יש לי כרגע לפטופ עם וינדוס שמחובר לטלוויזיה בסלון.
כשיש משחק כדורגל לדוגמא, אני נכנס דרך הדפדפן לאתר מסויים, שם אני מוצא לינקים לשידור של המשחק דרך הדפדפן עצמו או דרך התוכנה Acestream.
בנוסף, אח שלי הקטן משתמש בדפדפן כדי למצוא פרקים של סדרות כמו דרגון בול וכדומה, והוא מריץ אותם דרך הדפדפן והכל פועל מצויין.
האם ניתן לעשות את הדברים הנ"ל גם דרך הסטרימר של שיומי? האם זה פשוט באותה מידה?
שמע, בתכלס על הסטרימר יש אנדרוידTV ולא את האנדרויד הטאצ'י. אז בתכלס אין לך בכלל דפדפן במרקט, אתה צריך להתקין דרך APK.
אם תהיה לך מקלדת אלחוטית/שלט כזה עם מקלדת/עכבר אז יהיה לך יותר נוח לתפעל, אבל בתכלס להתחיל לגלוש שם בדפדפן (עם השלט שאתה מקבל) ובמיוחד שהוא בכלל לא תאום למערכת זה לא הדבר הכי נוח שיש.
בנוגע למה שכתבת לגבי המשחקי כדורגל, אני בזמנו התקנתי כמה הרחבות טובות על הקודי לטובת העניין הזה. הן עבדו מצויין (תפריט כזה עם לוח שידורים, אתה לוחץ ואז יש לך קישורים לאייסטרים, לבחור שפה וכו'). העניין שכל העסק הזה דורש תחזוקה. אחרי איזה פגרת כדורגל שהייתה זה הפסיק לעבוד לי ולא היה לי זמן להתעסק בזה.
לא אשקר לך, לא פעם יצא לי לחבר את הלפטופ שלי בגלל הסירבול הזה.
בתכלס כן, יש את הפלטפורמה על הקודי. ואתה יכול גם להיכנס לכרום לredit soccer ולקחת משם קישורים, פשוט לי אין עכבר חכם וכל זה. וזה ממש קשה לי עד שאני מגיע לאתר אני כבר נכנע.
בכל מקרה תקבל את זה, תשחק עם זה קצת ותשתף גם אם אתה מוצא משהו טוב.
מקווה שלזה התכוונת...
לילה טוב