טוב אני דואג לסגירת האשכול הזה
שימו לב כל בקשה מענה או תקלה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל:
http://www.subscente...g/he/contactus/
בימים הקרובים תבינו למה אני זונח אשכול זה... (כן כן משהו חדשני מגיע!!)
--------------------------------------------------
אוקי, אז כמו שאתם יודעים אני המתכנת של סאבסנטר
פתחתי במהלך הערב את האתר לניסיוניות כדי לבדוק איך השרת החדש עומד בעומס
לצערי העומס הוא דיי כבד ויכולתם לראות זאת גם במערכת הישנה כאשר האתר קרס כל הזמן
אנחנו נמצאים בשרת מאוד יקר ולכן התחלנו לבקש תרומות מהגולשים (שלשמחתי תורגמים, אך לא מספיק כדי לכסות את ההוצאות ולהגדיל את השרת)
האתר תוכנת בשפת שנקראת פייתון , לכל ה"מבינים הגדולים" תשאירו לנו את השיקולים למה דווקא פייתון ולא PHP .. או כל שפה אחרת
#########################################################
שם המשתמש שהיה לכם במערכת הקודמת והסיסמא נשארו בדיוק אותו הדבר######
#########################################################
במערכת החדשה מלבד האפשרויות הרגילות תוכלו לראות שפיתחנו את היומן שהיה במערכת הישנה ושמו לו דגש גדול יותר
בכל עמוד פרק , סדרה, סרט, תוכלו לראות שיש לכם 2 כפתורים:
[עקוב אחר פרק חדש בסדרה ] [עקוב אחר כתוביות חדשות]
2 האפשרויות האלה מעדכנים לכם את היומן ודואגים לעדכן אתכם ברגע שיוצאת כתובית חדשה, או ברגע שהפרק, הסרט שודר או יצא לקולנוע
שימו לב שזה מותאם לפי תאריך השידור בטלויזיה ולא תאריך השחרור לרשת.
מלבד זאת תוכלו לראות שהתחלנו לציין האם זה גרסה IDX או SRT בעמוד הפרקים, עקב בעיה האוס ודומיו ישארו בשרתים חיצוניים נכון לשלב זה.
האתר הוא נטו בשבילכם הגולשים!!
אנחנו מודעים לכך שעוד יש מספר שיפורים ושינויים לעשות אך עקב בעיות בשרת נאלצנו לפתוח את האתר כמה שיותר מהר
יכולים להיות עומסים כלשהם במערכת ונפילה למספר שניות, אך רענן פשוט יסדר זאת במהרה.
בניגוד לעבר היום לא כל גולש יכול לעלות כתובית ואנחנו נבדוק זאת, אלא מתרגמים וותיקים מוזמנים לפנות אליי דרך הצור קשר ולבקש גישה.
ומתרגמים מתחילים מוזמנים לעבור איתי שיחה קטנה במסנג'ר לפני קבל הגישה.
(כרגע ישנה בעיה ומלבד קבוצות התרגום אף אחד לא יוכל לקבל גישה עד להודעה חדשה)
חלקכם חושבים שהעיצוב הראשי דומה לטורק עקב התמונות הקטנות שיש בצד הפוסטר, אז יש לי חדשות בשבילכם-> טורק כמו טורק גנבו מאיתנו זאת, העיצוב קיים אצלי כבר 3 שנים תודות ל2 חבר'ה תותחים שאם ירצו מוזמנים לפרסם עצמם בכבוד, ומאחר ופרסמתי את העיצוב החדש פעמים רבות באתר הישן טורק ראו וכמובן גנבו את הרעיון כמו שהם תמיד רגילים, אתם מוזמנים לראות איך נראה המקור (סאבסנטר) ואיך נראה החיקוי (טורק)
אתם יכולים לראות שהתרגומים מחולקים לפי קבוצות תרגום
כך שבמקרה וגם Q וגם HD או EX תרגמו את אותו הסרט או הפרק תוכלו בפשטות להבין מי תרגם מה ולהוריד את התרגום המועדף עליכם
אני מקווה שהאתר ימשיך להיות ברשת ולא נצטרך לחזור למערכת השינה.
כל בעיה אתם מוזמנים לשלוח לנו בצור הקשר שנמצא באתר ונשמח לענות לכם בהקדם האפשרי.
נ.ב:
בניגוד לאתרים אחרים השם משתמש והסיסמא נשמרו בדיוק כפי שהיו במערכת הישנה
הכתובות לסרטים ולסדרות נשמרו גם כן: לדוגמא : http://www.subscente...=view&viewId=24
הרבה השקעה הושקעה על המערכת ואני מקווה שתעריכו זאת גם אם לא תמיד זה מותאם לרצנות של כל אחד ואחת מכם, אני רק מבקש שתנסו לחוות חוויה חדשה.
אם לא תאהבו תמיד יש את טורק