לא יודע, אותי הסיפור הבלשי פחות עניין, ליסבת' והמערכת יחסים שלה עם בלומקוויסט היו מרתקים (אם כי ליסבת' לבדה יותר). אה, ואני חייב לציין שהכתוביות פתיחה פאקינג מדהימות.נערה עם קעקוע דרקון:
סרט חזק. פינצ'ר שוב מוכיח למה הוא אחד הבמאים הגדולים שיש. לצערי לא קראתי את הספר אז אני לא יודע בעצמי כמה הוא תואם, אבל מי שקרא אמר שהוא כמעט אחד לאחד.
לצערי הרב טוויסטים ופתרונות וכאלה הפסיקו "לזעזע" אותי מאז החשוד המיידי המופתי, אבל בהחלט סרט מעולה שמוסיף עוד איכות לשנה הזאת.
אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 08/01/2012, 02:04
נכתב ב- 08/01/2012, 07:03
בקשר לקעקוע דרקון: הסיפור הבלשי אמנם לעוס זה נכון, אבל הוא היה דווקא סבבה..מסכים איתך שהצדדים של העלילה היו מעולים ועשו את הסרט יותר..
בשנתיים האחרונות לא קרה לי שנשארתי לחשוב על סרט אחרי שראיתי אותו, פה זה דווקא קרה לי..לא בגלל שניסיתי להבין מה הלך, אלא בגלל שהוא הצליח ליצור דווקא ממש עניין ועורר סקרנות יותר מאחרים.
נכתב ב- 08/01/2012, 14:38
הייתי רוצה את השעתיים שלי בחזרה, ואתה?
נכתב ב- 08/01/2012, 17:05
נכתב ב- 10/01/2012, 22:09
בחצי הראשון של הסרט לא שמים לב בכלל שזה סרט של גיא ריצ׳י. אין כלום ממה שמייחד אותו כל כך, ולכן הוא סביר וזהו. החצי השני, מהסצנה ביער הסרט הופך להיות מעולה. ריצ׳י מראה למה הוא במאי גדול ובמה הוא כל כך טוב..כמובן שאין שום מילה רעה על המשחק של דאוני ג׳וניור.
בקיצור, החצי השני של הסרט מצליח לכפר על החצי הראשון, מומלץ.
נכתב ב- 10/01/2012, 22:21
נכתב ב- 10/01/2012, 23:28
סדרה של תכניות בערוץ נשיונל גיאוגרפיק על היטלר ועל איך הוא עלה לשלטון ודברים כאלה , מומלץ למי שמתעניין בשיט הזה.
נכתב ב- 11/01/2012, 15:02
נכתב ב- 12/01/2012, 02:15
הסרט היפנט אותי, שון פן במשחק אחד הטובים שראיתי אי פעם, אם לא הגדול מכולם...
שון פן אחרי ההופעה הזאת משתווה לקווין ספייסי ובראד פיט ברשימת השחקנים הגדולים ואהובים עליי.
רוצו לראות סרט פשוט אדיר- 10/10
נכתב ב- 12/01/2012, 12:34
נכתב ב- 12/01/2012, 21:11
בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם..
10/10
נכתב ב- 12/01/2012, 22:03
היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10
גרמת לי לרצות לעשות עוד צפייה, למרות שראיתי רק לפני כמה חודשים. סרט ענק!
נכתב ב- 12/01/2012, 22:05
נכתב ב- 13/01/2012, 02:02
אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.
נכתב ב- 13/01/2012, 09:28
הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.
לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמי
נכתב ב- 13/01/2012, 10:50
יש שני קטעים שהיו גאוניים במיוחד. סרט סאטירי על אמריקה. 7.5/10
נכתב ב- 13/01/2012, 12:07
סרט מדהים! לגבי הסוף:היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף
בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם..
10/10
נכתב ב- 13/01/2012, 13:47
ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.
לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמי
נכתב ב- 13/01/2012, 14:43
סרט מדהים! לגבי הסוף:היוקרה- כבר הרבה זמן שהסרט שכב לי בHDD וכל פעם דחיתי תסרט כי התקציר היה נראלי מטופש ובנוסף בטעות ראיתי תספוילר הקודם של הסרט לפני כמה חודשים אבל למזלי לא זכרתי בדיוק מה היה כתוב בספויילר אז לצערי/שמחתי כל הסרט חיפשתי תספויילר והיו כמה פעמים שפיקפקתי בעצמי ולמרות שכבר ב20 הדקות הראשונות של הסרט היו הרבה רמזים לסוף המשכתי והיה שווה את זה.. סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי.. רק לא הבנתי את הסוף בסוף רואים מישהו בתיבה של מים.. לא הבנתי מי זה ומה קרה שמה בעצם.. 10/10
Spoiler
נכתב ב- 13/01/2012, 14:53
אני לא מסכים איתך, גם ראיתי המון דעות מאנשים שחושבים בדיוק בדיוק אותו הדבר. אחריות הורים? זה לדעתך הפואנטה של הסרט? להראות שיש ילדים שיוצאים פסיכופתים בגלל שההורים שלהם בדיכאון או דברים כאלה ? הרי הוא לא גדל בבית קשה, אמא קצת ממורמרת אבל אבא סבבה ונורמלי. זו נראית לך הסיבה שהוא נהיה פסיכופת ? בוא נגיד שאם זו באמת הכוונה של הסרט, אז אני מסכים עם קליפס, אני רוצה ממש את השעתיים שלי חזרה.ממש ממש לא. הסרט מעלה הרבה מאוד שאלות לגבי אחריות ההורים לאיך שהילדים שלהם יוצאים האם הם אשמים בזה.
הסרט מיוחד, לא אמרתי שלא ברור שלא רואים את זה כל יום, זו גם הסיבה שראיתי את הסרט.
אני מסכים איתך פחות או יותר, סרט מאוד מיוחד, הדמות של הבן והמערכת היחסים הלא רגילה שלו האמא המיוסרת זה לא דבר שרואים כל יום, אני מאוד אהבתי.
אתה מצאת בו פואנטה ? סבבה הכל טוב ויפה קורה מה שקורה אבל בשביל מה? למה הראו את זה? מה הנקודה של הסרט? מאוד מאוד מאוד סתמיSpoiler
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים