יש הרבה שאלות פתוחות שנקווה לקבל אותן בהשקה:
1. איזה מכשיר מדובר? היה דיבור על שיתוף פעולה עם גוגל (שלדעתי זו חרטה), אז אולי יהיה מכשיר חדש שעדיין אנחנו לא מכירים בשוק. או שזה יהיה השאומי מי בוקס (שהוא מכשיר מצויין אם מוסיפים לו מתאם רשת קווי)....ואם זה היה מכשיר חדש מה הוא יהיה שווה? - נראה שמדובר במכשיר של LG בעל יכולות 4K (אין להם ערוצים כאלו, מלבד נטפליקס), המכשיר הוא מכשיר אנדרואיד TV לכל דבר, כלומר ניתן להגיע לחנות האפליקציות ולהתקין איזו אפליקציה שאתם רוצים, כולל סלקום TV, קודי, PLEX ועוד.... ממה שראיתי המכשיר כולל יציאת אנטנה (שלא תהיה בשימוש כרגע כי כל שידורי העידן פלוס הם דרך האינטרנט), ויציאת רשת.
2. האם התשלום על המכשיר יהיה כמו ממיר סלקום שבסוף התקופה פשוט מחזירים את הממיר, או כמו השאומי והאפל TV שמשלמים 29 שקל ל36 חודשים שמקוזזים במידה ונשארים בשירות (שזה דיי מגוחך בהתחשב בזה שאפשר היום להביא את המי בוקס ב200 שקל עד הבית כל עוד הוא לא נעצר במכס) - הממיר שלהם הוא כמו של סלקום מבחינת תשלום, מקבלים ממיר ראשון כחלק מהתשלום החודשים, כל מכשיר נוסף יעלה 29 שקל בחודש. כשמתנתקים מחזירים את המכשיר לפרטנר.
3. התשלום? לדעתי 99 שקל לפחות, קשה להאמין שהם יעלו על זה ואני מקווה שהם יעשו את זה בפחות (היה ניחוש של כמה שזה יהיה 49-69, תלוי אם זה יהיה עם נטפליקס או לא).... - אני אחזור על מה שדניאל אמר והוסיף כמה פרטים:
תוכנית הטלויזיה: 69 ש"ח בחודש
דאבל (אינטרנט+טלויזיה): 129 ש"ח בחודש - אינטרנט 100 מגה.
טריפל (אינטרנט+טלויזיה+טלפון): 129 ש"ח בחודש - אינטרנט 40 מגה.
כל ממיר נוסף יעלה 29 ש"ח נוספים בחודש.
הוספת השירות של נטפליקס תהיה 20 ש"ח בחודש לחבילת הביניים של נטפליקס (2 מסכים + HD) ועוד 5 ש"ח לחבילת ה4K שלהם (4 מסכים + 4K)
4. איכות השידורים? האם סוף סוף נקבל טלויזיה עם סאונד 5.1 ? אם אעשה חשבון של נטפליקס דרך פרטנר, האם אני אקבל את אותן אכויות? (סאונד DD+ 5.1, תמונה 4K או לפחות 1080p), כרגע מה שמונע ממני ממש להשתמש בסלקום TV זה איכות סאונד (או המחסור באיכות הזו). - נכון לרגע זה לא ראיתי בשום מקום דיבור על איכות הסאונד. לגביי נטפליקס אז מקבלים את אותה חוויה דרך הממיר של פרטנר לפחות בכל הנוגע לתמונה, כי המכשיר שלהם מסוגל להריץ 4K, לגבי הסאונד עדיין לא ידוע עם המכשיר הוא בעל יכולות פענוח של פורמטי הסאונד החדשים או הישנים (סביר להניח שכן, בימינו זה לא משהו מסובך), דרך נטפליקס אני מניח שנקבל סאונד 5.1 DD+, דרך קודי סביר להניח שגם, דרך פרטנר, (בVOD לפחות) עדיין העניין לא ברור.
5. האם יתאפשר הורדה של האפליקציה למכשירים תומכים אחרים? או שנצטרך בדרך לא דרך להשיג את הAPK (שנקווה שלא יהיו הגנות לזה) ולהתקין על מכשירים קיימים, שאם הם לא יעשו את זה, זו פשוט יריה ברגל. האם בכלל פרטנר תתמוך במכשירי APPLE, כרגע לא היה דיבור על זה בכלל.... - ניתן יהיה להוריד את האפליקציה לכל מכשירי האנדרואיד (כולל אנדרואיד TV כמובן) ולכל מכשירי הiOS מלבד האפל TV, שתקבל תמיכה בהמשך.
6. כמה מכשירים ניתן לצפות על מנוי אחד? האם זה יהיה כמו בסלקום, שממיר אחד בחינם והשאר בתוספת תשלום, ועם אופציה ל4 מכשירים נוספים דרך אפליקציה... - 5 מכשירים כמו בסלקום (כשהממיר הראשון נכלל בתוך ה5, מה שאומר ממיר + 4 מכשירים ניידים או סטרימרים)
אני כרגע עם נטפליקס שלי שמשותף עם אחי, ההורים שלי ואחותי (מנוי 4 מסכים), ועם סלקום של ההורים שלי. את פרטנר אני אנסה ישר עם ההשקה בתקווה שהם יאפשרו פשוט להוריד את האפליקציה ולהירשם לשירות... אם השיתוף פעולה שלהם עם נטפליקס יהיה באיכות שאני מקבל ישירות מנטפליקס, אז אני כנראה אתנתק מנטפליקס ואשתף את המשפחה בחשבון הפרטנר (בתקווה שהוא יאפשר כמה מכשירים בו-זמנית)...
מחכה בקוצר רוח להשקה