסדרת TUF של אסוס, אבל באילת שומרים רק ל-7 ימים, ואני נוסע בעוד חודש מהיום, ובדקתי באתרים של החנויות וזה נראה שהמלאי נגמר, אז מנסה לבדוק במקומות נוספים.

#4 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎16/01/2024‏, ‎22:38

כמו שכתבת, או לעשות שמירה ברשתות הגדולות מתי שהן מאפשרות (KSP, אייבורי, באג, מחסני חשמל וכו') או לסגור עסקה עם חנות קטנה, לשלם להם את המחיר ושישמרו לך למתי שתגיע (אם זה אפשרי, בגדולות לא יאפשרו לך את זה...).

דווקא עם לפטופים כל הזמן יש שינויים, או שהמחיר יורד סתם ככה או שהדגמים הישנים מתחלפים בחדשים או שסתם עושים מבצע של 10-15% עם חברה מסוימת (נניח לנובו או ASUS) ואז באותו מחיר יש לך מפרטים יותר טובים. קשה לי להאמין שבדיוק בשבוע שאתה באילת לא יהיה באף חנות לפטופ שמתאים למה שאתה צריך.

• qa1234ws אוהב את זה

#5 RaisingShit

RaisingShit

כבר זוכרים את השם שלי

• Q-Sync
  • 297 הודעות

נכתב ב- ‎17/01/2024‏, ‎10:49

רוצה לקנות מחשב נייד, אין לי דגם ספציפי, בדר"כ הייתי קונה באזור 3K (לא באילת) וזה היה מתאים לשימושים שלי, עכשיו רוצה לכוון קצת למעלה לכיוון 3.5K+ באילת, שזה אומר מחשב באזור ה-4.

בגדול הדרישות שלי שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מהגנרי של אינטל כלומר משהו של אינבידיה, זיכרון פנימי 16 ג'יגה, מעבד סביר מהדור האחרון או לפניו, גודל 15.6 אין צורך בווינדוס מובנה, זה פחות או יותר הדרישות, אה ומשתדל כמה שאפשר להימנע מלקנות לנובו (לא הצלחתי לשמור על מחשב של לנובו יותר מ-3 שנים לעומת אסוס שכבר אצלי 5 שנים ובהחלט עושה את העבודה, הוא בנוי הרבה יותר טוב מבחוץ, וכנראה הרבה יותר אמין מבפנים).

בסוף דצמבר תחילת ינואר היו הרבה מחשבים  שהתאימו לדרישות שלי במיוחד מסדרת TUF של אסוס, אבל באילת שומרים רק ל-7 ימים, ואני נוסע בעוד חודש מהיום, ובדקתי באתרים של החנויות וזה נראה שהמלאי נגמר, אז מנסה לבדוק במקומות נוספים.

ממליץ לא להתקרב לאסוס.

אולי ללכת לכיוון דל או לנובו

#6 qa1234ws

qa1234ws

• רשומים
  • 1,072 הודעות

נכתב ב- ‎17/01/2024‏, ‎14:12

ממליץ לא להתקרב לאסוס.

אולי ללכת לכיוון דל או לנובו

על סמך מה אתה ממליץ, ניסיון אישי? כי הניסיון האישי שלי איתם מצוין, ודווקא לנובו לא עמד בציפיות שלי בפעמים האחרונות (למרות שהמחיר שלהם בדרך כלל מפתה).

ההתרשמות שלי שדל באמת חברה איכותית אבל המחיר למוצר דומה, בדרך כלל בפער משמעותי כלפי מעלה.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים