עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#1861 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎02:13

"חטיפה" (2011). הסרט הכי גרוע שראיתי השנה, פשוט ברמות מגוחכות להפליא. להתרחק, ראו הוזהרתם. 1/10!

#1862 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎02:21

למה ציפית מסרט עם טיילור לאוטנר?

#1863 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎02:26

הוא שחקן כ"כ גרוע, המבט שלו כל הזמן דורש אגרוף.

#1864 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎02:33

כמה פעמים הוא היה שם בלי חולצה? חחח

#1865 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎02:35

פעם-פעמיים, אני לא בטוח. זה סרט כ"כ מטומטם!!!

#1866 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎07:17

אביחי זה הסרט הראשון..אין לפניו עוד משהו זה ההתחלה של הכל..אתה תבין..

אחריו יש את הנערה ששיחקה באש, ואז הנערה שבעטה בקן הצרעות.
אני שוקל לקרוא את ששיחקה באש עכשיו, אחרי שראיתי את הסרט של הדרקון, אבל לא קראתי אותו..יש טעם לדעתכם ?

אל תראה את הגירסאות השוודיות, במיוחד לא של הסרטים הבאים.
ב"נערה עם קעקוע דרקון" עוד יצא להם סביר, אבל כמובן ששל פינצ'ר טוב פי כמה.
בסרטים הבאים זה פשוט חרא. להתרחק.

#1867 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎08:02

מלנכוליה:
פשוט סרט חרא, ראיתי רק סרט אחד של לארס ון טרייר הזה, והוא כבר אחד הבמאים המפגרים והכי שנואים עליי. כל הבימוי, הצילום והעריכה של הסרט פשוט ברצפה.
בקטע הפתיחה יש את ה-slow motion הכי מעצבן שראיתי בחיי, הכל כל כך איטי שאפשר להירדם, היה אפשר לקצר את זה בחצי מהזמן ואז זו הייתה סצינה מדהימה. לפחות מצאתי משהו שאם אי פעם אהיה עייף ולא אצליח להירדם, אוכל לראות אותו ולהירדם תוך פחות משנייה.
כל החלק הראשון (החתונה) פשוט עשוי חרא. כל הזמן המצלמה רועדת בצורה מעצבנת להחריד, כל רגע חותכים ועוברים לשוט אחר, zoom in ו-zoom out כל רגע. נראה כמו תיעוד חתונה של סטונדט כושל לקולנוע. לעזאזל, יש בבית הספר שלי מגמת קולנוע שמלאה בילדים מפגרים בני 15, והם הצליחו לצלם בצורה יותר טובה. עד האמצע שלה אי אפשר בכלל להבין מי נגד מי, הדמויות שטוחות, לא מעניינות ומשוחקות בצורה מזעזעת. פשוט נורא. איפה המשחק המעולה של קריסטן דנסט? ראינו את אותו הסרט? רק הסצינה שהן רוכבות על סוסים נראית טוב.
החצי השני עשוי בצורה יותר טובה, אבל מרדים באותה צורה. הוא לא מצליח לשמור על עניין אפילו לרגע. כל הסיפור על הכוכב לא מפורט ולא מעניין בשיט. לפחות פה המשחק של כולם השתפר והצילום נרגע, אבל עדיין היו מלא רעידות מיותרות. כמה שסוף העולם שלו מקורי יחסית, הוא עדיין העתיק את הקטע שהחיות מרגישות את זה לפני בני האדם ממיליון סרטים. ולמה האבא התאבד פתאום בלי להגיד שום דבר, אחרי שכל כך דאג לאשתו ולבן שלו? למה האישה שרצתה להתאבד כשעוד לא היה בטוח שהוכב יתנגש בכדור הארץ פתאום התחרטה? כל החלק הזה סתם מוזר ודפוק.
5/10 בחסד, כי היו כמה סצינות בודדות יפות. לא מאמין שראיתי שעתיים של זה.
  • CLIPSE אוהב את זה

#1868 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎10:56

לא יודע איך שרדת בכלל את כל הסרט.
כתבתי כמה פעמים כאן שהצילום עושה כאבי ראש מטורפים, כאילו שלצלם לא עלינו יש פרקינסון.

#1869 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎10:59

הסרט משתפר פלאים בחלק השני שלו (ועדיין לא כזה טוב), אבל החלק הראשון כל כך מיותר שאפשר פשוט לחתוך אותו. כשחושבים על זה, כל החלק הראשון (הוא אפילו היה נחמד וחילק את זה לשני חלקים, הדבר החכם היחיד שעשה בעשור האחרון) לא תורם כלום לעלילה. אפשר פשוט להתחיל מהשני ולא תפסיד כלום.
ואני מניח שבקולנוע הייתי יוצא עם כאב ראש רציני (ועצבים ששילמתי על זוועה כזאת), מזל שראיתי בבית.

#1870 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:09

מה? זיפק לא יודע על מה אתה מדבר, מלנכוליה סרט ממש ממש טוב. הוא איטי נכון ונורא מורט עצבים (במיוחד החלק הראשון) אבל לא מעורר עניין ? כבר מזמן הייתי פורש באמצע מסרט כזה אם הוא לא היה מושך אותי..אני בכלל אין לי סבלנות. אבל הסרט הצליח לעניין במיוחד חצי שני שהיה ממש טוב, וגם החצי הראשון היה עשוי מעולה וכל הרעידות של המצלמה באו להמחיש לך כאילו סרט חתונה אמיתי, וזה מה שהיה יפה בו.
אני יותר מרגיש שטוב מאוד שהחלטתי לראות את הסרט בסוף, בשבילי הוא ממש לא בזבוז, אני נהנתי ממנו ממש..

אחרי שתגיב על כללל זה, קראת את שלושת הספרים של מילניום ?

#1871 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:18

מה? זיפק לא יודע על מה אתה מדבר, מלנכוליה סרט ממש ממש טוב. הוא איטי נכון ונורא מורט עצבים (במיוחד החלק הראשון) אבל לא מעורר עניין ? כבר מזמן הייתי פורש באמצע מסרט כזה אם הוא לא היה מושך אותי..אני בכלל אין לי סבלנות. אבל הסרט הצליח לעניין במיוחד חצי שני שהיה ממש טוב, וגם החצי הראשון היה עשוי מעולה וכל הרעידות של המצלמה באו להמחיש לך כאילו סרט חתונה אמיתי, וזה מה שהיה יפה בו.
אני יותר מרגיש שטוב מאוד שהחלטתי לראות את הסרט בסוף, בשבילי הוא ממש לא בזבוז, אני נהנתי ממנו ממש..

החלק השני בסדר. החלק הראשון זוועה.
יש סיבה לכך שכל אחד שצילם את החתונה שלו לא משחרר את זה לקולנוע - זה לא מעניין אף אחד חוץ מאת החתן והכלה.

אחרי שתגיב על כללל זה, קראת את שלושת הספרים של מילניום ?

קראתי בחלקים, הם נורא חופרים, ארוכים ומפורטים בקטעים לא חשובים, למרות העלילה המעולה. למה?

#1872 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:25

רגע, תעזרו לי להבין משהו בבקשה, הסרט שבקולנוע עכשיו, הוא הסרט הראשון בגרסה האמריקאית?

#1873 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:42

כן.

#1874 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:46

כי לא קראתי את קעקוע דרקון, אבל ראיתי את הסרט, הגיוני שאני אתחיל לקרוא ישר מששיחקה באש? בלי הדרקון ?

#1875 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:51

כי לא קראתי את קעקוע דרקון, אבל ראיתי את הסרט, הגיוני שאני אתחיל לקרוא ישר מששיחקה באש? בלי הדרקון ?

כן, לא החסירו או שינו שום דבר משמעותי לספרים הבאים בסרט.

#1876 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎11:53

סבבה אחי תודה..

#1877 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2012‏, ‎13:55

מלנכוליה:
פשוט סרט חרא, ראיתי רק סרט אחד של לארס ון טרייר הזה, והוא כבר אחד הבמאים המפגרים והכי שנואים עליי. כל הבימוי, הצילום והעריכה של הסרט פשוט ברצפה.
בקטע הפתיחה יש את ה-slow motion הכי מעצבן שראיתי בחיי, הכל כל כך איטי שאפשר להירדם, היה אפשר לקצר את זה בחצי מהזמן ואז זו הייתה סצינה מדהימה. לפחות מצאתי משהו שאם אי פעם אהיה עייף ולא אצליח להירדם, אוכל לראות אותו ולהירדם תוך פחות משנייה.
כל החלק הראשון (החתונה) פשוט עשוי חרא. כל הזמן המצלמה רועדת בצורה מעצבנת להחריד, כל רגע חותכים ועוברים לשוט אחר, zoom in ו-zoom out כל רגע. נראה כמו תיעוד חתונה של סטונדט כושל לקולנוע. לעזאזל, יש בבית הספר שלי מגמת קולנוע שמלאה בילדים מפגרים בני 15, והם הצליחו לצלם בצורה יותר טובה. עד האמצע שלה אי אפשר בכלל להבין מי נגד מי, הדמויות שטוחות, לא מעניינות ומשוחקות בצורה מזעזעת. פשוט נורא. איפה המשחק המעולה של קריסטן דנסט? ראינו את אותו הסרט? רק הסצינה שהן רוכבות על סוסים נראית טוב.
החצי השני עשוי בצורה יותר טובה, אבל מרדים באותה צורה. הוא לא מצליח לשמור על עניין אפילו לרגע. כל הסיפור על הכוכב לא מפורט ולא מעניין בשיט. לפחות פה המשחק של כולם השתפר והצילום נרגע, אבל עדיין היו מלא רעידות מיותרות. כמה שסוף העולם שלו מקורי יחסית, הוא עדיין העתיק את הקטע שהחיות מרגישות את זה לפני בני האדם ממיליון סרטים. ולמה האבא התאבד פתאום בלי להגיד שום דבר, אחרי שכל כך דאג לאשתו ולבן שלו? למה האישה שרצתה להתאבד כשעוד לא היה בטוח שהוכב יתנגש בכדור הארץ פתאום התחרטה? כל החלק הזה סתם מוזר ודפוק.
5/10 בחסד, כי היו כמה סצינות בודדות יפות. לא מאמין שראיתי שעתיים של זה.

לא מסכים בכלל, בינתיים הסרט הכי טוב ב-2011 מבחינתי.
והצילום בכוונה ככה! והוא דווקא מאוד מתאים לסגנון של הסרט.

האורח - סרט קטן ומרגש, ריצ'רד ג'נקינס, בשוודאי זכור לחלקכם כנתניאל פישר ומעמוק באדמה, בתצוגת משחק יוצאת מן הכלל והוא בהחלט היה ראוי למועמדות לרוסקר שקיבל. מומלץ 7.5/10

#1878 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎00:18

חייבים לדבר על זה עם קויין:
http://www.imdb.com/title/tt1242460/

שראיתי את הטריילר שלו בפעם הראשונה זה היה נראה לי סרט מעניין בטירוף, וקצת שונה לשם שינוי.
ראיתי את הציונים בIMDB וחשבתי אין סיכוי שזאת תיהיה נפילה, הרי יש בסרט את כל האלמנטים שאני אוהב, ככה לפחות עושה רושם מהביקורות, אבל.....

לצערי זה לא המקרה, סרט מאוד חלש, אמנם הסרט מצליח באוירה שלו, אבל לא בתוכן/עלילה, סתם סרט בלי פואנטה, בלי שורה תחתונה.
אכזבה מאוד גדולה מבחינתי, ציון 5.

#1879 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎01:35

חחחחחחחחח עכשיו תעבור עמוד או שניים אחורה ותראה מה אני כתבתי עליו

#1880 Lamia

Lamia

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2012‏, ‎01:43

לא מסכים לגבי קווין... אני חושב שזה סרט מאוד מוצלח.הבימוי בו אדיר והמשחק עוד יותר. גם הקשר בין האמא לבן מוצג בצורה מאוד מעניינת. אני יכול להסכים שיש איזו מריחה קטנטנה שהורגשה לי קצת לפני הסיום, אבל חוץ מזה סרט מצוין.

השבוע שלי עם מרילין- משחק מצוין של מישל ווילאמס, סרט כיפי ומעניין, שעה וחצי שטסה לי... מומלץ

עריכה: דבר אחד לא מובן לי-איך עזרא מילר לא קיבל שום מועמדות על שחקן משנה?????

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים