
הליגה האנגלית 2012/13
#741
נכתב ב- 24/04/2013, 19:51
בסופו של דבר נראה לי עונש הוגן, ואולי אפילו היה צריך להגדיל את העונש. סוארז נשך שחקן בהולנד וקיבל השעיה של 7 משחקים שנראתה סבירה מאוד באותו הזמן. סוארז הוכיח שהשעיה של 7 משחקים לא משפיעה עליו והוא חזר ועשה את אותו הדבר. ההתאחדות האנגלית שצריכה לרצות לגרום לו להפסיק עם זה, צריכה לפי דעתי לתת לו עונש משמעותית יותר גדול מה-7 שקיבל בהולנד, כדי שבאמת לא יחזור על אותו הדבר.
#742
נכתב ב- 26/04/2013, 19:25
סוארז קיבל השעיה מ-10 משחקים, כלומר הוא יושעה מארבעת המשחקים שנותרו לליברפול העונה, ועוד כנראה מ-5 משחקים בליגה שנה הבאה ומשחק אחד בגביע הליגה.
בסופו של דבר נראה לי עונש הוגן, ואולי אפילו היה צריך להגדיל את העונש. סוארז נשך שחקן בהולנד וקיבל השעיה של 7 משחקים שנראתה סבירה מאוד באותו הזמן. סוארז הוכיח שהשעיה של 7 משחקים לא משפיעה עליו והוא חזר ועשה את אותו הדבר. ההתאחדות האנגלית שצריכה לרצות לגרום לו להפסיק עם זה, צריכה לפי דעתי לתת לו עונש משמעותית יותר גדול מה-7 שקיבל בהולנד, כדי שבאמת לא יחזור על אותו הדבר.
יש דיסורים על זה שהוא רוצה לעזוב את הליגה האנגלית לקבוצה אחרת
#743
נכתב ב- 03/05/2013, 12:06
הליגה האנגלית של שנה הבאה הולכת להיות הכי מעניינת וטובה בהיסטוריה של הכדרוגל לדעתי.
#744
נכתב ב- 03/05/2013, 17:26
- SnirJa אוהב את זה
#745
נכתב ב- 03/05/2013, 18:29
אבל בתכלס אני אוהב את המאמן הזה, לאן שהוא יילך אני אעקוב אחריו ואוהד את הקבוצה שהוא מאמן.
#746
נכתב ב- 03/05/2013, 21:08
ועוד אנחנו לא מבינים בכדורגל אה.של מוריניו. ובמקרה בספרד אני אוהד של ריאל.
אבל בתכלס אני אוהב את המאמן הזה, לאן שהוא יילך אני אעקוב אחריו ואוהד את הקבוצה שהוא מאמן.
- yosefddd אוהב את זה
#747
נכתב ב- 03/05/2013, 21:19
#748
נכתב ב- 04/05/2013, 03:24
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
#749
נכתב ב- 04/05/2013, 16:53
ריאל יכלה לחזור, במשחק השני אם הייתה מכניסה את שתי ההזדמנויות הוודאיות לשער (אוזיל ורונאלדו)..
אבל כנראה אתה שוכח את מה שדורטמונד עוללו לריאל ב-זיגנאל אידונה פארק (
וסטפאלנשטדיון)
.באותה מידה אתה יכול לומר אם הומלס לא היה מאבד את הכדור השטותי ריאל לא הייתה מכניסה שער חוץ ואז היה לה אפילו עוד יותר קשה.
או שאם דיאגו לופז לא היה נותן כמה הצלות במשחק החוץ אולי ריאל הייתה מושפלת יותר מ-4-1 להזכיר לך את הכדור שהוא הוציא מהחיבורים? האם בעיטה מסוג זה לא שווה שער?
האם לא מדובר במזל ? הרי הכדור התלבש והלך לחיבורים.. כדור שאני לא רואה הרבה שוערים בעולם מצליחים להתמודד איתו.. אבל לא משנה.
היה מהלך של דורטמונד במחצית השנייה שזה הזכיר לי כמו שאנחנו משחקים "בשכונה" שזה לקראת סיום היום של הכדורגל להיום ובמשחק האחרון מזלזלים ומסתמסרים בינינו ברחבה, אם אתה לא זוכר על מה אני מתכוון זה היה אני חושב במחצית השנייה עם רוייס שמסר ללבנדובסקי והאחרון בעט מעט באיחור ופגע בשחקן הגנה (ועכשיו נוסיף לזה "אם" השחקן הגנה לא היה מגיע בזמן, זה 100 אחוז גול).
כמו שרשמתי פה בעבר כמה פעמים אפילו בתגובה אלייך, אין אם בכדורגל.
לצערי הרב את המשחק הראשון לא יצא לי לראות עקב משמרת לילה, ראיתי רק את התקציר.
בכל מקרה, במשחק השני ריאל מדריד לא הרשימה כלל, ובטח ובטח שלא הגיעה לה לעלות אחרי תצוגה כזו של המשחק השני שראיתי. (אם הם הרשימו בדקות מסויימות במשחק זה לא אומר שהגיע להם לעלות).
להזכירך מדובר בכדורגל יש מה שנקרה ניצול הזדמנויות, דורטמונד עשתה זאת טוב יותר ולדעתי אף הרשימה הרבה יותר כקבוצה ומגיעה לה לעלות. (וזאת למרות שהעדפתי שבגמר יהיה קבוצה מספרד נגד קבוצה מגרמניה)
לגבי מוריניו, מאמן מצויין אין ספק, השנה זה כישלון אך ורק שלו.. גם מבחינת היכולת וגם מבחינת "איבוד" השחקנים.
זה שהוא מאבד את חדר ההלבשה בכך שקסיאס או מספר שחקנים אחרים נגדו זה אך ורק באשמתו..
הוא המאמן ואם יש בעיה והקבוצה חשובה יותר בשבילו תמיד אפשר לקחת שחקנים לשיחות אישיות וללבן את העניינים במיוחד שמדובר בשחקנים שיש להם אגו כ"כ מנופח ברמות הללו, זה אפילו מתבקש. (בלי שום קשר ליכולת השחקן)
אתה בטח עכשיו תמצא איזה תירוץ על מנת להגן על מוריניו.. נו טוב זה לא חדש.
דרך אגב, התגובה שלך למעלה בכך ששחקני ריאל זלזלו בשחקני דורטמונד היא תגובה שהייתי מגדיר אותה לא רצינית בעליל, רצוי שתחשוב לפני שאתה מגיב
חלק מהתגובות שלך מנותקות מהמציאות.
ריאל שיחקו נגד דורטמונד השנה פעמיים לפני שלב החצי הגמר (שלב הבתים), תזכיר לי בבקשה כמה נגמר ביניהם? אני מעריך שעכשיו אתה זוכר, אז מסתבר שבמחשבה שנייה הם לא זילזלו בדורטמונד נכון?
ועכשיו באופן כללי, מדובר פה בשחקנים מקצועניים וברמת רצינות גבוהה.. השחקנים מודעים לתמלוגים שהמועדון וכל אחד באופן אישי מקבל לאחר עלייה לגמר.
עריכה: נראה לי הקלדתי את הפוסט במקום הלא נכון חחח.
#750
נכתב ב- 04/05/2013, 17:36
רק אמרת דעות שונות משלי.
דורטמונד הייתה עדיפה על ריאל במשחק הראשון זה נכון, אבל מתוך חמישה מצבים שמתוכם פנדל שלא היה, היא הצליחה להפיק את המיטב
וכל זה קרה ב10 דקות... לא ראית את המשחק כנראה, ראית את המצבים.
אם לדורטמונד היו קוראים "באיירן" או "מנצ'סטר יונייטד" ריאל לא הייתה נראית כאילו היא במשחק אימון.
לגבי המשחק השני, 20 דקות ראשונות מדהימות של ריאל שהוכיחו לך בין היתר שהמשחק הראשון היה שקרי מאוד.
דורטמונד לא הגיעה למצב אחד ב45 דקות מול ריאל וריאל שלטה יותר במשחק, ואם היא הייתה מנצלת 50 אחוז מהמצבים שהיו לה,
ריאל הייתה בגמר. אבל לא היה לה מזל בניצול מצבים כמו שהיה לדורטמונד במשחק הראשון.
מחצית שנייה מוריניו ויתר על מגן ושיחק עם שלושה בלבד בקו האחורי ולכן דורטמונד הגיעו לכמה מצבים מסוכנים - זה לא קרה כי היא שלטה
במשחק בגלל שהם יותר טובים כמו שארבל ואוחנה המטופשים אמרו... מקווה שלא הקשבת להם.
לגבי העונה של מוריניו, אני גם חושב שהוא לא הצליח בה, אבל אי אפשר להאשים אותו בהכל.
#751
נכתב ב- 04/05/2013, 19:32
#752
נכתב ב- 04/05/2013, 19:53
מה אתה רוצה? מקום שלישיחום רק חום הקבוצה והמאמן הזה עושות לי
אמנם לטוטאנהם וצ'לסי משחק ושני משחקים חסרים בהתאמה, אבל לוח המשחקים שלהם יותר קשה משל ארסנל(כמו כן משחק בניהם).
#753
נכתב ב- 04/05/2013, 20:26
קטמון לא היתה מצליחה לשחק גרוע יותר. אני באמת באמת הייתי מייחל לדעת מה עובר לארסן ונגר בראש. אני לא מצליח להבין איך לעזאזל הוא רואה את זה בסדר.
#754
נכתב ב- 05/05/2013, 18:53
סעמק איזה בלאגן עכשיו
#755
נכתב ב- 05/05/2013, 21:15
מכל המשחקים שלה מול הטופ-5 ליונייטד יש רק 3 נצחונות לעומת 5 הפסדים. אם מסתכלים על הנצחונות האלה של יונייטד מגלים עוד דבר מעניין. אותנו יונייטד ניצחה בזכות גול בנבדל, את ארסנל היא נצחה באמצעות קרן שהגיעה מנבדל, ורק את סיטי היא ניצחה בצורה הוגנת. אבל איך בעצם היא ניצחה את סיטי? עם בעיטה חופשית בדקה ה-90 של ואן פרסי, בעיטה שנכנסה לא בגלל היכולת של ואן פרסי אלא רק בגלל חוסר המסוגלות של נאסרי לעמוד בחומה כמו שצריך. אם הארט היה מקבל את החומה שהוא ביקש גם זה לא היה ניצחון.
כלומר, הדרך היחידה שבה יונייטד ניצחה בצורה הוגנת העונה קבוצה מהטופ-5 היא בגלל ששחקן לא עמד כמו שצריך בחומה, בהחלט לא משהו שהיית מצפה מאלופה.
באמת שמבחינת יכולת יונייטד לא שיחקה העונה ברמה של אלופה, פשוט היה לה מזל שלקבוצות האחרות היו עונות גרועות (זה למה לא הייתה אף קבוצה אנגלית ברבע גמר ליגת האלופות).
בקיצור, אני באמת חושב שהעונה זאת אחת מהאליפויות שפחות הגיעו לזוכה, אבל אין כבר מה לעשות. עכשיו נשאר לנו רק להתרכז בליגה האירופית, לנסות להפוך לקבוצה הראשונה אי פעם שהיא אלופת הליגה האירופית וליגת האלופות באותו הזמן, והקבוצה השלישית אי פעם שזכתה בארבעת הגביעים החשובים של אירופה (אלופות, סופר קאפ, גביע המחזיקות והליגה האירופית).
עכשיו גם ירד הלחץ מבחינת ההעפלה לליגת האלופות, ונשאר לראות את טוטנהאם וארסנל נאבקות אחת בשניה.
וסוף כל סוף, כרטיס אדום שהגיע לקבוצה שצ'לסי שיחקה נגדה באמת נשלף. כבר ספרתי 5-6 מצבים העונה שלקבוצה נגד צ'לסי הגיע אדום ברור שלא נשלף.
#756
נכתב ב- 05/05/2013, 21:37
Jan-20: Spurs 1-1 United (EPL) Feb-13: Madrid 1-1 United (UCL) Mar-5: United 1-2 Madrid (UCL) Mar-10: United 2-2 Chelsea (FAC) Apr-01: Chelsea 1-0 United (FAC) Apr-08: United 1-2 City (EPL) Apr-28: Arsenal 1-1 United (EPL) May-05: United 0-1 Chelsea (EPL) 0-4-4
ורק באולד טראפורד:
Mar-5: United 1-2 Madrid (UCL) Mar-10: United 2-2 Chelsea (FAC) Apr-08: United 1-2 City (EPL) May-05: United 0-1 Chelsea (EPL) 0-1-3
#757
נכתב ב- 05/05/2013, 21:55
#758
נכתב ב- 05/05/2013, 22:52
- yosefddd אוהב את זה
-
#759
נכתב ב- 05/05/2013, 23:06
מול אינטר זה בכלל לא היה ברור שהיה נשלף אדום בלי ההצגות של בוסקטס, אני כבר לא זוכר מי זה היה אבל רואים שהוא לא הסתכל על בוסקטס אז לא ברור שהוא באמת כיוון אל הפנים שלו ולא אל הגוף. פה רואים בבירור שרפאל בעט ברגל של לואיז בלי שום קשר לכדור ורק מתוך עצבים. זה אדום ברור בלי קשר לתגובה של לואיז.
עוד סיבה שהתגובה של לואיז לא משנה היא שפה האדום ניתן הרבה אחרי שלואיז קם. לעומת בוסקטס שרואים שהוא מתפתל מכאבים במשך זמן ומסתכל על השופט, ורק כאשר האדום ניתן הוא מפסיק, דויד לואיז נפל, חיכה רגע וקם, רק הרבה זמן אחרי זה ווב נתן את האדום. בנוסף לואיז ממש לא מגזים עם הנפילה שלו ולא מנסה להפוך אותה לחמורה, הוא קם מהר וזה באמת לא נראה שהוא נפגע מאוד. אם הוא באמת היה צולל הוא היה מנסה להראות לווב שהוא נפגע ומראה שהוא סובל עד שהאדום היה נשלף, ולא היה קם מיד כאילו לא קרה כלום עוד לפני שווב פסק מה קרה.
דויד לואיז הוא אדם אופטימי וחיובי שבאמת לוקח הכל בקלות, לדוגמא הוא סלח מאוד מהר לאגוארו על זה שהוא פשוט קפץ עליו בעצבים, ובכללי זה מה שהוא מציג. אני חושב שהוא חייך פשוט כדי להראות שלא קרה כלום ושהוא לא באמת נפצע, או סתם כי הוא צחק מכל המקרה (מהפייסבוק שלו ובכללי מסרטונים של צ'לסי אפשר לראות שמתאים לו לצחוק על כזה דבר). עובדה שכשהוא קם רואים שהוא בעצם מחייך אל חבר מהקבוצה שלו.
ודבר אחרון, דווקא זה שהוא מחייך לפי דעתי אומר שהוא לא צלל. מתי ראית שחקן צולל ומחייך מיד אחרי זה בצורה כזאת מחשידה? כמעט כל מי שצולל דווקא מנסה להסתיר את זה, ולא להראות את זה לכולם. הרי את החיוך שלו אני בטוח שהקוונית יכלה לראות די בקלות, שחקן שבאמת צולל אף פעם לא יראה את זה לשופטים בצורה כזאת ברורה.
#760
נכתב ב- 05/05/2013, 23:34
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים