איזה קול !!! שיר אדיר כמו תמיד.
ואוו ! אין עליה !
נכתב ב- 22/12/2013, 19:58
- avrahamcool ו Urix אוהבים את זה
נכתב ב- 22/12/2013, 21:20
רק ככה זה אכיל בשבילי:
- Urix אוהב את זה
נכתב ב- 22/12/2013, 23:10
הנה משהו שנשמע טיפה יותר טוב
- ZIPC ו Asailow אוהבים את זה
נכתב ב- 23/12/2013, 23:27
לדעתי הרמיקס לא עושה טוב לשיר בכלל !
ועדי בדיחה לא מוצלחת ..
ואיך אתה יכול בכלל לא לאהוב את הקול הזה ????
נכתב ב- 24/12/2013, 07:51
בעיני מי ששומע סלין דיון כנראה קיבל חינוך מוזיקלי בעייתי (קרוב לוודאי עודף תכניות כשרונות בטלויזיה). הקול שלה הוא זוועת עולם של התאמצות-יתר, הגזמה, פאתוס מגוחך, נטול כל מידתיות או עידון, שמאלצי מחריד, בלי טיפת שאיפה אמנותית או יצירתית מלבד "אני רוצה למכור רגש בשקל".
לי הוא נשמע כמו קול של מסור חשמלי, אבל לא סתם, אלא כזה שמנסר גורי חתולים.
נכתב ב- 24/12/2013, 09:18
אופס... שכחתי לציין שהיא גם מכוערת ועושה פרצופים כשהיא שרה.
ואני בכלל לא מתרגש ממאמצים להגיע לטונים גבוהים. זה בכלל לא ערך כלשהו. אם זה היה רלוונטי בעיני הייתי מקשיב לאופרה ולא למוזיקה פופולרית.
זה שהיו לה להיטים לא מעיד על כלום מלבד זה שלאנשים יש טעם רע מאוד, וקל יותר למכור להם מוזיקה זולה ממשהו איכותי עם ערך אמנותי ולא רק מסחרי.
לא תמצא בעולם כולו מבקר מוזיקלי אחד שיטען שהיה לסלין דיון איזה ערך אמנותי כלשהו לכל אורך הקריירה הארוכה שלה. סתם מישהי שהתגלגלה מן הפח אל הפחת, מהאירוויזיון ללאס וגאס.
נכתב ב- 24/12/2013, 11:39
אני לא כזה פוסט-מודרניסט. אני באמת מאמין שאפשר להבחין בין איכותי ורדוד.
נכתב ב- 24/12/2013, 13:21
אני לא מאמין שהיה אי פעם מבקר מוזיקה כלשהו שהכריז על סלין דיון כאמנית בעלת ערך (שלא לומר חשובה). חבל על הויכוח, ברור שהיא אחת הזמרות הנאלחות ביותר אי פעם.
נכתב ב- 24/12/2013, 14:16
גם אם אתה לא אוהב אותה, אתה לא צריך לבאס אנשים שכן אוהבים.
אני תמיד אומר, שכל אחד ישמע מה שעושה לו טוב, על הזין איכותי או רדוד, מי אני שאשפוט בשביל אחרים?
זה גם לא מעיד שום דבר על אופי הבנאדם.
אני מכיר חבר'ה ששומעים את המוזיקה הכי מעפנה על הפלנטה, והם תותחי על! חח
- avrahamcool אוהב את זה
נכתב ב- 24/12/2013, 16:53
אני לא מכיר.
- avihai23 אוהב את זה
נכתב ב- 24/12/2013, 20:05
עדי, זה מזעזע בעיני ההתנשאות המוזיקלית הזו...
אני לא מכיר מוזיקה שלא נמצאת בגלגלץ. כי אני לא שומע מוזיקה מלבד כשאני באוטו ואחרת - ביוטיוב שירים שחיפשתי ששמעתי.
אני לא הולך לקונצרטים של לאונרד כהן או מזמזם שירים של הביטלס במקלחת. (אני גם לא אוהב מזרחי ובד"כ מעביר תחנה כשיש כאלו)
גם אין בסיס להתנשאות כזו. איך מוזיקה נחשבת לאיכותית? כנראה שלא לפי הכנסות. ביחס הפוך? ככל שפחות אנשים שומעים את המוזיקה אז ככה היא יותר איכותית?
ואני מבקש ממך להגיב לי בצורה מתנשאת אף יותר. למשל כך: "לא ציפיתי ממשתמש אייפון להאזין למוזיקה סבירה".
- avrahamcool אוהב את זה
נכתב ב- 24/12/2013, 22:04
גם באמנות, כמו בעצם בכל דבר בכל דבר יש גבוה ויש נמוך, יש איכותי ויש סתמי. בעיני אם אתה חושב שהכל באותו סטנדרט, בעל ערך זהה, ונמדד באמצעות הבחינה של כמה אוהבים את זה לעומת אחר, אז בעיני אתה פשוט לא מבין כל כך על מה אתה מדבר, אלא אם בא לך לדבר על שיווק ויח"צנות.
בכל תחום מוזיקלי, בכל סצנה ובכל תקופה ישנם אמנים שהם מקוריים, אותנטיים, מעניינים, מיוחדים או פורצי דרך, וישנם אחרים שהם נגררים, ממוחזרים, נטולי שאיפות מלבד כסף, או סתם גרועים באומנותם, והשוק מכיל גם אותם.
אז צר לי. אני באמת מאמין שיש טוב ויש פחות טוב. יכול להיות שפשוט אתה לא מבדיל ביניהם?
ביקשת שאני לא אתנשא עליך, אז סליחה שזה מסובך מדי. אתה הרי תובע שאני אקבל את דעתך בתחום שאתה מעיד שאין לך בו שום הבנה מעמיקה. אתה מצביע על כך שאתה מכיר רק מוזיקה שפונה למכנה המשותף הרחב ביותר, מודה שדעתך לוקה בסטיגמטיות, ואתה לא מזהה את חשיבותן של אבני יסוד מוזיקליות. לעומתך אני יכול לומר לך שבמשך שנים רבות היו אנשים שאשכרה שילמו כסף טוב כדי להנות מהטעם המוזיקלי המוצלח שלי. אני אגלה לך בסוד שהיו אפילו חברות מוזיקה שעניין אותם מה אני חושב על המוזיקה שהם משווקים. אין ז'אנר שאני אפסול והייתי כבר בהופעות של כמעט כל מי שמרגש אותי מוזיקלית בארץ, וגם מעבר לים כשזה היה לי מספיק חשוב.
לפיכך, כשאני מביע דעה בתחום, אני מלא בטחון עצמי, ומרגיש שהידע שלי הוא מיומן, ומבוסס על נסיון ואופקים מספיק רחבים.
נכתב ב- 24/12/2013, 22:59
איזה קול !!! שיר אדיר כמו תמיד.
לא רק הקול קובע.
לדעת רבים למיילי סיירוס יש קול יפה, אבל תוכן השירים שלה פשוט זוועה (גם הקליפ עצמו גרוע):
(מה לעזאזל?)
העובדה שיש לה קול יפה, לא הופכת אותה לגאונה או לזמרת יוצאת דופן בתחום המוזיקה, עוד זמרת טראש שבקרוב תשכח.
פנינה נוספת (לדעתי, סתם מביכה את עצמה):
(הסרטונים נלקחו מערוץ המוזיקה של יוטיוב)
נכתב ב- 25/12/2013, 07:50
אבריימלה, קול אתה לא.
נכתב ב- 25/12/2013, 08:15
you came in like a wrecking balllllllllllllllllllllllllllll
- d1f2 אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים