ליגת האלופות 2012/13
נכתב ב- 25/10/2012, 10:28
לא שאני מצפה ממנו להבקיע, אבל הוא מאבד לא מעט כדורים. ובטח ובטח שלא מבריק במשחק.
ח'דירה שחקן לא מוערך, לפי דעתי הוא הצליח להתעלות על עצמו כמה פעמים.
אבל באמת שאני בספק גם אם ריאל תנצח אותם במפגש הבא בבית שלהם,
כי דורטמונד האלה פשוט לא מוותרים.
נכתב ב- 25/10/2012, 13:52
אגב, כבר מההגרלה של הבתים אמרתי שסיטי כמו עונה שעברה לא תצליח לעבור את שלב הבתים
נכתב ב- 25/10/2012, 14:37
תאכלס, מודריץ' לא עשה כלום מאז שריאל הביאה אותו.
לא שאני מצפה ממנו להבקיע, אבל הוא מאבד לא מעט כדורים. ובטח ובטח שלא מבריק במשחק.
לפי דעתי מודריץ' יותר טוב מאוזיל ועדיף מקאקא.
יש לו בעיה של התאקלמות, זה הכל.
נכתב ב- 25/10/2012, 14:59
במצב היום הייתי נותן במקום מוריניו לקאקא יותר הזדמנויות בעמדת הפליימייקר, זה די משפיל שהוא החליף אותו כבר במחצית מול סלטה.
ומסכים עם אביחי, חדירה צריך להיות באנקר בהרכב כשהוא כשיר. (ולפי איך שהקבוצה נראית בלעדיו הוא כנראה יחזור להיות כזה אחרי שיחלים מהפציעה)
נכתב ב- 25/10/2012, 17:07
תאכלס, מודריץ' לא עשה כלום מאז שריאל הביאה אותו.
ח'דירה שחקן לא מוערך, לפי דעתי הוא הצליח להתעלות על עצמו כמה פעמים.
מאז שריאל הביאה אותו? כמה זמן עבר? שנתיים? תעשו טובה, אל תזלזלו באינטלגנציה של המשחק.
מודריץ' לא עשה עם ריאל מדריד קדם עונה שזה דבר מאוד מאוד חשוב, והוא הגיע במצב שריאל מדריד לא הייתה טובה,
קצת קשה להגיע למצב כזה. לא לשכוח שמודריץ' עדיין לא שיחק באופן קבוע בעמדה שלשמה הוא הובא - פליימקר.
תתנו לו זמן - אני גם חושב שהוא לא מתאים לרמה של ריאל מדריד, אבל רבעק, השחקן עוד לא הגיע.
חדירה לא מוערך אצל אנשים שאין להם מושג בכדורגל, ורואים את המשחק בעין עקומה.
מוריניו יודע טוב מאוד מי זה חדירה.
נראה לי שמוריניו למד מוילאנובה וניסה למלא חורים בהגנה עם קשרים הגנתיים, אסיין הוא לא מגן שמאלי וראו את זה במהלך המשחק. גם אצל ברצלונה זה לא עובד ויחסית הם סופגים מלא גולים, הם פשוט מצליחים לפצות על זה בזה שהם מבקיעים יותר.
לא למד שום דבר, 2 המגנים השמאליים שלו נפצעו, וגם ארבלואה שיכול לשחק מגן שמאלי נפצע - מה רצית שהוא יעשה?
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 25/10/2012, 20:03
לפי דעתי עדיף כבר לשים שם עוד בלם. נכון שכביכול זה די הגנתי וקצת מוריד מההתקפה אבל אסיין כמו שהוא היום לא מוסיף יותר מדי להתקפה, במיוחד בתפקיד שהוא לא רגיל אליו.נראה לי שמוריניו למד מוילאנובה וניסה למלא חורים בהגנה עם קשרים הגנתיים, אסיין הוא לא מגן שמאלי וראו את זה במהלך המשחק. גם אצל ברצלונה זה לא עובד ויחסית הם סופגים מלא גולים, הם פשוט מצליחים לפצות על זה בזה שהם מבקיעים יותר.
לא למד שום דבר, 2 המגנים השמאליים שלו נפצעו, וגם ארבלואה שיכול לשחק מגן שמאלי נפצע - מה רצית שהוא יעשה?
נכתב ב- 26/10/2012, 23:24
הארט פשוט הציל 10 גולים בטוחים...לדעתי הוא שוער השנה, ואם יורשה לי להגזים בטירוף, אז אני חושב שהוא הכי טוב כרגע בעולם.
איזה משחק היה בין דורטמונד לסיטי.
הארט פשוט שוער נדיר, אני כל הזמן מתפלא איך הוא עולה ברמה.
אבל דורטמונד שיחקו יותר טוב. לסיטי היה מזל עם הפנדל.
חחחח עלק אליקו קופיקו מהורדות מת
ולנושא-שחטר יאחים
יש לך הודעות הכי לא קשורות בארץ
נכתב ב- 07/11/2012, 23:04
2-2 צילסי שחטאר
נכתב ב- 20/11/2012, 21:31
צ'ך, איבנוביץ', קייהיל, לואיז, קול, רמירז, מיקל, אזפיליקווטה, אוסקר, מאטה, הזארד
מעניין מי ישחק כחלוץ...
אני אישית הייתי פשוט שם את מוזס חלוץ ולא מחליף, היו לו משחקים די טובים והוא יכול לשחק כחלוץ
נכתב ב- 20/11/2012, 21:34
הרכב מעניין אבל עדיין הגנתי..לפי דעתי יהיו הרבה חילופי מקומות.לדי מטיאו נמאס מלתת לטורס לשחק בלי שטורס עושה יותר מדי וסטארידג' פצוע, וזה ההרכב של צ'לסי:
צ'ך, איבנוביץ', קייהיל, לואיז, קול, רמירז, מיקל, אזפיליקווטה, אוסקר, מאטה, הזארד
מעניין מי ישחק כחלוץ...
אני אישית הייתי פשוט שם את מוזס חלוץ ולא מחליף, היו לו משחקים די טובים והוא יכול לשחק כחלוץ
צ'לסי באה לטורינו רק כדי לא להפסיד ובצדק.
נכתב ב- 20/11/2012, 23:52
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 21/11/2012, 01:01
דקה 0:23
מאכזב שעם ניצחון כזה מגעיל שחטאר כנראה תעלה מראש הבית
נכתב ב- 21/11/2012, 08:18
מאכזב שעם ניצחון כזה מגעיל שחטאר כנראה תעלה מראש הבית
שחטאר קבוצה מעולה וראינו את זה נגד יובנטוס וגם נגד צ'לסי שבשני המשחקים הם היו יותר טובים מהיריבות.
לשחטאר מגיע לעלות, היא לא תאכזב בשמינית.
נכתב ב- 21/11/2012, 11:49
נכתב ב- 21/11/2012, 12:53
נכתב ב- 21/11/2012, 15:59
ראית בכלל את הסרטון? זה שלקבוצה היו כמה משחקים טובים לא אומר שהיא לא מגעילה, ולפי דעתי לקבוצות שמנצחות בצורה מגעילה ולא הוגנת זה לא מגיע.מאכזב שעם ניצחון כזה מגעיל שחטאר כנראה תעלה מראש הבית
שחטאר קבוצה מעולה וראינו את זה נגד יובנטוס וגם נגד צ'לסי שבשני המשחקים הם היו יותר טובים מהיריבות.
לשחטאר מגיע לעלות, היא לא תאכזב בשמינית.
נכתב ב- 21/11/2012, 16:44
אבל מה שהיא עשתה אתמול, לא מתקבל על הדעת.. לדעתי זה היה מגעיל בלי שום קשר ליכולתם של שחקני שחטאר..
השדרנים ופרשנים מדברים על וויליאן שהוא שחקן מדהים ובאמת שזה קל לומר עליו הוא הכי דומיננטי במשחק, אבל לא מתייחסים לאלכס טישיירה המדהים לא פחות שחקן צעיר גם כן.
אברמוביץ' עושה טעויות בהחלפות המאמנים, למרות שאני הייתי בעד החלפת די מתאו, אברמוביץ' את הטעות הכי גדולה שלו עשה עם אנצ'לוטי כאשר למרות שהוא לקח דאבל היסטורי עם צ'לסי בעונה הראשונה שלו, אברמוביץ' פיטר אותו כי לא השיג את ליגת האלופות שאברמוביץ' כ"כ רצה.
היום אברמוביץ' כנראה רק הבין שאחרי שצ'לסי לקחו ליגת האלופות הליגה יותר חשובה.. ואחרי זה ליגת האלופות.
- Cokegod ו Cech אוהבים את זה
נכתב ב- 21/11/2012, 22:51
נכתב ב- 22/11/2012, 00:02
ארסנל הבטיחה את העלייה לשמינית הגמר ב2-0 על מונפלייה.
כובשים: ווילשר ופודולסקי.
ג'ירו בישל את 2 השערים.
מחצית ראשונה מונפלייה לחצו חזק, אבל במחצית השנייה הייתה שליטה מוחלטת לארסנל. משחק מעולה.
נכתב ב- 22/11/2012, 01:22
וכולכם הימרתם על סיטי P:דווקא בבית 4 הייתי מהמר על ריאל ודורטמונד, סיטי שנה שעברה היו בבית יותר קל ועדיין לא עברו.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים