עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#1 osrael

osrael

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎17:21

http://www.extremesu...amp;#entry91536

(לא שאני לא מסכים איתו, אבל רק אותי פוקסי הזה מצחיק? גם כינוי מקורי לא יכל לבחור, פוקסי יש רק אחד, והוא מקיו סאבס! )

#2 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎17:24

(לא שאני לא מסכים איתו, אבל רק אותי פוקסי הזה מצחיק? גם כינוי מקורי לא יכל לבחור, פוקסי יש רק אחד, והוא מקיו סאבס! )

נכון, קוראים לו lionfox!

#3 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎19:14

כל בעיה שאלה או טענה תישלחו בצור קשר ותקבלו תשובה
תמונה שפורסמה

#4 osrael

osrael

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎19:21

כל בעיה שאלה או טענה תישלחו בצור קשר ותקבלו תשובה

מסכים, הוא עשה את זה רק כדי לעורר פרובוקציה וכנראה משעמם לו. אם באמת רצה לפתור משהו, היה עושה את זה בדרך אחרת.
מה ייצא לו מההודעה הזו.

#5 Scorpion-x

Scorpion-x

iDown.Me

• חבר של כבוד
  • 719 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎19:35

הוא עשה פרובוקציה? או אתה? בשביל מה להביא דיונים משם לכאן.
אם מישהו היה מעוניין בזה, הוא ידע לאן ללכת.

KJ סוף סוף תגובה לעניין מטעם צוות SC :)

#6 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎19:55

למדתי את זה אחרי האשכול האחרון שאני פתחתי והבנתי שזו טעות.
עניינים שקשורים לאתר יעשו דרך האתר, פה אני עוד משתמש בקהילה.
זו ההתנהלות בסאבסנטר מעכשיו, לתגובה הגורמים המתלוננים יזכו דרך דף הצור קשר.
ערב טוב לכולם.
תמונה שפורסמה

#7 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎20:23

השורה הזאת באה על חשבון שורה של צוות EX, או שנוצרה ע"י סאבסנטר?
אם היא לא באה על חשבון שורה של EX, אז אין בעיה.

#8 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎20:49

אותי דווקא מדהימה אותי הצביעות של צוות EX. כשטורק בוזזים להם (ולכולם) את שורת הפורום כדבר שבשגרה, מוחקים שמות של מסנכרנים ומתרגמים, גונבים "בלעדיות" מזויפת ושאר ירקות - אין להם שום בעיה עם זה. הם לא מפרסמים כלום ולא עושים כלום, ואפילו לא מעודדים מהיציע בזמן שאנחנו עושים את העבודה בשביל כולם. אבל כתובת אחת של סאבסנטר (אפילו בלי "בלעדיות" או שטות אחרת) - זה לא בסדר. צביעות היא המילה היחידה שמתארת את ההתנהגות הזאת.

אגב, אני לא מצדיק את מחיקת כתובת הפורום, ונחכה לתשובה כלשהי בקשר לסיבה לכך (אולי כי בפורום של X מלכלכים על סאבסנטר? באמת שאין לי מושג), אבל הצביעות הזאת נורא מגעילה.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#9 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎21:01

Godfather - אני מסכים איתך מאוד בנושא, אבל זה ידוע שהם מחפשים כל דבר קטן בסאבסנטר כדי לכלכך על האתר והמערכת הנפלאים שמתפקדים אותו.

וכמו שKINGS כתב ואתקן אותו:
הם כבר [b]לא[b/] מוזמנים לפנות אלינו לאחר התגובה של חבר הצוות שכתב בפורום של EX

והאמת שחשבתי שEX בכלל לא נכנסים לאתר, כנראה טעיתי.. העיקר שאנחנו צריכים לתקן את האתר המסכן שלנו. (שיהיו בריאים)
שלא ינסו ליצור קשר כי הם לא יקבלו על כך מענה.
וחבל...

#10 osrael

osrael

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎11/05/2011‏, ‎22:12

מסכים מאוד עם הסנדק.
הם לא מעלים לא לטורק ולא לסאבסנטר אבל על סאבסנטר הם לא מפסיקים להתלונן, בעוד שטורק עושה דברים הרבה יותר חמורים והם עומדים מהצד ומסתכלים כשאחרים נלחמים בשבילם.
ולהזכירם, גם טורק שם את הכתובת של האתר שלו. אני לא יודע למה הם מצפים אחרי יחס ותגובות ילדותיות ומגעילות אצלם בפורום, במקום לפנות יפה לסאבסנטר ולברר.
נראה אותם פותחים אשכול מעפן כזה גם על טורק, זה באמת צבוע.

#11 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎00:38

חי טוען שהוא מוחק את הכתובת של פורום אקסטרים מהתרגומים שלהם כי הוא לא רוצה להפנות
גולשים לפורום שבו משמיצים את האתר שלו. מעניין שזו בדיוק ההצדקה של בילד לכך שהוא מוחק
את הכתובת של Q מהתרגומים שלהם. אם נתייחס עניינית לשתי הטענות, מה שנכתב נגד סאבסנטר
בפורום אקסטרים הוא כאין וכאפס לעומת מה שנכתב בפורום Q נגד טורק. נחמד ש"הסנדק" מצליח
להבין את סאבסנטר בעניין הזה, אבל לא את טורק. כל אחד קרוב אצל עצמו.

בהקשר זה מעניין שכשגורמים בסאבסנטר העלו טענות קשות נגד מנהל "סרטים" (וגם השוו אותו לבילד),
הם התנצלו בפניו אחרי שנוכחו בטעותם, אבל לא טרחו להתנצל בפני המגיבים באשכול ההוא שאותם כינו
"צבועים" - ואותי כינו "הצבוע הראשי" - ועל מה? על כך שהבעתי את דעתי, שכאמור מסתבר שהם נוכחו בצדקתה
(אחרת למה ההתנצלות בפני תום?).
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#12 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎01:04

חי טוען שהוא מוחק את הכתובת של פורום אקסטרים מהתרגומים שלהם כי הוא לא רוצה להפנות
גולשים לפורום שבו משמיצים את האתר שלו. מעניין שזו בדיוק ההצדקה של בילד לכך שהוא מוחק
את הכתובת של Q מהתרגומים שלהם. אם נתייחס עניינית לשתי הטענות, מה שנכתב נגד סאבסנטר
בפורום אקסטרים הוא כאין וכאפס לעומת מה שנכתב בפורום Q נגד טורק. נחמד ש"הסנדק" מצליח

בהקשר זה מעניין שכשגורמים בסאבסנטר העלו טענות קשות נגד מנהל "סרטים" (וגם השוו אותו לבילד),
הם התנצלו בפניו אחרי שנוכחו בטעותם, אבל לא טרחו להתנצל בפני המגיבים באשכול ההוא שאותם כינו
"צבועים" - ואותי כינו "הצבוע הראשי" - ועל מה? על כך שהבעתי את דעתי, שכאמור מסתבר שהם נוכחו בצדקתה

בילד מוחק כל כתובת, לא רק של Q, גם של HD ובכללי כל כתובת שתהיה שם.
בילד מוחק כי הוא פשוט לא רוצה לאבד גולשים, הוא יודע שאם הוא ישלח אנשים לפורומים של הקבוצות, הם יחשפו שם לתכנים "אפלים" נגדו ויעזבו אותו כי הם עלולים לדעת את האמת, שזה בערך מה שקורה בדתות קיצוניות, ראשי הדת מרחיקים את המאמינים מן העולם החיצון וכך מונעים מהם להתפתות לתענוגות אסורים לעזוב. :)
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#13 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎02:00

ההשוואה בין טחורק לסאבסנטר אינה במקום ודמגוגית מיסודה (כפי שלמדתי להתרגל ממך). בטחורק מוחקים קרדיטים, משבשים תרגומים ומנכסים עבודה של אחרים אליהם. במילים פחות יפות זה נקרא "גניבה". זה דבר שלא קורה בסאבסנטר. בילד זכה לכל מילה שנכתבה כאן נגדו, וכל מילה היא אמת. אני לא בקיא בפרטי הסכסוך בין אקסטרים וחי, אבל לשפל מדרגה של מחיקת קרדיטים זה אף פעם לא הגיע (ואני מדבר על מדיניות קבועה של מחיקת קרדיטים, לא על כמה נפילות בודדות שתוקנו תוך שעות ספורות, דברים שכפי שאתה רואה עלולים לקרות אפילו ב"סרטים"). אז נכון, חי לפעמים "מפלה" אותם ולא מעלה תרגומים שלהם כשיש לו אלטרנטיבה. ובטחורק לא עושים את זה? זכותו של כל בעל אתר, אפילו בילד, לברור את התוכן שעולה באתרו. רק שבטחורק לא רק מפלים אותם, אלא גם כמדיניות קבועה מוחקים קרדיטים ומנכסים את התרגומים שלהם. אבל רק נגד חי הם אוהבים לצאת. אם זו לא צביעות, אני לא יודע מה כן.

אגב, מחיקת כתובת הפורום היא הדבר האחרון שאנחנו מתלוננים עליו בטחורק. מאז ומעולם כתובת הפורום שלנו נמחקה שם, ועל אף שהנושא מכעיס אותנו מאוד, לא יצאנו בגלל זה למלחמות, וזו גם לא הסיבה למאבק הנוכחי.

אגב2, אני מסכים עם כל מי שכינה אותך צבוע באותו אשכול עם סרטים\סאבסנטר. האופן בו צלבת את חי בכיכר העיר כשזה קרה לך מנוגד ב-180 מעלות לעמדתך במקרה הדומה שהיה בסרטים. שלא לדבר על מקרה הגניבה של דנה, שסינגרת עליה לפני שהיא אפילו הואילה בטובה להגיב בנושא, וסלחת לה אפילו לפני שהיא התנצלה. רק כדי להכניס אותך לפרופורציות, מה שדנה עשתה הוא בערך פי 48937 יותר גרוע מה"תורגם מצרפתית לנוחיות גולשי סאבסנטר" שנעשה לך. אז כן, דפוס ההתנהגות שלך בהחלט מראה על צביעות.

אסיים כמו שסיימתי את ההודעה הקודמת בנושא - אני כאמור לא חושב שזה בסדר למחוק את כתובת הפורום, אבל במקרה הנדון, הצביעות של אקסטרים צורמת לי בעין יותר ממחיקת הכתובת.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#14 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎02:20

ההשוואה בין טחורק לסאבסנטר אינה במקום ודמגוגית מיסודה (כפי שלמדתי להתרגל ממך). בטחורק מוחקים קרדיטים, משבשים תרגומים ומנכסים עבודה של אחרים אליהם. במילים פחות יפות זה נקרא "גניבה". זה דבר שלא קורה בסאבסנטר. בילד זכה לכל מילה שנכתבה כאן נגדו, וכל מילה היא אמת. אני לא בקיא בפרטי הסכסוך בין אקסטרים וחי, אבל לשפל מדרגה של מחיקת קרדיטים זה אף פעם לא הגיע (ואני מדבר על מדיניות קבועה של מחיקת קרדיטים, לא על כמה נפילות בודדות שתוקנו תוך שעות ספורות, דברים שכפי שאתה רואה עלולים לקרות אפילו ב"סרטים"). אז נכון, חי לפעמים "מפלה" אותם ולא מעלה תרגומים שלהם כשיש לו אלטרנטיבה. ובטחורק לא עושים את זה? זכותו של כל בעל אתר, אפילו בילד, לברור את התוכן שעולה באתרו. רק שבטחורק לא רק מפלים אותם, אלא גם כמדיניות קבועה מוחקים קרדיטים ומנכסים את התרגומים שלהם. אבל רק נגד חי הם אוהבים לצאת. אם זו לא צביעות, אני לא יודע מה כן.

אגב, מחיקת כתובת הפורום היא הדבר האחרון שאנחנו מתלוננים עליו בטחורק. מאז ומעולם כתובת הפורום שלנו נמחקה שם, ועל אף שהנושא מכעיס אותנו מאוד, לא יצאנו בגלל זה למלחמות, וזו גם לא הסיבה למאבק הנוכחי.

אגב2, אני מסכים עם כל מי שכינה אותך צבוע באותו אשכול עם סרטים\סאבסנטר. האופן בו צלבת את חי בכיכר העיר כשזה קרה לך מנוגד ב-180 מעלות לעמדתך במקרה הדומה שהיה בסרטים. שלא לדבר על מקרה הגניבה של דנה, שסינגרת עליה לפני שהיא אפילו הואילה בטובה להגיב בנושא, וסלחת לה אפילו לפני שהיא התנצלה. רק כדי להכניס אותך לפרופורציות, מה שדנה עשתה הוא בערך פי 48937 יותר גרוע מה"תורגם מצרפתית לנוחיות גולשי סאבסנטר" שנעשה לך. אז כן, דפוס ההתנהגות שלך בהחלט מראה על צביעות.

אסיים כמו שסיימתי את ההודעה הקודמת בנושא - אני כאמור לא חושב שזה בסדר למחוק את כתובת הפורום, אבל במקרה הנדון, הצביעות של אקסטרים צורמת לי בעין יותר ממחיקת הכתובת.

מסכים עם כל מילה, הסנדק אמר את רוב הדברים שרציתי להגיד..
בקשר לכתובת של אקסטרים, אנחנו לא מנסים למנוע מהגולשים שלנו להיחשף לתכנים שונים וכו' בפורומי הקבוצות השונות, אבל אנחנו לא נפנה את הגולשים שלנו לאתר שמשמיץ אותנו וכותב בכל מקום כמה אנחנו עלובים וכמה הם שונאים אותנו.
להשאיר את כתובת הפורום של אקסטרים בתרגומים באתר שלנו שווה לפירסום הכתובת של אקסטרים בדף הראשי, התרגומים הוא "דף הפירסום" הכי גדול באתר כתוביות, אם המצב של ההשמצות נשאר כמו שהוא עדיף שנכתוב בעמוד הראשי אצלנו "אל תורידו מסאבסנטר, הם חלאות" וזהו...
תמונה שפורסמה

#15 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎02:30

לאקסטרים:
עם כל האשכולות הרבים שנפתחים פה על העוולת של סאבסנטר, אתם אמורים לצהול כל הדרך אל הפורום שלכם על כך שהם מפרסמים פורום שמשמיץ את סאבסנטר.

* סאבסנטר: זה בהומור אל תקחו את זה קשה. :)

#16 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎02:57

סנדק יקר:

אתה מעוות את העובדות כדי שיתאימו לתפיסת העולם שלך, אבל לטובת הגולשים פה כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

1. אתר סאבסנטר ניכס תרגומים בצורה שיטתית (הוספה אוטומטית של השורה "תורגם בלעדית לסאבסנטר" וכדומה), ואין
הדבר דומה לטעויות ושיבושים שקורים מדי פעם באתר "סרטים" שמקורם לא בהנהלה אלא בגולשים שמעלים לשם תכנים.

2. העמדה שלי באשכול על מחיקת הקרדיט של קינג ג'יימס ב"סרטים" נבעה בדיוק מכך ששם הדבר לא נעשה ע" ההנהלה,
אז לקרוא לי "צבוע" בעניין הזה זה ממש צבוע, במיוחד לאור העובדה שקינג ג'יימס חזר בו מהאשמותיו וביקש סליחה מתום.

3. בעניין דנה, היא התנצלה שלוש פעמים, ומבחינתי הנושא הזה סגור, ואני לא מתכוון לפתוח אותו שוב.
פרטיות! תודה.

#17 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎04:27

2. העמדה שלי באשכול על מחיקת הקרדיט של קינג ג'יימס ב"סרטים" נבעה בדיוק מכך ששם הדבר לא נעשה ע" ההנהלה,
אז לקרוא לי "צבוע" בעניין הזה זה ממש צבוע, במיוחד לאור העובדה שקינג ג'יימס חזר בו מהאשמותיו וביקש סליחה מתום.

זה שטעיתי וביקשתי סליחה לגבי האשכול לא אומר שכל מה שנכתב באשכול מכל הגורמים לא נכון, חלקו לא נכון אבל חלקו השני נכון.
והחלק שאומר שאתה צבוע הוא לצערך בצד הנכון.
אתה צבוע ובכל מילה שאתה כתוב הצביעות נשפכת ממך.
תלמד שיטה לתפוס צבועים, אם אתה (סנדק) מאשים מישהו (אותך) בצביעות והוא (אתה) מחזיר לך אתה (סנדק) צבוע, אז הבן אדם (שוב, אתה) צבוע.

כנראה שאתה לא מבין מה מוציא אותך צבוע אז אני אסביר..
נתייחס לתגובה האחרונה שלך באשכול שלי על סרטים.
לפני שנודע לך שכל הסיפור הוא טעות הגבת בסלחנות והבנה על עבירה שהיא מחיקת קרדיט בעוד שעל עבירה פחות חמורה שהיא כולה הערה ("תורגם מצרפתית לנוחות גולשי סאבסנטר") שנעשתה לך, הגבת בצורה חמורה כאילו מינימום רצחו בן אדם והצעת החרמה של סאבסנטר ולקשור את חי לכיסא חשמלי לשפוך עליו טרמפנטין ולהדליק אותו עם מצת.
אתה לא רואה פה את הצביעות? :)
תמונה שפורסמה

#18 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎04:52

זה שטעיתי וביקשתי סליחה לגבי האשכול לא אומר שכל מה שנכתב באשכול מכל הגורמים לא נכון, חלקו לא נכון אבל חלקו השני נכון.
והחלק שאומר שאתה צבוע הוא לצערך בצד הנכון.
אתה צבוע ובכל מילה שאתה כתוב הצביעות נשפכת ממך.
תלמד שיטה לתפוס צבועים, אם אתה (סנדק) מאשים מישהו (אותך) בצביעות והוא (אתה) מחזיר לך אתה (סנדק) צבוע, אז הבן אדם (שוב, אתה) צבוע.

כנראה שאתה לא מבין מה מוציא אותך צבוע אז אני אסביר..
נתייחס לתגובה האחרונה שלך באשכול שלי על סרטים.
לפני שנודע לך שכל הסיפור הוא טעות הגבת בסלחנות והבנה על עבירה שהיא מחיקת קרדיט בעוד שעל עבירה פחות חמורה שהיא כולה הערה ("תורגם מצרפתית לנוחות גולשי סאבסנטר") שנעשתה לך, הגבת בצורה חמורה כאילו מינימום רצחו בן אדם והצעת החרמה של סאבסנטר ולקשור את חי לכיסא חשמלי לשפוך עליו טרמפנטין ולהדליק אותו עם מצת.
אתה לא רואה פה את הצביעות? :)

נו, באמת. תפסיק לשכתב את ההיסטוריה. אם תקרא שוב את האשכול שבו אני מתלונן על מה שעשו לתרגום שלי בסבסנטר, אתה
תראה שמי שהגיב בצורה חמורה ושערורייתית זה חי. אני תיארתי בצורה מאוד מאוד מדויקת את מה שקרה. לעומת זאת חי השתולל,
קילל, איים ומה לא. הגולשים שהגיבו, ברובם הגדול, פשוט הזדעזעו מהתגובות של חי. אם חי לא היה מגיב כפי שהגיב, האשכול ההוא
לא היה מעורר כזאת סערה, ולא היה גורם לתחושות כה שליליות נגד סאבסנטר.
פרטיות! תודה.

#19 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎06:25

כתוצאה מתגובות וומעשים מסוימים שפגעו בי ובאתר שלי, נגררתי לאמירות על מתרגמים ולמעשים שלא היו היו צריכים לקרות. מכאן והלאה לא יהיו יותר פגיעות בתרגומים ובמתרגמים באתר שלי, לא בכתוביות ולא בהערות ואני מצפה שמי שיש לו בעיות עם ניהול האתר שלי, יעשה זאת ישירות מולי ולא בפורום של קיו.

ואני מעדיף שאף אחד לא יגיב כאן
אלא יקרא בשקט לעצמו ויעשה חושבים.

מקור: http://www.qsubs.net...showtopic=49915

העיקר שתמיד אפשר לסמוך על חי שיעמוד מאחורי המילים שלו.

והסנדק, כמו שאתם בוחרים לצאת כנגד טחורק ולא כנגד סאבסנטר, מסיבות ממש לא ברורות כנראה שאקסטרים בחרו לצאת רק נגד סאבסנטר ולא גם נגד טחורק.
לכל צוות יש את האתר שהוא נפגע ממנו בצורה הכי משמעותית, כנראה שסאבנטר הוא הטורק של אקסטרים.

נערך על-ידי amitamita, ‎12/05/2011‏, ‎06:25.

#20 osrael

osrael

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎14:15

חברים יקרים,

אני רואה שהאשכול גולש למקומות אחרים, תנו לי להבהיר כמה דברים.

לדעתי, קיים הבדל ברור בין פגיעה כוללנית במתרגמים (כדוגמת בילד) לפגיעה ממוקדת (כדוגמת חי).
תופעה שמנהל אתר כתוביות מתנהל כשופט איכויות הסצנה היא מסוכנת, והרסנית לכלל המתרגמים.

חי התבטא לא פעם כנגד צוות "אקסטרים". קילל, השמיץ, ואף ייחל למותי יותר מפעם אחת.
התנהגות אלימה ובוטה מצד מנהל אתר כתוביות היא מסוכנת וצריכה להדליק נורה אדומה אצל שאר עמיתי לסצנה, או לפחות אצל הגולשים.

רק כדי להיות ברור, "ג'יימס", אלה לא השמצות נגד "סאבסנטר".

לא מאמין? קרא בעצמך:

http://www.qsubs.net...showtopic=49860
http://www.qsubs.net...showtopic=50332
http://www.qsubs.net...showtopic=50421

וכמובן ההבטחה לכלל הגולשים:

http://www.qsubs.net...showtopic=49915

למרות חילוקי-הדעות עם "סרטים", "טורק", וצוות Q, השיחות בנינו תמיד התנהלו תוך שמירה על כבוד, וניסיון לפתור את חילוקי-הדעות.
תירוץ "חי חמום-מוח" עבד בהתחלה, אבל כבר איבד את הקסם. מיותר לציין כיצד התנהלו השיחות עם "סאבנטר"...

האין זו צביעות (או אולי תמימות), כאשר "ג'יימס" מאשים את "אקסטרים" בהשמצת "סאבסנטר",
לאחר שחי הודה בפומבי שהוא מפלה אותנו לרעה, ורואה אותנו כנחותים?
ביקשתי הוכחות להשמצות המדוברות, ואני עדיין ממתין להן. האם גם תירוץ זה מתחיל לאבד מקסמו?

האין זו צביעות, לצאת למאבק נגד בילד (הרשע והאיום) ומצד שני לתת יד
לבריונים כדוגמת חי? או שמא, קל להתעלם כשאתה לא בצד הנפגע?

כאשר יוצאים למאבק, כדאי לראות היטב את כל המערכה.
קריאות "אקסטרים צבועים" מעידות על עיוורון מוחלט, או אינטרסנטיות (תלוי איך מסתכלים על המצב).

כפי שצוות Q מגנים על קבצים דיגיטליים (נגד בילד הרשע והאיום).
צוות EX פועל נגד בריונים (עאלק) כדוגמת חי, המהווים סכנה גדולה יותר לסצנה.
בעיקר עבור מתרגמים בקבוצות קטנות יותר, או עצמאיים, אשר אין בידיהם אמצעים
לצאת למלחמות נגד שיגעונות יומיים, של בעלי-אתרים חצופים.

כולנו בני-אדם, כבוד, סובלנות, ודרך ארץ נמצאים בראש הפירמידה (לפחות כך הוריי חינכו אותי).
אל תשכחו שמאחורי כל תרגום נמצא אדם המשקיע לא מעט שעות עבור הנאת הכלל.

מקווה לימים טובים יותר בעתיד,
פוקסי.

http://www.extremesu...amp;#entry91573

------------------
הרשו לי לסכם במילה אחת:
פחחחח

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים