עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

• אנא התחבר בכדי להגיב
221 תגובות לנושא זה

סקר: למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20? (מהמפלגות שעל סף אחוז החסימה)

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.
הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#161 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎19:57

21% עניים בארץ.

כל ילד שלישי מוגדר עני.

שרותי הבריאות קורסים.

השרותים החברתיים בקריסה מתמשכת.

מערכת החינוך מופרטת - המורים מועסקים כעובדי קבלן שמפוטרים כל שישה חודשים ונשכרים מחדש, כדי שלא יקבלו תנאים מינימליים (תוצאות המבחנים הבינלאומיים מעידים שילדי ישראל בתחתית העולם המערבי, כך שהתוצאות בהתאם).

יוקר המחייה בארץ הוא מהגבוהים בעולם המערבי.

השכר הוא מהנמוכים בעולם המערבי.

השכר החציוני לפי נתוני הביטוח-הלאומי של השכר ששולם בפועל עומד על 5500 שח (כלומר, מחצית מהשכירים במשק מרוויחים פחות מזה).

בתקופת נתניהו לבדו אי-השוויון והפער בהכנסות בין עשירים למעמד-הביניים ומטה גדל פי 29!

זו חברה בדרך להתרסקות מבפנים (ויהיו הרבה בוכים לנתניהו - ואני בטוח שהוא יקים עוד אינספור ועדות שיעשו כלום ושום דבר ממש כמו נתניהו עצמו - כי הוא באמת מצטיין בכלום ושום דבר).

מי שקורא לזה ניצחון כדאי לו מאד לבדוק מחדש מה פירוש המונח הזה.

נתניהו ניצח - ישראל הפסידה בגדול!

בדקתי במילון מה זה ניצחון, לא היה כתוב שם שום דבר על לחלק את ירושלים.

ועכשיו ברצינות, אני לא הצבעתי ביבי, ואני לא מת עליו, אבל בוז'י הרבה יותר גרוע,

שהימין אומר שהוא ניצח הוא לא מתכוון שהכל טוב פה עכשיו, הוא מתכוון לזה שהתקשורת השמאלנית שנטשה כל טיפה של כבוד עצמי בשביל אינטרסים של אנשים,

שV15 טיפטפו לאנשים במשך 3 חודשים להצביע שמאל, שהולך להיות פה מהפך, קיבלו סטירה, הציבור לא מאמין להם,

(אם בא לך להגיד הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם אז תחסוך את זה ממני.)

והוכחנו שוב שאנחנו מעדיפים את ארץ ישראל ולא חצי בשביל משכורת גבוהה יותר,

בקשר למשכורות, נכון, יש מצוקת דיור, אבל מצד שני אתה יכול לראות משפחות עם 4 ילדים שאין להם כסף לאוטו וקונים 6 אייפונים בשנה.

ואז בוכים שאין להם מה לאכול. מצטער, אני בלי תואר, בלי תעודת בגרות, ומקבל משכורת יפה מאוד, וחי בסדר, לא מספיק לדירה, אבל לא חסר לי כלום ברוך השם.

ועוד משהו, השמאל מגעיל אותי, היהירות והזלזול בציבור, לקרוא למגזר שלם מנשקי מזוזות ומשטחי קברים, ויום למחרת לפתוח עמוד שנקרא לא לתת ובאותה נשימה לראות את הבחור שביקש שישלימו לו מניין בפייסבוק ומגיעים מאות אנשים, לראות הלוויה של חייל בודד שמגיעים כל המדינה בשבילו, והשמאל חושב עוד שהוא יותר טוב מאיתנו?

הם לא, המינימום זה שאנחנו לא פחות טובים מהם, אפילו להפסיד הם לא יודעים,

תראה את גדעון לוי, כותב להחליף את העם!!! הוא חושב שכל העם טועה ורק לא הוא? אתה מבין!?

• d1f2 ו Reckoner אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#162 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎20:09

אתה משייך פה אמירה של שמאלני אחד לכל השמאל בלי שום בעיה. אם היו אומרים שכל הימנים רצחו את רבין, איך היית מגיב?

והתקשורת שמאלנית? עזוב את זה שהעיתון הכי נקרא בארץ הוא "ישראל היום" ועורך אתר החדשות הגדול בישראל ב"בית היהודי", תקשורת שמאלנית הייתה כבר יוצאת בכותרות "לפי הצהרות הבחירות של ביבי, הוא ינהל מדינת אפרטהייד" (הוא כבר לא תומך בשתי המדינות, אז הערבים פה, אבל הוא נגד זה שהם יצביעו, אז בלי זכויות אזרח), ועוד לא ראיתי כותרת כזאת גם ב"הארץ".

ובזכות קולות החיילים מרצ קיבלו עוד מנדט, אז איך בדיוק השמאל שונא חיילים, אם החיילים לא כאלה ימניים?

• Sparkles, dorel310 ו Pamidor אוהבים את זה

#163 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎20:23

די שניר, אתה משליך מכמה שמאלנים קיצוניים על כל השמאל.

זה כמו שאני אגיד שברוך מרזל מייצג את כל הימנים למיניהם ושכולם חושבים כמוהו. ברור שזה ממש לא כך!

אתה אולי לא זוכר, אז אני אזכיר לך: מפלגת העבודה בגלגוליה הקודמים הייתה זו שהקימה והנהיגה את המדינה בשנותיה הראשונות והקשות (כולל בששת הימים שנחשבת לניצחון צבאי מדהים), עד המהפך ב77'.

אז אלה שאומרים שהמחנה הציוני הוא שמאל קיצוני שמעדיף את הערבים זו דמגוגיה זולה ובוטה ולא פחות מהסתה כי המשפט שבדרך כלל שמגיע אחר כך הוא בנוסח "סמול עוכר ישראל!!!1 לגרש את כולם".

אותי מביך שראש הממשלה המכהן והמיועד של המדינה שלי מתבטא בצורה כזו שפלה.

אני אומנם נוטה לדעות של השמאל, אך הנושא החשוב בעיניי הוא לא הביטחון, אלא הכלכלה, החברה והחינוך, והייתי מצביע לליכוד אם היה בראשותו מועמד רציני שיגרום לי להאמין ביכולתו לשפר את הנושאים הללו. ביבי הוא ממש לא כזה. שקרן מדופלם ומחמם כיסאות פנטסטי.

ממשלות ביבי לדורותיהן נכשלו בפיתוח הסוגיות הללו כמעט בכל פרמטר, וכנראה שגם הממשלה הבאה תיכשל בכך.

אגב, ההתגייסות של V15 לא הייתה לטובת השמאל - אלא להחלפת השלטון. שים לב שהם הקפידו לא לתמוך בבוז'י, אלא קראו להחליף את ראש הממשלה. מן הסתם המועמד היחיד היה בוז'י, אבל זו רק ברירת מחדל. זו אסופה של אנשים שמאסו לחלוטין בממשלות הרופסות של ביבי, וחבל שהם כשלו בכך.

• dorel310 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#164 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎21:31

סתם שאלה שניר, יצא לך לבקר פעם במזרח ירושלים? כי אני לא מכיר הרבה יהודים שמעזים להתקרב לשם.

הדיבורים על אחדות ירושלים בירתה הנצחית של עם ישראל מאוד יפים ומרגשים, אבל בפועל העיר הזאת מחולקת. במזרח ירושלים יש רוב ערבי ברור, ואלא אם כן יגרשו אותם הם לא הולכים לשום מקום.

אם הטיעון לא לחלק את ירושלים הוא ביטחוני, אז אני מסכים ושותף לו, אבל העיר לא מאוחדת, זה בלוף.

ובלי שום קשר, לדעתי גם בוז'י לא היה מחלק את ירושלים, והוא אף אמר זאת בכמה הזדמנויות.

אני לא חושב שהיה הבדל גדול בין הליכוד לעבודה בנושא הזה כי גם ככה הפערים ביננו לבין הפלסטינים עצומים.

בגלל זה אני הצבעתי על הטיקט החברתי לכחלון, כי מהבחינה המדינית אין יותר מדי מרחב תמרון ולא משנה מי יהיה בשלטון.

#165 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎21:46

21% עניים בארץ.

כל ילד שלישי מוגדר עני.

שרותי הבריאות קורסים.

מערכת החינוך מופרטת - המורים מועסקים כעובדי קבלן שמפוטרים כל שישה חודשים ונשכרים מחדש, כדי שלא יקבלו תנאים מינימליים (תוצאות המבחנים הבינלאומיים מעידים שילדי ישראל בתחתית העולם המערבי, כך שהתוצאות בהתאם).

השכר החציוני לפי נתוני הביטוח-הלאומי של השכר ששולם בפועל עומד על 5500 שח (כלומר, מחצית מהשכירים במשק מרוויחים פחות מזה).

בתקופת נתניהו לבדו אי-השוויון והפער בהכנסות בין עשירים למעמד-הביניים ומטה גדל פי 29!

זו חברה בדרך להתרסקות מבפנים (ויהיו הרבה בוכים לנתניהו - ואני בטוח שהוא יקים עוד אינספור ועדות שיעשו כלום ושום דבר ממש כמו נתניהו עצמו - כי הוא באמת מצטיין בכלום ושום דבר).

ועדיין מיליון ישראלים טסים לחו"ל בחגי תשרי ורוכשים 3 מיליון סמארטפונים.

לרכז כותרות מ ynet זה לא מה שמשקף את המציאות.

#166 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎21:56

21% עניים בארץ.

כל ילד שלישי מוגדר עני.

שרותי הבריאות קורסים.

ועדיין מיליון ישראלים טסים לחו"ל בחגי תשרי ורוכשים 3 מיליון סמארטפונים.

לרכז כותרות מ ynet זה לא מה שמשקף את המציאות.

אחרי שפרסמת פה את הספין המביך מגלובס אתה מעז לדבר על שיקוף מציאות?

מסכים שיש הגזמה, אבל הפערים החברתיים לא מומצאים, הם קיימים ולראש הממשלה שלנו יש חלק נכבד בזה.

#167 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎22:57

זה לא שאני גולש בפורומים של ימנים קיצונים ומביא משם כתבות. הידיעה הזאת קפצה לי בטוויטר אחרי שאחד העיתונאים שאני עוקב אחריהם שיתף אותה. לא הלכתי לבדוק את העובדות. עיתונאי ששיתף + גלובס = משהו שראוי להתייחסות. ברור שכשראיתי שאין כלום מאחורי העמוד כמובן שכל הסיפור מטומטם. העיקר הסמולנים הכבדים בטוחים שזאת קונספירציה של הימין להכפיש אותם...

בחדשות פוליטיות מעולם אחר: מפלגת הפיראטים האיסלנדית מובילה בסקרים.

#168 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2015‏, ‎23:56

זה לא שאני גולש בפורומים של ימנים קיצונים ומביא משם כתבות. הידיעה הזאת קפצה לי בטוויטר אחרי שאחד העיתונאים שאני עוקב אחריהם שיתף אותה. לא הלכתי לבדוק את העובדות. עיתונאי ששיתף + גלובס = משהו שראוי להתייחסות. ברור שכשראיתי שאין כלום מאחורי העמוד כמובן שכל הסיפור מטומטם. העיקר הסמולנים הכבדים בטוחים שזאת קונספירציה של הימין להכפיש אותם...

בחדשות פוליטיות מעולם אחר: מפלגת הפיראטים האיסלנדית מובילה בסקרים.

כל הכבוד על ההגינות וההודעה בטעות, בלי ציניות.

כמובן שאין פה קונספרציה של ה"ימין", זה ספין של בודדים שלא מייצגים אף אחד.

#169 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎01:03

אם כבר ספינים, אז נתניהו כבר עשה 10 מנדטים מהספינים הריקים שלו, כעת נותר לכולנו לחיות עם התוצאות.

ואני לא כועס על מצביעי נתניהו, כיוון שלדעתי כולנו עוברים כעת שיעור מאלף באיך להיזהר מטיפוסים כמו נתניהו, כי יהיו כמותו גם בעתיד. ואין לי ספק שנתניהו הולך לעשות כאן נזק חברתי-כלכלי ומדיני-בטחוני גדול ועצום יותר מכפי שכבר עשה עד כה (בעיקר למעמד הביניים ומטה), ושישמש תמרור-אזהרה לעוד עשרות שנים קדימה (אלא אם כחלון יצליח עוד להציל משהו).

אולם טוב יעשה המרכז-שמאל אם ירד תחילה לשורש העניין של שאלת המדוע אותן שכבות שנתניהו דופק הכי קשה מתעקשות להצביע עבורו, לא מאהבת נתניהו אלא משנאת השמאל. וכדאי וראוי להתנער תחילה מכל הגרבוזים למיניהם, שמבטאים דעות גזעניות, בעודם משוכנעים שהם כלל אינם כאלה. נדמה לי שזה היה הרב קוק שאמר שכל תיקון מתחיל מתיקון עצמי.

• IlanVic ו Pamidor אוהבים את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#170 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎02:21

סתם שאלה שניר, יצא לך לבקר פעם במזרח ירושלים? כי אני לא מכיר הרבה יהודים שמעזים להתקרב לשם.

הדיבורים על אחדות ירושלים בירתה הנצחית של עם ישראל מאוד יפים ומרגשים, אבל בפועל העיר הזאת מחולקת. במזרח ירושלים יש רוב ערבי ברור, ואלא אם כן יגרשו אותם הם לא הולכים לשום מקום.

אם הטיעון לא לחלק את ירושלים הוא ביטחוני, אז אני מסכים ושותף לו, אבל העיר לא מאוחדת, זה בלוף.

ובלי שום קשר, לדעתי גם בוז'י לא היה מחלק את ירושלים, והוא אף אמר זאת בכמה הזדמנויות.

אני לא חושב שהיה הבדל גדול בין הליכוד לעבודה בנושא הזה כי גם ככה הפערים ביננו לבין הפלסטינים עצומים.

בגלל זה אני הצבעתי על הטיקט החברתי לכחלון, כי מהבחינה המדינית אין יותר מדי מרחב תמרון ולא משנה מי יהיה בשלטון.

אתה רק מחזק עד כמה צריך לעשות שינוי,

לא הגיוני שהמשטרה מפחדת לכנס למזרח ירושלים וערבים מטיילים בכל ישראל איפה שבא להם ואף אחד לא יגיד כלום.

צריך לעשות שינוי לכנס לשם ולעשות ניקיון יסודי (סטייל חומת מגן)

אם תתן להם את השטח (למרות שהם נמצאים שם עכשיו) על הנייר, לא תוכל לעשות ניקיון.

בקשר ללחלק את ירושלים, אני ראיתי סרטון שהוא אומר שלא יקרה כלום אם הוא יחלק, מצידי אם הוא אמר את זה פעם אחת ואחרי זה אמר שלא הוא יחלק.

בכל מקרה זה סתם לטחון מים עכשיו כי הטמבל הזה ישב באופוזיציה, ולכל מי שחושב להמשיך להצביע שמאל ולחשוב שהוא חכם יותר מכולם,

שיהנה מזה, המדינה הזאת ימנית, והיא תמשיך להיות כזאת, לתמיד, למי שלא טוב מוזמן לרדת מהארץ ולקנות מילקי בשקל.

ולכל אלה ששאלו אותי על ברוך מרזל, אם יש מקום לחנין זועבי בכנסת, יש מקום גם בשבילו.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#171 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎02:38

לפני שצועקים על שניר אפרטהייד, אתקן אותו ואוסיף:

לא הגיוני שהמשטרה מפחדת להכנס למזרח ירושלים וערבים בעלי כוונות פליליות מטיילים בכל ישראל איפה שבא להם ואף אחד לא יגיד כלום

• SnirJa אוהב את זה

#172 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎02:44

אתה רק מחזק עד כמה צריך לעשות שינוי,

לא הגיוני שהמשטרה מפחדת לכנס למזרח ירושלים וערבים מטיילים בכל ישראל איפה שבא להם ואף אחד לא יגיד כלום.

צריך לעשות שינוי לכנס לשם ולעשות ניקיון יסודי (סטייל חומת מגן)

אם תתן להם את השטח (למרות שהם נמצאים שם עכשיו) על הנייר, לא תוכל לעשות ניקיון.

בקשר ללחלק את ירושלים, אני ראיתי סרטון שהוא אומר שלא יקרה כלום אם הוא יחלק, מצידי אם הוא אמר את זה פעם אחת ואחרי זה אמר שלא הוא יחלק.

בכל מקרה זה סתם לטחון מים עכשיו כי הטמבל הזה ישב באופוזיציה, ולכל מי שחושב להמשיך להצביע שמאל ולחשוב שהוא חכם יותר מכולם,

שיהנה מזה, המדינה הזאת ימנית, והיא תמשיך להיות כזאת, לתמיד, למי שלא טוב מוזמן לרדת מהארץ ולקנות מילקי בשקל.

ולכל אלה ששאלו אותי על ברוך מרזל, אם יש מקום לחנין זועבי בכנסת, יש מקום גם בשבילו.

לגבי אופן הטיפול במזרח ירושלים אני לא מתיימר לספק פיתרונות כי אני לא בקיא מספיק בשטח, כמובן שיש בעיות ביטחון שם שצריך לטפל בהם ומצופה מהמשטרה לאכוף את החוק. השר לביטחון פנים היוצא והמפכ"ל כשלו בתפקידם לא רק בנוגע למזרח ירושלים, אני מקווה שהמחליפים שלהם יעשו עבודה טובה יותר.

אשמח אם תפנה אותי לסרטון של בוז'י.

אני לא מגדיר את עצמי כשמאל אלא כמרכז וב-3 מערכות הבחירות שהשתתפתי בהן לא הצבעתי שמאל, אבל חרה לי מאוד השנאה והפילוג בעם כפי שבאו לידי ביטוי בשלושה החודשים האחרונים. אנחנו צריכים לדעת לכבד אחד את דעתו של השני גם אם לא מסכימים, ולצערי יש יותר מדי קולות של שנאה משני הצדדים. מקווה שבעקבות הבחירות האחרונות בבחירות הבאות יהיו פחות קמפיינים שליליים ויותר קמפיינים עניינים שיעסקו בתכלס.

• Asailow אוהב את זה

#173 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎12:10

המדינה הזאת ימנית, והיא תמשיך להיות כזאת, לתמיד, למי שלא טוב מוזמן לרדת מהארץ ולקנות מילקי בשקל.

אתה מדבר על ההתנשאות של השמאל (למרות שרוב מצביעי בוז'י הם יותר מרכז מאשר שמאל) ואתה עוד מדבר כך.

רוב האנשים שהצביעו לבוזי' פשוט רצו להעיף את המושחת מהכיסא ולתת הזדמנות למישהו אחר. רובם לא ציפו לגן עדן, אבל שינוי זה התחלה.

תחשוב פעמיים או שלוש לפני שאתה קורא לאנשים שנוגדים את דעותיך לרדת מהארץ. זה לא יותר טוב מאותם שמאלנים קיצוניים שמתנשאים על הימנים.

#174 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎12:19

אנחנו נהיה אופוזיציה לוחמת ומשמעותית. חבר'ה, כל מי שרצה בהחלפת נתניהו יכול להיות גאה. הצבנו אלטרנטיבה אמיתית וראויה וגרמנו להם לשקשק מאיבוד השלטון. אני הייתי לפני שבוע וחצי בכנס של הליכוד, (כמסתנן), וראיתי את הפאניקה שאחזה בנתניהו ובליכודניקים. הם היו בטוחים שכחלון סגר עם בוז'י, והיו באטרף של להלחם על כל קול. המצב בסקרים היה אמיתי. אבל נתניהו, בחכמתו, קלט שיש 10 מנדטים של ציבור שרוצה אותו כראש ממשלה - אך מצביע למפלגות אחרות; איווט, ש"ס, יחד, הבית היהודי. אז הוא יצא בבליץ אדיר של הפחדה ושקרים, בשיתוף מלא עם התקשורת שעזרה לו - שגרמו לאנשים שקרעו לפני שבועים את כרטיס החבר בליכוד ונשבעו לא להצביע לו - להצביע לו, עקב הפחדים שעורר בהם, בדמות "אוטובוסים של ערבים עם מימון זר יוצאים להצביע" וש"השמאל האוייב יעלה לשלטון בתמיכת הערבים". 

אני שמח שנעשתה הכרעה. כעת, מוטב שלא יהיו לנתניהו כסויות ואדיוטים שימושיים בממשלתו, כמו ציפי לבני ויאיר לפיד בעבר. הוא השתמש בהם בכדי לעבוד על העולם. שישא בהשלכות ממשלת ימין קיצוני צרה, ושלום על ישראל. לא ברק, לא ציפי לבני - את כולם הוא ניצל.

#175 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎15:22

כבר כעת ברור לכל העולם ואשתו שנתניהו הוא שקרן סדרתי, ועוד יותר ברור לאמריקאים. לאף אחד בקהילה הבינלאומית אין אמון בו. יתרה מזאת, גם לאף אחד בארץ אין אמון בו, כך שממשלתו הרביעית - בדיוק כקודמותיה - תתייצב על כרעי תרנגולת. הבעיה אינה במשילות, הבעיה היא באיש עצמו. נתניהו אינו מנהיג - נתניהו הוא נוכל מאד מוכשר, שיודע כיצד ללחוץ על הכפתורים-הרגשיים הנכונים של בוחריו בזמן הנכון.

במדינה מתוקנת ראש ממשלה צריך להיות ישר ואמין, ולהוות דוגמה אישית. ביבי נתניהו, בלשון המעטה, לא ישר, אינו אמין ובוודאי שאינו מהווה דוגמה אישית. הוא מייצג את קומבינות השחיתות הציבורית, מירמה ועורמה, חמדנות ונהנתנות, עושק וגזל, אטימות לב, כוחנות, יהירות ושתלטנות.

והפעם גם אין לו עלי-תאנה להתכסות בהם, כך שחגיגות הניצחון אפשר שהיו מוקדמות מדי.

ימים יגידו.

#176 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎16:47

המדינה הזאת ימנית, והיא תמשיך להיות כזאת, לתמיד, למי שלא טוב מוזמן לרדת מהארץ ולקנות מילקי בשקל.

אתה מדבר על ההתנשאות של השמאל (למרות שרוב מצביעי בוז'י הם יותר מרכז מאשר שמאל) ואתה עוד מדבר כך.

רוב האנשים שהצביעו לבוזי' פשוט רצו להעיף את המושחת מהכיסא ולתת הזדמנות למישהו אחר. רובם לא ציפו לגן עדן, אבל שינוי זה התחלה.

תחשוב פעמיים או שלוש לפני שאתה קורא לאנשים שנוגדים את דעותיך לרדת מהארץ. זה לא יותר טוב מאותם שמאלנים קיצוניים שמתנשאים על הימנים.

סליחה, אם מישהו אומר לי "שיט ביבי נבחר אני עוזב את הארץ" שיעזוב, דמוקרטיה נכון?

פאמידור אנחנו מפחדים? אתה הולך כמסתנן ומקשיב לליכוד ואומר  שאנחנו מפחדים?

אתה אחד החיים בסרט, נראה לי אתה הבן של בוז'י.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#177 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎17:11

זה פוסט שנתקלתי בו בפייסבוק - דיאלוג שמסכם באמת יפה את דפוס ההצבעה המאד לא הגיוני שקיים כאן :

אני: אז למי אתה מצביע?
הוא: רק ביבי!
אני: למה?
הוא: כי רק הוא יזיין ת'ערבים
אני: אתה מצביע למי שיזיין ערבים?
הוא: בטח, רק ככה יהיה פה שלום
אני: אז אם ככה תצביע מרזל, הוא היחיד שגם מיישם. ביבי זה סתם דיבורים באוויר
הוא: מה? מרזל? לא נו...
אני: מה לא, רצית לזיין ת'ערבים, לא?
הוא: לא ככה נו, כאילו, אני לא... כזה
אני: אז אתה לא רוצה להרוג את כל הערבים
הוא: אתה יודע שזה בלתי אפשרי
אני: איך אתה רואה את המצב מסתיים?
הוא: בסוף יהיה הסכם
אני: בטוח?
הוא: נו מה, אני אהבל, ככה יהיה בסוף
אני: אז למה אתה מצביע ביבי?
הוא: כי הוא חזק בביטחון
אני: כל שנה יש פה עונה אחת עם מלחמה, זה ביטחון?
הוא: אתה יודע מה היה קורה פה אם לא היה ביבי?
אני: לא, כי כבר 15 שנה הימין בשלטון, אז אני לא יודע
הוא: השמאל היה מפנה התנחלויות ואז היו טילים על תל אביב
אני: אבל כבר יש טילים על תל אביב, באופן כללי התנחלויות זה לא קיר ברזל שעוצר טילים
הוא: כן, אבל בזכות ביבי יש כיפת ברזל
אני: לא, זה בזכות עמיר פרץ - tinyurl.com/mgvz3m6
הוא: מה עמיר פרץ?
אני: הוא מימש את האופציה ההיא בממשלה של אולמרט
הוא: כן, אבל אם השמאל היה בשלטון היו פה פיגועים כל יום
אני: אבל עכשיו יש פה פיגועים כל יום, דריסות ודקירות בירושלים וביו"ש...
הוא: כן, אבל...
אני: אבל?
הוא: בסדר, אז לא הוא לא חזק בביטחון. אבל הוא חזק בכלכלה
אני: אתה טייקון?
הוא: לא
אני: אתה יצחק תשובה?
אני: אתה עידן עופר?
אני: אז מה הכלכלה טובה לך?
הוא: ...
אני: יש לך דירה?
הוא: לא, אפילו למשכנתא אין לי
אני: יש לך ילדים
הוא: שניים, חשבנו לעשות שלישי אבל...
אני: אבל?
הוא: אבל אנחנו לא יודעים אם נוכל לסגור ת'חודש עם עוד ילד
אני: אבל שניכם עובדים
הוא: כן, אבל הכל יקר פה
אני: אז אתה רואה לאן אני חותר פה?
הוא: מה?! אבל זה בכלל בגלל אולמרט!
אני: בשש שנים שנתניהו ראש ממשלה, רק השנים האלה, כן? בשש שנים האלה עלו מחירי הדירות ב52% - tinyurl.com/n8n352m
הוא: אבל לפיד...
אני: לפני שלפיד נכנס הם כבר הספיקו לעלות ב40%
אני: אני מעצבן אותך, אה?
הוא: כן, אתה בדיוק כמו התקשורת בישראל, וביבי יטפל בכם אחרי הבחירות
אני: התקשורת בישראל היא המקור לבעיות שלך?
הוא: לא, אבל תראה מה זה הם מתערבים בפוליטיקה בישראל כל השמאלנים האלה
אני: מי שמאלני? וואלה?
הוא: בטח
אני: אבל ינון מגל היה העורך הראשי שלהם, והוא בבית היהודי עכשיו
הוא: אז ערוץ 10
אני: הערוץ של רון לאודר? נשיא הקונגרס היהודי ותורם של הליכוד?
הוא: כן אבל דרוקר...
אני: ועל כל דרוקר יש צבי יחזקאלי, ושרון גל וחיים שיין ודן מרגלית...
הוא: הלו הלו, ומה עם נוני?
אני: ומה עם שלדון אדלסון?
הוא: טוב נו אל תעצבן אותי עכשיו, התקשורת לא מראה את כל מה שביבי כן עושה
אני: כמו מה?
הוא: חוק חינוך חינם לילדים
אני: לא, זה יאיר לפיד עשה
הוא: רפורמה בסלולר
אני: זה כחלון עשה
הוא: כיפת ברזל
אני: זה עמיר פרץ עשה
הוא: אה כן...
אני: מה ביבי עשה? חייב להיות משהו?
אני: אז תכל'ס, טוב לך פה?
הוא: מה זה טוב, קשה אבל זה מה יש
אני: אם אתה לא רוצה אפשר להחליף
הוא: לעבור לחו"ל?
אני: לא טוב לך פה?
הוא: קשה נו...
אני: אז למי תצביע?
הוא: רק ביבי

#178 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎17:52

אבי, אני מחזיק ממך מישהו חכם, אין מצב שאתה באמת מחזיק מהפוסט הדבילי הזה.

• d1f2, yosefddd ו Reckoner אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#179 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎17:54

עברי גלעד:

חכמת ההמונים

אף מחנה לא ניצח. זאת חכמת ההמונים שניצחה. העם אינו מפולג כמו שמנסים להדליק אותנו. התוצאות לא שחור לבן, זאת הצגה מגמתית לצורך ליבוי ושיסוי. פשוט , כל מועמד קיבל מסר מהחכמה הגדולה של המספרים. החוכמה שיודעת שלישראל אין יכולת לתת לאנשים לא בשלים להנהיג. מעדיפים רקוב על פני בוסר.

חכמת ההמונים אמרה לביבי- מעריכים את זה שאתה הכי רוצה בתפקיד ומוכן לעשות כל דבר תחת השמש כדי להשיג אותו ולהחזיק בו. נחישות כזאת צריך כראש ממשלה. עניינך המוסריים ידונו כשתתמודד לתפקיד הרב הראשי. עד אז, אין לנו מישהו יותר טוב.

חכמת ההמונים אמרה ליצחק הרצוג- בוז'י, אתה מעניין, אבל לא תקבל את התפקיד על גליו העכורים של קמפיין שלילי. כל הדיבור המגעיל של "אנחנו והם" לא יעבור, כי "הם" רבים יותר. כולנו כולנו. תפנים ותחזור שוב, והפעם תבוא לבד ותהיה אתה. אל תתחפש.

חכמת ההמונים אמרה ליאיר לפיד- איכזבת ביכולותיך הפוליטיות, לא שמרת את המתנה שקיבלת בבחירות הקודמות. אז עכשיו לא מעיפים אותך מחוץ למשחק, אתה בהחלט בא בחשבון להנהגה בעתיד, אבל שב כמה שנים באופוזיציה ותתארגן על הצניעות שלך.

חכמת ההמונים אמרה לבנט אתה מסומן כאלטרנטיבה העתידית, צמח לאט. ההמונים שמו את כחלון במבחן קשה. אם יצליח יבוא בחשבון להנהגה, אם לא , חוסר הכריזמה שלו יקבור אותו.

יש מי שמתבלבל בין טיפשות האספסוף לחכמת ההמון. במספרים מובהקים כאלה זאת חוכמה, גם אם היא לא נראית כזאת. תוצאות הבחירות הן התוצאות המדוייקות עבור ישראל כרגע, עד שיגדל מנהיג שיהיה מוכן באמת לקחת את המושכות בלי לסכן את העם והמדינה בהרפתקאות מדיניות תמימות ובטלטלות חזקות מדי למשק. ההמון לא בהכרח מצטלם נהדר, אבל הוא יודע מה שהרבה חוכמולוגים מהשכבות הנכונות לא יודעים. לנהל סיכונים במזרח התיכון. לאט ובזהירות.

אפשר להגיד- צריך להחליף את העם, ואפשר להגיד- זה העם שלי. אני בוטח בו גם אם אני חושב אחרת. העם שלי לא מטומטם. לא כולו משכיל אבל הוא יודע לא לצאת פראייר. אני מקבל את החוכמה שזרמה דרך ההמון בלב שלם. הכל לטובה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#180 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2015‏, ‎18:06

פאמידור אנחנו מפחדים? אתה הולך כמסתנן ומקשיב לליכוד ואומר  שאנחנו מפחדים?

אתה אחד החיים בסרט, נראה לי אתה הבן של בוז'י.

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני. נתניהו בא לכנס שהיה קרוב למקום מגוריי, אז הלכתי. אני שמעתי את נתניהו, את האנשים ויצא לי לשוחח עם לא מעט. הם היו בפאניקה, חשבו שהם על סף איבוד השלטון וכעסו על כחלון. המצב בסקרים לפני שבוע וחצי, בו למחנ"צ היה פער של 4-5 מנטים על הליכוד, היה אמיתי. לא סתם נתניהו עשה את מה שהוא עשה, אך בחכמתו, הוא ידע בדיוק מה נדרש לבצע בכדי להביא את הבוחרים שלו. כולנו חשבנו שהוא בפאניקה ומתוסכל, וכמה שהמהפך מתקרב - אך זה בדיוק מה שהיפך את היוצרות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים