עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ביקורות על גאדג'טים

גאדגטים טלפונים טאבלטים סמארפון

• אנא התחבר בכדי להגיב
30 תגובות לנושא זה

#1 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎17:47

טוב, בואו נודה בזה, אנחנו חנונים ואנחנו אוהבים גאדג'טים. באשכול הזה יהיה אפשר לכתוב על משהו חדש שקניתם רק העניין הוא להוסיף ביקורת עניינית על המוצר כדי ששאר חברי הפורום ידעו אם כדאי לקנות. גם ביקורות שליליות זה בסדר, שידעו גם ממה להתרחק.

כל גאדג'ט תקף, עכברים, מקלדות, שלטים, טלפונים, רמקולים וכו'....

אני אתחיל עם 2 ביקורות על טאבלט וטלפון שקניתי לאחרונה.

Sony Xperia Z2:

xperia-z2-hero-black-1240x840-fc5a31e4db

http://www.sonymobil...hones/xperia-z2

מסך: מסך איכותי מאוד, לא הכי בהיר בעולם, אבל מספיק בשביל עבודה בשמש. למרות זאת הייתי רוצה שהוא יהיה בהיר יותר.... אני לא אחפור לכם על הצבעים וכל מני השטויות האלו שנותנים בביקורות על טלפונים כי אין לי מושג קלוש בזה.

איכות בניה ועיצוב: הבניה מאוד מאוד איכותית, מרגישים שקנית מוצר פרימיום, הכפתורים מרגישים איכותיים והמיקום שלהם הוא מעולה. מאוד אהבתי שיש כפתור מיוחד רק למצלמה, הרמקולים נותנים סאונד טוב, אבל לא הכי גבוה בעולם. בגלל שהטלפון עם זכוכית משני הצדדים, הוא מאוד חלקלק וקצת קשה לאחוז בו. שימוש ביד אחת הוא מאוד גבולי ולפעמים לא אפשרי. לפחות עם יד מומצעת כמו שלי. 

סוללה: וואוו! פשוט וואוו! עם סוללה 3200 מילאמפר, נותן לכם 4-5 שעות מסך בקלות. אם אתם מתעקשים אפשר לסחוט אפילו יותר. בגדול אני מוצא את עצמי מטעין את הטלפון פעם ב24 שעות, כשבשימוש כבד מאוד אני מגיע ל12 שעות שזה דיי ויותר לרוב האנשים.

מערכת הפעלה: מערכת הפעלה מאוד בסיסית, עם תוספות לא גדולות מהסטוק. מה שעושה את הטלפון סופר מהיר, ניהול הטלפון בריבוי משימות הוא מעולה, ועם 3 GB של זיכרון אני לא מתפלא. הטלפון פשוט טס בהכל. אין מילה אחת רעה להגיד על זה. 

מה שכן מפריע לי זה: ניהול ישומים הוא קצת בעייתי, כדי למחוק אפליקציה צריך להיכנס להגדרות->יישומים->לחפש ידנית (אין אפשרות לחפש לפי שם) את האפליקציה-> ורק כזה למחוק, לכפות עצירה וכו'. מאוד מציק ולא יעיל. עוד משהו שמפריע לי זה כשנכנסים להגדרות מהירות בסטטוס בר, כשלוחצים לחיצה ארוכה על לדוגמא הwi-fi, הוא נותן לך תפריט כקטן כדי להיכנס להגדרות של אותה אופציה, לא מבין למה זה פשוט לא נכנס להגדרות ישר וזהו.

2 באגים מאוד גדולים שיש לטלפונים, שלא תשמעו עליהם בכל הביקורות שביוטיוב שכרגע סוני מסרבת להגיב (לפחות בפורומים שלהם) ולתת פתרונות. כנראה זה ייפתר בעדכוני תוכנה הבאים, אבל ממוצר פרימיום במחיר כזה, הייתי מצפה לקבל טלפונים ללא באגים כאלו גדולים, ובטח שיתנו מענה הרבה יותר מהיר.

באג 1: התחממות המצלמה והפסקתה לאחד דקות בודדות של הקלטת וידאו. כן, נכון דיברו על זה מעט בביקורות ביוטיוב, מה שהם אמרו שזה קורה רק ב4K, שזה לא נכון, גם ב1080p זה קרה לי, אחרי 2-3 דקות. מה שלא מאפשר להקליט סרטון בצורה נורמלית. הבעיה היא שזה גם לא רק בסרטונים, אם תשאירו את המצלמה דולקת הרבה זמן (קרה לי בזמן ששיחקתי עם האפשרות של המצלמה) זה גם יתחמם ויקרה שוב.

באג 2: צפיה בסרטונים דרך האפליקציה של פייסבוק. אחרי שניה או אחרי כמה זמן בסרטון. הסרטון מפסיק ונותן שגיאה. ניתן לפתור זמנית ע"י מחיק של המטמון, אבל זה עוזר לכמה סרטונים בודדים ואז חוזר. גם במקרה הזה סוני לא נותן פתרון. אני מקווה שזה יקרה בעדכון הבא שלהם. מתי שזה לא יהיה.

איכות אודיו: מאוד מאוד מאכזב, נותן איכות בסיסית ביותר, ומטלפון כזה הייתי מצפה להרבה יותר. אני לא יודע, אולי זה הסטנדרט היום, אבל עם האייפון 4 הייתי שומע אוטו על ווליום 40 וזה היה רועש מאוד, היום בשביל להגיע לעוצמה הזאת אני צריך להגיע לווליום של 52-54. שזה עוד בסדר, אבל עם אוזניות זה קצת מתחיל להיות בעייתי, כי אין אופציה להגביר ווליום עם מגבר חיצוני כי האוזניות מחוברות ישירות לטלפון.

לסיכום: אם הייתה לי אופציה הייתי קונה את הHTC ONE M8 ... זה לא שאני לא מרוצה מטלפון, אחלה טלפון, מי שחשוב לו מצלמה אז בכלל הוא יעוף. אבל בשבילי, אולי עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על הHTC.

אביזרים ממולצים: 

מגן לטלפון - incipio DUALPRO

http://www.incipio.c...-xperia-z2.html

תמיד המוצרים של החברה הזאת אכותיים ובכלל ממליץ לכולם לא משנה איזה טלפון יש לכם. אני הזמנתי את זה דרך אמזון כי באיביי לא היה את המוצר בשחור להזמנה לארץ.

מגן מסך - Spigen Screen Protector Steinheil [Ultra Optics]

מעולה, לא פוגע באיכות המסך, קל להתקין אותו, לא משאיר טביעות אצבעות, וחלקלק. מומלץ ביותר.  החסרון היחידי הוא כשהשמש ישירה על הטלפון הראות נעשת בעייתית, אבל זה נראה לי קורה בכל מגן.

http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

המוכר הזה מומלץ, קניתי ממנו. משלוח מהיר ומוצר מקורי.

• nir1001 אוהב את זה

#2 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎17:49

אתה יכול למכור ולקנות, הZ2 יותר יקר בהרבה, תחליף, לא חסר אנשים.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#3 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎17:55

Samsung Galaxy Tab ® Pro 8.4:

tabpro8_600x600_xlarge_1.jpg

בגדול אני ממש מרוצה ממנו, הוא עובד מעולה וכמעט ללא בעיות (כרגע לי פעם אחרת שמשום מה הוא החליט לא לעבוד טוב, אבל הפעלה מחדש סידרה את ה"הבעיה").

מסך: פשוט מסך מדהים, אין עוד מה לומר, אני לא מומחה גדול במסכים, אבל פשוט רואים בו נהדר, ואני נהנה מכל רגע שאני צופה בוידאו איתו.
איכות בניה ועיצוב: אני אישית אהבתי מאוד את העיצוב, אני חושב שהוא יפה, והוא מרגיש מאוד יוקרתי. והמכשיר דק בטירוף!
מה שפחות אהבתי זה את הכפתורים, במקום לשים את כפתורי הווליום בצד ההפוך לכפתור הכיבוי שמו אותם באותו צד ודיי קרוב אחד לשני, מה שגורם לבלבול לפעמים, לפחות היו עושים איזה חריץ שיהיה אפשר להרגיש במגע בהבדל. הכפתורים עצמם מרגישים זולים ולעומת הכפתורים הקשים שיש באייפון לדוגמא, אני חושב שהם חסכו עליו בקטע הזה. המיקום של הרמקולים הם כמו בהרבה מכשירים באיזו שקע ההטענה/סנכרון. מה שלפעמים מפריע להוציא את הווליום אם שוכבים או מחזיקים את המכשיר בצורה מסויימת, הייתי רוצה שישימו את הרמקולים באיזור המסך כמו במכשירים אחרים (בצורה שכשאוחזים במכשיר זה לא יפריע). עוצמת הווליום דרך האוזניות מעט נמוכה, אבל זה לא כזה קריטי. ועוד משהו שממש אבל ממש מעצבן אותי, זה שכשהמכשיר מחובר לרמקולים חיצוניים דרך יציאת האוזניות (דרך אוזניות לא נתקלתי בזה) ואם המכשיר לא משדר שום סאונד, אז יש רעש חזק ומעצבן כזה. (במכשירים אחרים שמחוברים לרמקולים האלה זה לא קורה).
סוללה: לא הסוללה הכי טובה בעולם. אבל בשימוש רציף ללא הפסקה של WIFI, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים. המכשיר נותן בכיף 8 שעות.
מערכת הפעלה: בגדול הרום של סמסונג לדעתי עושה פחות בעיות ממה שסיפרו לי עליו. המכשיר מגיב בצורה מעולה איתו. המצב של חלונות מרובים עובד בצורה נפלאה (למרות שרוב האפליקציות לא תומכות בזה). אבל אני משתמש בזה לא מעט. הבעיה היחידה זה העמוד עם כל מני חדשות שסמסונג דחפו בכוח לשם, שקצת תוקע את המכשיר כשמגיעים אליו (ממש מעט, אבל עדיין זה מעצבן). ניתן לפתור את זה עם מחליפים לאנצ'ר ומעיפים את הטאצ'וויז.

אני משתמש בקייס שאני ממש נהנה ממנו (שאגב גם במכשיר הזה, כמו באייפד, יש מגנטים שמכבים ומדליקים את המסך אוטומטית במידה ויש לכם קייס מתאים).

"Moko Ultra Slim Shell Stand Cover Case for Samsung Galaxy Tab PRO 8.4 Black"
51-9XjzubDL._SY300_.jpg

• Asailow ו nir1001 אוהבים את זה

#4 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎18:29

אתה יכול למכור ולקנות, הZ2 יותר יקר בהרבה, תחליף, לא חסר אנשים.

להזכירך הטלפון נפל לי ונסדק קלות בזכוכית האחורית. זה יוריד מהמחיר הרבה. (למרות שאני הולך לתקן את זה ב40 שקל חח)

#5 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎18:37

אולי שווה לחשוב על זה, השקעת כבר את הכסף, אולי תצליח להחזיר לעצמך כמה ג'ובות, וגם פלאפון אחר שרצית.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#6 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎19:14

לדעתי אשכולות מרוכזים לא מועילים בפורום. בעוד חצי שנה כשמישהו יחפש ביקורת על ה Z2 וירצה לשאול שאלה זה יעשה בלאגן באשכול (כמו שקורה באשכולות שדודו פותח :lol: ).

לפי דעתי כדאי לפתוח אשכול לכל ביקורת ואולי רק לרכז את כל הביקורות באיזה אשכול אחד נעוץ כדי שיהיה קל לחפש (אם לא יעדיפו להשתמש במנוע החיפוש). ככה כשמישהו ישאל שאלה באשכול של ה Z2, כל מי שיכול לענות על זה יוכל להתעניין ולהכנס לאשכול.

• Sparkles אוהב את זה

#7 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎19:24

אם האשכול יהיה פעיל הוא לא ירד למטה גם ככה דניאל.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#8 xori

xori

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎22:47

קרייזי אתה לא יכול למחוק אפליקציות דרך הפליי סטור?

ותודה רבה על הביקורת תרמת הרבה :)

#9 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2014‏, ‎02:12

באמת יש באג כזה קריטי במצלמה? אתה בטוח שלא נפלת על מכשיר פגום?

היה יצור ראשוני שלא היה טוב, ויכול להיות שזה המקרה שלך.

#10 nir1001

nir1001

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 150 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2014‏, ‎16:00

תהיה בריא אחי, איזה מחקר על באגים ופירוט.  כל הכבוד.  לדעתי אשכול מבורך. 

קיבלתי מההורים כשחזרו מחו"ל נקסוס 5 לפני כחדשיים.  לפניו היו לי מכשירי נוקיה,  מהחוויה הכי הייתי מרוצה מה e63 בזמנו עד שנהרס המסך בגלל חדירת מים. 

נקסוס 5 הוא ללא ספק אחד הגאדג'טים הממכרים שיצא לי לשים עליו את ידיי. מסך מאוד איכותי, חומרה ותוכנה שבנויים אחד לשני כאילו היו משפחה, מכשיר אגב של LG. 

אחד הדברים שהכי קרצו לי בו הוא המחיר האטרקטיבי ביחס לאחרים בשוק, נקנה בגרמניה במחיר שווה ל1300 שקלים. סוללה מספיקה לפעמים ליום שלם, תלוי בשימוש כמובן. בא עם מערכת הפעלה Kitkat  4.3 ומשתדרגת אוטומטית בינתיים ל 4.4.4 של אנדרואיד. איכות המצלמה הקדמית ואחורית מעט נחותים מהמכשירים החדשים בקטגוריה בשוק,  אך בהתאם למחיר הוגנים ביותר ומציעים וידאו/סטילס עד 8 מגה פיקסל,  1080p,  בווידאו עד 30fps.

קניתי את המכשיר כסוג של התנסות, רציתי עד לרגע שבחרתי בו בכלל לקנות מכשיר עם מסך eink,  אבל כשהופכים את הצבעים לטקסט לבן על שחור זה לא נורא בכלל. 

חסרונות עיקריים:  מצלמה יחסית טובה למחיר.  מי שירצה להיות צלם מקצועי,  זה לא המכשיר בשבילו. המכשיר אינו עמיד למים,  אש,  לבה או לחומצות חזקות בטמפרטורות גבוהות. 

#11 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2014‏, ‎20:35

ברגעים אלו אני מעדכן את המכשיר, העדכון תוכנה הראשון מאז שוחרר הטלפון הזה. אני מאוד מקווה שהם פתרו את הבעיה של הפייסבוק, למה זה מחרפן אותי (עם ההמצלמה עוד יכולתי לסבול).....

אעדכן בהמשך....

• nir1001 אוהב את זה

#12 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2014‏, ‎20:20

נו קרייזי, מה איתך? תעדכן...הסתדר או לא? חח

אני יכול להגיד לך, שגם לי היו תקלות קטנות בהתחלה, אבל סוני סידרו את זה דיי מהר.

המצלמה לדוגמא, לא היתה על מקסימום ביצועים, רק אחרי שיחרור עדכון היא הראתה את היכולות האמיתיות שלה.

#13 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2014‏, ‎22:05

טוב חזרתי מאילת ואני רוצה לעדכן על משהו ששווה בדיקה לדעתי, אערוך בהמשך לשם,

אבל קניתי שקית מיוחדת כזאת, עם שתי קליפסים, שהיא נגד מים, אתה שם את הפלאפון (מתאים לכל פלאפון בגודל סטנדרטי חוץ מנוט 3 הכל נכנס)

הטאץ קצת מאבד את הקסם שלו שזה בפנים, אבל זה שווה את זה, אתה מכניס את הפלאפון לזה, ומצלם מתחת למים, נכנס איתו לבריכה, עושה מה שאתה רוצה,

השקית נדבקת טוב למכשיר ככה שזה לא מאבד מהפוקוס של התמונה, אפילו שיצאתי מהבריכה לקח לי שעה להוציא את זה מהמכשיר, כי זה נדבק ממש,

קצת קשה לראות את התמונות בתוך הבריכה כי השמש באה מכל מקום, והציפוי גורם לשמש לחזור אז זה בעייתי,

בנוסף קשה מאוד לראות את התמונות שאתה מצלם שאתה מתחת למים, אבל זה בגלל שהייתי בלי משקפת ובנאדם לא רואה טוב שהוא צולל.

זה עלה לי 30 שקל בבסט ביי, רק בשביל הפאן שזה נתן לי זה היה שווה את זה. ממליץ לכולם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#14 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎25/07/2014‏, ‎22:05

שניר היה נחמד אם היית נותן לינק למוצר שנדע קצת יותר. חוץ מזה שזה לא נשמע כזה טוב, כי בדרך כלל תמונות מתחת למים יוצאות סבבה לגמרי לא משנה איפה השמש.

לגביי העדכון שלי, כרגע נראה שהם סוג של תיקנו את הבעיה עם הפייסבוק. למה אני אומר סוג של? כי זה נראה שבסוף הסרטון זה עדיין קורה לפעמים (השגיאה), אבל זה לא פוגע בצפיה של הסרטון עצמו. לגביי המצלמה - עדיין לא יצא לי לבדוק.

עוד עדכון לגביי הגלאקסי טאב פרו - נראה כאילו אחרי שימוש של כמה זמן (במקרה שלי קצת יותר מחודשיים וחצי) בזמן הטענה הבטריה נתקעת. כלומר אני מטעין זה מגיע ל65 אחוז לדוגמא, זה יישאר ככה לא משנה כמה זמן יעבור. בפתרון הזמני שמצאתי זה לרוקן את הטאבלט לגמריי ובזמן שהוא סגור להטעין עד הסוף. מקריאה באינטרנט זה נראה כאילו הרבה אנשים נתקלו בבעיה הזו, כרגע אני מחפש פתרון, במידה ואמצא, אעדכן פה.

#15 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/07/2014‏, ‎13:53

שניר היה נחמד אם היית נותן לינק למוצר שנדע קצת יותר. חוץ מזה שזה לא נשמע כזה טוב, כי בדרך כלל תמונות מתחת למים יוצאות סבבה לגמרי לא משנה איפה השמש.

לגביי העדכון שלי, כרגע נראה שהם סוג של תיקנו את הבעיה עם הפייסבוק. למה אני אומר סוג של? כי זה נראה שבסוף הסרטון זה עדיין קורה לפעמים (השגיאה), אבל זה לא פוגע בצפיה של הסרטון עצמו. לגביי המצלמה - עדיין לא יצא לי לבדוק.

עוד עדכון לגביי הגלאקסי טאב פרו - נראה כאילו אחרי שימוש של כמה זמן (במקרה שלי קצת יותר מחודשיים וחצי) בזמן הטענה הבטריה נתקעת. כלומר אני מטעין זה מגיע ל65 אחוז לדוגמא, זה יישאר ככה לא משנה כמה זמן יעבור. בפתרון הזמני שמצאתי זה לרוקן את הטאבלט לגמריי ובזמן שהוא סגור להטעין עד הסוף. מקריאה באינטרנט זה נראה כאילו הרבה אנשים נתקלו בבעיה הזו, כרגע אני מחפש פתרון, במידה ואמצא, אעדכן פה.

כנראה שלא הבנת אותי טוב,

התמונות יוצאות בדיוק אותו איכות כמו שהפלאפון שלך מצלם, אין איבוד איכות, הבעיה שאתה נגיד צללת צילמת תמונות, ואז אתה יוצא לראות אותם, קשה לראות בגלל שהשקית שעוטפת את המכשיר די מבריקה, אתה רואה את התמונות רק שאתה יוצא לצל, (שאני חושב על זה, אם אתה צולל עם משקפת אתה יכול לראות מתחת למים איך יצא, וזה יראה טוב יותר.)

גם כמובן שקשה לצלם בלי משקפת (אבל זה לא פאק של המוצר זה פאק של העין האנושית חחח)

זה עלה לי 50 שקל, לדעתי שווה את זה רצח.

OD-1337-waterproof-cell-phone-case_stand

בנוסף קניתי כדור מגומי מיוחד כזה, שהקטע שלו זה שהוא קופץ ממש במים,

אם אתה מקפיץ אותו כמו אבן, הוא לא מפסיק לקפוץ פשוט, מטורף,

הנה וידאו

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#16 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎06/09/2014‏, ‎11:18

למי שמחפש אוזניות ממש נוחות לריצה.

תמיד כשאני רץ או שהחוט של האוזניות מציק לי, או שהוא נתקע איפשהו, היה לי גם אוזניות שהיו ממש לא נוחות, ושלא נדבר בכלל על איכות הסאונד שהיה צורם. אז עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי משהו שהבנתי מהרבה אנשים שהיו מרוצים, ואחרי שקיבלתי אותם וניסית גם הבנתי שזה בצדק.

האוזניות: MEElectronics Sport-Fi S6P

http://www.meelec.co...p-sf6p-gnbk-mee.

EP-SF6P-GNBK-MEE-2T.jpg

מתאימות בעיקר למי שיש רצועה ליד לטלפון. כי הכבל ממש קצר. אבל גם למי שלא, יש מאריך לכבל. לשני הכבלים יש תופסן שישמור אותם במקום. 

יש סליידר של ווליום עצמאי (לא תלוי בהגדרות עוצמה של הטלפון עצמו), ויש כפתור להפעיל/להשהות ולהעביר שירים או לענות לשיחה. כמו כן יש מיקרופון למקרה שמישהו מתקשר.

האוזניות מגיעות עם נרתיק קטן בשביל לשים את הכבל והאוזניות או הסילקונים שמקבלים עם האוזניות. שאגב, יש הרבה סוגים בשביל להתאים את זה כמה שיותר לאוזן שלכם. מבחר מאוד גדול. ככה שקשה לי להאמין שלא תמצאו משהו שמתאים לגודל האוזן שלכם.

מבחינת איכות סאונד, זה לא האוזניות הכי טובות שהיו לי, אבל בשביל 90 שקל, והנוחות המדהימה שלהם. האיכות מאוד טובה.

מפה קניתי: http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

90 שקל כולל משלוח. 

#17 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎01/11/2014‏, ‎13:57

Cubox-i.jpg

http://www.solid-run.com/

ביקורת של hometheater.:

http://www.hometheat...ticle05931.html

קוד הנחה מטעם hometheater:

http://www.hometheat...סדרת-CuBox.html

התקנת openelec (xbmc):

http://openelec.tv/f...al-installation

סטרימר זול ואיכותי ומיוצר בארץ הקודש! נראה מבטיח מאוד במיוחד לאחר הביקורות המצויינות והתמיכה המהירה של מפתחי openelec (מה שלא קורה כמעט).

סה"כ אחרי הנחה+משלוח+מע"מ: 325 ש"ח (בערך) למוצר הזול (i-2) ו570 ש"ח (נכון לשער הדולר הנוכחי) לi4pro הדגם היקר ביותר.

#18 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎22/11/2014‏, ‎16:48

Cubox-i.jpg

http://www.solid-run.com/

ביקורת של hometheater.:

http://www.hometheat...ticle05931.html

קוד הנחה מטעם hometheater:

http://www.hometheat...סדרת-CuBox.html

התקנת openelec (xbmc):

http://openelec.tv/f...al-installation

סטרימר זול ואיכותי ומיוצר בארץ הקודש! נראה מבטיח מאוד במיוחד לאחר הביקורות המצויינות והתמיכה המהירה של מפתחי openelec (מה שלא קורה כמעט).

סה"כ אחרי הנחה+משלוח+מע"מ: 325 ש"ח (בערך) למוצר הזול (i-2) ו570 ש"ח (נכון לשער הדולר הנוכחי) לi4pro הדגם היקר ביותר.

קנית אותו בסוף? איך הוא?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#19 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎22/11/2014‏, ‎18:48

אני עדיין מחכה שזה יגיע....אם זה מעניין מישהו אז אני אפרסם ביקורת ברגע שאני אקבל אותו ואשחק איתו קצת.

#20 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2014‏, ‎14:30

אני מחפש power bank איכותי? שיחזיק הרבה שעות טעינה ולא יגמר באמצע
תמונה שפורסמה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים