21% עניים בארץ.
כל ילד שלישי מוגדר עני.
שרותי הבריאות קורסים.
השרותים החברתיים בקריסה מתמשכת.
מערכת החינוך מופרטת - המורים מועסקים כעובדי קבלן שמפוטרים כל שישה חודשים ונשכרים מחדש, כדי שלא יקבלו תנאים מינימליים (תוצאות המבחנים הבינלאומיים מעידים שילדי ישראל בתחתית העולם המערבי, כך שהתוצאות בהתאם).
יוקר המחייה בארץ הוא מהגבוהים בעולם המערבי.
השכר הוא מהנמוכים בעולם המערבי.
השכר החציוני לפי נתוני הביטוח-הלאומי של השכר ששולם בפועל עומד על 5500 שח (כלומר, מחצית מהשכירים במשק מרוויחים פחות מזה).
בתקופת נתניהו לבדו אי-השוויון והפער בהכנסות בין עשירים למעמד-הביניים ומטה גדל פי 29!
זו חברה בדרך להתרסקות מבפנים (ויהיו הרבה בוכים לנתניהו - ואני בטוח שהוא יקים עוד אינספור ועדות שיעשו כלום ושום דבר ממש כמו נתניהו עצמו - כי הוא באמת מצטיין בכלום ושום דבר).
מי שקורא לזה ניצחון כדאי לו מאד לבדוק מחדש מה פירוש המונח הזה.
נתניהו ניצח - ישראל הפסידה בגדול!
בדקתי במילון מה זה ניצחון, לא היה כתוב שם שום דבר על לחלק את ירושלים.
ועכשיו ברצינות, אני לא הצבעתי ביבי, ואני לא מת עליו, אבל בוז'י הרבה יותר גרוע,
שהימין אומר שהוא ניצח הוא לא מתכוון שהכל טוב פה עכשיו, הוא מתכוון לזה שהתקשורת השמאלנית שנטשה כל טיפה של כבוד עצמי בשביל אינטרסים של אנשים,
שV15 טיפטפו לאנשים במשך 3 חודשים להצביע שמאל, שהולך להיות פה מהפך, קיבלו סטירה, הציבור לא מאמין להם,
(אם בא לך להגיד הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם אז תחסוך את זה ממני.)
והוכחנו שוב שאנחנו מעדיפים את ארץ ישראל ולא חצי בשביל משכורת גבוהה יותר,
בקשר למשכורות, נכון, יש מצוקת דיור, אבל מצד שני אתה יכול לראות משפחות עם 4 ילדים שאין להם כסף לאוטו וקונים 6 אייפונים בשנה.
ואז בוכים שאין להם מה לאכול. מצטער, אני בלי תואר, בלי תעודת בגרות, ומקבל משכורת יפה מאוד, וחי בסדר, לא מספיק לדירה, אבל לא חסר לי כלום ברוך השם.
ועוד משהו, השמאל מגעיל אותי, היהירות והזלזול בציבור, לקרוא למגזר שלם מנשקי מזוזות ומשטחי קברים, ויום למחרת לפתוח עמוד שנקרא לא לתת ובאותה נשימה לראות את הבחור שביקש שישלימו לו מניין בפייסבוק ומגיעים מאות אנשים, לראות הלוויה של חייל בודד שמגיעים כל המדינה בשבילו, והשמאל חושב עוד שהוא יותר טוב מאיתנו?
הם לא, המינימום זה שאנחנו לא פחות טובים מהם, אפילו להפסיד הם לא יודעים,
תראה את גדעון לוי, כותב להחליף את העם!!! הוא חושב שכל העם טועה ורק לא הוא? אתה מבין!?