מישהו קרא? ממליץ?
(מחפש EPUB שלו)
נכתב ב- 16/12/2013, 22:05
מישהו קרא? ממליץ?
(מחפש EPUB שלו)
נכתב ב- 16/12/2013, 23:37
בדיוק תודה!
קראת אותו?
נכתב ב- 16/12/2013, 23:42
לא.
נכתב ב- 17/12/2013, 09:44
היי ברק,
על מה זה מדבר? ממליץ?
האמת שהיום נסעתי ברכבת ואז מישהו דיבר על זה אז ככה הכרתי את הספר.
אח"כ כשקראתי עליו קצת נדמה לי שהוא דומה ל"הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה" שאהבתי.
אמממ... ייקח לי זמן לקרוא אותו, לדעתי לפחות שבוע וחצי שבועיים. רק אחכ אוכל לתת לך חו"ד אמיתית
נכתב ב- 17/12/2013, 18:48
המקרה המוזר הוא אחד הספרים היותר טובים שיצא לי לקרוא..
כשאתה מגיב פה חזרה.. צטט את ההודעה שלי.. (ככה שאקבל התראה ולא אפספס).. טנקס..
מהתרשמות ראשונית (של שלושה פרקים) זה אותו סגנון באמת כמו המקרה המוזר, שנינות וציניות אטומות כאלו. בצורה טובה לדעתי.
האמת שמחתי לשמוע שגם אתה אהבת את המקרה המוזר, יש הרבה אנשים שבכלללללל לא התחברו אליו וזה באמת אחד הספרים ש"ריתקו" אותי.
אם תשתנה הדעה שלי אכתוב לך
נכתב ב- 23/12/2013, 21:59
הספר "הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה" נשמע לי די נחמד. זה מזכיר בצורה כלשהי את "אלמנטרי"? אני לא יודע למה, אבל זה מרגיש לי שיש חיבור בינהם.
אשמח אם מישהו שגם קרא את הספר וגם צופה בסדרה יוכל להביע דעה תודה!
(ובכללי, אני אוהב ספרי בלשות, האם תגדירו אותו כספר בלשות, או שהוא מדבר יותר על החיים של הדמות הראשית?)
נכתב ב- 29/12/2013, 17:14
ולאחר שסיימתי אותו.. טנקס על ההמלצה.
ספר מעניין מאד.
אני רק באיזה פרק 10... אין מנוס מלדחות את זה לינואר. אבל יופי שאוששת את ההמלצה תודה
נכתב ב- 29/12/2013, 17:58
נכתב ב- 29/12/2013, 18:05
מתוכם אני מתעניין ב:
1, 9, 20 (בגלל שאני מכיר את הסופרים)
19 נשמע לי כבד מידי לקריאה באנגלית (קראתי את כל ארבעת הקודמים בעברית וזה היה די חופר)
השאלה שלי היא האם יש לך איזו המלצה על משהו מהשאר? (חוץ מ- 18)
ואת סטיבן קינג, אורסון סקוט קארד (המשחק של אנדר) ומייקל קונלי (ונוספים) אתה לא מכיר??
כל אלה שמים בכיס הקטן את ג'ון גרישם (אלא אם יש לך העדפה מיוחדת לז'אנר המסויים שבו הוא כותב).
נכתב ב- 30/12/2013, 09:58
סטיבן קינג אני מכיר ולא כל כך אוהב,
את הנוספים אני אכן לא מכיר.. לכן ביקשתי חוות דעת.
אני מניח שאתה ממליץ אם כן על 8, 15?
(במעבר שני זיהתי גם את דן בראון שאני די אוהב, 10)
אני לא יכול לעזור לך בדבר כאן
אני לא קראתי כאן שום ספר... ממש כלום. (מעט מביך)
נכתב ב- 30/12/2013, 19:30
עזוב אותך מרשימות, בוא נלך על המלצות (אשתדל להמליץ בעיקר על כאלה שגם ניתן למצוא בתרגום לעברית).
סטיבן קינג - ממליץ מאד על "בית-כברות לחיות", "רזה" (תחת שם-העט ריצ'רד בקמן), "זה", "העמדה" ו-"דומא-קי". ישנם ודאי אחרים שימליצו לך על ספרים נוספים משלו. ככלל, נסה את שני הראשונים שכתבתי כאן, אם אהבת תאהב גם את היתר, אם לא - המשך לסופר אחר.
סטיבן קונלי - אם אתה אוהב את הנושאים בתחום הפשע שעליהם הוא כותב והסגנון שלו, כל ספריו מומלצים. באופן אישי הייתי ממליץ לך להתחיל עם "המפענחים".
דין קונץ - "דמעות הדרקון" ספר טוב מאד. כך גם "עוצמה". שניהם מאד מומלצים.
נכתב ב- 30/12/2013, 21:54
אני לא יודע אם הודעתך הופנתה אליי או אל ברק,
סטיבן קינג ניסיתי בעבר, לא אהבתי את הסגנון (אני מקווה שאני לא טועה, אבל מדובר בסגנון "אימה" נכון?)
פשע אני גם לא אוהב (גם לא סרטים מהתחום) כך שאוותר על סטיבן קונלי.
דין קונץ נשמע מעניין,
מה סגנון הספרים שעליהם המלצת? (לפי שמות הספרים, זה נשמע פנטזיה - שזה תחום שאני דווקא די אוהב)
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים