מה זה מעניין אם יש לנולאן חלק גדול בדמות של הג'וקר? את התפקיד עצמו שיחק הית' שהוא שיחק אותו ממש ממש טוב שבחיים
לא ראיתי בשום סרט שאדם צריך לשחק בתפקיד כזה קשה כמו שהית' שיחק.
הית' היה בתפקיד הזה פשוט חיה רעה ולא מעניין את הצופים עם לנולאן יש חלק בתפקיד, הרי ברור שנולאן הוא הבמאי אך את התפקיד
בהצגת הג'וקר שיחק בעצמו הית' לדג'ר.
מה זה מעניין אותי שזה לא מעניין אותך. לנולאן יש חלק גדול בג'וקר בדיוק כמו להית'. הוא עשה את כל העיצוב של הדמות, כתב לו את כל הטקסט, הם בחרו ביחד את הקול ואת הצחוק שלו. הית' עשה עבודה מדהימה. בלעדיו היית מקבל ג'וקר פחות טוב (כן, אם היו נותנים אותו לאיזה ניקולאס קייג' זה היה יוצא חרא, אבל יש גם שחקנים טובים בעולם), אבל זו עדיין הייתה אותה דמות מעולה. בלי נולאן, זה לא היה בכלל.
כמובן, כולם מודים שהסרט האביר האפל היה בהרבה יותר טוב מזה, משום שהיה בו את הג'וקר
פני בולדוג גם משחק טוב וברשעות, אבל כבר התרגלתי לג'וקר המניאק הזה שהורג אנשים בלי סוף ורק צוחק.
"האביר האפל" לא יותר טוב רק בגלל הג'וקר. כל העלילה שלו טובה פי כמה.
ג'וקר בכלל לא הרג אנשים בלי סוף ורק צחק, כנראה שלא הבנת את הסרט.
מה שתגיד מר-כל-יודע, הג'וקר בהחלט עשה המון טרור ואקשן בסרט.
אני מאוד אהבתי את האביר האפל ואת עלייתו של האביר האפל ראיתי בקולנוע והוא לא מגיע לסרט שלפניו.
כמוני, כך אחרים כך, הרוב של אנשי האולם הקרנה אמרו שאכן הסרט לא היה טוב כמו קודמו אך גם הוא היה משובח.
אולי חוץ מהסוף הטוב שהיה חיבבתי את הסרט, אך כמובן שהאביר האפל בהמון עולה על הסרט החדש.
ג'וקר בכלל לא הרג אנשים בלי סוף ורק צחק, כנראה שלא הבנת את הסרט.
איך אתה קובע שלא הבנתי את הסרט?
אני לא איזה ילד פלצן בן 17 שמשחק אותה איזה מבין בסרטי באטמן וקובע שאחרים לא הבינו,
הבנתי את 2 הסרטים האלו מעולה מאוד ואתה על סמך דעתך מתחיל לשלוף פה מסקנות.
אתה לא יכול לבוא אליי ולומר שהסרט של באטמן החדש היא בהרבה יותר טוב מהישן אם אני חושב אחרת,
זהו קו מחשבתך, וקו מחשבתי היא הפוכה מדעתך.