אני לא מצליח להכנס לאתר בימים האחרונים.
מישהוא יודע מה קרה?
נכתב ב- 17/10/2016, 18:04
אני לא מצליח להכנס לאתר בימים האחרונים.
מישהוא יודע מה קרה?
נכתב ב- 17/10/2016, 18:13
אתמול ב16:00 כתבו:
השרת שמאחסן את האתר כרגע בתהליך החלפה.
יעדכנו כשיסתיים
היום ב 12:00 כתבו:
האתר נתקל בבעיה גדולה.
נכון לכרגע האתר לא חוזר לעבוד, וזה ייקח זמן. והרבה.
כנראה הבעיה הגדולה ביותר שנתקלו בה עד כה.
היום ב 14:00 כתבו:
מדובר בתקיפה מאחד המתחרים, כמו שאמרתי מראש לא זיר"ה ולא דאע"ש ולא האחרים לא קשורים.
הבנתי שהם מנסים לעשות את המרב המאמצים לחזור במהירות.
נכתב ב- 17/10/2016, 22:01
נכתב ב- 17/10/2016, 22:43
למה?חבל....שיפלו לתמיד...
נכתב ב- 17/10/2016, 22:54
כן, לא באים לי טוב בעין.
נכתב ב- 17/10/2016, 23:07
לא רק זה. כמו שכבר אמרתי באשכול אחר, האתר נהיה מעיק מכניסה לכניסה.
נכתב ב- 18/10/2016, 07:17
לא יודע אם שמת לב, אבל חלק מהמנגנונים שמשרתים את המשתמשים (כמו "תמונות לרשומים בלבד",פרסומות שעוקבות אחרי המשתמש ועוד) הופחתו לרמה מינימליסטית. לא יודע מתי לאחרונה בדקת, אבל משתמשים שונים שדיווחו תחילה שהאתר לא אינטראקטיבי למשתמש שינו דעתם שהוא חזר לתלם הישר.לא רק זה. כמו שכבר אמרתי באשכול אחר, האתר נהיה מעיק מכניסה לכניסה.
נכתב ב- 18/10/2016, 07:26
נכתב ב- 18/10/2016, 08:26
ממש הגזמתם עם תגובות הנגד.
בסופו של דבר האתר הזה לא גובה כסף אלא מרוויח מפרסומות, גם אני אישית לא אהבתי את כל השינויים שעשו, ועברתי להשתמש יותר בכתובית, אבל גם שמתי לב שהם הפחיתו את הדברים הבעייתים, ואני לא נגד אנשים שנותנים לי שירות ועל הדרך מרוויחים מזה משהו.
לגבי הכתוביות החסומות, למרות שרוב רובם של המתרגמים עושים את זה בחינם, ושאפו גדול ותודה ענקית לכל העוסקים במלאכה, אני מקבל את זה שהם נותנים את הכתוביות שהם עצמם תרגמו כצ'ופר כמה ימים לתורמים ("משלמים") לאתר, לאחר מכן הם פותחים את זה לכולם.
שורה תחתונה: להרוויח כסף זה לא חזירות ושוק חופשי מאפשר לך לעבור למתחרים, ככל שיהיו יותר מתחרים כך אנחנו הלקוחות נרוויח יותר.
נכתב ב- 18/10/2016, 08:29
נכתב ב- 18/10/2016, 10:02
אף אחד לא חלק על זכותכם להביע דעה, הבעת דעה זה דבר מצוין.
רק קיבלתם דעה שונה משלכם, שיש לה גם דעה על הדעה שלכם.
נ.ב. כל אחד חושב שהדעה שלו היא הנכונה, וזה נכון גם לגבי הדעה שלנו וגם לגבי הדעה שלכם.
נכתב ב- 18/10/2016, 10:23
אני ממש לא חושב שהדעה שלי היא נכונה. ואם נהיה כנים, לא ממש אכפת לי מה הם יעשו (או כתובית או טורק או וואטאבר לצורך העניין).
אני גם ככה רואה 99 אחוז מהסדרות שלי עם אנגלי.
נכתב ב- 18/10/2016, 11:28
הדעה שלי היא.......... שכולכם צודקים וכולכם טועים.
נכתב ב- 18/10/2016, 12:28
הם לא באמת צוות תרגום שתורם לסצנה, הם בסך הכל נועלים כתוביות שהם יודעים שלא יועלו לאתרים אחרים. בשביל אתר שמתקיים בזכות מתנדבים, זאת חוצפה.
תחרות מהסוג הזה לא מועילה למשתמשים, רק מאלצת לנדוד בין שני אתרים, כי יש כתוביות שעולות אצלם הרבה לפני אתר "כתובית" הנוח.
את רוב ההצקות קל לחסום, אבל התרגומים הנעולים וההורדה שנפתחת בדף חדש הופכים אותו לאתר שאני מקווה שייעלם.
נכתב ב- 20/10/2016, 12:57
פעם היתה לאקסטרים מערכת שמעדכנת ישירות את מי שרשום, זה היה נחמד.
לא יודע מה זירה יגידו, אבל עם קצת התאמות זה יכול להיות אידאלי למשתמשים.
נכתב ב- 21/10/2016, 20:50
לתלם הישר? כלומר מי שלא משתמש בסאבסנטר הוא לא הולך בדרך הישר? ולא עשיתי סקר קהל כי זה לא מעניין אותי. לי אישית האתר לא נוח.
ואיך אתה יכול לקרוא למודעה שעוקבת אחריך "מנגנון שמשרת את המשתמש"? התכוונת משרת את האתר, לא?
אז בוא נדבר על זמן המתנה להורדת תרגום
בוא נדבר על המודעות
בוא נדבר על החלון המרגיז שמבקש ממך להגיב על פרקים
בוא נדבר על תרגומים נעולים.
שאמשיך?
וצ'אק, הבנו שאתה איכשהו קשור לסאבסנטר ואוהב להגן עליהם אבל לפעמים לא חייבים לחפש הצדקות ולא צריך לתת הסברים. גם ביקורת יכולה לעזור לכם ואם חכמים שם בהנהלה הם יקשיבו לציבור שמוריד מהם ואולי אז נחזור להוריד מהאתר.
קשור לאתר, לא קשור לאתר- אני חושב שהביקורת הנגדית שלך חמורה ונוקשית. אני כן יכול להגיד לך שהתגובה שלך אישית לא מזיזה להנהלה הרבה.
באופן כללי האתר בא כרגע יותר לטובת המשתמש.
אתה לא חייב לאהוב את האתר, לא את כתובית ולא אף אתר אחר. זה לא העניין של איזה אתר אתה אוהב או איזה לא, אם אתה צופה עם תרגום באנגלית או בעברית, אלא הצורה שבה ניסחת את מה שאתה מכנה "ביקורת בונה". זה היה יותר (לדעתי לפחות) ביקורת קוטלת מאשר בונה. תמיד יהיה מי שיהיה יותר לטובת האתר ומי שפחות. אי אפשר לרצות את כולם.
אגב, אני יכול להיות סתם לטובת האתר כדי להגן עליהם, כי אני מחבב את צורת הפעילות שלהם ואת מה שמוצע שם. אני לא חייב להיות קשור בצורה ישירה או עקיפה לאתר כדי להגן על אתר שעובד בדרך שאני אוהב ונוחה לי. סתם נקודה למחשבה.
שבת שלום
נכתב ב- 21/10/2016, 21:00
לא חיפשתי שהתגובה שלי תזיז למישהו.
וקרא לזה ביקורת בונה, נוקבת, נוקשית, חמורה וכו'. זו עדיין ביקורת ו"ההנהלה" עדיין צריכה להתמודד עם הביקורת הזאת.
ובבקשה תסביר לי איך "באופן כללי האתר בא כרגע יותר לטובת המשתמש." כי כנראה אני לא מבין.
נכתב ב- 21/10/2016, 21:09
אולי במקום למדוד את חומרת ונוקשות התגובה, תתייחס לתוכן שלה? אם התגובה הייתה רכה ומעודנת, היא הייתה "מזיזה להנהלה"? צריך בכלל משוב כדי לדעת שהאתר מציק?
נכתב ב- 22/10/2016, 01:42
רק אצלי המשתמש לא מתחבר?
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים