עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

עוד חוצפה יוצאת דופן של טורק

• אנא התחבר בכדי להגיב
47 תגובות לנושא זה

#1 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎12:36

בפרק האחרון של אימפריית הטיילת (1X12) החלטתי להוסיף בקליפ הפתיחה ובסיום מספר כתוביות המפנות את הגולשים לעצומה (http://www.atzuma.co...boardwalkempire), לשינוי השם המכוער שנקבע לסדרה בארץ.

בילד או מי מנתיניו סברו שזה אינו מידע מספיק חשוב (לא פעם ראשונה שהם קובעים מה חשוב ומה לא), ומחקו כליל את האזכורים האלה מהכתוביות שלי. גם שורות כמו "נתראה בעונה הבאה" לא שרדו את הסינון הקפדני של הכולירות בטורק. הגבתי מיידית בפורום שלהם ובתגובה לתרגום (בשפה מכובדת למדי, ללא קללות או משהו כזה) ובאופן מפתיע משהו, ההודעות נמחקו והיוזר שלי נמחק (הפלא ופלא).

מפעם לפעם אני משתהה על העובדה המצחיקה שהקול שלנו מושתק לחלוטין בתוך טורק, ואי אפשר לכתוב הודעה שאפילו לא עוסקת במאבק בין טורק ל-Q, אך כל העת טורק לרגע לא מוותרים על חצי תרגום שלנו.

מבחינתי זהו לא פחות משפל נוסף של חוצפה, וכמו שאמר המשורר - כל בילד בא יומו.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#2 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:00

<נערך ע"י הנהלת הפורומים; נא לשמור על תרבות הדיון>
כזה יצור שפל הרבה זמן לא פגשתי.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#3 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:21

כתוביות אינן פלטפורמה לכל העולה על דעתו של המתרגם - הדבר מראה על חוסר מקצועיות ואינו שייך כלל. אתה רוצה לפרסם עצומות למיניהם - תמצא מקומות אחרים(כמו בפורום כאן למשל), גם דברים כמו "נתראה בעונה הבאה" אינם שייכים ואינם מקצועיים.{ - בתרגומי אולפנים לא תראה דברים כאלה}.

תודה לך על תרומתך רבת השנים לסצנה אך את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם ראוי שתשמור למקומות אחרים ושלא תשתמש לקדמם באמצעות הפלטפורמה של הכתוביות.

#4 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:25

בדברים החמורים שנכתבו פה ישנה הסתה ברורה לרצח! מן הראוי לצנזר דברים שכאלה, ודחוף!!

#5 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:25

כתוביות אינן פלטפורמה לכל העולה על דעתו של המתרגם - הדבר מראה על חוסר מקצועיות ואינו שייך כלל. אתה רוצה לפרסם עצומות למיניהם - תמצא מקומות אחרים(כמו בפורום כאן למשל), גם דברים כמו "נתראה בעונה הבאה" אינם שייכים ואינם מקצועיים.

אתה החלטת?
אני מקווה שאתה לא משווה תרגומי אולפנים, שם המתרגמים מקבלים כסף, לתרגומי רשת, כאן המתרגמים מקבלים חופש ביטוי בתוך התרגום.
וכן, זה קשור בטירוף. (לפני שאתה מותח את האצבעות ורושם עוד מהשטויות שיוצאות מהמקלדת שלך)

תודה לך על תרומתך רבת השנים לסצנה אך את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם תשמור למקומות אחרים.

כן המפקד.

חוצפן. אתה פשוט דוחה אותי. וזה עוד רק מהפורום כאן. תחשוב מה זה אומר עליך במציאות. :q:

#6 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:26

אויש...

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#7 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:28

בדברים החמורים שנכתבו פה ישנה הסתה ברורה לרצח! מן הראוי לצנזר דברים שכאלה, ודחוף!!

עד כמה שלא מזיזה לי את הזרת בריאותו האישית של בילד, אתה צודק. נערך.

#8 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎17:54

אויש...

אויש שמויש

#9 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:14

כתוביות אינן פלטפורמה לכל העולה על דעתו של המתרגם - הדבר מראה על חוסר מקצועיות ואינו שייך כלל. אתה רוצה לפרסם עצומות למיניהם - תמצא מקומות אחרים(כמו בפורום כאן למשל), גם דברים כמו "נתראה בעונה הבאה" אינם שייכים ואינם מקצועיים.{ - בתרגומי אולפנים לא תראה דברים כאלה}.

תודה לך על תרומתך רבת השנים לסצנה אך את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם ראוי שתשמור למקומות אחרים ושלא תשתמש לקדמם באמצעות הפלטפורמה של הכתוביות.

תגיד, בילד משלם לך בכסף או הטבות מיניות על השטויות שאתה כותב כאן? כי אם לא, אתה פראייר.

התרגום שהכנתי הוא, ורק הוא, זה שיעשה בו שימוש. זכותו של המתרגם לכתוב בו מה שבא לו, כי זה מה שהוא החליט בקובץ שהוא יצר. אם כבר, אז חוצפה היא רק מצד אתר שדוחף את עצמו, ומשתמש בקובץ התרגום כפלטפורמה לפרסום שירות המנויים בתשלום, או כל דבר אחר.
אני כתבתי את התרגום. אתה יכול להשתמש בו, או לא להשתמש בו. מבחינתי הבחירה היא שלך. מה שלא זכותך הוא לשנות אותו על פי דעתך "המקצועית". אם אתה מקצועי, אחלה, שב ותתחיל לתרגם בעצמך. בתוצר המקצועיות שלך אני מרשה לך לכתוב גם שאני בן זונה. זו זכותך המלאה במה שיצרת אתה.
עם זאת, כל עוד אתה בוחר להסתמך על המקצוענות שלי, זה מה יש. תאכל או שתשאיר בצלחת, אבל בבקשה אל תירק לתוך האוכל.

1h9roi.gif

#10 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:17

כתוביות רשת לא מתיימרות להיראות מקצועיות.
במיוחד בשל העובדה שהן נעשות בהתנדבות ומתוך רצון לתרום לקהילה ללא תמורה, מותר למתרגם להוסיף נופך אישי.
לא נפגמת הנאתו של אף אחד אם בסוף התרגום יש שורות אישיות, כמו הקדשת התרגום למישהו. (דבר שלא תמצא בכתוביות אולפנים)
או "נתראה בעונה הבאה" וכדומה (גם אין בתרגומי אולפנים)

בנוסף, אני קצת לא מבין אותך, הרי בתרגומי אולפנים גם לא תמצא למשל את כתובת אתר הבית של "אולפני אלרום".
מדוע אם כן, לא מפריעה לך העובדה שבכל תרגום שמוצג בטורק ישנה הכתובת של האתר?
למה אתר "חינמי" כמו טורק מותר לקדם "באמצעות הפלטפורמה של הכתוביות"?

#11 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:29

כתוביות רשת לא מתיימרות להיראות מקצועיות.
במיוחד בשל העובדה שהן נעשות בהתנדבות ומתוך רצון לתרום לקהילה ללא תמורה, מותר למתרגם להוסיף נופך אישי.
לא נפגמת הנאתו של אף אחד אם בסוף התרגום יש שורות אישיות, כמו הקדשת התרגום למישהו. (דבר שלא תמצא בכתוביות אולפנים)
או "נתראה בעונה הבאה" וכדומה (גם אין בתרגומי אולפנים)

בנוסף, אני קצת לא מבין אותך, הרי בתרגומי אולפנים גם לא תמצא למשל את כתובת אתר הבית של "אולפני אלרום".
מדוע אם כן, לא מפריעה לך העובדה שבכל תרגום שמוצג בטורק ישנה הכתובת של האתר?
למה אתר "חינמי" כמו טורק מותר לקדם "באמצעות הפלטפורמה של הכתוביות"?

מסכים עם הסיפא של דבריך, ואם היה עם מי לדבר שם הייתי אומר להם בדיוק את אותו הדבר.

#12 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:35

מסכים עם הסיפא של דבריך, ואם היה עם מי לדבר שם הייתי אומר להם בדיוק את אותו הדבר.

לא יפה. למה אתה אומר שאין שם עם מי לדבר?
אני בטוח שאם תכתוב בפורום משוב בטורק את הטענה שלך נגד הכנסת כתובת האתר , יתייחסו אליך יותר יפה מהיחס שאתה מקבל כאן.

#13 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:44

אני בטוח שאם תכתוב בפורום משוב בטורק את הטענה שלך נגד הכנסת כתובת האתר , יתייחסו אליך יותר יפה מהיחס שאתה מקבל כאן.

יש משהו במה שאתה אומר... שאלה באמת מה עדיף צנזור אוטומטי ומחיקת משתמש בטורק, או עליהום כללי על כל הבעת דעה שונה כאן. נתת לי נקודה למחשבה על שני משטרים טוטליטריים וההבחנה הדקה ביניהם.

#14 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:46

חחחחח מה אתה משווה בין משטרים לבין פורום?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#15 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:49

יש משהו במה שאתה אומר... שאלה באמת מה עדיף צנזור אוטומטי ומחיקת משתמש בטורק, או עליהום כללי על כל הבעת דעה שונה כאן. נתת לי נקודה למחשבה על שני משטרים טוטליטריים וההבחנה הדקה ביניהם.

כשהדעה השונה שמה פס על כל תרומת המתרגמים כאן בצוות, מה אתה מצפה? לקבל פרחים? שוקולדים הביתה?
ממש קרבן אתה.
באמא שלי, עם כל הודעה אתה יוצא יותר ויותר קטן.

#16 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎18:56

כשהדעה השונה שמה פס על כל תרומת המתרגמים כאן בצוות, מה אתה מצפה? לקבל פרחים? שוקולדים הביתה?
ממש קרבן אתה.
באמא שלי, עם כל הודעה אתה יוצא יותר ויותר קטן.

כיצד בדיוק הדעה השונה שלי כאן שמה פס על כל תרומת המתרגמים בצוות? בזה שהבעתי דעתי לגבי שייכותם של הערות חיצוניות לגוף הכתובית? מה עניין שמיטה להר סיני?

ומה גם שהבעתי את הערכתי למתרגם בצורה ברורה ומפורשת.

לגבי אמך אני לא רואה איך היא קשורה לעניין.

#17 Darkeye

Darkeye

זהירות, אני נושך!

• חבר של כבוד
  • 2,556 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:06

ידידי היקר,

כשגוערים בנו שאנחנו לא מתרגמים מהר מספיק, אז זה מעצבן אותנו.
כשמתלוננים שחסרים סנכרונים לגרסאות שרק אלוהים שמע עליהן, אז זה מעצבן אותנו.
כשמשתמשים בתרגומים שלנו כדי לנגח חברי צוות באתר הורדות מסוים, אז זה מעצבן אותנו.
כש"נוזפים" בנו על כך שאנחנו לא מקצועיים בכך שאנחנו מכניסים מסרים לכתוביות, אז זה מעצבן אותנו.

הרי אנחנו רק יושבים בזמן הפנוי שאין לנו, על חשבון זמן שהיינו יכולים להשקיע בחברים, משפחה ושינה...
אם התרגומים שלנו מסריחים, אז זה רק בגלל הזיעה שלנו.
כשאנחנו מסתכלים באתרים השונים, אנחנו רואים איזו תודה עלובה פה ושם על התרגומים, אבל תלונות לא חסר.

אני חושב שזכינו ביושר בזכות להיות עצבניים.
אם לא תבוא אלינו הביתה ותירק לנו בפרצוף, אז יש סיכוי שנהיה נחמדים אליך.

נ.ב.
וגם כשמוחקים את הקרדיטים שלנו, אז אנחנו מתעצבנים...

#18 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:08

כיצד בדיוק הדעה השונה שלי כאן שמה פס על כל תרומת המתרגמים בצוות? בזה שהבעתי דעתי לגבי שייכותם של הערות חיצוניות לגוף הכתובית? מה עניין שמיטה להר סיני?

בזה שאתה ממליץ לאנשים להוריד כתוביות מאתר שפוגע בקרדיט המתרגמים והמסנכרנים.
בזה שאתה כותב למתרגמים כאילו הם חייבים לך משהו ("את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם ראוי שתשמור למקומות אחרים").
הייתי טורח לכתוב לך עוד מספר דוגמאות, אבל אתה מתעקש לשחק אותה שה תמים. חבל שלא לקחת בחשבון שיש פה כמה זאבים שאוכלים שחקנים כמוך לארוחת בוקר.

צורת דיבור. כשתגדל תבין.

#19 cilombo

cilombo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 105 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:15

בזה שאתה ממליץ לאנשים להוריד כתוביות מאתר שפוגע בקרדיט המתרגמים והמסנכרנים.
בזה שאתה כותב למתרגמים כאילו הם חייבים לך משהו ("את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם ראוי שתשמור למקומות אחרים").
הייתי טורח לכתוב לך עוד מספר דוגמאות, אבל אתה מתעקש לשחק אותה שה תמים. חבל שלא לקחת בחשבון שיש פה כמה זאבים שאוכלים שחקנים כמוך לארוחת בוקר.

צורת דיבור. כשתגדל תבין.

"באמא שלי" , "זאבים שאוכלים שחקנים לארוחת בוקר" ואתה אומר לי לגדול ושאני יוצא קטן מהודעה להודעה? עם רמת ניסוח ובחירת מילים כמו שלך אפילו לטורק לא היית מתקבל. אשאיר אותך עם עם זאבותך ואמך.

#20 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:17

וכהרגלך, אתה מנסה להסיט את הדיון לטפל במקום לענות.
תבין, אתה לא מרשים אף אחד.
לא הצלחת לעבוד עלי, ובוא נקווה שלא תצליח לעבוד גם על הגולשים.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים