מישהו שידרג? התקין נקי? ויכול לתת קצת רשמים, זה יהיה נחמד.
יש בכלל יש גירסא בעברית להורדה? הבנתי שהיא אדירה, אבל לא מצאתי זמן לבדוק בעצמי.
נכתב ב- 30/07/2015, 11:53
נכתב ב- 30/07/2015, 12:05
http://www.qsubs.net...showtopic=62891
בהצלחה
נכתב ב- 30/07/2015, 12:34
לפי מה שאני קורא ברשת, וצופה ביוטיוב - משבחים אותה מכל הכיוונים.
נכתב ב- 30/07/2015, 20:36
מתי הכי מומלץ לעדכן ל-10? מבחינת זה שלא יהיו בעיות בגלל שהיא חדשה. (שכל העידכונים החשובים יצאו וכו')
והאם יש לה כבר פריצה?
אני כרגע ב-Windows 7 עם הפריצה של Daz. אם אין פריצה טובה כמו של Daz אז אין לי גם מה לעדכן.
תודה.
-
נכתב ב- 30/07/2015, 20:44
מתי הכי מומלץ לעדכן ל-10? מבחינת זה שלא יהיו בעיות בגלל שהיא חדשה. (שכל העידכונים החשובים יצאו וכו')
והאם יש לה כבר פריצה?
אני כרגע ב-Windows 7 עם הפריצה של Daz. אם אין פריצה טובה כמו של Daz אז אין לי גם מה לעדכן.
תודה.
לפי מה שהבנתי, כל מי שמותקן אצלו וינדוס 7 ומעלה (חוקי או פיראטי) יכול לשדרג ל-10 בחינם למשך שנה. כך שאני לא בטוח שנחוצה בכלל פריצה כרגע.
נכתב ב- 30/07/2015, 21:52
חצי שנה.מתי הכי מומלץ לעדכן ל-10? מבחינת זה שלא יהיו בעיות בגלל שהיא חדשה. (שכל העידכונים החשובים יצאו וכו')
והאם יש לה כבר פריצה?
תודה.
נכתב ב- 31/07/2015, 06:17
אני אישית שידרגתי 2 מחשבים שהיו בהם 8.1
עובד מעולה , חלק ויפה!
נכתב ב- 31/07/2015, 12:05
תודה חבר'ה, אני אשדרג, נשמע טוב :-)
נכתב ב- 31/07/2015, 12:15
פעם ראשונה בחיים שלי ששידרגתי מערכת הפעלה מבלי לפרמט (כנראה שהגעתי למימדים חדשים של עצלות) - והמחשב עובד מעולה. אהבתי מאוד את העיצוב והמראה הכללי. אני מרוצה מאוד.
(אגב, אחת הסיבות שהרשיתי לעצמי לא לפרמט היא העובדה שכנראה אין הרבה שינויים בליבה של מערכת ההפעלה, ולכן הנחתי שלא יהיו סיכונים מבחינת תאימות וכו'.)
נכתב ב- 31/07/2015, 12:26
פעם ראשונה בחיים שלי ששידרגתי מערכת הפעלה מבלי לפרמט (כנראה שהגעתי למימדים חדשים של עצלות) - והמחשב עובד מעולה. אהבתי מאוד את העיצוב והמראה הכללי. אני מרוצה מאוד.
(אגב, אחת הסיבות שהרשיתי לעצמי לא לפרמט היא העובדה שכנראה אין הרבה שינויים בליבה של מערכת ההפעלה, ולכן הנחתי שלא יהיו סיכונים מבחינת תאימות וכו'.)
אכן כמו שכתבתי באשכול הבא :
http://www.qsubs.net...891#entry690956
נכתב ב- 31/07/2015, 13:20
גם אני שדרגתי ועובד מעולה. מניח שכולנו נתקל בבאגים קטנים כאלו ואחרים בתקופה הקרובה, בטח אלו שרק שדרגו ולא פרמטו.
שאלה: אם אני לוקח את המפתח של הווינדוס הפרוץ ומפעיל איתו את הווינדוס אחרי פרמוט, זה יעבוד?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 31/07/2015, 13:25
גם אני שדרגתי ועובד מעולה. מניח שכולנו נתקל בבאגים קטנים כאלו ואחרים בתקופה הקרובה, בטח אלו שרק שדרגו ולא פרמטו.
שאלה: אם אני לוקח את המפתח של הווינדוס הפרוץ ומפעיל איתו את הווינדוס אחרי פרמוט, זה יעבוד?
אצלי ה- WINDOWS 7 ובלפטופ WINDOW 8.1 חוקיים ובשניהם עשיתי את השאלה שלך וזה הצליח .
בהצלחה.
נכתב ב- 31/07/2015, 15:47
אצלי ה- WINDOWS 7 ובלפטופ WINDOW 8.1 חוקיים ובשניהם עשיתי את השאלה שלך וזה הצליח .
בהצלחה.
כן, ברור שעם ווינדוס חוקי זה יעבוד.
הבעיה היא שדרך הפריצה ב-8.1 הייתה באמצעות איקטוב מול שרתי KMS של מיקרוסופט. אני לא יודע מה הדרך המתאימה לפריצה ב-10.
לשאלה שלך: לא.
תוכל להרחיב..?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 31/07/2015, 17:41
חברים מישהו נתקל בבעיית הצטרפות לקבוצה ביתית עם שני מחשבים עם וינדוס 10?
מחשב עם XP אני מצליח להיכנס אליו ברשת..
לא מצליח להפעיל את השירות:peer networking grouping
שובר את הראש איך ומה לעשות.
עשיתי שידרוג מ- 8.1..
נכתב ב- 31/07/2015, 17:42
Windows 10 Activator-KMS
זה קיים ב fuzer, אם אין לך חפש פשוט בגוגל.
נכתב ב- 01/08/2015, 05:00
טוב, התקנתי...מרגיש טוב.
אבל זה דיי פדיחה שעל ההתחלה עוד לפני שנכנסת למערכת עצמה, היא עושה עידכונים קריטים, רק עכשיו הוצאתם אותה, לעזאזל איתכם מיקרוסופט, איזה הרדמה.
אני כותב עכשיו מהדפדפן החדש, זורם, ולא כבד כמו שאר הגירסאות הקודמות.
אבל מה עם הרחבות? אין סיכוי שאני גולש עם פרסומות, ככה שהדבר הראשון שאני עושה עכשיו זה להוריד כרום.
נכתב ב- 01/08/2015, 11:15
לא הבנתי, איפה הקורטנה שדיברו עליו כל כך? לא תומך בעברית? אז מה עשינו?
עוד לא הפעלתי עליה כלום, ו-70 אחוז מהזיכרון כבר תפוס, על הפנים.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים