עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

היסטוריה בארה"ב: נישואים - לא רק בין גבר ואשה

• אנא התחבר בכדי להגיב
60 תגובות לנושא זה

#1 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎17:13

בית המשפט העליון בארה"ב ביטל ברוב של 4:5 את החוק הפדרלי שמגדיר נישואים כברית בין גבר לאישה בלבד. ביטול החוק מוביל להכרה נרחבת בנישואים חד מיניים ובזכויותיהם של גאים ברמה הפדרלית. "אין סיבה לגיטימית לפגוע באלה שהמדינה, בחוקי הנישואים שלה, ביקשה להגן על וכבודם"

לינק:
http://www.ynet.co.i...4397415,00.html

מעניין מתי יגיע אלינו. מעניין מתי אצלנו לפחות נישואים אזרחיים.
תמונה שפורסמה

#2 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎17:25

במשך שנים רבות כלל חוק העונשין הישראלי הוראה האוסרת על יחסי מין הומוסקסואליים, ובסופו של דבר סעיף זה נמחק מספר החוקים רק בשנת 1988. אולם עשרות שנים קודם לכן, עוד בשנות ה-50 במאה הקודמת, נמנעו היועצים המשפטיים לממשלה לדורותיהם מלאכוף את סעיף החוק, החל בימיו של חיים כהן בתפקיד היועמ"ש. הייתה זו נקיטת מדיניות של אי-אכיפה מוצהרת, מפורשת, ואף שנויה במחלוקת בשנותיה הראשונות. ובכל זאת, בית המשפט העליון מעולם לא קם והורה לרשויות האכיפה לעשות מעשה ולקיים את החקיקה כלשונה וכהלכתה, או לפעול לתיקון החוק.
  • Simon אוהב את זה

#3 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎17:45

גועל נפש.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎17:47

מזה עניינך מה אנשים עושים עם איבר המין שלהם כל עוד הם לא פוגעים בך?
יש אנשים שאומרים גועל נפש על יהודים שמניחים תפילין - לקשור עור של בהמה על הגוף ולהתפלל, למה צריך להתערב בזה? תנו חופש לאנשים

#5 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:01

ציינתי את דעתי, שזה מגעיל ת'תחת,
לא טובה לך הדעה שלי, יש בצד חסום, תחסום אותי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#6 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:07

היתה תקופה שהייתי הומופוב, לא יודע אם אתם זוכרים, אבל כל מילה שניה היתה שלי "גייז" חח
היום? אני עובד איתם, אני חבר שלהם, אני מכבד אותם, ומבין שהייתי בעיקר אידיוט.

#7 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:08

שזה מגעיל ת'תחת,

תמונה שפורסמה
  • BeBest, King James, ZIPC ו-5 אחרים אוהבים את זה

#8 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:09

דווקא לדעתי יהיה טוב מאוד לחקות את ארה"ב בקטע הזה. (ובקטע של הוצאות להורג אגב)

הגיע הזמן שהמדינה תהפוך למעט נאורה יותר.
תמונה שפורסמה

#9 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:20

חחחחח אתה יותר אכזרי מג'ופרי באראתיאון.

#10 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:22

אין לי בעיה עם הוצאות להורג,
וברק, אתה באמת חושב שעם כמות דתיים כמו שיש לנו פה, יהיה נישואים כאלה? אתם חייב בסרט,
בקושי אוטובוסים בשבת מצליחים לסתדר....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#11 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎18:24

א. לא אמרתי שאני חושב שזה יהיה בקרוב.
אני גם לא מאוד מאמין שנישואין אזרחיים יגיעו בקרוב.
ב. לדעתי נישואים אזרחיים ובין מין אחד יהיו צעד משמעותי לקראת מדינה א-דתית כמה שיותר.

חחחחח אתה יותר אכזרי מג'ופרי באראתיאון.

כל הכבוד שאתה זוכר אפילו את שמות המשפחה שם... :o
  • Sparkles אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#12 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎20:13

^רק שמדינה א-דתית לא תהיה פה גם עוד 2000 שנה.
עם קצב הריבוי של הדתיים והרחדים, תשכח מזה. הם הופכים להיות רוב.
אין לי כעיקרון בעיה עם זה, רק שיתגייסו לצבא וישתלבו בשוק העבודה. אבל אני חושב שיש איזשהו סיכוי שישראל תהפוך ליותר ליברלית, רק לא ברור כיצד, וכמו שאמרת איך זה יסתדר עם הדתיים.

#13 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎20:31

אם להיות כן - אי ההתגייסות שלהם זה לא הדבר שהכי מעצבן אותי.
אם הם לא מתחזים - אז הגוף הצבאי באמת לא מתאים להם. כמו שהוא לא מתאים להרבה אנשים. אי אפשר להתעלם מזה שהצבא כגוף יכול גם להרוס את החיים (נפשית. ברור שלמות בצבא זו אפשרות שלוקחים בחשבון) וגם לשנות לטובה.
אמרו לי פעם שחיילים בצבא לא חסר. אנחנו לא מפסידים מאי ההתגייסות שלהם כוח רב. (ככה אמרו לי. אני לא עשיתי לזה סטטיסטיקה)

לי מפריע שבמקום בו אני לומד המוסד מחייב את המסעדות על כשרות ולכן המחיר יקר יותר.
מעצבן אותי שאין אוטובוסים או רכבות בשבת.
מעצבן אותי שיש עיר בישראל שהשוטרים לא תקפים שם. (בני ברק. ובנוסף גם מאה שערים.)
מעצבן אותי שאין נישואים אזרחיים. ושאם ההורים שלך לא התחתנו חתונה יהודית כשרה אז בעצם גם לך אין אופציה להתחתן בישראל. (ובכלל לא נכנס לנושא הכשרות בחתונות. בחתונה של קרובת משפחה שלי היינו צריכים להגניב מלא קינוחים חלביים אחרי שהרבי הלך. השארנו איזה 6 מכוניות עם מזגן בשביל המבצע המגוחך הזה. בנוסף קיבלנו נזיפה קלילה מבעל האולם שהרסנו לו את הכשרות.)
בנוסף - שנותנים במה לרבנים מסוימים במה תקשורתית שהורסת את התדמית למדינה. עם משפטים שגזעניים ברמה נאצית.
ונניח שאני מגזים עם ההשוואה לנאציזם - אז משפטים שאם מישהו בכיר באירופה היה אומר את זה, ישראל הייתה דורשת התנצלות מהאנטישמים.
  • IlanVic, Cokegod ו Reckoner אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

#14 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎22:54

הגיע הזמן לנישואים אזרחיים בארץ

#15 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2013‏, ‎02:45

שניר, אתה רק מציג את בורותך פעם אחר פעם. פעם היה אפשר להגיד "איכס" על הומואים, היום רוב האנשים הנאורים התקדמו, ולא סתם. פעם זה היה דבר מרוחק, אנשים משוגעים שעושים דברים משוגעים ואיכס, אבל אני מניח שפשוט אף חבר\קרוב משפחה שלך עוד לא יצא מהארון וגרם לך להסתכל על הדברים האחרים. סטטיסטית, זה רק עניין של זמן (אני לא אתפלא אם יש לך חברים הומואים שלא רוצים לספר לך על עצמם בגלל איך שאתה מדבר על הומואים).

ולגבי הנישואים - באמת הגיע הזמן. וגם בארץ זה יהיה, אין לי שום ספק בכך. אפילו שיש הרבה דתיים אצלנו במדינה, השינוי פשוט איטי יותר. אבל הוא קורה, בכל תחום. נכון, תח"צ עדיין אין בשבת, אבל תוך כמה שנים יהיה. גם בקטעים של ההומואים - היו כל מיני התפתחויות בתחום הזה בשנים האחרונות (לא זוכר בדיוק איזה, אבל כל מיני דברים, כמו ירושה בין בני זוג או משהו כזה).

אגב, אני חושב שכל התחזיות השחורות על אחוזי חרדים גבוהים בעוד X שנים שהן שטות מוחלטת. נכון, אחוזי הילודה אצלם גבוהים הרבה יותר מאצל החילוניים, אבל חשוב גם לקחת את פקטור החילון. בעידן התקשורת והאינטרנט רבנים לא יכולים לשטוף למאמיניהם את המוח כמו בעבר, וברור לי שאחוזי היציאה בשאלה רק יעלו. מדינה דתית לא תהיה כאן בחיים.
  • IlanVic אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#16 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2013‏, ‎08:21

Godfather, חרדים זה לא כמו חילונים או דתיים. לרוב החרדים אין אינטרנט ויש להם תקשורת משלהם(שמכפישה את החילונים ואת הדתיים הלאומיים), לכן עם כמה שקל להיות אתאיסט בעזרת חקר באינטרנט, זה לא תקף לגבי רוב החרדים. וגם אם יש חרדי שרוצה לחזור בשאלה, רוב הסיכויים שלא יעשה את זה בגלל לחץ מהחברה. אני מכיר חרדי שמת להתגייס אבל לא יכול לעשות את זה כי אז יעיפו אותו מהבית, וככה יש עוד הרבה חרדים.
רוב החוזרים בשאלה הם דתיים לשעבר, ומעט מאוד חרדים לשעבר, לכן לדעתי התחזיות האלה נכונות והמדינה תהיה רק יותר ויותר דתית עם הזמן.

#17 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2013‏, ‎09:39

שניר, אתה רק מציג את בורותך פעם אחר פעם. פעם היה אפשר להגיד "איכס" על הומואים, היום רוב האנשים הנאורים התקדמו, ולא סתם. פעם זה היה דבר מרוחק, אנשים משוגעים שעושים דברים משוגעים ואיכס, אבל אני מניח שפשוט אף חבר\קרוב משפחה שלך עוד לא יצא מהארון וגרם לך להסתכל על הדברים האחרים. סטטיסטית, זה רק עניין של זמן (אני לא אתפלא אם יש לך חברים הומואים שלא רוצים לספר לך על עצמם בגלל איך שאתה מדבר על הומואים).

ולגבי הנישואים - באמת הגיע הזמן. וגם בארץ זה יהיה, אין לי שום ספק בכך. אפילו שיש הרבה דתיים אצלנו במדינה, השינוי פשוט איטי יותר. אבל הוא קורה, בכל תחום. נכון, תח"צ עדיין אין בשבת, אבל תוך כמה שנים יהיה. גם בקטעים של ההומואים - היו כל מיני התפתחויות בתחום הזה בשנים האחרונות (לא זוכר בדיוק איזה, אבל כל מיני דברים, כמו ירושה בין בני זוג או משהו כזה).

אגב, אני חושב שכל התחזיות השחורות על אחוזי חרדים גבוהים בעוד X שנים שהן שטות מוחלטת. נכון, אחוזי הילודה אצלם גבוהים הרבה יותר מאצל החילוניים, אבל חשוב גם לקחת את פקטור החילון. בעידן התקשורת והאינטרנט רבנים לא יכולים לשטוף למאמיניהם את המוח כמו בעבר, וברור לי שאחוזי היציאה בשאלה רק יעלו. מדינה דתית לא תהיה כאן בחיים.

אני יכול להבטיח לך שאין לי שום חבר הומו. וגם במשפחה.
ומה הקשר טיפש אם אני נגעל ממשהו? באמת אני שואל,

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#18 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2013‏, ‎19:51

מכללללל החברים שיש לך, קרובים ורחוקים, מכל המשפחה המורחבת שלך, מכל האנשים שעבדת או למדת איתם או לא יודע מה... מבטיח לך שיש ביניהם הומואים, אין סיכוי שלא. ואיך בדיוק אתה יכול "להבטיח"? אני מכיר הומואים שחיו בארון והסתירו במשך שנים מהמשפחות ומהחברים הכי קרובים, וסביר להניח שיש לי מכרים ולא יודע עליהם שהם הומואים כי הם עדיין מסתירים את זה. הרי לא כל גיי הוא פומפוזי שלובש גופיות ורודות ומדבר בקול גבוה.

ולא אמרתי טיפשות, אמרתי בורות. מדברים כאן על נישואים בין גייז, ואתה קופץ עם תגובה מאוד חכמה - "גועל נפש". הרי אף אחד לא שם פה תמונה מפורנו של גייז, אפילו לא של גייז מחזיקים ידיים. אז על מה בדיוק אתה אומר "גועל נפש"? אי-סובלנות כלפי קבוצה שלא עשתה לך שום דבר רע (להיפך, משאירים יותר בנות בשבילך) זאת תכונה מאוד נחותה, ואני מתפלא שאתה מתפלא לשמוע את זה. אתה לא שונה בהרבה (בעצם, בכלל לא) מחרדי שיגיד "גועל נפש" על ילדה בת 8 מבית שמש שתסתובב, רחמנא לצלן, בלי כיסוי ראש. אני מקווה שלפחות אתה לא יורק על הומואים (ואגב, סביר להניח שבניגוד לילדה בת 8, הם יחזירו).
  • d1f2, IlanVic, Ofir_G ו-1 אחר אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#19 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2013‏, ‎19:56

שניר, יותר מזה - מה יקרה אם מחר (למרות שאתה בטוח שלא. מצב היפוטתי) אחד החברים הטובים שלך ייצא מהארון?
תנתק איתו את הקשר?
תמונה שפורסמה

#20 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎29/06/2013‏, ‎09:11

מה אתם נופלים על שניר?
אח שלי אני איתך, לעזאזל עם כל ההומואים, אל תתקרבו אלינו אחרת תקבלו אחת לפנים ;-)

חחחח כמו שכתבתי בתגובה למעלה, היום אני לא עושה מזה עניין גדול.
אבל אני מבין את שניר, תכלס, על מה הם גאים? תפסיקו לעשות מצעדים ולזרוק לנו את זה בפרצוף.
  • RuinSain אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים