אני לא מסכים איתך, גם ראיתי המון דעות מאנשים שחושבים בדיוק בדיוק אותו הדבר. אחריות הורים? זה לדעתך הפואנטה של הסרט? להראות שיש ילדים שיוצאים פסיכופתים בגלל שההורים שלהם בדיכאון או דברים כאלה ? הרי הוא לא גדל בבית קשה, אמא קצת ממורמרת אבל אבא סבבה ונורמלי. זו נראית לך הסיבה שהוא נהיה פסיכופת ? בוא נגיד שאם זו באמת הכוונה של הסרט, אז אני מסכים עם קליפס, אני רוצה ממש את השעתיים שלי חזרה.
ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.
הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.
לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמיSpoiler
אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 13/01/2012, 14:58
נכתב ב- 13/01/2012, 14:59
אני לא מבין איך זה סותר את מה שכתבתי...סרט מדהים! לגבי הסוף:היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10
SpoilerSpoiler
עריכה:
נכתב ב- 13/01/2012, 15:05
אני לא מבין איך זה סותר את מה שכתבתי...
סרט מדהים! לגבי הסוף:היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10
SpoilerSpoiler
נכתב ב- 13/01/2012, 15:05
היא הייתה יכולה לשלוח אותו לפסיכיאטר נכון עם זה אני מסכים, אבל כעמדה נגד אתה יכול להראות שהוא היה נאצי רק אליה, לא לאבא ולרוב גם לא לאחות. אז היא יכלה לחשוב בקלות שזה הכל משחק ומכוון כלפיה בלי איזשהו נטיות פסיכותיות.
אני לא מסכים איתך, גם ראיתי המון דעות מאנשים שחושבים בדיוק בדיוק אותו הדבר. אחריות הורים? זה לדעתך הפואנטה של הסרט? להראות שיש ילדים שיוצאים פסיכופתים בגלל שההורים שלהם בדיכאון או דברים כאלה ? הרי הוא לא גדל בבית קשה, אמא קצת ממורמרת אבל אבא סבבה ונורמלי. זו נראית לך הסיבה שהוא נהיה פסיכופת ? בוא נגיד שאם זו באמת הכוונה של הסרט, אז אני מסכים עם קליפס, אני רוצה ממש את השעתיים שלי חזרה.
ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.
הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.
לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמיSpoilerSpoiler
בכל מקרה, התהייה הזאת לא מספיקה בכלל להחזיק סרט כזה לדעתי, ואני עדיין רואה אותו סתמי ובלי מסר או פואנטה שיגרמו לצופה לחשוב שהוא ראה עכשיו שעתיים של משהו מועיל.
נכתב ב- 13/01/2012, 15:13
תקרא את העריכה, זה פשוט לא נכון.
אני לא מבין איך זה סותר את מה שכתבתי...
סרט מדהים! לגבי הסוף:היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10
SpoilerSpoilerSpoiler
נכתב ב- 13/01/2012, 15:14
היא הייתה יכולה לשלוח אותו לפסיכיאטר נכון עם זה אני מסכים, אבל כעמדה נגד אתה יכול להראות שהוא היה נאצי רק אליה, לא לאבא ולרוב גם לא לאחות. אז היא יכלה לחשוב בקלות שזה הכל משחק ומכוון כלפיה בלי איזשהו נטיות פסיכותיות.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמיSpoilerSpoiler
בכל מקרה, התהייה הזאת לא מספיקה בכלל להחזיק סרט כזה לדעתי, ואני עדיין רואה אותו סתמי ובלי מסר או פואנטה שיגרמו לצופה לחשוב שהוא ראה עכשיו שעתיים של משהו מועיל.
אבל אני חושב שנצטרך להסכים על לא להסכים, אתה רוצה את השעתיים שלך בחזרה, אני שמחתי "לבזבז" אותן על הסרט הזה.
אם יש סרט שאני באמת רוצה את הזמן שלי בחזרה עליו זה רובוקטריקים.
נכתב ב- 13/01/2012, 15:20
נכתב ב- 13/01/2012, 15:27
הסכמתי עם זה שנכון אפשר היה לשלוח או להפנות אותו לאנשהו זה כן, אבל לדעתי זה פשוט לא מעלה דילמה מספיק חזקה כדי לערב את הצופה כל כך, וזו הסיבה שלדעתי הוא סתמי..
בכל מקרה, התהייה הזאת לא מספיקה בכלל להחזיק סרט כזה לדעתי, ואני עדיין רואה אותו סתמי ובלי מסר או פואנטה שיגרמו לצופה לחשוב שהוא ראה עכשיו שעתיים של משהו מועיל.Spoiler
אבל אני חושב שנצטרך להסכים על לא להסכים, אתה רוצה את השעתיים שלך בחזרה, אני שמחתי "לבזבז" אותן על הסרט הזה.
אם יש סרט שאני באמת רוצה את הזמן שלי בחזרה עליו זה רובוקטריקים.
ולא דווקא רובטריקים הראשון היה מהנה מאוד. אני רוצה את השעתיים שלי חזרה על המון המון סרטים, אבל בעיקר על מסיבת רווקות, הדבר הכי מזוויע שנוצר איי פעם.
נכתב ב- 13/01/2012, 15:33
Spoiler
נכתב ב- 13/01/2012, 15:38
כמו שאמרתי, נסכים על לא להסכים,הסכמתי עם זה שנכון אפשר היה לשלוח או להפנות אותו לאנשהו זה כן, אבל לדעתי זה פשוט לא מעלה דילמה מספיק חזקה כדי לערב את הצופה כל כך, וזו הסיבה שלדעתי הוא סתמי..
ולא דווקא רובטריקים הראשון היה מהנה מאוד. אני רוצה את השעתיים שלי חזרה על המון המון סרטים, אבל בעיקר על מסיבת רווקות, הדבר הכי מזוויע שנוצר איי פעם.
דבר אחד לרעתו של הסרט זה הליהוק של ג'ון סי ריילי, שחקן שאני אמנם אוהב (במיוחד בזכות הולך חזק - "סיפורו של דיואי קוקס הענק"), אבל הוא פשוט לא התאים לתפקיד הזה.
"רובוטריקים" הראשון זה אחד הסרטים השנואים עליי, לא ראיתי את הבאים כי שנאתי את הראשון כ"כ.
נכתב ב- 13/01/2012, 22:32
תראו, אני בעד סרטים מטומטמים מדיי פעם, אתם יודעים..כאלה שלא לוקחים את עצמם ברצינות.
כילד גדלתי על מיסטר בין, כל פעם שאני רואה את השחקן הזה החיוך עולה לי אוטומטית, אבל הסרט הזה מעפן!! חחחח
למה מעפן? כי כל קטע קומי צפיתי מראש, הסרט הכי צפוי על הפלנטה.
ציון? 5 כי גם סרטים מעפנים הם משעשעים לפעמים
נכתב ב- 13/01/2012, 23:54
כגודל הציפייה גודל האכזבה. כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לראות את הסרט, בעיקר בגלל הקאסט, העלילה והעובדה שהוא מבוסס על ספר של לה קארה.
סרט מסורבל, מלא בהמון המון קטעים מתים, יש הרבה קטעים של חוסר עניין מטורף. אתה מגיע למצב שפשוט לא אכפת לך כבר מה יראו לך כי זה לא משנה.
התבאסתי ממש, לא מומלץ בשיט.
נכתב ב- 14/01/2012, 11:26
מורדוק אמר שזה הסרט הכי טוב שהוא ראה השנה, יש מצב שהוא חוזר בו?
ראית את Real Steel? אמנם הסרט כיפי אבל כל כך אידיוטי מבחינת עלילה חח שיא הקיטשיות של הוליווד.
אבל נהנתי, אז מה זה אומר עליי?
נכתב ב- 14/01/2012, 12:13
כנראה שאנחנו פחות איכותיים קליפס.
נכתב ב- 14/01/2012, 12:20
נכתב ב- 14/01/2012, 12:27
"חפרפרת" זה סרט איטי, ארוך וכבד יחסית. כלומר, הוא ממש לא מתאים לכל אחד. אבל בז'אנר שלו, הוא בהחלט מספק את הסחורה, אם כי יש הרבה יותר טובים ממנו. הסוף שלו הרגיש לי סתמי, אם להיות כנה.
ולא יודע, אני לא אהבתי בכלל, תראה תגיד לי מה דעתך..אני התאכזבתי לגמרי.
פלדה אמיתית לא ראיתי ואני גם לא אראה כנראה..אין לי סבלנות לסרטים שטותיים כאלה יותר..לא יודע
נכתב ב- 14/01/2012, 14:24
לא ראיתי את הסרט עדיין, אבל ממה שהבנתי העיבוד הקולנועי בעייתי, שמעתי מאנשים מסוימים שהמיני סדרה של הBBC טובה הרבה יותר.קליפס זה מה שמורדוק אמר עליו :
"חפרפרת" זה סרט איטי, ארוך וכבד יחסית. כלומר, הוא ממש לא מתאים לכל אחד. אבל בז'אנר שלו, הוא בהחלט מספק את הסחורה, אם כי יש הרבה יותר טובים ממנו. הסוף שלו הרגיש לי סתמי, אם להיות כנה.
ולא יודע, אני לא אהבתי בכלל, תראה תגיד לי מה דעתך..אני התאכזבתי לגמרי.
פלדה אמיתית לא ראיתי ואני גם לא אראה כנראה..אין לי סבלנות לסרטים שטותיים כאלה יותר..לא יודע
נכתב ב- 14/01/2012, 15:56
The Truman Show
The King Of Comedy
Blade Runner
ואיך כל הסרטים הוסטל חלק 1, חלק 2 והאחרון שיצא חלק 3?
נכתב ב- 14/01/2012, 16:05
Blade Runner סרט מד"ב נחמד.
לא ראיתי "הוסטל" כי אני מתעב סרטי אימה, אבל מורדוק אומר ש"הוסטל 2" סרט מדהים.
נכתב ב- 14/01/2012, 16:17
The King Of Comedy לא ראית?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים