עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#1781 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2011‏, ‎23:39

איזה נדיב אתה, כי זה ממש סרט זבל. אולי חוץ מסצינת הפתיחה. "מת לחיות 4" זה סרט אדיר, אגב.

חח אני בקושי זוכר אותו, אני רק זוכר שלא התלהבתי, יכול להיות שהוא זבל ואני פשוט לא זוכר.

#1782 dror

dror

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2011‏, ‎00:48

משימה בלתי אפשרית:קוד הצללים - סרט מהנה מאוד, סצינות מרהיבות הכוללות לרוב אקשן אך גם קטעי הומור ומתח מעולים. טום קרוז גם בגילו מראה שהכל קטן עליו, בחירת הצוות שלו מעולה לפי דעתי, השחקנים סיפקו את הסחורה טוב מאוד, לסיכום - ממליץ לראות על המסך הגדול.
  • Murdock ו lidor_1050 אוהבים את זה

#1783 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2011‏, ‎03:44

איך הסרט קוד מקור : דג חרב?
דיברו עליו בצאק בהקשר של סרט שעוסק באקינג וזה נשמע לי מעניין(כמו מת לחיות 4 )

סרט אקשן מצוייןןןןןןןןןן
תמונה שפורסמה

#1784 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2011‏, ‎17:46

גם אני אהבתי את דג חרב.. סרט חמוד לאללה

#1785 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2011‏, ‎23:26

שם קוד דג חרב - הסרט כסרט אקשן הוא סרט סבבה לעביר תזמן.. היו בו הרבה דברים רעים/פאשלות/טימטום וכולי כמו:

הליהוק הרע מאוד של הדמות הראשית.. ממש נראה כמו האקר מחונן..
בסצינה שסטן היה עם הבוס הרע במכונית עם התת מקלע ההגה היה בצד ימין כאילו WTF כל הסרט הם בארהב פתאום קפצו לאנגליה?
בסוף הסרט יש תמכוער הזה שמסדר תרקטות ואז סטן משתמש בהם בסוף.. למה המכוער לא לקח איתו תרקטות.. סתם סידר בשביל היופי?

6/10 רק בגלל השטויות הללו...
  • lidor_1050 אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#1786 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:43

"מדינה אדומה" (2011). סרט של קווין סמית', במאי שאף פעם לא הבנתי את ההתלהבות ממנו. סרט שמתחיל סביר ועם פוטנציאל לא רע בכלל, אבל בהמשך מאבד את עצמו, כאשר בדיעבד הוא מתברר כחסר פואנטה לחלוטין. סוף ממש סתמי ולא מובן, מבחינתי בכל אופן. הפאנבויז של סמית' מוזמנים לנתח כאוות נפשם, אבל כל השאר - להתרחק כמו מאש.

#1787 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:45

משימה בלתי אפשרית:קוד הצללים - סרט מהנה מאוד, סצינות מרהיבות הכוללות לרוב אקשן אך גם קטעי הומור ומתח מעולים. טום קרוז גם בגילו מראה שהכל קטן עליו, בחירת הצוות שלו מעולה לפי דעתי, השחקנים סיפקו את הסחורה טוב מאוד, לסיכום - ממליץ לראות על המסך הגדול.

איזה שינה דפקתי בסרט, חבל"ז
חברים שלי לא הצליחו להעיר אותי חח נשארנו לבד בקולנוע

יש מצב סרט סבבה, סתם הייתי גמור והיה מאוחר

#1788 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:47

"משימה בלתי אפשרית: קוד הצללים" סרט מצוין, לדעתי. אני בהחלט ממליץ לראות אותו בקולנוע.

#1789 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:48

"מדינה אדומה" (2011). סרט של קווין סמית', במאי שאף פעם לא הבנתי את ההתלהבות ממנו. סרט שמתחיל סביר ועם פוטנציאל לא רע בכלל, אבל בהמשך מאבד את עצמו, כאשר בדיעבד הוא מתברר כחסר פואנטה לחלוטין. סוף ממש סתמי ולא מובן, מבחינתי בכל אופן. הפאנבויז של סמית' מוזמנים לנתח כאוות נפשם, אבל כל השאר - להתרחק כמו מאש.

זה באמת סרט מחורבן, קראתי ראיון איתו שהוא סיפר על סוף אחר שהיה אמור להיות ושהוא גנז אותו, בגלל המפיקים או משהו.
קווין סמית' במאי גרוע, אבל תסריטאי מוכשר.

"מוכרים בלבד" הסרט הראשון שלו, סרט דל תקציב בשחור לבן - גאונות קומית.
וג'יי ובוב מכים שנית גם אהבתי :) חחחח כל השאר על הפנים.

#1790 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:50

זה באמת סרט מחורבן, קראתי ראיון איתו שהוא סיפר על סוף אחר שהיה אמור להיות ושהוא גנז אותו, בגלל המפיקים או משהו.
קווין סמית' במאי גרוע, אבל תסריטאי מוכשר.

"מוכרים בלבד" הסרט הראשון שלו, סרט דל תקציב בשחור לבן - גאונות קומית.
וג'יי ובוב מכית שנית גם אהבתי :) חחחח כל השאר על הפנים.

ראיתי את הסרטים שלו שציינת, האמת שלא התלהבתי מאף אחד מהם. אמנם לא גרועים, אבל הם ממש לא טובים כמו שעושים מהם.

#1791 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎27/12/2011‏, ‎18:53

בז'אנר של סרטי הקומדיה הם מעולים לדעתי.

אם תשאל אותי, הבחור היה יכול להגיע רחוק יותר, הוא סתם מבוזבז.
אולפנים לא רוצים לעבוד איתו, הוא עצלן, ככה לפחות קראתי.

#1792 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎28/12/2011‏, ‎16:12

מישהו מכיר סרטים שמשלבים אקשן והאקינג?
כמו קוד מקור דג חרב ומת לחיות 4..
הכוונה שהסיפור הכללי שלהם עוסק בהאקינג..
גם את GAMER העלוב ראיתי
תמונה שפורסמה

#1793 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎28/12/2011‏, ‎16:20

ב"הג'וב האיטלקי" אם אני זוכר נכון היה דמות של האקר, תנסה אותו אולי.

#1794 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎28/12/2011‏, ‎21:34

"פנדורם" (2009). סרט נהדר למרבה ההפתעה, אם כי צפוי ברובו המוחלט. הביצוע של הסרט די טוב בכל הפרמטרים ובהחלט מספק את הסחורה. מומלץ מאוד לדעת כמה שפחות פרטים על הסרט, כדי להעצים את חוויית הצפייה. 8/10!

"איחוי" (2009). סרט מד"ב נוסף מ-2009, שאני מצפה להשלים כבר זמן מה. מדובר בעלילה בת פוטנציאל רב, שהיו יכולים לקחת אותה לכ"כ הרבה כיוונים. הסרט יכול היה להיות עמוק ולהתעסק בשאלות מוסריות ופילוסופיות, אך במקום זאת התעסקו בטפל. מתחיל צולע וממשיך לצלוע לכל אורך הדרך, עד שהסרט מתחיל לקבל תפניות מטופשות למדי. הביצוע מגוחך מאוד ממרבית הבחינות, כאשר האכזבה העיקרית הייתה מביצועי המשחק המביכים והתקדמות העלילה. כלומר, הסרט איכזב גם מבחינת התסריט. כל הבחירות של הדמויות לא היו אמינות או הגיוניות כלל, מה שגרם להתנכרות רגשית מבחינתי ובחלק מהמקרים אף לחלחלה. אין לסרט אף נקודת זכות, מלבד הפוטנציאל של הרעיון ברמת האטום. 4/10!

#1795 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎11:48

פאאאאאק כמה סרטים יש לי להשלים. בקולנוע-משימה 4, שרלוק 2 ונערה עם קעקוע
בבית-בהורדה כבר מאניבול, אלוהי הקטל, לוחם, ואני שוקל לצרף את חייבים לדבר על קווין ומלנכוליה.

#1796 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎16:17

"הוסטל: חלק שני" (2007). למה "הוסטל 2" הוא סרט גאוני בעיני: דמויות עגולות בסרט אימה, חידוש מרענן שמוסיף המון. הסרט מסופר מנקודת המבט הן של הרוצחים והן של הנרצחים העתידיים (לכאורה). הצצה מרעננת אל תוך מאחורי הקלעים של הארגון, שהוצג לנו ב"הוסטל: חלק ראשון". אמנם הפרק הראשון הוא די צולע יחסית, אם כי הוא בהחלט עדיין מספק את הסחורה מבחינת ה-GORE הנהדר, המצמרר והמזוויע שבו. למרות זאת, כדי באמת להעריך את הגאונות של החלק השני, בהחלט יש חובת צפייה גם בחלק הראשון. וכאמור, גם אם לא התחברתם לחלק הראשון, עדיין אפשר לאהוב עד מאוד את החלק השני, המצוין והגאוני. אין לי מה להרחיב מעבר, מבלי לספיילר לחלוטין את הסרט. לסיכום, אני ממליץ בחום על שני החלקים המקוריים של "הוסטל", כאשר הסיפוקים האמיתיים מגיעים רק בחלק השני. 9/10!

"מי הפליל את רוג'ר ראביט" (1988). סרט חמוד למדי, שמבוצע די טוב ברובו. הסוף שלו די אכזב אותי ואף די גורע מהסרט. רוברט זמיקס גנב מעצמו המון אלמנטים, שהשתמש בהם ב"בחזרה לעתיד" שהופץ רק 3 שנים קודם לכן. 8/10 בעיקר מטעמי נוסטלגיה. לא לצפות ליותר מדי, בהתחשב בעובדה שמדובר בסרט לכל המשפחה. רוצה לומר, הסרט לא מדהים מבחינה תסריטאית וכנראה שגם מבחינות נוספות, אך עדיין חביב למדי ובהחלט מעביר את הזמן.

"גבולות" (2007). סרט אימה צרפתי, מהבמאי של "היטמן" הנוראי. סרט די מגוחך ולא אמין ברובו, אם כי קטעי ה-GORE מרשימים בחלקם. יש סצינה אחת שהרשימה אותי מאוד, מבחינת הביצוע הכולל שלה. מלבד זאת, סרט צולע שהייתי ממליץ לוותר עליו מראש. נראה שיוצרי הסרט לא התאמצו להביא איזשהו חידוש לז'אנר, אלא אף ההפך הגמור. 4/10!

"טיפש, מטורף, מאוהב." (2011).למרות כל הביקורות המהללות (יחסית), לא צפיתי לסרט ליותר מדי. ובכן, אני שמח לומר שהתבדיתי, כיוון שמדובר בסרט ממש נהדר ובין הבודדים של 2011 שאשכרה שווה צפייה. סרט שמצליח להצחיק ואף לרגש לעיתים, עשוי נהדר מכל הבחינות. הסוף לא יוצא דופן וכמובן צפוי וקיטשי לחלוטין, כאשר בחלקו היה לא אמין וחבל. הייתי יוצא מרוצה הרבה יותר, אם הסרט היה נגמר בסצינת החנייה, דקות אחדות לפני הסיום האמיתי בפועל. אבל למרות המגרעות של הסוף, שאולי אני קצת מנפח אותן מעבר לכל פרופורציה - מודה ומתוודה, מדובר בסרט מצוין שמספק את הסחורה ואף מעבר. 8/10!

"חלקלק" (2006). אחד הסרטים הגרועים והמגוחכים ביותר שיצא לי לראות, אי פעם. הביצוע גם כן, על הפנים מכל הבחינות. אחי ואני תהינו במהלך הסרט, איך לעזאזל השחקנים הסכימו לשחק בזוועתון הזה. סרט ממש מטופש, שמשתייך לשילוב הז'אנרים הכי גרוע שנתקלתי בו עד כה: קומדיית אימה. 1/10!

#1797 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎17:21

"נערה עם קעקוע דרקון" (2011).‬סרט שעשוי ומבוצע מצוין מכל הבחינות, אין ספק. יש לו פוטנציאל להיות יצירת מופת, רק חבל שחומר המקור הוא ממש לא מה שעושים ממנו. סה"כ עלילה סבירה, כאשר פתרון התעלומה לא מפתיע כלל, אך בהחלט מרגיש שמתיימר להיות. כל מה שקורה אחרי סגירת הקצוות החשובים והעיקריים של הסרט, מגיעות עוד מס' דקות אחדות שמרגישות מיותרות לגמרי. אני לא יודע אם הן אכן מיותרות, כיוון שלא קראתי את הספר, אך בצופה מן המניין הן בהחלט הרגישו סתמיות וחסרות פואנטה. למרות אורכו הרב של הסרט והכביכול איטיותו, הסרט דווקא זרם לי עד מאוד ועבר לי ממש מהר. בשורה התחתונה, בהחלט נהניתי מהסרט ואני לא מתחרט שראיתי אותו, אם כי הוא לא הותיר עליי איזשהו רושם מיוחד והוא לא חידש כלום בז'אנר השחוק. מה שכן, הסרט מושקע לחלוטין מכל הבחינות האפשריות ומרשים למדי מהבחינות הללו. 7/10!

#1798 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎17:31

פשיי איך אתה מספיק לראות כ''כ הרבה סרטים בזמן כזה קצר?

#1799 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎20:33

חח פשוט היה לי המון חופש, עוד מיום רביעי שעבר למעשה.

"התפשטות" (2011).‬סלחו לי מראש, אבל מדובר בסרט חסר פואנטה. הביאו סוללה של שחקנים "גדולים" ומוכרים, כאשר לא מעט מהם פשוט מתבזבזים בסרט הסתמי הזה. אם כך, על פניו נראה שזה היה פשוט ניסיון פתטי "למכור" את הסרט בעזרתם, מה שצרם לי מאוד. הרגשתי באופן כללי שדווקא כן היה מאמץ והשקעה מסוימים מבחינת התסריט וברמת הסיפור, שבדיעבד נראים כי אין להם מה להציע. במילה אחת: סתם, מיותר. 5/10!

#1800 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎30/12/2011‏, ‎21:33

ראיתי היום "מאפטס". וואו, איזה סרט מעולה! יש המון בדיחות "קיר רביעי" מאוד מוצלחות כמו שאני אוהב, וגם השירים לא רעים בכלל. ממש לא סרט ילדותי או משהו בסגנון, למה היו פה כמה שקראו לו סרט ילדים? :S
ד"א, ראיתי בגרסה הזו, איכות watchable לחלוטין:
The Muppets 2011 720p TS READNFO XviD-26K
ממליץ לכל מי שעוד לא ראה, כנראה הסרט הכי טוב שראיתי השנה! 9/10.

תמונה שפורסמה

4 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 4 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים