עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תגידו, בילד משחק אותה טיפש?

Torec BuildHome בילד

• אנא התחבר בכדי להגיב
26 תגובות לנושא זה

#1 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎17:55

הוא כתב הודעה באותיות גדולות עם רקע שחור אצלו באתר...

"הודעה חשובה: צוות קיו סאבס חוזר למעשיו הקודמים הפוגעים בגולשים"

שלום לכל גולשי טורק,

לידיעתכם, צוות קיו סאבס החל לשחרר שוב תרגומים בפורמט המקשה על הצפייה בטענה שאנו מפרים את הפשרה שסוכמה ביננו.
כפי שכולכם בוודאי ראיתם לא היתה מחיקת קרידטים לכל אורך התקופה האחרונה לצוות קיו סאבס כצוות או למתרגמים בצוות.

האינטואיציה הראשונית הייתה להגיב ולהגיב בחוזקה.
מכיוון שעם השנים למדנו כי עלינו לחשוב ראשית על הגולשים ורק לאחר מכן על עצמינו כאתר וכקבוצת תרגום,
החלטנו להבליג בשלב הראשון ולאפשר לצוות קיו סאבס לחזור בו משימוש בתרגומים מוגנים וזאת על מנת למנוע אי נעימויות לגולשים.

חשוב לציין שאנו לא נמחק קרדיטים אחורה ו/או קדימה במידה וצוות קיו סאבס יחליט לשחרר תרגומים רגילים
תוך 48 השעות הקרובות ולהמשיך במתווה הפשרה שהושגה במאמצים רבים.

במידה וצוות קיו סאבס יחליט להמשיך באותה הדרך ולא יפעל לטובת הגולשים אלא למטרת הפרסום האישי שלהם
כצוות מתרגמים וכקבוצה, אנו ניזום מהלך גדול וכואב (שאנו מעדיפים להימנע ממנו).

אנו פועלים בשקיפות מלאה כלפי הגולשים ולא מסתירים את הלבטים אשר אנו חשים כעת ומבקשים את התגובות
שלכם, הגולשים, לסיטואציה הזו וכיצד אתם הייתם מעוניינים לראות את הסצינה היום ואיך אתם רוצים לראותה בעתיד.

בברכה,
הנהלת אתר Torec

החלק שהדגשתי והגדלתי... הוא טיפש? מטומטם? משחק אותה? מנסה לעבוד על מישהו? זה מצליח לו?
הביאו פה בפורום קישור ישיר לתרגומים מהם הוסר הקרדיט של ZIPC (כן... ההוא... מסנכרן חבר צוות ב-Qsubs). זה קרה בימים האחרונים. אותו הקישור הובא גם לבילד במייל.
מיותר לציין שהקרדיט לא תוקן. ל-ZIPC עדיין אין קרדיט בתוך התרגום.
אז איך בדיוק לא הוסר קרדיט? איך!? מדוע הוא טוען כך?
לא צריך להיות גאון הדור בשביל לראות שמדובר בשקר!
צריך רק ידע בסיסי בעברית ויכולת קריאה והשוואה. פותחים את התרגום ורואים שאין שם קרדיט לבחור שעמל במשך שעות על השלד.

לפעמים אני חושב ש-Qsubs צריכים להתעסק עם אידיוטים כל היום.

#2 RoyB

RoyB

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 184 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:01

תאמינו לי, ממש חבל, עכשיו הוא יתחיל עם השטויות שלו והכל בגלל ילד מסכן ודפוק שניסה לסנכרן תרגום של Q.
לפעמים עדיף להיות חכם ולא רק צודק.

#3 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:14

במידה וצוות קיו סאבס יחליט להמשיך באותה הדרך ולא יפעל לטובת הגולשים אלא למטרת הפרסום האישי שלהם כצוות מתרגמים וכקבוצה, אנו ניזום מהלך גדול וכואב (שאנו מעדיפים להימנע ממנו).

תמונה שפורסמה

#4 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:31

הוא דווקא לא משקר, סתם מעלים את החלקים הפחות נעימים של האמת.

כפי שכולכם בוודאי ראיתם לא היתה מחיקת קרידטים לכל אורך התקופה האחרונה לצוות קיו סאבס כצוות או למתרגמים בצוות

נכון, כי נמחק קרדיט למסנכרנים בצוות.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#5 SupC

SupC

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:31

מסכימה עם כל מילה.
הרשו לי לספר לכם מה קרה עם הסרט "גידול" גם בסאבסנטר וגם בטורק.
מנהל סאבסנטר, כנראה החליט לפתוח חזית עם כל העולם, ולהגיב בתהליכים נגד כל המתרגמים האחרים שמתרגמים מול קיו סאבס והתרגומים לא עולים לאתר שלו.
בתהליכים הוא כותב הודעות בסגנון: "אל תתפשרו על תרגומים מפוקפקים ומתרגמות מפוקפקות", והכניס חוק חדש לאתר, שתרגומים כפולים לא יאושרו.
האמת? אין לי בעיה עם זה. האתר שלו לא קיים מבחינתי, והדרך למטה קצרה מתמיד.
ואז הוא התחיל שוב עם המשחקים, ומחק לגמרי את הקרדיט לסרט הזה:
http://www.subscente...luRay.720p-ARNT
ועכשיו בילד מטורק נכנס לתמונה, שהאמת אין לי שמץ של מושג איך, ואני עדיין לא מבינה.
שלחתי לבילד מייל שיוריד את התרגום מסרטים, כי שם יש קרדיט מלא.
חשוב לציין שלא עשיתי לו כלום, וכנראה ממש משעמם לו, והוא החליט שאני עבד שלו ושאני חייבת לשלוח לו את זה במייל אם אני רוצה את הקרדיט שלי.
ככה כל תרגום, לשלוח במייל. כי מבחינתו סרטים לא קיים, והוא מוריד רק מסאבסנטר.
דיברתי איתו יפה, וכנראה שזו הייתה טעות לשלוח את המייל, כי אם לא הייתי שולחת, התרגום היה עולה תקין.
הוא החליט להעלות מסאבסנטר את התרגום ללא הקרדיט ולשחק אותה ראש קטן: "כי רק משם אני מוריד" וזו לא בעיה שלי.
אז עכשיו שני אתרים נוטים למחוק קרדיטים בצורה מכוערת, סאבסנטר וטורק. ובילד הבטיח שמעכשיו הקרדיטים ייעלמו, כי אני צריכה לדאוג לשלוח אליו כל כתובית.
כי אתר סרטים לא קיים, וכי הוא משחק אותה ראש קטן, ובאמת אין לי מושג איך הוא נכנס לתמונה, ואיך הוא קשור, והפסקתי לנסות להבין.
כנראה שהוא סתם רוצה מלחמות עם כל העולם.
נתתי לו כמה צ'אנסים לחזור בו ולתקן, ואמרתי לו, אין לי שום בעיה איתך, ואני לא כועסת עליך, והוא ממשיך בשלו.
את התרגום הוא העלה ללא קרדיט, ורק כתב בתצוגה את הקרדיט שהוא לא תקין (חסר סנכרון). בגוף התרגום הקרדיט מחוק לגמרי, וכתובת האתר שלו תקועה שם.
אמרתי לו שעל זה לא אשתוק, ויהיו לכך השלכות.
כנ"ל לגבי סאבסנטר.
צר לי שכך נראים אתרי הכתוביות בארץ. שכל מנהל שמשעמם לו, מחליט להיכנס למלחמות עם כל העולם.
כי סה"כ מה שהוא היה צריך לעשות זה להוריד מסרטים ולהעלות לטורק, זה כל כך קשה?
אבל במקום זאת הוא התחיל לאיים ולדבר בצורה מגעילה.
על אף שבאמת אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, ולא אמרתי שום מילה נגדו, או עשיתי.
הייתי חייבת לשתף אתכם במעשים המגעילים האלה שבטח תראו בזמן הקרוב שלא יהיה לי קרדיט בשני אתרים.
מקווה שתדעו מאיפה להוריד.
ולשני המנהלים אתן שוב צ'אנס לחזור בהם,
כי אני לא מעוניינת במלחמות, ובאמת אין לי מושג איך הם נכנסו לתמונה.
במידה וזה לא יקרה, אני לא אשתוק.
וכמו שבילד אמר, לא תהיה דרך חזרה.
פשוט מבחיל,
אין אתר אחד שפוי ברשת הזו.
ולפני שיתחילו עם ההתלהמות מצד קיו, אין לי כוונה להיכנס איתכם למלחמות.
SnoWhite

#6 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:34

האמת שזה נראה לי בכלל מטומטם שהוא ציין את עניין מחיקת הקרדיטים כאילו מגיע לו פרס.
זה כמו שרוצח סדרתי יגיד "שימו לב שבשבוע האחרון לא רצחתי אף אחד!".
  • Murdock ו Geralt of Rivia אוהבים את זה

#7 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:53

שלגייה, את האחרונה שיש לה זכות להתלונן. אני זוכר מצוין את התגובות המתלהבות והמעודדות שלך בטורק כשמחקו לנו קרדיטים לגמרי. בדפים שהציגו תרגומים גנובים הודית לאתר טורק - "ענק!! תודה רבה על ההשקעה. עכשיו אפשר לראות בכיף :)". בפורומים שם (ואפילו קצת כאן, תחת כל מיני כינויים "בדויים") לא הפסקת ללכלך עלינו ולעודד את הגניבות ואת מחיקת הקרדיטים. במשך כל התקופה שטחורק גנבו לנו תרגומים, את לא הפסקת לשתף פעולה עם בילד ולשחרר תרגומים "בלעדיים" לטורק, אפילו ל-VIP שלו. פתאום כשאת בצד השני, זה לא כ"כ נעים, נכון? על זה נאמר - מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים. אז עזבי, תחסכי מאיתנו את התמיכה שלך, כי באמת, היא לא שווה כלום.
  • Murdock, kld0, Sparkles ו-1 אחר אוהבים את זה

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#8 MalaMala

MalaMala

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 51 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎18:54

אוווו "מהלך גדול וכואב"!!
אם רק הוא היה משלב "ישות ציונית" לתוך הטקסט, זה ממש היה דומה לאיומים של ההנהגה האיראנית :)
  • Hardcore1234 אוהב את זה

#9 SupC

SupC

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎19:02

התמיכה שלכם זה הדבר האחרון שאני צריכה.אתם מציגים את טורק כאתר נוראי, ואני באה להציג גם את יקירכם, סאבסנטר, כאתר גרוע, אם לא יותר מטורק.באותה תקופה שלטתם גם בסאבס וגם בסרטים, ככה שלא הייתה ברירה אלא להעלות לטורק.תרגום אחד שוחרר ב VIP, ואחרי שהבנתי איך הפרוצדורה הולכת, התנגדתי לעניין, והתרגום אפילו עלה בחלק התחתון של הדף.שזה לא היה משנה לי, העיקר שיהיה באיזשהו מקום, כי נהגתם למחוק מכל אתר אפשרי ולהעלים כל מתרגם אפשרי.אז אל תדבר איתי על פרעושים ופשפשים, כי המעשים שלכם חמורים אף יותר.ואחרי זה אני לא מתפלאת שהייתה תגובה כזו בטורק, מה אתה מצפה, שאחבב אתכם?תראה מה עשיתם לסצינה!וזה רק אתם אשמים בכל המצב הזה.תמיכה ממך אני לא צריכה, תודה רבה.באתי להציג גם את סאבסנטר כאתר מעפן ביותר.אתר שבו אתם תומכים, וגם נוהגים לתת הוראות למחוק קרדיטים בעצמכם.אז טלית שכולה תכלת? ממש לא.תחסוך מאיתנו, תעשה לי טובה

#10 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎19:08

הילד סתם מגעיל והורס כל דבר טוב שקיים!וסאבסנטר שולט ו q גם כל מי שאומר אחרת לא מבין כלום מהחיים שלו!

#11 SupC

SupC

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎19:23

הילד סתם מגעיל והורס כל דבר טוב שקיים!וסאבסנטר שולט ו q גם כל מי שאומר אחרת לא מבין כלום מהחיים שלו!

סאבסנטר שולט! תגיד, בן כמה אתה?אני מאוד מקווה שאתה לא מאמין לכל מילה בעיניים עצומות ומסרב לראות את האמת המלאה גם בחיים האמיתיים.תפתח דעה משל עצמך. אתה חושב שזה בסדר שסאבסנטר לא מעלה אף תרגום? גם לא של HDSUBS, לא של אקסטרים ואף קבוצה? ולא נותן במה לאף מתרגם פרטי, או מתרגם אחר?אם כן, אז אני באמת מציעה לך לפקוח את העיניים קצת, ולא להגיב בצורה אוטומטית.

#12 matanhh

matanhh

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎19:25

סבסאנטר מעלה תרגום של כל קבוצה או אנשים שלא מוחקים ל q תקרדיט מהתרגום שהם עבדו אליו כל כך קשה.והם כך מעלים תרגומים של hdsubs.ויש לי דעה משל עצמי.וחושב וגם עוד 100 שנה יחשוב ככה ש q וסאבסנטאר שולטים אלופים גדולים מהחיים אין כמותם.

#13 SupC

SupC

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎19:31

סבסאנטר מעלה תרגום של כל קבוצה  או אנשים שלא מוחקים ל q תקרדיט מהתרגום שהם עבדו אליו כל כך קשה.והם כך מעלים תרגומים של hdsubs.ויש לי דעה משל עצמי.וחושב וגם עוד 100 שנה יחשוב ככה ש q וסאבסנטאר שולטים אלופים גדולים מהחיים אין כמותם.

וואלה? ומה קורה בתרגומים כפולים? גם כשמתרגמים מול קיו התרגומים עולים?אתה בטוח שהעיניים פקוחות?אשמח אם מישהו מ HD יגיב כאן גם בנושא.אבל הם שולטים ואלופים, אין ספק.

#14 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎21:09

עדי, השתחלת שוב לסרטים, אחרי שהמתנת מספיק כדי שלא יהיה שם מי שיזכור את החורבן שנותר אחרי הקדנציה הקודמת שלך.
אני מסיק שמהיום האתר הזה יהיה במה לחוש הצדק הפרטי והמיוחד שלך.
כמו כל מה שנגעת בו בדרכך העקלקלה בסצנה, קרוב לודאי שגם שם תחרבני את המצב, ועד שיפטרו ממך, יוותרו עם שיקום ההרס הרב שאת מותירה אחרייך בשקדנות רבה כבר שנים בכל מקום אליו את מסתפחת.
אני מאחל לך סיבוב נעים, וליתר צוות האתר שיהיו חזקים.
  • Murdock אוהב את זה

1h9roi.gif

#15 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎21:15

תראו מי מדברת, הבחורה שתמכה באתר טורק. אני מאמין שאין צורך להרחיב מעבר, נכון?
  • kld0 אוהב את זה

#16 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎03/12/2011‏, ‎21:27

וואלה? ומה קורה בתרגומים כפולים? גם כשמתרגמים מול קיו התרגומים עולים?אתה בטוח שהעיניים פקוחות?אשמח אם מישהו מ HD יגיב כאן גם בנושא.אבל הם שולטים ואלופים, אין ספק.

העדפה כזו או אחרת היא זכותו המוחלטת של כל אתר. שכחת שאתר הבית שלך לשעבר (טורק כמובן) גם לא נותן במה לכפולים כשמדובר בתרגומי הבית שלו? היו כמה וכמה מקרים בהם את אישית קיבלת עדיפות על פני תרגומים אחרים (בין אם שלנו ובין אם של צוותים אחרים או עצמאיים), רק כי שחררת "בלעדית" לטורק. מעולם לא התלוננו על זה וגם לא נתלונן, כי למרות שטורק עושים דברים רבים שאינם בסדר, זה לא אחד מהם, וזכותו של כל אתר להחליט את מי להעדיף, מכל סיבה שתבוא לו. אבל פתאום כשאת לא בטורק, אז התנהגות זהה מפריעה לך. אני לא יודע אם את ירוקה, אדומה, כחולה או חומה דבש, אבל מה שבטוח - את ממש צבועה.
  • Murdock אוהב את זה

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#17 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎04/12/2011‏, ‎05:03

משום מה אנשים נוטים להתייחס להתנהגות של טורק כנורמלית ואפשר להבליג עלייה כי זה כבר בנורמה, יום יום הם עושים את זה וכולם רגילים למעשים האלה.
אבל כשמישהו אחר עושה את זה פתאום הוא השטן בכבודו ובעצמו.

התגובה הזאת שלי היא המשך ישיר למה שהסנדק אמר מעליי והוא צודק ב100 אחוז.

שילגייה, אין לי שום בעיה איתך ואפילו ניסיתי בעבר ליצור איזשהו פיוס בינך לקיו כדי שהשנאה כלפייך תירד וניסיתי להוכיח להם אחרת ממה שהם חושבים כי על סמך מה שהכרתי אותך את היית מאוד נחמדה ורציונלית מוכנה לעזור, אבל לצערי הפעולות שלך שונות לגמרי מהאדם שיצא לי לדבר איתו ומהר מהר הועמדתי על טעותי.
אני לא יודע אם זה בכוונה או שככה את פועלת בדרך כלל, אבל את עושה עוול לעצמך, את הורסת לעצמך במעשים הזויים ולא רציונליים.
השיחות את איתך מציגות אישיות X והפעולות שלך והמעשים שלך מציגות את אישיות Y.
מי את באמת?

*רק כדי להבהיר, אין פה שום כוונה לרדת עלייך, אני פשוט תוהה...
תמונה שפורסמה

#18 IntelSub

IntelSub

• רשומים
  • 1,149 הודעות

נכתב ב- ‎04/12/2011‏, ‎08:46

יואוו פשוט נמאס מהילד הקטן והאידיוט הזה
רק בגללו והאתר המזיין שלו כל הסצינה נהרסה
אי אפשר להפיל ת'אתר המסריח שלו?? בחייאת Q אל תתיחסו לילד קטן "שלא למד להשתין בעמידה"... הוא סתם אידיוט..
התרגומים שלכם ישארו הכי טובים ולא משנה באיזה פורמט.

יישר כוח!
אני אתכם עד סוף המאבק הזה.

#19 AssafCenter

AssafCenter

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 31 הודעות

נכתב ב- ‎04/12/2011‏, ‎12:40

סבסאנטר מעלה תרגום של כל קבוצה או אנשים שלא מוחקים ל q תקרדיט מהתרגום שהם עבדו אליו כל כך קשה.והם כך מעלים תרגומים של hdsubs.ויש לי דעה משל עצמי.וחושב וגם עוד 100 שנה יחשוב ככה ש q וסאבסנטאר שולטים אלופים גדולים מהחיים אין כמותם.

שלום שלגייה, כואב לך שהתרגומים הכפולים שלך לא עולים כי יש תרגום טוב יותר שיצא בקרוב? את לא צריכה להגיב לפי התגובות שלך אפשר לראות זאת

ואצטט ציטוט מאחד האנשים שבאמת מוערכים באתר ויודעים לקבל אך ורק איכות, כי זו לא מילה גסה זו המקבילה של סאבסנטר:

• nir1001 אוהב את זה

#20 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎04/12/2011‏, ‎12:47

ברגע שציטטת את מתן אמרת הכל.
  • d1f2, King James, ZIPC ו-5 אחרים אוהבים את זה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים