אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 07/01/2012, 02:13
נכתב ב- 07/01/2012, 02:21
נכתב ב- 07/01/2012, 02:26
נכתב ב- 07/01/2012, 02:33
נכתב ב- 07/01/2012, 02:35
נכתב ב- 07/01/2012, 07:17
אל תראה את הגירסאות השוודיות, במיוחד לא של הסרטים הבאים.אביחי זה הסרט הראשון..אין לפניו עוד משהו זה ההתחלה של הכל..אתה תבין..
אחריו יש את הנערה ששיחקה באש, ואז הנערה שבעטה בקן הצרעות.
אני שוקל לקרוא את ששיחקה באש עכשיו, אחרי שראיתי את הסרט של הדרקון, אבל לא קראתי אותו..יש טעם לדעתכם ?
ב"נערה עם קעקוע דרקון" עוד יצא להם סביר, אבל כמובן ששל פינצ'ר טוב פי כמה.
בסרטים הבאים זה פשוט חרא. להתרחק.
נכתב ב- 07/01/2012, 08:02
פשוט סרט חרא, ראיתי רק סרט אחד של לארס ון טרייר הזה, והוא כבר אחד הבמאים המפגרים והכי שנואים עליי. כל הבימוי, הצילום והעריכה של הסרט פשוט ברצפה.
בקטע הפתיחה יש את ה-slow motion הכי מעצבן שראיתי בחיי, הכל כל כך איטי שאפשר להירדם, היה אפשר לקצר את זה בחצי מהזמן ואז זו הייתה סצינה מדהימה. לפחות מצאתי משהו שאם אי פעם אהיה עייף ולא אצליח להירדם, אוכל לראות אותו ולהירדם תוך פחות משנייה.
כל החלק הראשון (החתונה) פשוט עשוי חרא. כל הזמן המצלמה רועדת בצורה מעצבנת להחריד, כל רגע חותכים ועוברים לשוט אחר, zoom in ו-zoom out כל רגע. נראה כמו תיעוד חתונה של סטונדט כושל לקולנוע. לעזאזל, יש בבית הספר שלי מגמת קולנוע שמלאה בילדים מפגרים בני 15, והם הצליחו לצלם בצורה יותר טובה. עד האמצע שלה אי אפשר בכלל להבין מי נגד מי, הדמויות שטוחות, לא מעניינות ומשוחקות בצורה מזעזעת. פשוט נורא. איפה המשחק המעולה של קריסטן דנסט? ראינו את אותו הסרט? רק הסצינה שהן רוכבות על סוסים נראית טוב.
החצי השני עשוי בצורה יותר טובה, אבל מרדים באותה צורה. הוא לא מצליח לשמור על עניין אפילו לרגע. כל הסיפור על הכוכב לא מפורט ולא מעניין בשיט. לפחות פה המשחק של כולם השתפר והצילום נרגע, אבל עדיין היו מלא רעידות מיותרות. כמה שסוף העולם שלו מקורי יחסית, הוא עדיין העתיק את הקטע שהחיות מרגישות את זה לפני בני האדם ממיליון סרטים. ולמה האבא התאבד פתאום בלי להגיד שום דבר, אחרי שכל כך דאג לאשתו ולבן שלו? למה האישה שרצתה להתאבד כשעוד לא היה בטוח שהוכב יתנגש בכדור הארץ פתאום התחרטה? כל החלק הזה סתם מוזר ודפוק.
5/10 בחסד, כי היו כמה סצינות בודדות יפות. לא מאמין שראיתי שעתיים של זה.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 07/01/2012, 10:56
כתבתי כמה פעמים כאן שהצילום עושה כאבי ראש מטורפים, כאילו שלצלם לא עלינו יש פרקינסון.
נכתב ב- 07/01/2012, 10:59
ואני מניח שבקולנוע הייתי יוצא עם כאב ראש רציני (ועצבים ששילמתי על זוועה כזאת), מזל שראיתי בבית.
נכתב ב- 07/01/2012, 11:09
אני יותר מרגיש שטוב מאוד שהחלטתי לראות את הסרט בסוף, בשבילי הוא ממש לא בזבוז, אני נהנתי ממנו ממש..
אחרי שתגיב על כללל זה, קראת את שלושת הספרים של מילניום ?
נכתב ב- 07/01/2012, 11:18
החלק השני בסדר. החלק הראשון זוועה.מה? זיפק לא יודע על מה אתה מדבר, מלנכוליה סרט ממש ממש טוב. הוא איטי נכון ונורא מורט עצבים (במיוחד החלק הראשון) אבל לא מעורר עניין ? כבר מזמן הייתי פורש באמצע מסרט כזה אם הוא לא היה מושך אותי..אני בכלל אין לי סבלנות. אבל הסרט הצליח לעניין במיוחד חצי שני שהיה ממש טוב, וגם החצי הראשון היה עשוי מעולה וכל הרעידות של המצלמה באו להמחיש לך כאילו סרט חתונה אמיתי, וזה מה שהיה יפה בו.
אני יותר מרגיש שטוב מאוד שהחלטתי לראות את הסרט בסוף, בשבילי הוא ממש לא בזבוז, אני נהנתי ממנו ממש..
יש סיבה לכך שכל אחד שצילם את החתונה שלו לא משחרר את זה לקולנוע - זה לא מעניין אף אחד חוץ מאת החתן והכלה.
קראתי בחלקים, הם נורא חופרים, ארוכים ומפורטים בקטעים לא חשובים, למרות העלילה המעולה. למה?אחרי שתגיב על כללל זה, קראת את שלושת הספרים של מילניום ?
נכתב ב- 07/01/2012, 11:25
נכתב ב- 07/01/2012, 11:42
נכתב ב- 07/01/2012, 11:46
נכתב ב- 07/01/2012, 11:51
כן, לא החסירו או שינו שום דבר משמעותי לספרים הבאים בסרט.כי לא קראתי את קעקוע דרקון, אבל ראיתי את הסרט, הגיוני שאני אתחיל לקרוא ישר מששיחקה באש? בלי הדרקון ?
נכתב ב- 07/01/2012, 11:53
נכתב ב- 07/01/2012, 13:55
לא מסכים בכלל, בינתיים הסרט הכי טוב ב-2011 מבחינתי.מלנכוליה:
פשוט סרט חרא, ראיתי רק סרט אחד של לארס ון טרייר הזה, והוא כבר אחד הבמאים המפגרים והכי שנואים עליי. כל הבימוי, הצילום והעריכה של הסרט פשוט ברצפה.
בקטע הפתיחה יש את ה-slow motion הכי מעצבן שראיתי בחיי, הכל כל כך איטי שאפשר להירדם, היה אפשר לקצר את זה בחצי מהזמן ואז זו הייתה סצינה מדהימה. לפחות מצאתי משהו שאם אי פעם אהיה עייף ולא אצליח להירדם, אוכל לראות אותו ולהירדם תוך פחות משנייה.
כל החלק הראשון (החתונה) פשוט עשוי חרא. כל הזמן המצלמה רועדת בצורה מעצבנת להחריד, כל רגע חותכים ועוברים לשוט אחר, zoom in ו-zoom out כל רגע. נראה כמו תיעוד חתונה של סטונדט כושל לקולנוע. לעזאזל, יש בבית הספר שלי מגמת קולנוע שמלאה בילדים מפגרים בני 15, והם הצליחו לצלם בצורה יותר טובה. עד האמצע שלה אי אפשר בכלל להבין מי נגד מי, הדמויות שטוחות, לא מעניינות ומשוחקות בצורה מזעזעת. פשוט נורא. איפה המשחק המעולה של קריסטן דנסט? ראינו את אותו הסרט? רק הסצינה שהן רוכבות על סוסים נראית טוב.
החצי השני עשוי בצורה יותר טובה, אבל מרדים באותה צורה. הוא לא מצליח לשמור על עניין אפילו לרגע. כל הסיפור על הכוכב לא מפורט ולא מעניין בשיט. לפחות פה המשחק של כולם השתפר והצילום נרגע, אבל עדיין היו מלא רעידות מיותרות. כמה שסוף העולם שלו מקורי יחסית, הוא עדיין העתיק את הקטע שהחיות מרגישות את זה לפני בני האדם ממיליון סרטים. ולמה האבא התאבד פתאום בלי להגיד שום דבר, אחרי שכל כך דאג לאשתו ולבן שלו? למה האישה שרצתה להתאבד כשעוד לא היה בטוח שהוכב יתנגש בכדור הארץ פתאום התחרטה? כל החלק הזה סתם מוזר ודפוק.
5/10 בחסד, כי היו כמה סצינות בודדות יפות. לא מאמין שראיתי שעתיים של זה.
והצילום בכוונה ככה! והוא דווקא מאוד מתאים לסגנון של הסרט.
האורח - סרט קטן ומרגש, ריצ'רד ג'נקינס, בשוודאי זכור לחלקכם כנתניאל פישר ומעמוק באדמה, בתצוגת משחק יוצאת מן הכלל והוא בהחלט היה ראוי למועמדות לרוסקר שקיבל. מומלץ 7.5/10
נכתב ב- 08/01/2012, 00:18
http://www.imdb.com/title/tt1242460/
שראיתי את הטריילר שלו בפעם הראשונה זה היה נראה לי סרט מעניין בטירוף, וקצת שונה לשם שינוי.
ראיתי את הציונים בIMDB וחשבתי אין סיכוי שזאת תיהיה נפילה, הרי יש בסרט את כל האלמנטים שאני אוהב, ככה לפחות עושה רושם מהביקורות, אבל.....
לצערי זה לא המקרה, סרט מאוד חלש, אמנם הסרט מצליח באוירה שלו, אבל לא בתוכן/עלילה, סתם סרט בלי פואנטה, בלי שורה תחתונה.
אכזבה מאוד גדולה מבחינתי, ציון 5.
נכתב ב- 08/01/2012, 01:35
נכתב ב- 08/01/2012, 01:43
השבוע שלי עם מרילין- משחק מצוין של מישל ווילאמס, סרט כיפי ומעניין, שעה וחצי שטסה לי... מומלץ
עריכה: דבר אחד לא מובן לי-איך עזרא מילר לא קיבל שום מועמדות על שחקן משנה?????
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים