בואו נשמע מה יש לחברי הפורום הרציניים להמליץ.
נא לא לציין אפליקציות כמו יוטיוב, ספוטיפיי, או כל דבר מוכר אחר. מסקרן לשמוע דווקא על האפליקציות הפחות צפויות.
נכתב ב- 06/12/2018, 22:37
בואו נשמע מה יש לחברי הפורום הרציניים להמליץ.
נא לא לציין אפליקציות כמו יוטיוב, ספוטיפיי, או כל דבר מוכר אחר. מסקרן לשמוע דווקא על האפליקציות הפחות צפויות.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 07/12/2018, 02:05
Podcast Republic - מאפשרת לעקוב בצורה נוחה אחרי פודקאסטים.
17track - מעקב אחר משלוחים מחו"ל. לצערי לא עובד טוב ברוב המשלוחים בגלל דואר ישראל.
איפה בוס - מעקב אחר הגעת קווים בתחבורה הציבורית. מכיל היסטוריית זמנים ממוצעת ועדכון בזמן אמת. לא רואה את moovit ממטר.
Pushbullet - שליחת חומרים מהטלפון למחשב ולהפך.
Feedly - קורא RSS.
Firefox - אם נכנסים דרכו ליוטיוב הוא מאפשר לשמוע גם כשהמכשיר סגור. מומלץ לשלב עם חוסם הפרסומות ublock origin.
נכתב ב- 07/12/2018, 02:18
flashscore לעדכוני ספורט
splitwise ניהול הוצאות בין חברים, ובעיקר בין שותפים (מים, חשמל קניות וכו'... נוח למי שגר עם שותפים)
keep note של גוגל, משתמש הרבה בשביל לרשום הערות מכל סוג, ממש נוח וזה מתממשק עם הגוגל, אז אפשר לגשת גם דרך הweb.
נכתב ב- 10/12/2018, 03:41
Spotify (יש עכשיו 3 חודשים פרימיום ב-2 שקל , שזה טוב למי שמשתמש בה דרך הפלאפון, למרות שבמחשב היה לי אותה גם לפני שקניתי פרימיום ויש דרך קלילה לפרוץ אותה כדי שתפעל כמו פרימיום)
Scores365 לעידכוני ספורט ותוצאות (אני משתמש בה רק בשביל כדורגל וקשה לי לחשוב איך הסתדרתי בלעדיה). אפשר לשלם 20 שקל בערך, חד פעמי, ולבטל את הפרסומות לתמיד. שווה כל שקל.
-
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים