מעוניין להצטרף
נכתב ב- 20/03/2008, 15:08
נכתב ב- 20/03/2008, 17:39
אני יגיד לך על מה התלהמות..תשים לב מתי פרסמתי את הצעתי ב18 לפני יומים בערב ומתי הכרזתי על ביטול היום בצהרים..לא עברו 48 שעות, וכבר אתה מתלהם?
לפחות אם לא באשכול אז לפחות בפרטי,אני כול כך רוצה כבר להתחיל במלאכה כי זו לא הפעם הראשונה שלי בתור מסנכרן(שחררתי בעבר ברשת).
ולהגיד לך את האמת יש לכם צוות איכותי בלי להתחנף או משהו אבל להמתין יומים בלי תגובה מי ישמע יש עומס או מלאה הצטרפויות.
כולה להגיד לבחור תמתין בבקשה זה לא לוקח שנייה, אפילו מישהו פחות מוסמך שבצוות יכול להגיד "תמתין בבקשה" ולא לתת לגולש(מי שמציע) הרגשה שהתגובה או האשכול שפתח פחות ראוי.
ועוד משהו תגובות כמו שלך זה פשוט גועל אם אין לך מה להגיב פשוט אל תגיב ,חוץ מעמית כול אחד תופס תחת בגלל שהוא "מתרגם" או ש..
כולם פה שווים ואל תשכחו איך ואיפה כולם התחילו - ואיפה הם היום.
כול אדם פה מתחיל מאפס,כול הלעום שאתם עושים על משתמש בגלל שהוא שהעביר ביקורת או משהו כול הצוות חייב ל"אכול אותו".
כן אני מודה לאחד אחד ממכם על השעות והימים שאתם יושבים על תרגום,אבל במקום לשנות את היחס ולא להיות כמו פורומים אחרים אתם פשוט נדבקים בגלל הדרגה שלכם..אשכרה ככה.
עכשיו נראה עד כמה מהר אתם באמת מגיבים להצעות.. מיהו התוקף הראשון בצוות?
אני מהמר עלייך White Fang...קדימה תראה להם עד כמה אתה מהיר.
נכתב ב- 20/03/2008, 17:50
שנית, אמרת בעצמך - "אם אין לך מה להגיב פשוט אל תגיב".
יש אדם אחד שמתעסק בקבלת מסנכרנים חדשים. רק הוא משפיע.
כל תגובה אחרת מכל אדם אחר לא הייתה עוזרת לך ולו במעט.
אני אפילו לא אגיב על הערת "תפיסת התחת" שלך. קרא שוב את תגובתי ותבין שלא היה בה כלום.
נכתב ב- 20/03/2008, 18:25
ראשית, אני לא מבין מה כל-כך גועלי בתגובה שלי. אולי תאיר את עיניי.
שנית, אמרת בעצמך - "אם אין לך מה להגיב פשוט אל תגיב".
יש אדם אחד שמתעסק בקבלת מסנכרנים חדשים. רק הוא משפיע.
כל תגובה אחרת מכל אדם אחר לא הייתה עוזרת לך ולו במעט.
אני אפילו לא אגיב על הערת "תפיסת התחת" שלך. קרא שוב את תגובתי ותבין שלא היה בה כלום.
נכון אחי על מה שנכון לא מגיבים בדיוק ככה..אני רואה שדבר אחד הבנת בהערה שלי.
והתגובה שלך פה אולי נראת בסדר אבל אתה זה שצריך להסתכל אל תגובותיך הקודמות ועל צורת הניסוח בתגובות שלך.
גישה שלך =גועל , לא תוכנה.
נכתב ב- 20/03/2008, 18:44
נכון אחי על מה שנכון לא מגיבים בדיוק ככה..אני רואה שדבר אחד הבנת בהערה שלי.
והתגובה שלך פה אולי נראת בסדר אבל אתה זה שצריך להסתכל אל תגובותיך הקודמות ועל צורת הניסוח בתגובות שלך.
גישה שלך =גועל , לא תוכנה.
אני מציע לך לא לירות סתם באוויר. יש לך בעיה עם הודעות שלי? תן דוגמאות, לינקים לאשכולות.
דרך אגב, אנחנו נמצאים בפורום. תוכן ההודעות זה כל מה שיש לנו.
כשאנשים מדברים, אפשר להבין את הגישה שלהם גם לפי טון הדיבור שלהם.
לפי מה בדיוק אתה קובע את גישתי, אם לא לפי תוכן ההודעות?
נכתב ב- 20/03/2008, 21:33
שנית אתה זה שיורה לכול הכיוונים ולא יודע להביע צורת כתיבה לתגובה ולא אני ,אתה פונה בברוטליות, תגיב בעניניות ויגיבו לך בעניניות ואל תתפוס מעצמך.
תנמיך שפה אחי, אתה כולה "מתרגם" על תעשה רעש ותחשוב שהכול יתנהל איך שאתה רוצה.
זכותי לבטל את הודעתי שלי ולא ביקשתי שפלוץ כמוך יענה עוד בנימה של אני חייב לך משהו, במקום להתעסק בעניינים שכאלה תחסוך ממני ותמשיך לעשות מה שאתה יודע לעשות אם אתה יודע לעשות.
נכתב ב- 20/03/2008, 22:01
1. קודם כול נתחיל ככה שאתה אומר שאני צריך לחכות 48 שעות כדי שאוכל לקבל תגובה ממישהו ..איפה זה רשום תענה לי? תפסיק להמציא שטויות
2. ותתמקד בשאלתי
3. אם לא שמת לב תראה את הודעת ההצטרפות שלי ותראה לאחר מכן את שלך ותבין על מה כול זה ולא תנסה לעקוץ ע"י תגובות כמו שלך,
4. אני שם לב שלכול הצוות פה יש את הבעיות אישיות שלו וזה המקום לפרוק אותן,
5. אני יגיד לך מה הסיבה היחידה שהייתי צריך לחכות לפחות 48 שעות כי אנשים שמנהלים אותה או את הפורומים, לא רצינים מספיק להשאיר תגובה לשאלה.
6. שנית אתה זה שיורה לכול הכיוונים ולא יודע להביע צורת כתיבה לתגובה ולא אני ,אתה פונה בברוטליות, תגיב בעניניות ויגיבו לך בעניניות ואל תתפוס מעצמך.
7. תנמיך שפה אחי, אתה כולה "מתרגם" על תעשה רעש ותחשוב שהכול יתנהל איך שאתה רוצה.
8. זכותי לבטל את הודעתי שלי ולא ביקשתי שפלוץ כמוך יענה עוד בנימה של אני חייב לך משהו, במקום להתעסק בעניינים שכאלה
9. תחסוך ממני ותמשיך לעשות מה שאתה יודע לעשות אם אתה יודע לעשות.
1. אני לא ממציא שטויות כי לא אמרתי שאתה חייב לחכות 48 שעות לפני שתקבל תשובה. בסך הכול אמרתי ש-48 שעות הם לא תקופה ארוכה מאוד.
2. אני לא ממש ראיתי שאלה, אז אני לא יודע במה להתמקד. תוכל להיות ספציפי יותר? אענה לך בשמחה על כל שאלה.
3. אני שוב אומר לך - אני לא מנסה לעקוץ, ואני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. שוב - דוגמאות ספציפיות יעזרו מאוד.
4. את זה בכלל לא הבנתי...
5. אנשים לא משאירים תגובה כי אין להם מה לכתוב. תגובות של "בהצלחה" ו-"יפנו אליך בהמשך" היו עוזרות לך?
6. אני לא תופס מעצמי. אני אדם צנוע מאוד

7. למה שאני "אנמיך" את השפה? אני לא דורש ממך להגביה את שלך, נכון? אני אוהב להשתמש בעברית תקינה.
8. זו זכותך, בהחלט. אני לא זוכר שאסרתי עליך לעשות זאת. ושוב... עניין הפלוץ הזה. דוגמאות ספציפיות?
9. כמו שאמרתי, אני אדם צנוע, ולכן לא אדבר על רמת התרגום שלי. אתה מוזמן לשאול משתמשים וחברי צוות אחרים.
יום טוב.
מחכה בקוצר רוח לתגובתך.
אם תוכיח לי שאני "פלוץ" ו-"תופס תחת", כל הכבוד.
אם לא, אני מצפה שתעשה את הדבר הנכון ותתנצל.
נכתב ב- 20/03/2008, 22:05
אני אוסיף בקטנה:
האחראי על הסנכרונים לא נמצא ולכן לא ענה לך.
אחרי 48 שעות הגבת בכעס, אמרת "תודה על שום דבר" והלכת,
אז פנג ציין את העובדה הזו.
הוא לא תופס מעצמו והודעותיו הן דוגמא לחוסר ברוטאליות.
בינתיים אתה זה שיורה לכל כיוון וטוען שאנחנו מנהלים לא רציניים.
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 20/03/2008, 22:20
1. קודם כול נתחיל ככה שאתה אומר שאני צריך לחכות 48 שעות כדי שאוכל לקבל תגובה ממישהו ..איפה זה רשום תענה לי? תפסיק להמציא שטויות
2. ותתמקד בשאלתי
3. אם לא שמת לב תראה את הודעת ההצטרפות שלי ותראה לאחר מכן את שלך ותבין על מה כול זה ולא תנסה לעקוץ ע"י תגובות כמו שלך,
4. אני שם לב שלכול הצוות פה יש את הבעיות אישיות שלו וזה המקום לפרוק אותן,
5. אני יגיד לך מה הסיבה היחידה שהייתי צריך לחכות לפחות 48 שעות כי אנשים שמנהלים אותה או את הפורומים, לא רצינים מספיק להשאיר תגובה לשאלה.
6. שנית אתה זה שיורה לכול הכיוונים ולא יודע להביע צורת כתיבה לתגובה ולא אני ,אתה פונה בברוטליות, תגיב בעניניות ויגיבו לך בעניניות ואל תתפוס מעצמך.
7. תנמיך שפה אחי, אתה כולה "מתרגם" על תעשה רעש ותחשוב שהכול יתנהל איך שאתה רוצה.
8. זכותי לבטל את הודעתי שלי ולא ביקשתי שפלוץ כמוך יענה עוד בנימה של אני חייב לך משהו, במקום להתעסק בעניינים שכאלה
9. תחסוך ממני ותמשיך לעשות מה שאתה יודע לעשות אם אתה יודע לעשות.
1. אני לא ממציא שטויות כי לא אמרתי שאתה חייב לחכות 48 שעות לפני שתקבל תשובה. בסך הכול אמרתי ש-48 שעות הם לא תקופה ארוכה מאוד.
2. אני לא ממש ראיתי שאלה, אז אני לא יודע במה להתמקד. תוכל להיות ספציפי יותר? אענה לך בשמחה על כל שאלה.
3. אני שוב אומר לך - אני לא מנסה לעקוץ, ואני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. שוב - דוגמאות ספציפיות יעזרו מאוד.
4. את זה בכלל לא הבנתי...
5. אנשים לא משאירים תגובה כי אין להם מה לכתוב. תגובות של "בהצלחה" ו-"יפנו אליך בהמשך" היו עוזרות לך?
6. אני לא תופס מעצמי. אני אדם צנוע מאודבנוגע לברוטאליות - שוב... יש לך דוגמאות?
7. למה שאני "אנמיך" את השפה? אני לא דורש ממך להגביה את שלך, נכון? אני אוהב להשתמש בעברית תקינה.
8. זו זכותך, בהחלט. אני לא זוכר שאסרתי עליך לעשות זאת. ושוב... עניין הפלוץ הזה. דוגמאות ספציפיות?
9. כמו שאמרתי, אני אדם צנוע, ולכן לא אדבר על רמת התרגום שלי. אתה מוזמן לשאול משתמשים וחברי צוות אחרים.
יום טוב.
מחכה בקוצר רוח לתגובתך.
אם תוכיח לי שאני "פלוץ" ו-"תופס תחת", כל הכבוד.
אם לא, אני מצפה שתעשה את הדבר הנכון ותתנצל.
הכוונה להצעה שלי אל תשחק אותה "ראש קטן" אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר ,זה שהגבת ככה באותו רגע זה בעיה שלך ודרך שלך להתמודד אם ההשלכות לשרשור התגובות...הנה אני רואה צרפת עוד חבר לבעיה שיצרת פה, נקודה 4. בדיוק בשבילך שלוגי.אני מת להגיב, אבל פנג היקר אמר את כל הדברים...
אני אוסיף בקטנה:
האחראי על הסנכרונים לא נמצא ולכן לא ענה לך.
אחרי 48 שעות הגבת בכעס, אמרת "תודה על שום דבר" והלכת,
אז פנג ציין את העובדה הזו.
הוא לא תופס מעצמו והודעותיו הן דוגמא לחוסר ברוטאליות.
בינתיים אתה זה שיורה לכל כיוון וטוען שאנחנו מנהלים לא רציניים.
תגובה של שלומי בדיוק מסבירה בצורה מבהיקה את הקורה בשאר ההאשכולות והפורומים.
"בינתיים אתה זה שיורה לכל כיוון וטוען שאנחנו מנהלים לא רציניים" את זה אתה אמרת וכתבת לא אני .
לא היה ולא נברא אני מדבר על קומץ מהצוות שסוחף/מדביק איתו את שאר הצוות וזה הבעיה ואם כבר התנצלות אולי לאלה שלא כלולים פה והכללתי אותם בתור צוות.
---------------------מי הבא בתור?
נכתב ב- 20/03/2008, 22:24
אתה לא שם לב מה קורה פה?
אתה עדיין חושב שהטענות שלך לגיטימיות?
Brittany@Glee

כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 20/03/2008, 22:44
אני שם לב מה קורה פה אל תשכח שהתגובה הקטנה שלך קודם לכן גם הוסיפה לשרשור.תגיד לי, אתה רציני?
אתה לא שם לב מה קורה פה?
אתה עדיין חושב שהטענות שלך לגיטימיות?
כן אכן רציני אם כבר מדברים על אנשים לא רצינים חברך White Fang הוא לא הרציני,שמת לב שמאז התגובה הראשונה שלו יש יותר צפיות יותר תגובות, זה מראה על דבר אחד,שאם אתם באמת רוצים להגיב או להשאיר הודעה אתם כאן כצוות שלם ,זה מוכיח הכול .
ללא שרשור הודעות גם אתה היית מדלג לך על אשכול זה .
מי הבא מהצוות להגיב השמח להערות..הטענות שלי אכן לגיטימיות,לא סתם נוצר הוויכוח ביני לבינו.
חיכיתי רק לכם שתגיעו ותעזרו לו לצאת מהבוץ שעליו הוא נכנס. להבא שידע איך לפנות לאנשים ויש כאלה שכן יעירו לו את עיניו
הערות שלי זה כדי שמר White Fang ינחת מהירח , שידע איך לפנות אם לא עדיף שיחסוך לו.
אולי מישהו אחר היה מבליג אבל אני לא מאותם אנשים.
נכתב ב- 20/03/2008, 22:53
הייתי ממליץ לך לעצור את זה כל עוד נותרה לך טיפת כבוד.
אף אחד לא הגיב כי לא היה מה להגיב!!
אחראי הגיוסים לצוות המסנכרנים לא פה!!
מה לא ברור?!
Brittany@Glee

כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 20/03/2008, 23:02
מי שעושה צחוק זה אתה אני הבנתי תפואנטה ממזן אתה לא צריך לחזור על עצמך כמו תקליט שבור.
יום טוב "מתרגם" .
נכתב ב- 20/03/2008, 23:07

נכתב ב- 20/03/2008, 23:20
להיות מתרגם ...חחח ילקקן אחד בכול חור בפורום אתה נמצא "חבר של כבוד" עלק.
למי לקקת כדי לקבל תדרגה? אהההה אחי הבנתי, תמשיך ככה אולי תיהיה בסוף מנהל או אולי "מתרגם" אהה מתרגם לא תוכל להיות כי אתה טמבל כדי לתרגם
רוב התגובות שלך הם תגובות של "תודה אחי" סוף סוף רשמת אחרת.
יום טוב לקקני.
נכתב ב- 20/03/2008, 23:24
אתה בכיוון הנכון...

Brittany@Glee

כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 20/03/2008, 23:24
הוא מבקש את זה כל כך יפה
נ.ב
תודה על המחמאות

"תודה אחי"
נכתב ב- 20/03/2008, 23:29
כמו שאמרתי אתם לא יכולים לקבל הערות או תגובות הנוגדות את העקרונות שלכם, חבל אתם בונים את התדמית לאתר לא אני, חבל צוות כמו שלכם.
Ariel Yahalom תחסוך ממני את התגובה שלך שהולכת להגיע.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים