סקר פתוח : איך אתם רואים את הסרטים שלכם?
נכתב ב- 28/03/2010, 15:05
אם יש סרט משעמם קורה לי הרבה שאני מריץ 5 שניות כל פעם (בחץ הימני) עד לקטעים פחות משעממים... אם אני לא מבין משו בסרט אז אני לפעמים בודק בגוגל , יש כאלה שיגידו שזה הורס.
איך אתם ?
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 28/03/2010, 16:11
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת

נכתב ב- 28/03/2010, 16:18
אוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת

נכתב ב- 28/03/2010, 16:37

בד"כ לא יוצא לי לראות לבד, הרבה יותר כיף עם חברים/חברות.
למזלי יש לי לא מעט כאלה שחובבים סרטים כמוני.
ופופקורן תמיד מבורך, הבעיה שלא תמיד יש

Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 28/03/2010, 16:38
אין לי איזה טקס קבוע שאני מתחיל לפני שאני צופה בסרט, אם בא לי פוקפורן אני מכין, אם אני רעב אז אני מכין אוכל ורואה.
אהבתי את הקטע של הטריילר לפני צפיית הסרט. אולי אני אאמץאוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.

נכתב ב- 28/03/2010, 16:42
יש לי מיטה זוגית קינג סייז, חשמלית (לוחצים בשלט והמיטה עולה ויורדת)
אם אני לבד אני רק שוכב, ורואה סרט ואוכל ממתקים וזהו.
אם זה חבר'ה אז אני מביא ממתקים ומאפרה...
אם זה מישהי, ממתקים ומרים את המיטה כזה בשביל הפוזה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/03/2010, 16:47
אממ תמיד יש לי ממתקים בארון,
יש לי מיטה זוגית קינג סייז, חשמלית (לוחצים בשלט והמיטה עולה ויורדת)
אם אני לבד אני רק שוכב, ורואה סרט ואוכל ממתקים וזהו.
אם זה חבר'ה אז אני מביא ממתקים ומאפרה...
אם זה מישהי, ממתקים ומרים את המיטה כזה בשביל הפוזה.
חחחחח
+1
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 28/03/2010, 16:49
אני לפני שאני מתחיל לצפות בסרט, מדליק את הLCD, מדליק את האקסטרימר, את הרסיבר. מפעיל את הסרט. שוכב במיטה, וצופה. (אם זה סרט אקשן ואני רוצה לשמוע ממש חזק, אז אני עושה רק בין 16:00 ל19:00, ומוודא שההורים לא בבית).
אין לי איזה טקס קבוע שאני מתחיל לפני שאני צופה בסרט, אם בא לי פוקפורן אני מכין, אם אני רעב אז אני מכין אוכל ורואה.אהבתי את הקטע של הטריילר לפני צפיית הסרט. אולי אני אאמץאוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת![]()
אני מה זה מקווה שהיית ציני,
טריילר זה הדבר הכי מיותר בעולם, הורס את כל הסרט. תקציר עוד איכשהו,
סרט טוב מושך אותך אליו בלי שאתה יודע עליו כלום.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/03/2010, 16:52
אני רואה בדרך כלל טיזר\טריילר קצר רק בשביל להכין אותי לסרט,אני לפני שאני מתחיל לצפות בסרט, מדליק את הLCD, מדליק את האקסטרימר, את הרסיבר. מפעיל את הסרט. שוכב במיטה, וצופה. (אם זה סרט אקשן ואני רוצה לשמוע ממש חזק, אז אני עושה רק בין 16:00 ל19:00, ומוודא שההורים לא בבית).
אין לי איזה טקס קבוע שאני מתחיל לפני שאני צופה בסרט, אם בא לי פוקפורן אני מכין, אם אני רעב אז אני מכין אוכל ורואה.אהבתי את הקטע של הטריילר לפני צפיית הסרט. אולי אני אאמץאוקיי, מה שאני עומס לספר יהיה קצת מטומטם אבל תקראו טוב בשביל להבין עד כמה זה גאוני זה.
ראשית לפני תחילת כל סרט אני מוודא שהחיבור למסך ה-HDR שלי בסדר גמור, לאחר מכן אני מכין פופקורן, מתיישב על המיטה ו-לא מתחיל את הסרט, לוקח לי זמן עד שאני מוודא שהכל בסדר, ראשית אני שם את האוזניות (יש לי אוזניות אלחוטיות, לא באיכות טובה ממש) ואז רואה את הטריילר של הסרט בשביל להכין את עצמי לסרט, לאחר מכן אני מתחיל את הסרט כששקית פופקורן נוספת מתבשלת לי במיקרוגל, בדרך כלל לאחר שאני רואה את האולפנים אני שופך את השקית החדשה לקערה ואז מתחיל רשמית את הסרט, רצוי לציין כי אם הסרט הולך טיפה איטי לבנתיים אני שם את משחק הסנייק שיש במסך ורואים אותו בצד כך שאני יכול לראות את הסרט ולשחק בו-זמנית, לאחר מכן אני שם לב כי מתחילים קטעים מעניינים ואז אני מרותק לסרט עד סופו ונשאר אפילו לקרדיטים כי אני אוהב את המוזיקות ששמים בו. לאחר הסרט אני רושם חוות דעת עליו באתר 'סרטים' ואז מכין קובץ טקסט בתיקיית הסרט בו אני רושם את הקטעים שאהבתי בסרט, יש לציין כי אם זה היה סרט טוב לדוגמת סרטי אקשן מפוצצים אני בוודאי אראה אותו עוד פעם... באותה מתכונת![]()
אני מה זה מקווה שהיית ציני,
טריילר זה הדבר הכי מיותר בעולם, הורס את כל הסרט. תקציר עוד איכשהו,
סרט טוב מושך אותך אליו בלי שאתה יודע עליו כלום.![]()
גורם לי לחשוב שהסרט הולך להיות מותח, אפל או דרמתי וככה אני הרבה יותר מוכן לסרט.
נכתב ב- 28/03/2010, 17:05

נכתב ב- 28/03/2010, 17:08
שולט על המחשב עם עכבר אלחוטי.
נכתב ב- 28/03/2010, 17:57
בד"כ יושב קרוב למסך עם אוזניות, לפעמים, כשהסרט שווה יותר,
מדליק את הרסיבר (sansui משנת 70), איזה צלילים!
מסך 21 של LG שדי מספק את הסחורה.
כעיקרון, כל ארוחת בוקר שלי היא ליד המחשב, אני גר ליד בית הספר שלי.
נכתב ב- 28/03/2010, 18:12
מוריד תרגום
מביא איזה צלחת כריות עם חלב או טוסט משהו כזה
ורואה במסך 17 של LG עם אוזניות.
הכי סטייל בארץ
נכתב ב- 28/03/2010, 18:15
חח תומר זה ממש לא סטייל.מוריד תסרט
מוריד תרגום
מביא איזה צלחת כריות עם חלב או טוסט משהו כזה
ורואה במסך 17 של LG עם אוזניות.
הכי סטייל בארץ
אם תראה כמו שאני רואה זה סטייל

נכתב ב- 28/03/2010, 18:26
ורמקולים לפני שנה קניתי מערכת 5.1
אצלי רוב הפעמים אני בכלל לא אוכל, אלא אם כן אני רואה עם אבא שלי שאז אנחנו או מביאים קפה ועוגיות, או פיצוחים ו XL
פעם הייתי רואה סרטים עם אחי, כיום הוא נשוי אז אני רוב הזמן רואה לבד...

נכתב ב- 28/03/2010, 19:10
איך אפשר לאכול פופקורן בסרט.. זה כזה יבש , אין כמו צ'יפס (עם שמן לא תפוצ'יפס)... רק חבל שהוא נגמר בסוף

טריילר זה הדבר הכי מסכן , אתה רואה פתאום מכונית מתפוצצת בסרט ואז אתה חושב כל הסרט איפה הקטע הזה יכול להכנס... כל פעם שאתה רואה מכונית שנראית דומה אתה אומר 'יווו הם יתפוצצו עכשיו איזה באסה'...
לא צריך טריילר וזהו.
יש טריילים שממש מראים סרט מעולה ובסוף אתה מגלה שהסרט כזה מסכן ... כמו שקרה לי עם 'הנבואה'
היה נראה סרט כל כך טוב בטריילר , אבל אחרי שרואים תסרט ומגלים שבסוף הכל היה חייזרים וכל מיני שטויות של מדע בדיוני ... סתם סרט מסכן :S
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 28/03/2010, 19:17
נכתב ב- 28/03/2010, 19:21
+1!!!!!גם לי קורה שאני מחפש שעה סרט ... יש סרטים טובים שאני אומר "אני אשמור אותם לפעמים שהם יבואו לי ממש טוב" ובסוף יוצא לי שאני לא רואה טוב כבר 3 שנים שהוא אצלי במחשב.
איך אפשר לאכול פופקורן בסרט.. זה כזה יבש , אין כמו צ'יפס (עם שמן לא תפוצ'יפס)... רק חבל שהוא נגמר בסוף
טריילר זה הדבר הכי מסכן , אתה רואה פתאום מכונית מתפוצצת בסרט ואז אתה חושב כל הסרט איפה הקטע הזה יכול להכנס... כל פעם שאתה רואה מכונית שנראית דומה אתה אומר 'יווו הם יתפוצצו עכשיו איזה באסה'...
לא צריך טריילר וזהו.
יש טריילים שממש מראים סרט מעולה ובסוף אתה מגלה שהסרט כזה מסכן ... כמו שקרה לי עם 'הנבואה'
היה נראה סרט כל כך טוב בטריילר , אבל אחרי שרואים תסרט ומגלים שבסוף הכל היה חייזרים וכל מיני שטויות של מדע בדיוני ... סתם סרט מסכן :S
מסכים איתך לגמרי חוץ מהקטע של הצ'יפס. לא לכולנו יש את הפריבלגיה או כוח הרצון להכין צ'יפס. וזה בטח נגמר ממש מהר...
אני צופה בסדרות(מי כבר צופה בסרטים בימינו?) עם חטיפים או אוכל, תלוי עד כמה אני רעב. בקשר לציוד, אני מסתפק במסך 19 אינץ' שלי וב-2 רמקולים.
נכתב ב- 28/03/2010, 19:23
בנתיים אני צופה רק בסדרות, נחכה שיצאו סרטים טובים.
נכתב ב- 28/03/2010, 19:30
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים