נכתב ב- 24/07/2012, 16:09
קודם כל אני רוצה להמליץ מאוד על הספר המעניין הזה.
חוץ מזה, מישהו מכיר ספרים דומים, אשר מספרים סיפורים על המוסד וכו'? כל העניין הזה מאוד מעניין אותי, והיה קשה לי לסיים את הספר חח
תודה
נכתב ב- 24/07/2012, 16:20
אהבתי גם שהם הציגו הרבה מהכשלונות של המוסד, זה בהחלט מעיד על אוביקטיביות
אם אתה מחפש ספר דומה, יש את הספר "הממונה" שנכתב ע"י מיכאל בר-זוהר(אחד מכותבי הספר "המוסד"), הספר מספר על איסר הראל שהיה ראש המוסד השני(וראש השב"כ הראשון) ואני אישית מאוד התרשמתי מהסיפורים עליו בספר "המוסד"
לא קראתי את "הממונה" אבל אם זה אותו כותב אני מניח שזה דומה
נכתב ב- 24/07/2012, 16:36
קראתי איפשהו שיש איזה ספר שכתב איזה קנדי שהיה פעם במוסד, שבו הוא מספר על הגיוס שלו והמשימות שנשלח.. אמרו שניסו לצנזר את זה אבל לא הצליחו
ברח לי השם שלו אבל!
נכתב ב- 24/07/2012, 17:19
זה סוג של ספר דוקומנטרי שמתעד את חייה ומותה של סילביה רפאל-אשר הייתה "חיילת" במוסד, הספר ממש מעניין, קיבלתי מהספר הרבה ידע כללי על מדינתנו.
(הספר מדבר רבות על פעולות המוסד בארצנו)
נכתב ב- 24/07/2012, 17:43
נכתב ב- 24/07/2012, 19:10

נכתב ב- 24/07/2012, 19:22
נקווה שזה לא נכון!אם העלתם את הנושא, מישהו סיפר לי היום שמי שמסיים לעבוד במוסד (פיטורין או סתם כי לא בא לו יותר), הורגים אותו כדי שלא יספר סודות בעתיד. נכון או לא נכון?
ודרך אגב,מישהו שאוהב כמוני על המאפיה שינסה את גומורה!
נכתב ב- 24/07/2012, 19:30
אם העלתם את הנושא, מישהו סיפר לי היום שמי שמסיים לעבוד במוסד (פיטורין או סתם כי לא בא לו יותר), הורגים אותו כדי שלא יספר סודות בעתיד. נכון או לא נכון?
פחחחחח חרטא עצבנית
נכתב ב- 24/07/2012, 19:36
גם לי זה נשמע שטויות, אבל קצת הפחיד אותי (יש שם כמה משרות מעניינות)
אם העלתם את הנושא, מישהו סיפר לי היום שמי שמסיים לעבוד במוסד (פיטורין או סתם כי לא בא לו יותר), הורגים אותו כדי שלא יספר סודות בעתיד. נכון או לא נכון?
פחחחחח חרטא עצבנית
נכתב ב- 24/07/2012, 19:54
ומה קורה עם מי שנשלח להרוג אותם?
נכתב ב- 24/07/2012, 20:12
מה אמור לקרות? הוא עדיין פעיל.
ומה קורה עם מי שנשלח להרוג אותם?
נכתב ב- 24/07/2012, 20:31
גם לי זה נשמע שטויות, אבל קצת הפחיד אותי (יש שם כמה משרות מעניינות)
פחחחחח חרטא עצבנית
זה שטויות. בוודאות. אין לך מה לפחד. ואכן משרות מעניינות
נכתב ב- 24/07/2012, 20:36
הופעתי שלקח לזה כל כך הרבה זמן להגיעחכו ש-User Name יהיה פה. הוא יוכל להרחיב את הידע בנושא.
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 25/07/2012, 01:26
- joepescinof אוהב את זה
נכתב ב- 25/07/2012, 19:02
חחחח זה נכון, אבל לא כפי שהצגת את זה.
לפי מה שקראתי בספר: "סילביה רפאל"(פירטתי למעלה), הבנתי שהם כמובן נשבעים לפני קבלתם למוסד- ועוברים בדיקות יסודיות(מה שמונע לעתיד את המצב שמישהו יגלה סוד).
אבל בכל זאת, מי שעזב את "המוסד" מתחייב לשמור על הסודות, אם הוא גילה סוד, אז- הורגי אותו.
נכתב ב- 25/07/2012, 20:59
ולמי,שלא מעוניין לקרוא תספר,יש תסרט!הגמורה ספר ממש טוב, משנה הרבה בתפיסת העולם של בן אדם. הכותב מציג איך המאפיה חודרת לכל מקום בעולם, ודברים שלא חשבתם שאפשר להגיע לשם ( שמלה של אנגלינה גולי בטקס פרסי אוסקר, שיקום מגדלי התאומים)
נכתב ב- 25/07/2012, 21:54
זה לא שטויות
לפי מה שקראתי בספר: "סילביה רפאל"(פירטתי למעלה), הבנתי שהם כמובן נשבעים לפני קבלתם למוסד- ועוברים בדיקות יסודיות(מה שמונע לעתיד את המצב שמישהו יגלה סוד).
אבל בכל זאת, מי שעזב את "המוסד" מתחייב לשמור על הסודות, אם הוא גילה סוד, אז- הורגי אותו.
לא
נכתב ב- 25/07/2012, 22:30
זה לא שטויות
לא
מה לא?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים