עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

סקר פתוח : איך אתם רואים את הסרטים שלכם?

• אנא התחבר בכדי להגיב
52 תגובות לנושא זה

#1 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎15:05

אני בדרך כלל מתחיל את הסרטים עם אוכל ליד המחשב , מתחיל לאכול ואז אני שם לב שהאוכל מתחיל להגמר אז אני אוכל יותר לאט...
אם יש סרט משעמם קורה לי הרבה שאני מריץ 5 שניות כל פעם (בחץ הימני) עד לקטעים פחות משעממים... אם אני לא מבין משו בסרט אז אני לפעמים בודק בגוגל , יש כאלה שיגידו שזה הורס.

איך אתם ?

That's the way the cookie crumbles

#2 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:11

אוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת :|
פאנסאב.CO.CC

#3 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:18

אוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת :wink:

:|

#4 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:37

אני לא מהמגזימים (אהמ user name) :wink:
בד"כ לא יוצא לי לראות לבד, הרבה יותר כיף עם חברים/חברות.
למזלי יש לי לא מעט כאלה שחובבים סרטים כמוני.
ופופקורן תמיד מבורך, הבעיה שלא תמיד יש :|

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#5 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:38

אני לפני שאני מתחיל לצפות בסרט, מדליק את הLCD, מדליק את האקסטרימר, את הרסיבר. מפעיל את הסרט. שוכב במיטה, וצופה. (אם זה סרט אקשן ואני רוצה לשמוע ממש חזק, אז אני עושה רק בין 16:00 ל19:00, ומוודא שההורים לא בבית).

אין לי איזה טקס קבוע שאני מתחיל לפני שאני צופה בסרט, אם בא לי פוקפורן אני מכין, אם אני רעב אז אני מכין אוכל ורואה.

ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת :wink:

אהבתי את הקטע של הטריילר לפני צפיית הסרט. אולי אני אאמץ :|

#6 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:42

אממ תמיד יש לי ממתקים בארון,
יש לי מיטה זוגית קינג סייז, חשמלית (לוחצים בשלט והמיטה עולה ויורדת)
אם אני לבד אני רק שוכב, ורואה סרט ואוכל ממתקים וזהו.
אם זה חבר'ה אז אני מביא ממתקים ומאפרה...
אם זה מישהי, ממתקים ומרים את המיטה כזה בשביל הפוזה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#7 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:47

אממ תמיד יש לי ממתקים בארון,
יש לי מיטה זוגית קינג סייז, חשמלית (לוחצים בשלט והמיטה עולה ויורדת)
אם אני לבד אני רק שוכב, ורואה סרט ואוכל ממתקים וזהו.
אם זה חבר'ה אז אני מביא ממתקים ומאפרה...
אם זה מישהי, ממתקים ומרים את המיטה כזה בשביל הפוזה.

חחחחח
+1

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#8 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:49

אני לפני שאני מתחיל לצפות בסרט, מדליק את הLCD, מדליק את האקסטרימר, את הרסיבר. מפעיל את הסרט. שוכב במיטה, וצופה. (אם זה סרט אקשן ואני רוצה לשמוע ממש חזק, אז אני עושה רק בין 16:00 ל19:00, ומוודא שההורים לא בבית).

אין לי איזה טקס קבוע שאני מתחיל לפני שאני צופה בסרט, אם בא לי פוקפורן אני מכין, אם אני רעב אז אני מכין אוכל ורואה.

אני מה זה מקווה שהיית ציני,
טריילר זה הדבר הכי מיותר בעולם, הורס את כל הסרט. תקציר עוד איכשהו,
סרט טוב מושך אותך אליו בלי שאתה יודע עליו כלום. :)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#9 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎16:52

אני מה זה מקווה שהיית ציני,
טריילר זה הדבר הכי מיותר בעולם, הורס את כל הסרט. תקציר עוד איכשהו,
סרט טוב מושך אותך אליו בלי שאתה יודע עליו כלום. :)

אני רואה בדרך כלל טיזר\טריילר קצר רק בשביל להכין אותי לסרט,
גורם לי לחשוב שהסרט הולך להיות מותח, אפל או דרמתי וככה אני הרבה יותר מוכן לסרט.
פאנסאב.CO.CC

#10 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎17:05

מה זה מוכן לסרט, רואה טריילרים ובלאגנים מזה כל הטקסי אשכבה האלה, מורידים, מורידים תרגום, מחברים לפלזמה, לרסיבר, שוכבים בכיף בסלון ורואים, כל אחד פה רואה טריילרים, קורא תקצירים, מכין פופקורן לפני......, מכינים תוך-כדי..... לפני חבל זה נגמר:|
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#11 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎17:08

לפטופ שמחובר לLCD 32 FHD בחיבור HDMI ונזרק על המיטה.
שולט על המחשב עם עכבר אלחוטי.

#12 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎17:57

משתדל ללעוס/לטעום משהו תוך כדי הצפייה...

בד"כ יושב קרוב למסך עם אוזניות, לפעמים, כשהסרט שווה יותר,
מדליק את הרסיבר (sansui משנת 70), איזה צלילים!

מסך 21 של LG שדי מספק את הסחורה.

כעיקרון, כל ארוחת בוקר שלי היא ליד המחשב, אני גר ליד בית הספר שלי.

#13 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎18:12

מוריד תסרט
מוריד תרגום

מביא איזה צלחת כריות עם חלב או טוסט משהו כזה
ורואה במסך 17 של LG עם אוזניות.

הכי סטייל בארץ
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#14 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎18:15

מוריד תסרט
מוריד תרגום

מביא איזה צלחת כריות עם חלב או טוסט משהו כזה
ורואה במסך 17 של LG עם אוזניות.

הכי סטייל בארץ

חח תומר זה ממש לא סטייל.

אם תראה כמו שאני רואה זה סטייל :|

#15 BIG-TIMI

BIG-TIMI

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 698 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎18:26

אני רואה בהכי פשטות, בודק בארכיון הסרטים שלי, מה שלוקח לי רוב הפעמים המון המון זמן לבחור סרט, ופשוט רואה במחשב מסך 20 אם אני לא טועה של LG
ורמקולים לפני שנה קניתי מערכת 5.1
אצלי רוב הפעמים אני בכלל לא אוכל, אלא אם כן אני רואה עם אבא שלי שאז אנחנו או מביאים קפה ועוגיות, או פיצוחים ו XL
פעם הייתי רואה סרטים עם אחי, כיום הוא נשוי אז אני רוב הזמן רואה לבד... :|
האפליקציה שתסנוור אתכם!!!
תמונה שפורסמה

#16 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎19:10

גם לי קורה שאני מחפש שעה סרט ... יש סרטים טובים שאני אומר "אני אשמור אותם לפעמים שהם יבואו לי ממש טוב" ובסוף יוצא לי שאני לא רואה טוב כבר 3 שנים שהוא אצלי במחשב.

איך אפשר לאכול פופקורן בסרט.. זה כזה יבש , אין כמו צ'יפס (עם שמן לא תפוצ'יפס)... רק חבל שהוא נגמר בסוף :|

טריילר זה הדבר הכי מסכן , אתה רואה פתאום מכונית מתפוצצת בסרט ואז אתה חושב כל הסרט איפה הקטע הזה יכול להכנס... כל פעם שאתה רואה מכונית שנראית דומה אתה אומר 'יווו הם יתפוצצו עכשיו איזה באסה'...

לא צריך טריילר וזהו.

יש טריילים שממש מראים סרט מעולה ובסוף אתה מגלה שהסרט כזה מסכן ... כמו שקרה לי עם 'הנבואה'
היה נראה סרט כל כך טוב בטריילר , אבל אחרי שרואים תסרט ומגלים שבסוף הכל היה חייזרים וכל מיני שטויות של מדע בדיוני ... סתם סרט מסכן :S

That's the way the cookie crumbles

#17 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎19:17

מסך 23" FULL HD של סמסונג, עם יחס נכון 16x9. רמקולים 5.1 של לוג'יטק דגם 530X או אוזניות 5.1 של חברת TRUST הבריטית. ותפסיקו לאכול מול המחשב, אתם רוצים להגיע למצב של השמנת יתר?

#18 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎19:21

גם לי קורה שאני מחפש שעה סרט ... יש סרטים טובים שאני אומר "אני אשמור אותם לפעמים שהם יבואו לי ממש טוב" ובסוף יוצא לי שאני לא רואה טוב כבר 3 שנים שהוא אצלי במחשב.

איך אפשר לאכול פופקורן בסרט.. זה כזה יבש , אין כמו צ'יפס (עם שמן לא תפוצ'יפס)... רק חבל שהוא נגמר בסוף :|

טריילר זה הדבר הכי מסכן , אתה רואה פתאום מכונית מתפוצצת בסרט ואז אתה חושב כל הסרט איפה הקטע הזה יכול להכנס... כל פעם שאתה רואה מכונית שנראית דומה אתה אומר 'יווו הם יתפוצצו עכשיו איזה באסה'...

לא צריך טריילר וזהו.

יש טריילים שממש מראים סרט מעולה ובסוף אתה מגלה שהסרט כזה מסכן ... כמו שקרה לי עם 'הנבואה'
היה נראה סרט כל כך טוב בטריילר , אבל אחרי שרואים תסרט ומגלים שבסוף הכל היה חייזרים וכל מיני שטויות של מדע בדיוני ... סתם סרט מסכן :S

+1!!!!!
מסכים איתך לגמרי חוץ מהקטע של הצ'יפס. לא לכולנו יש את הפריבלגיה או כוח הרצון להכין צ'יפס. וזה בטח נגמר ממש מהר...
אני צופה בסדרות(מי כבר צופה בסרטים בימינו?) עם חטיפים או אוכל, תלוי עד כמה אני רעב. בקשר לציוד, אני מסתפק במסך 19 אינץ' שלי וב-2 רמקולים.

#19 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎19:23

האמת שבזמן האחרון באמת שאין סרטים נורמלים לצפיה, הורדתי שרלוק הולמס בגלל המלצות פה של חברי הפורום, אך עדיין לא הצלחתי לקחת את עצמי לראות את זה.

בנתיים אני צופה רק בסדרות, נחכה שיצאו סרטים טובים.

#20 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2010‏, ‎19:30

קרייזי, שלא יהיו לך ציפיות גבוהות מ-"שרלוק הולמס".

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים