בדיקת תקינות המחשב להתקנת WINDOWS 11
WindowsPCHealthCheckSetup
נכתב ב- 25/06/2021, 06:59
בדיקת תקינות המחשב להתקנת WINDOWS 11
WindowsPCHealthCheckSetup
נכתב ב- 25/06/2021, 07:37
זה ידרוש רישיון מחדש? מתי צפוי לצאת באופן רישמי?
נכתב ב- 25/06/2021, 08:36
נכתב ב- 25/06/2021, 09:35
השדרוג ל-Windows 11 יוצע בחינם
ההפצה של Windows 11 תחל לא לפני אוקטובר, אך טרם לזאת היא תגיע ליצרני מחשבים (OEM) ולמפתחים בגרסאות בטא שונות.
נכתב ב- 25/06/2021, 11:03
ווינדוס 11 תומך רק במעבדי אינטל דור 8 ומעלה ומעבדי Ryzen מדור 2 ומעלה בגלל הדרישה ל TPM 2.
זה אומר שכל מי שקנה את המחשב שלו לפני שנת 2017, המחשב שלו בוודאות לא תומך.
יכול להיות שיצליחו לעקוף את ההגבלה אבל אז אף אחד לא מבטיח שהווינדוס יעבוד כמו שצריך או שבעתיד לא יצוץ איזה עדכון שידפוק לחלוטין את המערכת למי שניסה לעקוף את החסימה.
צעד מטומטם מאוד שיגרום לאנשים להישאר על ווינדוס 10, בדיוק כמו שנשארו על 7 ועל XP.
נכתב ב- 25/06/2021, 11:09
האם יש איזה דיבור על ניצול טוב יותר של החומרה?
נכתב ב- 25/06/2021, 13:07
ווינדוס 11 תומך רק במעבדי אינטל דור 8 ומעלה ומעבדי Ryzen מדור 2 ומעלה בגלל הדרישה ל TPM 2.
יכול להיות שיצליחו לעקוף את ההגבלה אבל אז אף אחד לא מבטיח שהווינדוס יעבוד כמו שצריך או שבעתיד לא יצוץ איזה עדכון שידפוק לחלוטין את המערכת למי שניסה לעקוף את החסימה.
צעד מטומטם מאוד שיגרום לאנשים להישאר על ווינדוס 10, בדיוק כמו שנשארו על 7 ועל XP.
לא יודע באיזה מדינה אתה חי , אבל בישראל אנשים פשוט כל הזמן קונים (לא רק מחשבים) ואני משער שבשנתיים הקרובות רק אחוזים בודדים יהיה להם מחשב לפני 2017.
רק לדוגמה, ראיתי עכשיו סקר בYNET שבו לכשלושים אחוז מהעונים יש רכב (שעולה לפחות פי 25-30 ממחשב) בן פחות מ-3 שנים.
בשאר העולם לדעתי בתחום האלקטרוניקה והמחשבים המצב די דומה (חוץ ממדינות ממש עניות).
נכתב ב- 25/06/2021, 13:16
ממה שהבנתי מדובר רק באזהרה בעת ההתקנה ולא הגבלה של ממש.
בכל מקרה גם אם תהיה הגבלה, אפשר להוסיף את הרכיב בצורה עצמאית לחלק מלוחות האם בעלות זניחה.
למי שיש מחשב עוד יותר ישן שבו אין אפשרות להוסיף ידנית - כנראה שזה מחשב חלש מאוד כך או כך.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 26/06/2021, 12:38
לא יודע באיזה מדינה אתה חי , אבל בישראל אנשים פשוט כל הזמן קונים (לא רק מחשבים) ואני משער שבשנתיים הקרובות רק אחוזים בודדים יהיה להם מחשב לפני 2017.
רק לדוגמה, ראיתי עכשיו סקר בYNET שבו לכשלושים אחוז מהעונים יש רכב (שעולה לפחות פי 25-30 ממחשב) בן פחות מ-3 שנים.
בשאר העולם לדעתי בתחום האלקטרוניקה והמחשבים המצב די דומה (חוץ ממדינות ממש עניות).
זה שכל ערס אידיוט קונה ג'יפ רק כי לשכן יש, לא אומר שצריך להוציא עכשיו 3 אלף ש"ח ומעלה בשביל מחשב חדש רק כדי להריץ ווינדוס.
ממה שהבנתי מדובר רק באזהרה בעת ההתקנה ולא הגבלה של ממש.
בכל מקרה גם אם תהיה הגבלה, אפשר להוסיף את הרכיב בצורה עצמאית לחלק מלוחות האם בעלות זניחה.
למי שיש מחשב עוד יותר ישן שבו אין אפשרות להוסיף ידנית - כנראה שזה מחשב חלש מאוד כך או כך.
https://www.dsogamin...or-amd-ryzen-3/
מדובר בהגבלה של ממש.
למה צריך להתעסק בלהביא רכיבים ומעקפים רק בשביל ווינדוס???
נכתב ב- 26/06/2021, 14:24
התקנתי את הבטא על איזה לפטופ זרוק (dell vostro 3450) שמחובר לטלוויזיה, התקנתי אותו כשדרוג על וינדוס 10 הקיים.
כמובן שהוא לא עומד בדרישות של מערכת ההפעלה אבל עקפתי בעזרת מדריך.
לא חוקר גדול, אבל בינתיים נראה כמו שיפור קוסמטי ולא מרגיש מערכת הפעלה חדשה.
הרישיון שהיה ב-10 ממשיך לעבוד ולא קיבל איזו התראה או משהו.
נכתב ב- 26/06/2021, 16:42
"ואני משער שבשנתיים הקרובות רק אחוזים בודדים יהיה להם מחשב לפני 2017."
אני מאמין שאתה מתכוון ללפטופים? כי מחשבים נייחים אנשים מחליפים פעם בעשור+
גם לגבי לפטופים זה לא המצב לדעתי, אנשים נקשרים למחשבים שלהם ואני מכיר המון אנשים שיש להם לפטופים מעפנים אבל פשוט אין להם כוח לקנות חדש.
כל מי שיש לו לפטופ עם SSD לא יחליף ללפטופ חדש בכזו מהירות, אלא אם תהיה לו סיבה טובה (אני מדבר על המשתמש הממוצע)
"ראיתי עכשיו סקר בYNET שבו לכשלושים אחוז מהעונים יש רכב (שעולה לפחות פי 25-30 ממחשב) בן פחות מ-3 שנים."
סקר של YNET זה לא מדד לכלום. בכללי, סקרים אינטרנטיים זה לא מדד לכלום.
-
נכתב ב- 27/06/2021, 07:38
נכתב ב- 27/06/2021, 12:02
בעיקרון "המנוע" של 11 זהה לזה של 10. עיקרי החידושים הם אלה :
עיצוב כללי חדש, כפתור ה"התחל" הוצמד למרכז
תומכת באפליקציות אנדרואיד
חנות יישומים משודרגת
שדרוג חינמי למשתמשי ווינדוס 10
נכתב ב- 27/06/2021, 12:25
אז חוץ מקצת UI שונה (לא שיפור UI), זה ההבדל? כי בעבר הם דחפו שמשחקים יתמכו ב-WIN10 וזה.. השאלה אם גם פה נראה כזה תהליך?
נכתב ב- 27/06/2021, 12:31
עיצוב כללי חדש, כפתור ה"התחל" הוצמד למרכז
ניתן להחזיר לצד שמאל.
נכתב ב- 27/06/2021, 13:36
אז חוץ מקצת UI שונה (לא שיפור UI), זה ההבדל? כי בעבר הם דחפו שמשחקים יתמכו ב-WIN10 וזה.. השאלה אם גם פה נראה כזה תהליך?
תהיה אינטגרציה חזקה עם משחקים שניתן להוריד מהחנות (יירדו מהר יותר וירוצו טוב יותר עם גרפיקה משופרת).
נכתב ב- 27/06/2021, 13:38
תהיה אינטגרציה חזקה עם משחקים שניתן להוריד מהחנות (יירדו מהר יותר וירוצו טוב יותר עם גרפיקה משופרת).
אתה אומר גרפיקה משופרת, אתה מתכוון לגירסת API של DX חדשה? כי מצאתי איזכור על זה..
נכתב ב- 27/06/2021, 15:10
אתה אומר גרפיקה משופרת, אתה מתכוון לגירסת API של DX חדשה? כי מצאתי איזכור על זה..
HDR אוטומטי.
נכתב ב- 27/06/2021, 23:28
הקטע של ה-TPM 2.0 הזה, אם אני מדליק את זה כבר היום.. זה משנה משהו למחשב? או שזה לא משמעותי בגרוש?
נכתב ב- 28/06/2021, 00:30
הקטע של ה-TPM 2.0 הזה, אם אני מדליק את זה כבר היום.. זה משנה משהו למחשב? או שזה לא משמעותי בגרוש?
לפי מה שהבנתי זה אמור לשפר את האבטחה של המחשב (באופן משמעותי).
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים