מאיפה הגיעו כל האנשים בעולם?
נכתב ב- 12/03/2008, 00:09
מאיפה הגיעו כל שאר האנשים? בהנחה שלא הייתה גילוי עריות, כי אין לזה זכר בתנ"ך (כן כן, קראתי תנ"ך פעם ראשונה מאז התיכון כדי לבדוק).
נכתב ב- 12/03/2008, 01:00
נכתב ב- 12/03/2008, 01:51
והם התחתנו איתם . זה המצב שהיה בעולם (והיה מותר )עד למתן תורה .
"הפה שאסר הוא הפה שהתיר " .
וכשהגיע הרגע לאסור את ה"החבילות האלה " של , איש עם קרובותיו וכן הלאה .
ניפרדו כולם .
ואמנם מובא בחז"ל שהרגע הזה היה בהחלט קשה , אבל עמדנו בזה בכבוד .
אבל גם אז ,היו מעטים שהתרעמו בשקט בינם לבין עצמם .
וַיִּשְׁמַע משֶׁה אֶת-הָעָם בֹּכֶה לְמִשְׁפְּחֹתָיו אִישׁ לְפֶתַח אָהֳלוֹ וַיִּחַר-אַף יְהוָֹה מְאֹד וּבְעֵינֵי משֶׁה רָע:
אומר רש"י - בכה למשפחותיו -
משפחות משפחות נאספים ובוכים לפרסם תרעומתן בגלוי.
ורבותינו אמרו:
למשפחותיו על עסקי משפחות, על עריות הנאסרות להם:
הערה = אני מרגיש מאושר !!!
סוף סוף מישהו פותח כאן אשכול חוץ ממני , כל הכבוד

תמשיכו לכתוב
לילה טוב .
נכתב ב- 12/03/2008, 14:43
נכתב ב- 12/03/2008, 17:58
מהקופים ידידי מהקופים צאו כבר מהבועה הזאת.
אם החלטת שהגעת משם שיבושם לך....למה אתה רוצה שנצא "מהבועה" הזאת? טוב לנו שם כמו שטוב לך מהבועה שלך.
נכתב ב- 12/03/2008, 19:36
אם החלטת שהגעת משם שיבושם לך....למה אתה רוצה שנצא "מהבועה" הזאת? טוב לנו שם כמו שטוב לך מהבועה שלך.
תמשיך לחיות בסרט ונראה לאן תגיע, יום טוב.
נכתב ב- 12/03/2008, 20:42
וכולנו היינו צריכים להימצא במצב של עליה .
הן ברוחניות והן בהבנה והן בסובלנות .
ז"א התרחקות איטית ממנהגי הקוף .
וזה הרי לא ככה .
כל אחד רואה שאנחנו בירידה מתמדת ,בלתי ניפסקת .
בכל התחומים .
וחוץ מזה , לי סבבה עם המחשבה שאני יציר כפיו של אלוקים .
ולא מוטציה .
אגב - אין הוכחה לדבריך ,אפילו לדרווין לא היתה .
ואין מסורת עולמית על כך .
נכתב ב- 12/03/2008, 22:18
אני כלל וכלל לא מאמין שאנו היינו פעם קופים.
ועולה השאלה גם, אז למה יש קופים?
וכמו שהלפי אמר אין לכך שום הוכחה ואפילו לדרווין שהשמיץ דברים נגד היהודים "הגזע הנחות" שהיינו פעם קופים.
וכמו המשפט הידוע. איש באמנתו יחיה.
נכתב ב- 12/03/2008, 22:29
אם באנו מהקופים - אז הסבא שלך והאבא שלו היו אמורים ליהיות יותר טיפשים ממך .
וכולנו היינו צריכים להימצא במצב של עליה .
הן ברוחניות והן בהבנה והן בסובלנות .
ז"א התרחקות איטית ממנהגי הקוף .
וזה הרי לא ככה .
כל אחד רואה שאנחנו בירידה מתמדת ,בלתי ניפסקת .
בכל התחומים .
וחוץ מזה , לי סבבה עם המחשבה שאני יציר כפיו של אלוקים .
ולא מוטציה .
אגב - אין הוכחה לדבריך ,אפילו לדרווין לא היתה .
ואין מסורת עולמית על כך .
חחח אתה פשוט בדרן אין מילה אחרת לכך אתה מדבר איתי על הוכחות כאשר אתה מאמין באישות רוחנית שיצרה אותך שנכון לעכשיו אין כל הוכחה מוחשית שזה קרה אז עשה לי טובה להאמין זה טוב כל בן אדם צריך להאמין במשהו השבר הסורי אפריקאי נוצר לפני למעלה מ23 מיליון שנים תוקפת התנ"ך אני מאמין שאתה יודע מתי היא קרתה אז בחייך קצת ראליות היינו קופים פעם או לך תדע צאצאים של חייזרים או מה שלא יהיה הקופים הם יצורים אינטליגנטים מאוד העולם מתפתח מיום ליום אז אל תגיד לי ככה וככה הציוויליזציה עושה את שלה.
נכתב ב- 12/03/2008, 22:32
בהחלט כל עניין האנשות הוא נושא מאוד מעניין.
וכמו שהלפי אמר אין לכך שום הוכחה ואפילו לדרווין שהשמיץ דברים נגד היהודים "הגזע הנחות" שהיינו פעם קופים.
אומרים צדיק באמונתו יחיה ע"פ התנ"ך ,איש איש באמונתו יחיה זאת עוד המצאה
נכתב ב- 12/03/2008, 22:50
(לא קראתי את התגובות, סורי אם מישהו כתב את זה..).
"כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות."
- וולט דיסני
נכתב ב- 13/03/2008, 01:38
ליורי -[ ו השבר הסורי אפריקאי נוצר לפני למעלה מ23 מיליון שנים
למה לא 22 מיליון שנים ושישה חודשים וארבע שעות ?
אצלנו אומרים מישפט כזה : "הרוצה לשקר ירחיק עדיו "
אם אתה רוצה לשקר מבלי שיתפסו אותך ,ספר סיפור שלא יהיו בו עדים . או פרטים שאפשר לעלות עליהם .
זה שאתה מגחך וכותב 15 פעם ח ח ח ,לא הופך את זה ליותר נכון .
תנסה לטייל בנעוצים ותשמע מה כתבו מדענים וחוקרים בעלי שם על בריאת העולם ועל מציאות הבורא ועל דרווין .
ואח"כ תחזור אליי .
ונשתה לחיים .
למה ?
כי את הבשורה שלא אתה קוף ,ולא משפחתך , צריך לחגוג .
לילה טוב ,גבר .
למיידן - התורה או התנך ,הם לא ספר היסטוריה .
מובאים שם רק אירועים או אנשים שיש ללמוד מהם איזה דבר שנחוץ לכל הדורות הלאה . עד סוף כל הדורות .
נכתב ב- 13/03/2008, 14:18
אבל עדיין.. בתנ"ך לא מוזכרים כל האנשים שיש והיו עוד עמים רבים. וגם כמו שאיזה אחד אמר כאן, היה גילוי אריות מטורף.
נ.ב
מאיפה אתה יודע כ"כ הרבה, אתה לומד בישיבה?
"כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות."
- וולט דיסני
נכתב ב- 13/03/2008, 14:33
בהחלט כל עניין האנשות הוא נושא מאוד מעניין.
אומרים צדיק באמונתו יחיה ע"פ התנ"ך ,איש איש באמונתו יחיה זאת עוד המצאה
זה לא כזה קריטי. העיקר הכוונה.
אף אחד לא מכריח אותך במה להאמין
זכותך להאמין שאתה צאצא של קוף.
שיהיה לך בכיף
נכתב ב- 13/03/2008, 15:30
נכתב ב- 13/03/2008, 17:21
נכון זכותי להאמין במה שבא לי ולהוא שממשיך להתחכם כנראה שאתה באמת בן אדם לא הכי חכם בעולם זה באמת לא משנה אם זה 23 או 22 ואני אומר שזה אפילו יותר מ24 שורה תחתונה אני אומר עובדות ואתה מדבר שטויות כנראה שבינך לבין חוכמה או בית ספר אין כלום בדיעבד לא נורא העיקר הבריאות אתה יודע שאני צודק אתה פשוט אומר לעצמך לא אני מאמין ככה זה לא יכול להיות אחרת והולך עם הראש בקיר אם יש דבר כזה אלוהים אז הוא לא ירצה שינסו להאמין בו הוא ירצה שאנשים על פני כדור הארץ יהיו אנשים טובים ואני בתור אחד שמתנדב ומחלק אוכל לעניים כפעמיים בחודש(סתם דוגמא אני בטוח שאתה אף פעם לא הרמת אצבע בשביל מישהו) יכול להרגיש טוב ככה שזה שאתה אולי מנסה להציג אותי כבן אדם לא טוב אתה בעצמך לא כזה מזל שיש דבר כזה חופש ביטוי בעולם הזה ועשה טובה אל תענה לי אפילו אני לא אענה לך יותר.
1. זכותך באמת להאמין במה שאתה רוצה.
2. "אני אומר עובדות" על איזה עובדות אתה מדבר? (אלא אם כן תעלה לנו תמונה שלך...)
3. הוא לא ניסה להעליב אלא להראות לך את נקודת מבטו, אתה זה שגולש לפסים אישיים ומעליב פה.
4. ובאמת מזמן היה עדיף שלא תענה יותר...
נכתב ב- 13/03/2008, 17:32
נכון זכותי להאמין במה שבא לי ולהוא שממשיך להתחכם כנראה שאתה באמת בן אדם לא הכי חכם בעולם זה באמת לא משנה אם זה 23 או 22 ואני אומר שזה אפילו יותר מ24 שורה תחתונה אני אומר עובדות ואתה מדבר שטויות כנראה שבינך לבין חוכמה או בית ספר אין כלום בדיעבד לא נורא העיקר הבריאות אתה יודע שאני צודק אתה פשוט אומר לעצמך לא אני מאמין ככה זה לא יכול להיות אחרת והולך עם הראש בקיר אם יש דבר כזה אלוהים אז הוא לא ירצה שינסו להאמין בו הוא ירצה שאנשים על פני כדור הארץ יהיו אנשים טובים ואני בתור אחד שמתנדב ומחלק אוכל לעניים כפעמיים בחודש(סתם דוגמא אני בטוח שאתה אף פעם לא הרמת אצבע בשביל מישהו) יכול להרגיש טוב ככה שזה שאתה אולי מנסה להציג אותי כבן אדם לא טוב אתה בעצמך לא כזה מזל שיש דבר כזה חופש ביטוי בעולם הזה ועשה טובה אל תענה לי אפילו אני לא אענה לך יותר.
1. זכותך באמת להאמין במה שאתה רוצה.
2. "אני אומר עובדות" על איזה עובדות אתה מדבר? (אלא אם כן תעלה לנו תמונה שלך...)
3. הוא לא ניסה להעליב אלא להראות לך את נקודת מבטו, אתה זה שגולש לפסים אישיים ומעליב פה.
4. ובאמת מזמן היה עדיף שלא תענה יותר...
"תעלה לנו תמונה שלך"? חח מדבר על העלבות 2 שורות אחרי זה אל תדאג לי אם אתה תוהה איך אני נראה אז מצוין יש קשר יש הכול.
דרך אגב עוד משהו מעניין תראו מה עושה אבולוציה http://www.ynet.co.i...3473925,00.html
תראה את תגובה 7 מישהי\מישהו שלא יכול להתמודד עם האמת.
נכתב ב- 13/03/2008, 17:55
ותקראו בכתבה בynet את תגובה מספר 86
אם העולם היה בן 5,000 שנה בלבד, וכך גם הכוכבים כי כתוב שהם נוצרו אחרי כדור הארץ, אז איך זה שאנחנו יכולים לראות כוכבים שנמצאים במרחק גדול בהרבה מ5,000 שנות אור?
איך האור מכוכבים במרחק מילארדי שנות אור הספיק להגיע עד אלינו?
לאור לוקח שנה לעבור שנת אור, לכן ייקח לו מיליון שנה לעבור מיליון שנות אור וכך הלאה.
לפי התורה הכוכבים נוצרו אחרי הארץ. אם כך הם לא יכולים להיות עתיקים יותר מהארץ.
הרבה דתיים אומרים שה' יצר את היקום "עם פז"מ" כך שהוא נראה כאילו הוא עתיק למרות שהוא חדש.
זאת אומרת אלוהים בכוונה יצר עדויות בשביל להטעות מדענים. הוא בכוונה יצר מאובנים ועצמות בעלי תארוך פחמני של מיליוני שנים ושתל אותם באדמה. הוא בכוונה יצר כוכבים במרחק מיליוני שנות אור ומשך את האור שלהם עד אלינו (למרות שכוכבים רחוקים כל כך לא נראים בכלל לעין בלתי מזויינת ולכן לא תורמים בכלום לתאורה בלילה)
והכל בשביל מה, בשביל לבלבל מדענים וליצור סכסוכים בין בני האדם? בשביל לערער את האמונה בו?
זה באמת נשמע לכם הגיוני???
זה לא אני כתבתי אבל אהבתי את התגובה
נכתב ב- 13/03/2008, 18:22
תגיד מה שברצונך. אני לא אמרתי עליך שום מילה לא יפה.
אז תלמד לדבר יפה.
אני לא מגיב באשכול הזה יותר.
נכתב ב- 13/03/2008, 18:29
שמע יורי אני לא עומד לרדת לרמה שלך.
תגיד מה שברצונך. אני לא אמרתי עליך שום מילה לא יפה.
אז תלמד לדבר יפה.
אני לא מגיב באשכול הזה יותר.
מישהו דיבר פנה שאל אותך משהו? רק אמרתי שנכון אני אאמין במה שבא לי לא דיברתי איתך בכלל ואפשר לחשוב איזו רמה.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים