שלום חברות וחברים.
אני שמח לבשר שפרוייקט שאני עובד עליו יוצא לדרך.
אחרי שגופים כוחניים ודורסניים ניסו לחסל את חופש המידע, אחרי חוויות לא נעימות ממנהלי אתרי כתוביות שונים ומשונים שהתנהלו נגד המתרגמים, במקום לצידם.
אני גאה להציג את https://www.screwzira.com , אתר כתוביות חדש פרי עמלי.
קצת עלי: אני ZoroZ, פעיל בקהילת שיתוף הקבצים שנים רבות (מאז 2004 לערך), תרגמתי, קרעתי, קודדתי, הקמתי אתרים, כתבתי תוכנות ואפליקציות - לרוב בצורה אנונימית.
כיראת כבוד לקבוצת תרגום גדולה ואיכותית כ-Qsubs, אני מזמין את צוות המתרגמים והקבוצה באופן אישי לתרום מזמנם לצורך הצלחת האתר, חידוש העשייה הקולקטיבית והפצת עבודתם.
אני רק אציין שאני מעריך ומוקיר כל אחת ואחד שתורמים לקהילה, ScrewZira מכיל נכון לרגע זה כ-14 אלף כתוביות.
רוב הכתוביות הועלו באופן ידני על ידי, פעולה סיזיפית, קשה,עיקשת ואיטית.
חלקכם עשויים להרתע מעיצוב האתר או מעצם העובדה שהכתוביות ברובן ללא שם המתרגם. אני מבטיח לכם חד משמעית שכל מתרגמת ומתרגם יקבלו את הקרדיט לו הם ראויים אבל זה עניין של זמן.
צריך להבין שבשלבים הראשונים של הקמת אתר ישנו יחס שצריך לשמור עליו בין תוכן עדכני ורלוונטי לבין כמות תוכן ופה אני מבקש את עזרתכם.
על מנת שSrcrewZira יוכל לגדול, להשתפר ולהוות תחליף ראוי לכל אתרי הכתוביות שקדמו - האתר זקוק לכתוביות שלכם.
אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר דרך מערכת האתר (screwzira) בתחתית הדף דרך "יצירת קשר", או דרך הדואר האלקטרוני המופיעה בתיבת החדשות בעמוד הראשי, עם כל שאלה/בקשה/הצעה.
מכיוון ואני לא מרבה לקשקש ברשת, אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו להודות לכל אחת ואחד מכם על הזמן ועל המאמץ שאתם משקיעים.
תודה!