בן אפלק מהשחקנים האהובים עליי, לא ידעתי שהוא יהיה חלק מהסרט.
מה דעתכם?
נכתב ב- 19/04/2015, 15:34
בן אפלק מהשחקנים האהובים עליי, לא ידעתי שהוא יהיה חלק מהסרט.
מה דעתכם?
נכתב ב- 19/04/2015, 16:13
נכתב ב- 19/04/2015, 16:50
גם אני אוהב את בן אפלק, אבל הטריילר נראה זוועה. ואמרתי כמה פעמים את דעותיי על זאק סניידר.
נכתב ב- 19/04/2015, 16:55
גם אני אוהב את בן אפלק, אבל הטריילר נראה זוועה. ואמרתי כמה פעמים את דעותיי על זאק סניידר.
גם אני לא התלהבתי מהטריילר.
האמת, לא איכפת לי שהטריילר יהיה גרוע כל עוד הסרט יהיה טוב.
נכתב ב- 19/04/2015, 17:00
חח תסמוך על סניידר שהוא יהרוס את זה. האמת שהרומן הגרפי עצמו לא מושך בכלל, והסרטי אנימציה שעשו עליו לא היו טובים. אני לגמרי פסימי.
יחידת המתאבדים לעומת זאת, של דיווייד אייר הולך להיות עננננננק ענקקקקקקקקקקק
נכתב ב- 19/04/2015, 18:43
פח
-
נכתב ב- 20/04/2015, 12:29
דולב, איך לא אהבת את השומרים?! זה סרט הקומיקס הגדול בכל הזמנים לדעתי, ואחראי עליו סניידר!
נכתב ב- 20/04/2015, 13:02
הוא בטוח שלא הכי גדול אבל הוא כן סרט סבבה. זהו. מעבר אליו אני מתעב כל דבר שסניידר נגע בו (כולל 300 שהוא אחד הדברים האוברייטד שנראו)
נכתב ב- 20/04/2015, 15:06
הכי גדול, אני עם קליפס.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 20/04/2015, 16:12
הכי גדול בשעמום...
נכתב ב- 20/04/2015, 16:34
סרט שמעביר הרבה מעבר ל"גיבורים", שעמום? הסרט מעל הרמה שלכם.
תמשיכו לאכול הייפ מחורבן ולקרוא לו זהב.
איזה סרט קומיקס עדיף עליו? הנוקמים? איירון מן? מה?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 20/04/2015, 17:03
חח
-
נכתב ב- 20/04/2015, 17:15
סרט שמעביר הרבה מעבר ל"גיבורים", שעמום? הסרט מעל הרמה שלכם.
תמשיכו לאכול הייפ מחורבן ולקרוא לו זהב.
איזה סרט קומיקס עדיף עליו? הנוקמים? איירון מן? מה?
כל טרילוגיית נולאן? אקסמן פירסט קלאס?
נכתב ב- 20/04/2015, 18:15
ממש לא דולב, אקסמן סרטים ילדותים, סרט שאחרי שבוע אתה בקושי זוכר אותו, הסרט הזה הרבה יותר עמוק...
באטמן? עכשיו אפשר להגיד את האמת, בלי הית' לדג'ר (או שאם הוא לא היה מת) הסרט היה מקבל הרבה פחות מחמאות,
עזוב את זה שהשלישי היה לא משהו, ואני מאלה שיותר אהבו את הראשון, בכל מקרה אני חושב שאתה צריך צפייה חוזרת לשומרים, כי הוא מדהים, עם סאונדטראק אדיר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 20/04/2015, 19:17
באטמן מתחיל היה מעולה, האביר האפל היה מופתי (להית' לדג'ר חלק עצום בזה נכון) ועליית האביר היה גם כן ממש טוב. כל אחד מהם עולה על השומרים מה יש לכם? השומרים מציג סיפור סבבה, אבל הוא מרוח כל כך ומלא בקטעים מתים. קטעים שפשוט אתה לא יודע מה לעשות בהם. אני שונא את סניידר, ויש מצב שעיבוד של במאי אחר היה גורם לי לאהוב את זה יותר, אבל אין שום דבר מיוחד בסרט.
ואקסמן 1 2 3 ילדותיים ומעפנים זה ברור, אבל פירסט קלאס מ-2011 של מת'יו ווהן? סרט הקומיקס שנופל רק לנולאן. הוא מעולה.
נכתב ב- 20/04/2015, 19:23
ממש לא דולב, אקסמן סרטים ילדותים, סרט שאחרי שבוע אתה בקושי זוכר אותו, הסרט הזה הרבה יותר עמוק...
באטמן? עכשיו אפשר להגיד את האמת, בלי הית' לדג'ר (או שאם הוא לא היה מת) הסרט היה מקבל הרבה פחות מחמאות,
עזוב את זה שהשלישי היה לא משהו, ואני מאלה שיותר אהבו את הראשון, בכל מקרה אני חושב שאתה צריך צפייה חוזרת לשומרים, כי הוא מדהים, עם סאונדטראק אדיר.
לגמרי, כל מילה בסלע.
תמיד אמרתי שהראשון מצוין, והאביר האפל אוברייטד רק בגלל לדג'ר, על השלישי אני אפילו לא אתחיל לדבר, ממש מביך הוא היה.
נכתב ב- 20/04/2015, 19:37
חח
נכתב ב- 20/04/2015, 21:06
באטמן מתחיל היה מעולה, האביר האפל היה מופתי (להית' לדג'ר חלק עצום בזה נכון) ועליית האביר היה גם כן ממש טוב. כל אחד מהם עולה על השומרים מה יש לכם? השומרים מציג סיפור סבבה, אבל הוא מרוח כל כך ומלא בקטעים מתים. קטעים שפשוט אתה לא יודע מה לעשות בהם. אני שונא את סניידר, ויש מצב שעיבוד של במאי אחר היה גורם לי לאהוב את זה יותר, אבל אין שום דבר מיוחד בסרט.
ואקסמן 1 2 3 ילדותיים ומעפנים זה ברור, אבל פירסט קלאס מ-2011 של מת'יו ווהן? סרט הקומיקס שנופל רק לנולאן. הוא מעולה.
כן אחי, הוא לא ילדותי כמו 1עד3, אני גם נהנתי ממנו ממש, אבל זה סרט של ציון 7, בחיים לא מעבר,
באטמן מתחיל מעולה, אמרתי את זה, וגם האביר האפל סרט אש, באמת יצירה גאונית בטח שלקחו דמות כמו באטמן, אבל שוב אין שם עומק.
השומרים מציג סיפור מעולה, על מוסר, על רע וטוב, על בחירות בחיים והשלכות, אידאליסט, יש מצב שבאת אנטי סניידר ולכלכת על הסרט...
יש שם דיאלוגים מעולים, פסקול טוב, אני חושב שזה סרט טוב מאוד...
בקשר לקטעים "מתים" אולי לא התחברת, גם בשובר שורות יש מלא קטעי "דרמה" "משעממים" אבל זה יוצר עומק, אני חושב שאתה צריך לראות את הסרט שוב.
אני אסכים להביא לבאטמן 8.5 9, בחיים לא 10, סרט שאין בו רעיון מעבר, בחיים לא יקבל אצלי 10, לא משנה רמת המשחק וכו'...
בשומרים יש קטעים אדירים...
אם ראית SIN CITY הפח כ"כ הרבה פעמים אני מציע לך לתת לשומרים הזדמנות שניה, אה כן, ותקח את המורחבת.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 20/04/2015, 21:17
פח?! הנה דוגמא לסרט שאני לא מבין איך לא אוהבים! עיר החטאים זו יצירת מופת לכל דבר. הכללללללללל בה פשוט.
וראיתי השומרים פעם ראשונה, ולא אהבתי. ראיתי השומרים פעם שניה וחשבתי שהוא נמרח אבל סבבה. לא סבלתי וזה למרות שבאתי עם שנאה קיצונית לסניידר.
אני לא חושב שהוא צריך לקבל צפיה שלישית..ואל תשווה לי בכלל עם קטעים מתים בשובר וקטעים מתים פה נו. סניידר מת על למרוח את הזמן על כלום כדי שהיצירות שלו לא יראו קצרות מדי ונחותות. אשכרה בכל סרט שלו זה קורה ואז הוא מנסה לחפות על זה עם איזו סצנה אובר ויזואלית שרק בא לך להקיא ממנה.
פאק אני שונא אותו
נכתב ב- 20/04/2015, 21:24
שניר, כבר היה לנו את הויכוח הזה פעם, לפי זיכרוני...
את השומרים ניסיתי לסיים יותר מפעם אחת, וגם אחרי שקניתי ג'ריקן-מיחם של 4 ליטר, הקפה עדיין נגמר מהר יותר מהפיהוק הענק הזה, שאתה מכנה אותו יצירת-מופת (אם כי, זכותך).
באשר לסניידר - אם היו מציבים אותי מול כיתת-יורים ואומרים לי שיש לי 15 דקות להסכים לראות את אחד הסרטים שלו, הייתי עונה : חבל לבזבז את הזמן, תתחילו לירות...
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים