כידוע לכם ישנם 3 אתרי הורדות מרכזיים ברשת הישראלית והם:
DDL-iL
iDown.tv
Horadot.net
בתור צופה מהצד על שלושת האתרים הללו בחודש האחרון,אכתוב לכם את דעתי האישית על כל אתר - שימו לב!
מטרת באשכול היא להפנות אותכם לאתר הטוב ביותר שאתם תסיקו מהדעה שלי, וכל דעות אחרות של משתמשים באתר יתקבלו בברכה אבל אך ורק שהן יהיו מנוסחות היטב,ללא ספאם ובלי תגובות של מריבות.
הבנו ?! בואו נתחיל.
Horadot.net - אתר...נחמד.מגוון שרתים גדול להורדה,צוות רחב,הרבה מעלים,עבודת קודש!כל הכבוד.
איכות קידודים:משיחות אישיות שקיימתי עם רוב הצוות שלהם בזמנו,רובם אמרו לי שהם מקדדים סרטים עם התוכנה Avi Recomp שכידוע לכם היא מקטינה את האיכות.אבל...אולי זה השתנה?עידכונים פה בבקשה.
פורום - קהילה גדולה,הרבה כניסות,היו שמועות שיש זייפני כניסות - מקווה שזאת רק שמועה נכון ?
*חשוב לציין שהאתר נכנס לקטטה עם iDown וזה מראה על איכות האתר ועל רמת האתר.(סיימנו עם אתר זה.שוב,אני לא בקטע של לפגוע,אלא נותן חוות דעת.)
iDown.tv - אתר...שיש בו כמעט הכל.מקודדים מקצועניים,צוות מעלים רחב,מגוון שרתים גדול.רואים שיש השקעה!יישר כוח.
איכות קידודים:רובם מקדדים עם התוכנה המקצועית שיש שכידוע לכם היא VirtualDub,שוב,יש חלק ממש קטן שמקדדים עם Avi Recomp.
פורום - לפני בערך חצי שנה..היה שם ממש שומם!
האתר התקדם בצורה מדהימה.ייאמר לזכותם!
כיום יש להם קהילה גדולה ,רחבה ושבירת שיא כיסות כל שני וחמישי.(סיימנו עם אתר זה.שוב,אני לא בקטע של לפגוע,אלא נותן חוות דעת.)
אחרון - DDL-iL : בואו נגיד שהמוטו:"כולנו משפחה אחת גדולה" תפס אותי.אתר מצוין,מגוון גדול של שרתים להורדה,הרבה סיקורים המתעדכנים יום-יום.
תפסתי פה ושם אנשים שמקדדים באופן מקצועי - שני מעברים.איך אומרים ? (על איכות לא מתפשרים...)
אין להם שום בעיות עם אף אחד!כל הכבוד שלאתר זה יש רמה וצוות מקצועי המיועד לנהל אתר.
ציונים מ-1 עד - 10 לאתרים אלו.
DDL-iL : 8/10
iDown : 8/10
Horadot.net: 6/10
*אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בנושא.
סיימתי,גמר חתימה טובה ושבת שלום לכולם.