עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#1881 Lamia

Lamia

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎02:04

נערה עם קעקוע דרקון:

סרט חזק. פינצ'ר שוב מוכיח למה הוא אחד הבמאים הגדולים שיש. לצערי לא קראתי את הספר אז אני לא יודע בעצמי כמה הוא תואם, אבל מי שקרא אמר שהוא כמעט אחד לאחד.
לצערי הרב טוויסטים ופתרונות וכאלה הפסיקו "לזעזע" אותי מאז החשוד המיידי המופתי, אבל בהחלט סרט מעולה שמוסיף עוד איכות לשנה הזאת.

לא יודע, אותי הסיפור הבלשי פחות עניין, ליסבת' והמערכת יחסים שלה עם בלומקוויסט היו מרתקים (אם כי ליסבת' לבדה יותר). אה, ואני חייב לציין שהכתוביות פתיחה פאקינג מדהימות.

#1882 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎07:03

בקשר לקווין: הבימוי היה מעולה על זה אין לי וויכוח, אבל הסרט עצמו חסר כל פואנטה, לא מובן לצופה מה הוא מנסה להעביר. אתה רואה מה שאתה רואה אבל זה מרגיש לך סתם. באו לזעזע אותך קצת וזהו.

בקשר לקעקוע דרקון: הסיפור הבלשי אמנם לעוס זה נכון, אבל הוא היה דווקא סבבה..מסכים איתך שהצדדים של העלילה היו מעולים ועשו את הסרט יותר..
בשנתיים האחרונות לא קרה לי שנשארתי לחשוב על סרט אחרי שראיתי אותו, פה זה דווקא קרה לי..לא בגלל שניסיתי להבין מה הלך, אלא בגלל שהוא הצליח ליצור דווקא ממש עניין ועורר סקרנות יותר מאחרים.

#1883 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎14:38

חחחחח אם שנינו חשבנו שהוא חסר פואנטה כנראה שזה היה כל כך מובהק.
הייתי רוצה את השעתיים שלי בחזרה, ואתה? ;)

#1884 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎17:05

חחח תכלס, רק בשביל לראות מה הוא עשה בסוף הייתי שוקל אולי לוותר על ההחזר חח

#1885 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2012‏, ‎22:09

שרלוק הולמס 2:
בחצי הראשון של הסרט לא שמים לב בכלל שזה סרט של גיא ריצ׳י. אין כלום ממה שמייחד אותו כל כך, ולכן הוא סביר וזהו. החצי השני, מהסצנה ביער הסרט הופך להיות מעולה. ריצ׳י מראה למה הוא במאי גדול ובמה הוא כל כך טוב..כמובן שאין שום מילה רעה על המשחק של דאוני ג׳וניור.
בקיצור, החצי השני של הסרט מצליח לכפר על החצי הראשון, מומלץ.

#1886 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2012‏, ‎22:21

סרט לא משהו, אבל סצינת היער אכן מדהימה.

#1887 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2012‏, ‎23:28

מלחמת העולם השנייה: היטלר
סדרה של תכניות בערוץ נשיונל גיאוגרפיק על היטלר ועל איך הוא עלה לשלטון ודברים כאלה , מומלץ למי שמתעניין בשיט הזה.

#1888 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/01/2012‏, ‎15:02

הטייס - צפייה שניה שלי בסרט, בפעם הראשונה שצפיתי לא התלהבתי יותר מדי, אך זה היה מזמן כשעדיין לא הייתי חובב קולנוע. סרט מדהים, הדבר היחידי שזכרתי ממנו מהצפיה הראשונה זה את הופעת המשחק של די קפריו, שחקן שבד"כ הוא לא כוס התה שלי, אבל פה הוא מאוד הרשים אותי, כשגילם דמות מאוד מסובכת ועשה אותה בצורה מעולה. ללא ספק תצוגת המשחק הטובה ביותר בקריירה שלו ואני בספק אם הוא יצליח להתעלות עליה. וסקורסזה שוב הזכיר לי למה הוא הבמאי האהוב עליי, עוד מלאכת בימוי מדהימה שלו והסרט הצליח לרתק אותי למסך, למרות אורכו. 9.5/10

#1889 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2012‏, ‎02:15

קוראים לי סאם- סרט אדיר ומרגש עד דמעות, גורם להסתכל על העולם בצורה שונה, משנה את כל התפיסה לגבי יכולות של אנשים מוגבלים.
הסרט היפנט אותי, שון פן במשחק אחד הטובים שראיתי אי פעם, אם לא הגדול מכולם...
שון פן אחרי ההופעה הזאת משתווה לקווין ספייסי ובראד פיט ברשימת השחקנים הגדולים ואהובים עליי.

רוצו לראות סרט פשוט אדיר- 10/10
תמונה שפורסמה

#1890 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2012‏, ‎12:34

"קר עד העצם" - סרט נחמד סה"כ, העלילה לא הכי זורמת ומעניינת, אבל עשוי טוב. ג'ניפר לורנס משחקת מעולה, חבל שעכשיו תתבזבז בסרט כמו "משחקי הרעב". 7/10.

#1891 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2012‏, ‎21:11

היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף
בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם..

10/10
תמונה שפורסמה

#1892 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2012‏, ‎22:03

היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10

Spoiler
למה אני לא זוכר שמות?!
גרמת לי לרצות לעשות עוד צפייה, למרות שראיתי רק לפני כמה חודשים. סרט ענק!

#1893 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2012‏, ‎22:05

אבל למה יש עוד אחד בתיבה..הוא אמור להיות מת
תמונה שפורסמה

#1894 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎02:02

לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.

אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.

#1895 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎09:28

לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.

אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.

הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמי

#1896 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎10:50

השומר: סרט חמוד ביותר, בהיותי חובב גדול מאוד של הקולנוע הבריטי לא יכולתי שלא לצפות בו.
יש שני קטעים שהיו גאוניים במיוחד. סרט סאטירי על אמריקה. 7.5/10

#1897 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎12:07

היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף
בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם..

10/10

סרט מדהים! לגבי הסוף:
Spoiler

#1898 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎13:47

הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמי

ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.
Spoiler

#1899 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎14:43

היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10

סרט מדהים! לגבי הסוף:
Spoiler

Spoiler

#1900 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2012‏, ‎14:53

ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.
Spoiler

אני לא מסכים איתך, גם ראיתי המון דעות מאנשים שחושבים בדיוק בדיוק אותו הדבר. אחריות הורים? זה לדעתך הפואנטה של הסרט? להראות שיש ילדים שיוצאים פסיכופתים בגלל שההורים שלהם בדיכאון או דברים כאלה ? הרי הוא לא גדל בבית קשה, אמא קצת ממורמרת אבל אבא סבבה ונורמלי. זו נראית לך הסיבה שהוא נהיה פסיכופת ? בוא נגיד שאם זו באמת הכוונה של הסרט, אז אני מסכים עם קליפס, אני רוצה ממש את השעתיים שלי חזרה.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים