מחפש צוות לאתר חדש.
נכתב ב- 17/03/2011, 22:31
אני מרים פרוייקט חדש [לא צפייה ישירה בסרטים], כמובן חוקי בהחלט.
בחלק מהפרוייקט יהיה קטעי וידאו באנגלית, מה שאני מחפש זה אנשי צוות.
אני רוצה שהקטעים האלה יהיה מתורגמים, אני לא יודע בדיוק איך זה הולך..
הבנתי שזה הולך ככה: תרגום > קידוד > סנכרון.. בכל מקרה אני מחפש אנשים שיעשו את זה.
פרוייקט איכותי וגדול מאוד, אשמח לקבל הצעות פה.
תודה והמשך לילה טוב.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 17/03/2011, 22:32

נכתב ב- 17/03/2011, 22:38
כמובן בתשלום, הקטעי וידאו קצרים [מס' דקות] ככה שזה לא מהווה בעיה לדעתי.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
אורח_HaiZone_*
נכתב ב- 17/03/2011, 22:44
ומעוניין שמישהו יתרגם אותם?
נכתב ב- 17/03/2011, 22:52
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 18:27
וואי אתר לטריילרים מתורגמים, איזה רעיון מעולההאמת שלא רציתי לפרט יותר מידי אבל כן מדובר בתרגום טריילרים.
אני גם מקים אתר כזה, אז כל המתרגמים הטובים לבוא אליי!
תודה רבה על הרעיון, Mati Menkes
מקווה שלא מפריע לך שלקחתי ממך השראה
נכתב ב- 18/03/2011, 18:36
ממש בוגר מצידך.וואי אתר לטריילרים מתורגמים, איזה רעיון מעולה
אני גם מקים אתר כזה, אז כל המתרגמים הטובים לבוא אליי!
תודה רבה על הרעיון, Mati Menkes
מקווה שלא מפריע לך שלקחתי ממך השראה
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 20:01
גם לטריילרים יש זכויות יוצרים.
אתה מחפש מתרגמים ומקודדים (בעדיפות לאדם שמסוגל לעשות את שניהם).
נכתב ב- 18/03/2011, 21:23
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 21:59
ומי קבע שזה חוקי? אתה?
לא שאני אומר שזה לא חוקי, אבל אם אתה כותב משהו, כדאי שתהיה מבוסס על עובדות. אפילו על הצגת פוסטר הסרט יכולים לתבוע אותך.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:03
תרגום טריילרים חוקי (או לא חוקי) בדיוק כמו תרגום הסרטים.
גם לטריילרים יש זכויות יוצרים.
אתה מחפש מתרגמים ומקודדים (בעדיפות לאדם שמסוגל לעשות את שניהם).
לעומת*.
ומי קבע שזה חוקי? אתה?
לא שאני אומר שזה לא חוקי, אבל אם אתה כותב משהו, כדאי שתהיה מבוסס על עובדות. אפילו על הצגת פוסטר הסרט יכולים לתבוע אותך.
אתה קבעת כאן שדין תרגום טריילרים הוא כדין תרגום סרטים, מי קבע את זה? היכן זה כתוב?
אני דווקא חושב שתרגום טריילרים הוא חוקי, ואת זה אני מסיק מהשקופית הירוקה בתחילת כמעט כל טריילר.
אמנם לא מדברים שם על תרגום, אבל על צפייה והעברה של הטריילר בין כל מני צופים חוקית. אם אקח טריילר רשמי של איזה סרט (נגיד של חברת פיקסאר שבד"כ נמצא קודם כל בקוויקטיים בגלל סטיב ג'ובס) והוא בעל השקופית הירוקה, אני יכול להעלות אותו ליו טיוב ללא חשש, אז למה לא לשים תרגום באותו הזמן?
(אני לא קבעתי דבר בהודעה שלי [בניגוד אליך] וזו רק דעתי)

נכתב ב- 18/03/2011, 22:16
http://www.knesset.g...7/3/196_3_1.rtfאתה קבעת כאן שדין תרגום טריילרים הוא כדין תרגום סרטים, מי קבע את זה? היכן זה כתוב?
אני דווקא חושב שתרגום טריילרים הוא חוקי, ואת זה אני מסיק מהשקופית הירוקה בתחילת כמעט כל טריילר.
אמנם לא מדברים שם על תרגום, אבל על צפייה והעברה של הטריילר בין כל מני צופים חוקית. אם אקח טריילר רשמי של איזה סרט (נגיד של חברת פיקסאר שבד"כ נמצא קודם כל בקוויקטיים בגלל סטיב ג'ובס) והוא בעל השקופית הירוקה, אני יכול להעלות אותו ליו טיוב ללא חשש, אז למה לא לשים תרגום באותו הזמן?
(אני לא קבעתי דבר בהודעה שלי [בניגוד אליך] וזו רק דעתי)
בפעם האחרונה שבדקתי, בטריילרים יש חלקים מהסרטים. כאילו, כל הטריילר הוא רק חלקים מהסרטים.11. זכות יוצרים ביצירה היא הזכות הבלעדית לעשות ביצירה, או בחלק מהותי ממנה, פעולה, אחת או יותר, כמפורט להלן, בהתאם לסוג היצירה:
נכתב ב- 18/03/2011, 22:20
http://www.knesset.g...7/3/196_3_1.rtfאתה קבעת כאן שדין תרגום טריילרים הוא כדין תרגום סרטים, מי קבע את זה? היכן זה כתוב?
(אני לא קבעתי דבר בהודעה שלי [בניגוד אליך] וזו רק דעתי)בפעם האחרונה שבדקתי, בטריילרים יש חלקים מהסרטים. כאילו, כל הטריילר הוא רק חלקים מהסרטים.11. זכות יוצרים ביצירה היא הזכות הבלעדית לעשות ביצירה, או בחלק מהותי ממנה, פעולה, אחת או יותר, כמפורט להלן, בהתאם לסוג היצירה:
כמו שאני יכול להעלות טריילר אל חשבון היו טיוב שלי מבלי שהוא יימחק בטענה לזכויות יוצרים (לא ראיתי עדיין מקרה כזה),
אז אני יכול לצרף אליו תרגום... אני לא רואה מניעה בזה.
בנוסף, טריילר הוא פרסומת ולא "חלקים מסרט".
חלקים מסרט זה קולאז' שאתה בונה מסרט שלם (למשל).

נכתב ב- 18/03/2011, 22:20
תגיד לי מה אתה מוצא...
נכתב ב- 18/03/2011, 22:24
כן מצטער טעות שלי, אני פשוט קצת לא בפוקוס..לעומת*.
ומי קבע שזה חוקי? אתה?
בכל מקרה זה חוקי ולא חוקי, מהסיבה שיש פה גנב קטן באשכול אני לא אפרט למה ואיך אפשר להפוך את זה לחוקי.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:24
ושוב, יכול להיות שזה חוקי לחלוטין... ויכול להיות שזה לא. זה כבר לא מעניין אותי.
מעבר לכך שטריילר הוא יצירה בפני עצמה (שגם לה יש זכויות יוצרים), הוא מבוסס ומכיל חלקים מיצירה אחרת.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:25
חלק מהאנשים כתבו שניתן לקשר טריילר (בדיוק מה שאמרתי, אגב)...
אני לא יכול לקחת את הטריילר ולמכור איתו בקבוק קולה (להשתמש בחלקים מהטריילר שמראים שהשחקן שותה קולה או משהו כזה).

נכתב ב- 18/03/2011, 22:27
ברק, אל תבלבל בשכל. זה שאתה יכול להעלות ל-YouTube טריילר מתורגם לא אומר שזה חוקי לתרגם. זה שלא אוכפים משהו לא מעיד על חוקיות הדבר.
ושוב, יכול להיות שזה חוקי לחלוטין... ויכול להיות שזה לא. זה כבר לא מעניין אותי.
מעבר לכך שטריילר הוא יצירה בפני עצמה (שגם לה יש זכויות יוצרים), הוא מבוסס ומכיל חלקים מיצירה אחרת.
תפסיק להגיב בנושאים שיש לך 0 ידע בהם.
אתה קובע עובדות על בסיס שום ידע. (לעומתי, שאני עדיין לא קבעתי כלום, אז ידי נקיות באשכול הזה לא משנה מה תהיה התשובה האמיתית).

נכתב ב- 18/03/2011, 22:28
אני זוכר ש-ZIPC היה מעלה טריילרים מתורגמים ליוטיוב ולא רק שמחקו אותם, נראה לי גם חסמו לו את החשבון בעקבות זה.כמו שאני יכול להעלות טריילר אל חשבון היו טיוב שלי מבלי שהוא יימחק בטענה לזכויות יוצרים (לא ראיתי עדיין מקרה כזה),
אז אני יכול לצרף אליו תרגום... אני לא רואה מניעה בזה.
בנוסף, טריילר הוא פרסומת ולא "חלקים מסרט".
חלקים מסרט זה קולאז' שאתה בונה מסרט שלם (למשל).
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים