שנת 2017 חלפה לה. שתפו אותנו בשלושה סרטים שהכי אהבתם משנה זו (ניתן גם לצרף הסבר, כמובן) ושלושה שהכי שנאתם או התאכזבתם מהם.
השלושה שהכי אהבתי הם אלה :
העובדה ששחקנית ישראלית היא הכוכבת הגדולה של הסרט לבטח יש לה משקל באהבה שלי לסרט הזה, אבל לא רק - פשוט זה סרט בסגנון מאד קלאסי שאהוב עלי, ויודע לספר סיפור שבנוי היטב ואין בו רגע דל. אהבתי במיוחד את המסרים של הסרט ואת עיצוב דמותה של דיאנה, שהיא בהחלט דמות מאד מעוררת השראה (בעיקר באופן שגל מגלמת אותה).
וההפתעה הכי גדולה היתה מבחינתי גל גדות, שבהחלט רשמה את וונדר-וומן בטאבו על שמה!
הופעה מעולה של כריס פיין, גם כן, וכימיה מעולה עם הוונדר-וומן שלנו.
Blade Runner 2049
אתחיל בזה שאני דווקא כן יכול להבין את אלה שלא אהבו את הסרט. אין לי מושג מי ולמה חשב שזה סרט בסגנון של בלוק-בסטר לקהל הרחב. זה לא! זה סרט שמצריך לפחות צפייה נוספת כדי להבין באמת מה הולך בו (צפיתי בו אף שלוש פעמים עד שסגרתי את כל "החורים" שחשבתי בתחילה שקיימים בעלילה). בהתחשב בעובדה שמדובר בסרט מאד ארוך שמתנהל בקצב די איטי, בהחלט לא מדובר בסרט שיקרוץ לכאלה שלא מעוניינים להשקיע בו את כל המאמץ שנדרש מהם.
יחד עם זאת, הסרט פשוט עשוי לעילא - הצילום מדהים, הסטים מושקעים מאד והרמה הטכנית באופן כללי מתעלה כמעט מכל בחינה אפשרית. הוא נועד בעיקר לאלה שאהבו את הסרט המקורי. וכל מי שיש לו את הסבלנות בשבילו יוכל גם כן בהחלט להנות ממנו.
Wind River
סרט מאד לא שגרתי. מותחן עשוי היטב עם הופעה מצויינת של ג'רמי ריינר, שנותן לטעמי את המשחק הכי טוב שלו עד כה. הכתיבה והבימוי ברמה מאד גבוהה. לדעתי, רבים יהנו מהסרט הזה.
הכי מאכזבים, מבחינתי, היו אלה :
Star Wars: The Last Jedi
המחשבה: "מה זה הבולשיט הזה!" - חלפה בראשי די הרבה לאורך הצפייה בסרט, החל מהרגע שלוק משליך (באופן מאד סימלי לסרט) את חרב-האור מעבר לכתפו. היתה לי תחושה שמי שאחראי לדבר הזה, עשה את אותו הדבר לסרט כולו.
The Mummy
איזה קשקוש של סרט. ודווקא היו לי ציפיות מטום קרוז, שחקן שאני מאד אוהב בתפקידי אקשן.
King Arthur: Legend of the Sword
גיא ריצ'י... במאי מוצלח בדרך כלל, אבל במקרה הזה - התוצאה פשוט מעוררת זוועה!