שאלה מתבקשת - מאיפה אפשר להוריד כתוביות לסרטים ישנים?? וגם חדשים כמובן - ברור שעכשיו לחדשים תהיה בעייה.

מאיפה עכשיו אפשר להוריד כתוביות?
נכתב ב- 13/06/2017, 23:28
נכתב ב- 14/06/2017, 01:13
- zahi0 ו sadiepoker אוהבים את זה
גם אני בנאדם
נכתב ב- 14/06/2017, 12:14
גם טורק וגם סאבסנטר נסגרו
מה עושים?
נכתב ב- 14/06/2017, 12:28
סאבסנטר לא נסגר, החליף כתובת
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 14/06/2017, 19:16
אתר כתוביות נסגר? זה מעביר אותי לסרטים שאני מנסה להיכנס..
נכתב ב- 15/06/2017, 09:17
אחרי שכל השנים שמרתי אמונים לאתר כתובית על גלגוליו השונים (עוד מימי "דונקי"), נכנסתי היום לסאבסנטר בכתובתו החדשה והרי ההתרשמות שלי:
האתר לא זז. האתר מעניש על חוסם פרסומות. ב-90 אחוז מהכתוביות בדף הראשי כתוב שהמתרגם הוא "סאבסנטר" (הקריעות המפורסות מ"יס", אני מניח).
רציתי להוריד כתוביות לסרט ישן שבא לי לראות. התצוגה של הכתוביות היא בושה. יש כמה גרסאות לתרגום. יש שורה אחת שבה כתוב ברשימה את
כל המתרגמים, המסנכרנים, הקורעים, המתקנים ומה לא... אח"כ יש קישורים לקבצים ע"פ גרסאות, והדרך היחידה לדעת מי תרגם מה, זה אשכרה
להוריד את הקובץ ולבדוק מה כתוב בפנים. הייתי צריך להוריד שבעה קבצים כדי למצוא את התרגום של המתרגם שאני מעריך (שאוכל לסנכרן אותו לגרסה שברשותי).
בקיצור, הסיבה היחידה להשתמש באתר הזה היא זה שאין אתרים אחרים. אני מקווה שהמתרגמים יעלו לאתרים הבינלאומיים, סאבסין, אופן סאבטייטלז ודומיהם,
לדעתי הם עדיפים על סאבסנטר.
נכתב ב- 15/06/2017, 20:09
בנוסף, הדבר הכי מעצבן בסאבסנטר זה שהם מגבילים אותך בכמות הכתוביות שאתה יכול להוריד ביום...
אם הורדת עכשיו 10 תרגומים של סדרה מסוימת זהו!!! לך תחכה עד מחר שתוכל להוריד כתוביות נוספות...
נכתב ב- 10/07/2017, 19:08
קיצר. אכלנו אותה לאללה.
אתר כמו כתובית נופל.. עם מאגרי כתוביות של שנים על גבי שנים..
סדרות מלאות ובערימות.. מאות ואלפי סרטים..
אפילו טורק שהיה הכי לא הוגן לפחות הכיל בו את אותם מאגרים.
וזהו.
הכל הלך לפח?? קשה לי להאמין.
שבעלי כתובית וטורק יעלו את המאגרים שלהם לרשת לאנשהו.. שיצילו. כרגע פשוט אין איפה למצא את כל המידע..
אכלנו אותה.
נכתב ב- 10/07/2017, 19:23
דיי כבר לרשום מה עושים או חבל על הכתוביות, תתגברו על זה כבר, זה מה שיש....
- AviadCohen אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים