עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

סלקום TV - מתחרה חדשה בשוק הטלוויזיה

• אנא התחבר בכדי להגיב
50 תגובות לנושא זה

#1 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎28/12/2014‏, ‎23:42

מחר תקיים סלקום מסיבת עיתונאים בה תחשוף את מיזם הטלוויזיה שלה. סלקום תציע את הערוצים של עידן+ ובנוסף עליהם שירותי VOD. המחיר ינוע בסביבות ה100 שקלים לחודש.

מה שכן ידוע הוא שסלקום חתמה על עסקת תוכן עם נטפליקס ככה שהסדרות שלהם כבר נמצאות שם ("כתום זה השחור החדש" ו"בית הקלפים") וכן על סרטים שיהיו ב VOD. בינתיים לא נראה שהסרטים שמופיעים שם חדשים במיוחד אלא משנת 2013 כמו "קפטן פיליפס" ו"הזאב מוול סטריט". התמחור של ה VOD טרם פורסם בשלב זה והוא בטח יתפרסם מחר בהשקה.

סלקום גם תציע למשתמשים המתקדמים להתקין את הממיר לבד. מי שיתקשה יוכל לשלם תוספת על הגעת טכנאי. הממיר הוא ממיר של עידן+ שיתחבר גם לרשת הביתית כדי להתחבר לאינטרנט. יהיה ניתן לגשת לשידורים גם דרך סמארטפונים וטאבלטים.

• RuinSain ו Nikita אוהבים את זה

#2 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎10:55

ההצעה של סלקום:
99 ש"ח
ערוצי עידן+ (1, 2, 10), ערוץ ספורט 5 (ב1080P), ערוץ סרטים בלופ, ערוץ סדרות (כולל ישראליות) בלופ וערוץ הופעות חיות בלופ
רוב התכנים יוצעו בHD 1080P עם שירות startover
בVOD נחתמו הסכמים עם סוני, דיסני, BBC, NBC, ליונסגייט, ניקולודיאון ונשיונל ג'יאוגרפיק (בלי HBO)

הסרטים פחות אטרקטיביים ובסלקום מודעים לזה
שירות סלקום ווליום (האזנה למוסיקה ללא הגבלה)
ממיר מקליט + שלט עם מקלדת QWERTY מלאה + סטרימר + גישה לאינטרנט לאתרים כמו יוטיוב, מאקו ו ONE
צפייה בשידורים דרך אפליקציות בסלולר ובטאבלטים

רשימה חלקית של הסדרות: בית הקלפים, האישה הטובה, שובר שורות, מחלקת גנים ונוף, מד מן, כתום זה השחור החדש, בלתי נשכחים, אלפא האוס, בוס, בטא, גדולה מהחיים, הרשימה השחורה, הסקס של המאסטרס, העשב של השכן, זרה, טרנספרנט, הוואי 5-0, המשרד, נעדר, נקמה, סדנה לעצבים, סיינפלד, קומיוניטי

סדרות ישראליות: אחד העם 1, אחד העם 101, אחת אפס אפס, אלנבי, בלתי הפיך, בני ערובה (HD), הכוכב הבא, פולישוק, מצב האומה

חבילת טלוויזיה + 3 קווי סלולר ב 198 ש"ח

#3 Insane

Insane

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 388 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎11:54

https://www.cellcomtv.co.il

נשמע טוב, אם היה אפשר לראות את הרשימה המלאה של כל התכנים שהם מציעים ב- VOD היה נחמד.

תמונה שפורסמה

#4 Shai10

Shai10

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎11:56

הויאודי שלהם חינם כולו?

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#5 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎13:33

הויאודי שלהם חינם כולו?

ה VOD פתוח חופשי למעט תכנים למבוגרים שיהיו בתוספת של 29 ש"ח לגישה חופשית (במיזם האינטרנטי של סלקום לא שמעו על האינטרנט?!). ניתן יהיה לקבל גישה ל VOD דרך סלולר וטאבלט בלבד בעלות של 39 ש"ח בחודש (ואז לחבר את זה עם מתאם לטלוויזיה?).

#6 Shai10

Shai10

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎15:40

הסדרות הישראליות שרשומות פה עולות כסף ביס לפחות... זה כבר יתרון שלהם אם זה בחינם.

בהנחה ויהיו להם בכורות בלעדיות על סרטים חדשים זה גם יתרום להם.

אני בכל אופן לא יכול להסתדר בלי ספורט ישראלי, אז זה לא רלוונטי לי (ולא, אליפות הארץ בדוקים שתשודר ב-1080P בספורט 5 זה לא מספיק).

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#7 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:22

סלקום תביא גם את בית הקלפים 3, אורפן בלאק ואת סדרת הספין אוף של שובר שורות בסמוך לשידור.

#8 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:30

לא חושב שמשהו מכל זה יתפוס עד שאוכל להיות מנוי בחברה אחת ולשלם חבילה בשביל ערוצי הסדרות של האחרת.

נגיד אני מצטרף עכשיו לסלקום, מחיר יחסית נמוך מ-yes, אבל בא לי לראות משהו של HBO בעברית. מה נשאר לי חוץ מלהוריד, ולקוות שלא אפול על איזה תרגום שלגיה גרוע? למה לא לאפשר לי עם תוספת קטנה לגשת לערוץ yes oh, כמו שכל אחד בארצות הברית יכול לגשת ל-HBO בתוספת תשלום, ושכולם יהיו מרוצים? גם יכניס ל-yes, גם יכניס לסלקום וגם יצמצם פיראטיות.

• d1f2 ו Nikita אוהבים את זה

#9 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:43

גם יכניס ל-yes, גם יכניס לסלקום וגם יצמצם פיראטיות.

אבל אז לא תשלם 300 שקל ל yes וגם תממן חברה מתחרה אז הם ממש לא יהיו מרוצים.

#10 sagi1984

sagi1984

מעריץ מספר 1 של ג'ון ווין

• ותיקים
  • 3,079 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:51

למה 300?

אצלנו בבית משלמים 274 ליס, חבילה טופ קומבינציה כולל כל הערוצים גם בHD, ויאודי ו2 ממירים: אחד יס מקס טוטאל בסלון ואחד יס  VOD HD בחדר שלי וגם הם נתנו לי הנחה של 50% על התשלום החודשי של הויאודי למשך חצי שנה, ככה שיוצא לי קצת פחות מ260.

אז למה אתה אומר 300 כל הזמן פה?

תמונה שפורסמהתמונה שפורסמה
ג'ון וויין מלך המערבונים של כל הזמנים!!!
תמונה שפורסמה

#11 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:53

התחלה לא רעה בכלל, אבל בהתחשב בזה שערוצי עידן+ מגיעים בחינם ושהתשתית היא מבוססת אינטרנט, המחיר מעט גבוה ביחס לתמורה, לטעמי.

אולי כשיוסיפו עוד תכני ספורט ומדע ל-VOD וירחיבו את הערוצים בעידן פלוס יהיה משתלם לעבור.

מה גם ש-100 מגה בארץ הוא לא באמת 100 מגה, ועד שלא תהיה פריסה יותר רחבה של תשתית איכותית (בין אם של בזק/הוט ובין אם של המיזם של חברת החשמל), אני לא רואה הצלחה גדולה מדי.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#12 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎19:53

גם יכניס ל-yes, גם יכניס לסלקום וגם יצמצם פיראטיות.

אבל אז לא תשלם 300 שקל ל yes וגם תממן חברה מתחרה אז הם ממש לא יהיו מרוצים.

כן יגיע אליהם אחוז מסוים ממה שאני משלם לסלקום על חבילת הערוצים/תכנים ב-VOD של yes, לעומת האפס שיגיע אליהם אם אוריד מהאינטרנט.

מה, אם כמעט בכל מקום אחר בעולם אני מנוי ל-HBO ובא לי לראות את "הרומן" של Showtime, אני צריך לשלם עוד 200+ ש"ח ולקבל עוד ממיר? פשוט קונים חבילה עם הערוצים שלהם וסוגרים עניין.

#13 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎20:07

הם לא רואים את זה ככה. מבחינתם אתה מוכן לשלם על התכנים שלהם. והם מעדיפים שתשלם 300 ולא 40 או כמה שזה לא יהיה.

מבחינתי עד שלא יהיה שירות כמו נטפליקס בארץ גם אם יעלה קצת יותר אז ממני הם לא יראו שקל.

שירות מלא של yes צריך לעלות מקסימום של המקסימום 150 שקל. וזה פירגנתי להם ממש.

עד אז אני אמשיך להנות מסדרות וסרטים בחינם. מעידן פלוס, ושאר הפתרונות האינטרנטיים הזולים והחינמיים.
  • אבי ד אוהב את זה

#14 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎20:37

קרייזי איך אתה רואה ספורט?

ניסיתי לראות כמה פעמים בצפייה ישירה במחשב (את גביע הטוטו) וזה היה זוועה, במקום כדור זה היה פיקסל, ואי אפשר לראות מי בהרכב אלה אדומים נגד צהובים חח

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#15 sagi1984

sagi1984

• ותיקים
  • 3,079 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎21:07

זיפק כמה אתה משלם ליס? ומה המנוי שלך כולל?

תמונה שפורסמה

#16 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎21:21

קרייזי איך אתה רואה ספורט?

ניסיתי לראות כמה פעמים בצפייה ישירה במחשב (את גביע הטוטו) וזה היה זוועה, במקום כדור זה היה פיקסל, ואי אפשר לראות מי בהרכב אלה אדומים נגד צהובים חח

שידורים מהארץ זו בעיה רצינית, אבל אין שום בעיה למצוא שידורים איכותיים למשחקים באירופה, וב-NBA יש שידור לכל משחק (אבל רק למשחקים הגדולים יותר יש שידורים איכותיים).

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#17 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎21:55

למה 300?

אצלנו בבית משלמים 274 ליס, חבילה טופ קומבינציה כולל כל הערוצים גם בHD, ויאודי ו2 ממירים: אחד יס מקס טוטאל בסלון ואחד יס  VOD HD בחדר שלי וגם הם נתנו לי הנחה של 50% על התשלום החודשי של הויאודי למשך חצי שנה, ככה שיוצא לי קצת פחות מ260.

כי יש לך רק 2 ממירים ושאתה אומר כל הערוצים, זה בטוח לא כל הערוצים, ספורט יש לך? רק חבילת ספורט זה 60 ומשו שקל,

לי יש 6 ממירים בבית, שחלקים יש מקס טוטאל, חלקם HD, תוסיף עוד תשלום. ואז כבר כמו שאתה מבין אתה מגיע ל-350-400 שזה בערך מה שאני משלם.

אז להגיד כל הערוצים זה לא מדוייק, המחיר של משפחה ממוצעת ביס בלי ספורט זה 300 שקל.

#18 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2014‏, ‎22:02

Wiziwig+ aceplayer, פשוט איכות מדהימה, יש שם שידורים אפילו של 10000 KBs. זה לפחות למשחקים מחול ולא מהארץ.

#19 sagi1984

sagi1984

• ותיקים
  • 3,079 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2014‏, ‎06:03

למה 300?

כי יש לך רק 2 ממירים ושאתה אומר כל הערוצים, זה בטוח לא כל הערוצים, ספורט יש לך? רק חבילת ספורט זה 60 ומשו שקל,

לי יש 6 ממירים בבית, שחלקים יש מקס טוטאל, חלקם HD, תוסיף עוד תשלום. ואז כבר כמו שאתה מבין אתה מגיע ל-350-400 שזה בערך מה שאני משלם.

אז להגיד כל הערוצים זה לא מדוייק, המחיר של משפחה ממוצעת ביס בלי ספורט זה 300 שקל.

אין לי חבילת ערוצי ספורט, בגלל זה רשמתי חבילת טופ קומבינציה שזה בלי ספורט, אם היה לי ספורט הייתי רושם ויש לנו גם עוד 3 ממירים רגילים שלא עולים לנו כסף בכלל.

תמונה שפורסמה

#20 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2014‏, ‎09:54

עידן לנו יש את כל הערוצים (כולל הספורט, חוץ מספורט 5+) 2 ממירים מקליטים + HD , ועוד 2 ממירים מקליטים (בלי HD)

ואנחנו משלמים 280 משהו כזה, אנחנו הרבה שנים ביס וזה מה שהם סגרו איתנו (זה יקר, אבל רק הספורט 60 שקל כמו שאמרת..)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים