המפץ הגדול
נפתח על-ידי
ayk_74
, 03/01/2009, 21:06
7 תגובות לנושא זה
נכתב ב- 03/01/2009, 21:06
הי וורקבוק
אני יודעת שהמפץ כתוב "בתהליכי תרגום".. אבל רק רציתי להזכיר שכן יש אנשים שמחכים (כמוני) בסבלנות :-)
שלא תחשוב שנעלמו כל המעריצים ;-)
המון תודה מראש!!
ושנה טובה
אני יודעת שהמפץ כתוב "בתהליכי תרגום".. אבל רק רציתי להזכיר שכן יש אנשים שמחכים (כמוני) בסבלנות :-)
שלא תחשוב שנעלמו כל המעריצים ;-)
המון תודה מראש!!
ושנה טובה
- SamuelLEK אוהב את זה
נכתב ב- 04/01/2009, 18:46
+1000000מצטרף לבקשה.

נכתב ב- 05/01/2009, 00:51
אני מבין שמהירות התירגום תלויה במוטיבציה של המתרגם ואני מכיר בעובדה שהמתרגם רשאי לתרגם מתי שבא לו ולעדכן מתי שבא לו.
אבל בתור מישהו שנכנס פעמיים ביום ,לפחות, לבדוק אם הייתה התקדמות הייתה שמח אם היית מעדכן אותנו גם אם זה עידכון שלא בא לי לתרגם את זה כרגע יש לי עדיפויות אחרות...
כי עוד שלושה ימים כבר עבר חודש מאז שיצא הפרק.
וכן אתה לא חייב לנו כלום ולכן אני מבקש ולא דורש, בכל זאת צפיתי כמה פעמים בסדרה בלי תירגום וזה פשוט לא אותו דבר מפני שהבדיחות הם בדיחות של חנונים, ומושגים מדעים זה לא התחום החזק שלי באנגלית
אבל בתור מישהו שנכנס פעמיים ביום ,לפחות, לבדוק אם הייתה התקדמות הייתה שמח אם היית מעדכן אותנו גם אם זה עידכון שלא בא לי לתרגם את זה כרגע יש לי עדיפויות אחרות...
כי עוד שלושה ימים כבר עבר חודש מאז שיצא הפרק.
וכן אתה לא חייב לנו כלום ולכן אני מבקש ולא דורש, בכל זאת צפיתי כמה פעמים בסדרה בלי תירגום וזה פשוט לא אותו דבר מפני שהבדיחות הם בדיחות של חנונים, ומושגים מדעים זה לא התחום החזק שלי באנגלית

נכתב ב- 05/01/2009, 01:11
לא נמאס לי.
אני פשוט טרוד בעניינים דחופים יותר.
בנתיים, לא התייאשתי מהסדרה.
אני פשוט טרוד בעניינים דחופים יותר.
בנתיים, לא התייאשתי מהסדרה.

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!
wanna be on my list? ask me how!I
גם אני סובל מ SRT-Syndrome, ואתם?
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
נכתב ב- 05/01/2009, 01:21
הפסיק הזה אמור להטריד אותנו?,
נכתב ב- 05/01/2009, 01:31
כן, מאוד.
(ציניות)
(ציניות)

נכתב ב- 05/01/2009, 07:19
סדרה מעולה התחלךתי לראות אותה לפני שבוע וחצי עכשיו אני מחכה לפרק 10 כבר ..
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים