עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהפכת חברות הסלולר בישראל

• אנא התחבר בכדי להגיב
557 תגובות לנושא זה

#161 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎10:58

אתמול עשיתי את החבילה שדיברתי עלי והיום יצאה חבילה שאולי משתלמת לי יותר. אני שוקל להתקשר עכשיו ולהחליף אותה. (יש אפשרות כזו ובחינם).

החברה מציעה חבילה של 1,500 דקות, 1,500 הודעות SMS ו-1 ג'יגה גלישה ב-99 שקל לחודש.

מישהו באמת עובר את הגיגה גלישה בחודש? מה אני צריך לעשות כדי לעבור אותה? אני מניח שלא אצפה ביו טיוב ואשמע רדיו בדרכים כל הזמן. (אולי פעם ב...)
בינתיים אני בלי גלישה בכלל. מדבר כ-450 דקות בחודש וכמעט בלי סמסים ומשלם 140~ שח בחודש. אז אולי כן שווה לי. 30 שח הבדל זה אמנם לא מפיל כיסים אבל זה הבדל לא קטנטוש.

זה תלוי בשימוש שלך.
אני למשל מגיע כל חודש ל8GB ואפילו יותר, למשל בחודש שעבר הגעתי ל15GB.

#162 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎11:03

אתמול עשיתי את החבילה שדיברתי עלי והיום יצאה חבילה שאולי משתלמת לי יותר. אני שוקל להתקשר עכשיו ולהחליף אותה. (יש אפשרות כזו ובחינם).

החברה מציעה חבילה של 1,500 דקות, 1,500 הודעות SMS ו-1 ג'יגה גלישה ב-99 שקל לחודש.

מישהו באמת עובר את הגיגה גלישה בחודש? מה אני צריך לעשות כדי לעבור אותה? אני מניח שלא אצפה ביו טיוב ואשמע רדיו בדרכים כל הזמן. (אולי פעם ב...)
בינתיים אני בלי גלישה בכלל. מדבר כ-450 דקות בחודש וכמעט בלי סמסים ומשלם 140~ שח בחודש. אז אולי כן שווה לי. 30 שח הבדל זה אמנם לא מפיל כיסים אבל זה הבדל לא קטנטוש.

זה תלוי בשימוש שלך.

איך? אתה מוריד דברים? גולש ביוטיוב?

אני שוקל לעבור לגולן לחבילה של ה99 שקל

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#163 djsonyno1

djsonyno1

• רשומים
  • 1,803 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎11:08

[עדכון: הנציגים לא יודעים כלום על החבילה הזו עדיין חחח]

מצחיק מאוד ,וגם מעציב מאוד ,הייתי אומר לפרסם הודעה בynet
http://www.ynet.co.i...4239808,00.html
על חבילה חדשה שעל הנייר היא נשמעת לא רעה בכלל.
אבל אתה אומר שנציגי פאלפון לא יודעים עליה כלום,חחחחח הזוי לאללה..

חבילה מאוד משתלמת הייתי אומר. זה גם תלוי בך כלומר
כמה דקות שיחה יוצא לך בחודש? האם אתה עובר את ה-1,500?

בינתיים אני בסביבות ה400 עד 500. :o

אם ככה שווה לך ללכת על החבילה שפורסמה, נראה אם הם ישיקו אותה בכלל.
דרך אגב מהי המהירות גלישה בחבילה שפורסמה מוזכר משהו?
כי לא ראיתי שום דבר, ידוע לך משהו?

#164 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎11:42

מישהו יכול לענות לי איך האינטרנט והקליטה? תודה.

#165 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎15:16

זה תלוי בשימוש שלך.

איך? אתה מוריד דברים? גולש ביוטיוב?

אני שוקל לעבור לגולן לחבילה של ה99 שקל

מוריד הרבה, משתמש בעיקר כ-hotspot ורואה הרבה יוטיוב ותכני VOD מכל מיני אפליקציות.

#166 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎17:36

דיייייי כבר!@#@#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111
ברק, אתה נופל בפח של פלאפון וזה פשוט גועל נפש. משתמשים "בינוניים" שעד היום התרגלו לשלם 100-200 שקל, ומדברים עד 500 שולחים עד 500 וגולשים עד ג'יגה פתאום קיבלו הצעה שמתאימה לצרכים שלהם ב99 מהגנבים. "מה אבל אני בכלל לא מדבר 1500 או גולש יותר מג'יגה!!" - נכון, אבל גם אף אחד לא מדבר 24/7 בחבילה "ללא הגבלה". זה שהחבילה הזאת בשבילך היא כמעט ללא הגבלה (פי 3 מהשימוש שהיה לך קודם) זה לא אומר שזה בסדר.
אפילו פאקינג בכתבה כתבו שעל חבילה דומה שהושקה בשנה שעברה היו משלמים לא פחות מ-350 שקל! רק בגלל גולן וHOT אתה מסוגל לקנות במחירים של היום. את ההורים שלי אני הולך להעביר בקרוב מאוד לגולן, כשירד מהם עומס המצטרפים.

mad_clown, מי שלא נמצא במדינת תל אביב אין לו WIFI בכל מקום. רוב הפעמים שהשתמשתי בWIFI מחוץ לבית זה בבתים של חברים (אחרי שהביאו לי את הסיסמא) ובקושי יצא לי להשתמש בWIFI במקומות ציבוריים.

#167 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎17:56

ברק, אתה נופל בפח של פלאפון וזה פשוט גועל נפש. משתמשים "בינוניים" שעד היום התרגלו לשלם 100-200 שקל, ומדברים עד 500 שולחים עד 500 וגולשים עד ג'יגה פתאום קיבלו הצעה שמתאימה לצרכים שלהם ב99 מהגנבים. "מה אבל אני בכלל לא מדבר 1500 או גולש יותר מג'יגה!!" - נכון, אבל גם אף אחד לא מדבר 24/7 בחבילה "ללא הגבלה". זה שהחבילה הזאת בשבילך היא כמעט ללא הגבלה (פי 3 מהשימוש שהיה לך קודם) זה לא אומר שזה בסדר.
אפילו פאקינג בכתבה כתבו שעל חבילה דומה שהושקה בשנה שעברה היו משלמים לא פחות מ-350 שקל! רק בגלל גולן וHOT אתה מסוגל לקנות במחירים של היום. את ההורים שלי אני הולך להעביר בקרוב מאוד לגולן, כשירד מהם עומס המצטרפים.

mad_clown, מי שלא נמצא במדינת תל אביב אין לו WIFI בכל מקום. רוב הפעמים שהשתמשתי בWIFI מחוץ לבית זה בבתים של חברים (אחרי שהביאו לי את הסיסמא) ובקושי יצא לי להשתמש בWIFI במקומות ציבוריים.

אתה כ"כ צודק גם אני מחכה עם זה (אחרתי שכבר הורדתי אות אורנג במחיר ) לנייד את כל המכשירים במשפחה -6 .פשוט כי אני לא חושב שמגיע להם שקל אחד . אם הם מחרו חבילה כזאת ב 350 שקל ועכשיו ב 100 שקל ואני לא מאמין שעכשיו הם מפסידים זאת אומרת שעל כל לקוח יש רווח מטורף וחזירי.עכשיו כשהם יתחילו לקרוס ולפטר עובדים הם יתחננו שאנשים יחזרו אליהם ואולי יורידו עוד את המחירים.

#168 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎22:01

לאף אחד אין חוות דעת? אני רוצה כבר להפעיל את הסים?

תודה.

#169 djsonyno1

djsonyno1

• רשומים
  • 1,803 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎23:16

תודה.

אם יש ברשותך סים למה אתה מחכה? תפעיל לבד וככה תוכל לדעת מהירות/וקליטה.
בהצלחה.

#170 djsonyno1

djsonyno1

• רשומים
  • 1,803 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎00:32

תודה.

אם יש ברשותך סים למה אתה מחכה? תפעיל לבד וככה תוכל לדעת מהירות/וקליטה.
בהצלחה.

אם אתה רוצה יותר מידע לגבי: גולן טלקום/והוט מובייל אני ממליץ
לך להכנס לפה:
http://www.iphones.c...m/forum139.html
יש לך מלא אשכולות על 2 החברות.. תהנה ובהצלחה לך.

#171 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎21:02

תמונה שפורסמה
  • d1f2 אוהב את זה

#172 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎21:16

למה מחקת את ה-D?
:P
  • d1f2 ו Muli אוהבים את זה

תמונה שפורסמה

#173 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎21:21

למה מחקת את ה-D?
:P

מי אמר שיש שם D? :whistle:
  • HomerSimpson אוהב את זה

#174 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎23:06

תמונה שפורסמה

same here

הכל עבר טוב ומהר.
בקרוב אני אנייד עוד סים מסלקום לחבילה ללא הגבלה אצל גולן.
  • d1f2 אוהב את זה

#175 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎23:13

חדשות טובות - מדינת ת"א הורחבה... לפחות עד לערי השרון ואני יודע שבכרמיאל לפחות הדבר נכון. לא מכיר לגבי ערים אחרות, אבל באוניברסאות והמכללות בכל רחבי ישראל יש WI-FI חופשי - שוב רק צריך לדעת לבקש! הם מחויבים לזה במסגרת חובתם לקדם את תרבות האינטרנט הציבורית ברחבי העולם.
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#176 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2012‏, ‎23:31

חדשות טובות - מדינת ת"א הורחבה... לפחות עד לערי השרון ואני יודע שבכרמיאל לפחות הדבר נכון. לא מכיר לגבי ערים אחרות, אבל באוניברסאות והמכללות בכל רחבי ישראל יש WI-FI חופשי - שוב רק צריך לדעת לבקש! הם מחויבים לזה במסגרת חובתם לקדם את תרבות האינטרנט הציבורית ברחבי העולם.

ממש רובין הוד...
  • HomerSimpson אוהב את זה

#177 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2012‏, ‎06:30

ממש רובין הוד...

ממש קשור....
לידעתך, חוסר ידע זה לא בהכרח סיבה לגאווה או משהו להתפאר בו.
מאחר ואוניברסיטת ברקלי אחראית היתה לכתיבת חלק גדול מפרוטוקול האינטרנט לממשלת ארה"ב, במסגרת פרוייקט ארפאנט בשנת 1974, אחד התנאים שהם שמו הוא : "מחויבות לקדם את תרבות האינטרנט הציבורית ברחבי העולם". אוניברסיטת ב"ש, שעדיין נחשבת מחוץ למדינת ת"א, קידמה זאת בישראל והמוטו הזה מהווה תנאי חשוב בעולם המחשוב בישראל. אז אפשר לבכות על קיפוח מדינת ת"א להתעלם מעובדות קיימות ולשלם עוד כסף לחברות שמנצלות אותך, או שאפשר פשוט לבקש מה שניתן בחינם....

#178 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2012‏, ‎06:41

ממש רובין הוד...

ממש קשור....
מאחר ואוניברסיטת ברקלי אחראית היתה לכתיבת חלק גדול מפרוטוקול האינטרנט לממשלת ארה"ב, במסגרת פרוייקט ארפאנט בשנת 1974, אחד התנאים שהם שמו הוא : "מחויבות לקדם את תרבות האינטרנט הציבורית ברחבי העולם". אוניברסיטת ב"ש, שעדיין נחשבת מחוץ למדינת ת"א, קידמה זאת בישראל והמוטו הזה מהווה תנאי חשוב בעולם המחשוב בישראל. אז אפשר לבכות על קיפוח מדינת ת"א להתעלם מעובדות קיימות ולשלם עוד כסף לחברות שמנצלות אותך, או שאפשר פשוט לבקש מה שניתן בחינם....

ושוב, מי שלא נמצא במוסד לימודים כזה או אחר רוב שעות היום, על מה יגלוש?
  • cRaZy-BoY אוהב את זה

#179 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎06:45

ממש רובין הוד...

ממש קשור....

ושוב, מי שלא נמצא במוסד לימודים כזה או אחר רוב שעות היום, על מה יגלוש?

תראה, כל מה שאמרתי הוא שבהרבה מקומות (בית, עבודה, בתי קפה, מסעדות, ראשות עירונית, מוסדות אקדמיים וכד' ) יש אפשרות זמינה לחיבור ל WI-FI ולכן
בשימוש מושכל וניצול דברים קיימים וזמינים חלק גדול מהאנשים בכלל לא מגיעים ל 30 אחוז מהניצולת של האינטרנט שהחברות הסלולאריות הציעו במחיר מלא.
יתירה מזו, הגלישה ב WIfi בד"כ ניתנת בקצבים גבוהים ומהירים יותר ממה שמוצע לך ע"י חברות הסלולאר ולכן גם היום, שהדבר מוצע בחבילה מלאה- שווה לנצל את ה WI-FI במקביל לקבלת חווית גלישה מהירה יותר- כל שנדרש הוא להגדיר את המכשיר לזהות רשתות ואז להגדירן פעם אחת אל מול נציג המוסד הקרוב, או שלעיתים זה בכלל פתוח.
לא אמרתי שלא לקנות חבילת גלישה, כל שאמרתי הוא שלא צריך לרכוש חבילות בומבסטיות במחיר גבוה כי מרבית האנשים, בשימוש מושכל, לא ינצלו את כולה.
למי שאין כלל WI-FI זמין בסביבתם, שירכשו במחיר מלא.... אבל לאור ההיצע שפירטתי פה נראה לי שמדובר יותר ויותר במיעוט.

#180 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎09:08

חברים שתי שאלות קצרות:
1.איך הקליטה של גולן בצפון?ידוע למישהו?
2.איך עובד הקטע הזה של הניתוק מהחברה השנייה?(במידה ואני רוצה לשמור על המספר)
אחרי שאני מקבל את הסים אז גולן מתנקים בשבילי?לגמרי,אין פה איזה פאשלות?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים