הרעיון כבר כאן.
נכתב ב- 28/05/2012, 02:36
נכתב ב- 28/05/2012, 03:05
נכתב ב- 28/05/2012, 16:10
נכתב ב- 28/05/2012, 17:35
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
כמה צפוי שנחסמתי... מה שמוכיח את שטענתי כבר מזמן ( ולא יעזור למי שיאטום את אזניו וידחוף את ראשו עמוק באדמה )
סאבסנטר=טורק
No more No less
נכתב ב- 28/05/2012, 20:17
כמי שהמשתמש שלו נחסם פעמים רבות בטורק מוזר לי שאתה לא רואה את הדמיון....כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
כמה צפוי שנחסמתי... מה שמוכיח את שטענתי כבר מזמן ( ולא יעזור למי שיאטום את אזניו וידחוף את ראשו עמוק באדמה )
סאבסנטר=טורק
No more No less
טורק משך שנים לא רק משמיץ את התרגומים מקצועית, אלא גם את המתרגמים עצמם ברמה האישית, ועוד מעלים את הקרדיט. הבדל "מינורי" שנעלם מבינתכם, ומאפשר לכם לגזור גזירה שווה בין האתרים.
גם בעיני ההשמצות כלפי התרגומים של אקסטרים הם בזויות לחלוטין ושקריות ברמת המהות. הבעתי את דעתי על כך גם כאן, וגם אישית כלפי הנהלת סאבסנטר. עם זאת, להשוות בין מעשה מכוער זה, לבין גועל הנפש האינסופי שהוא טורק, זה פשוט עיוות של תפיסת המציאות.
נכתב ב- 28/05/2012, 20:37
שוב, אני אומר שיש שני גנבים, אבל אחד שגנב סוכריה על מקל במכולת, ואחד שגנב את כל חסכונותיה של ישישה ערירית. להגיד ששניהם גנבים זה אולי נכון הגדרתית, אבל לא מקביל מוסרית.כמי שהמשתמש שלו נחסם פעמים רבות בטורק מוזר לי שאתה לא רואה את הדמיון....
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
סאבסנטר=טורק
No more No less
טורק משך שנים לא רק משמיץ את התרגומים מקצועית, אלא גם את המתרגמים עצמם ברמה האישית, ועוד מעלים את הקרדיט. הבדל "מינורי" שנעלם מבינתכם, ומאפשר לכם לגזור גזירה שווה בין האתרים.
גם בעיני ההשמצות כלפי התרגומים של אקסטרים הם בזויות לחלוטין ושקריות ברמת המהות. הבעתי את דעתי על כך גם כאן, וגם אישית כלפי הנהלת סאבסנטר. עם זאת, להשוות בין מעשה מכוער זה, לבין גועל הנפש האינסופי שהוא טורק, זה פשוט עיוות של תפיסת המציאות.
ומי כמוך יודע שהסיבה שאנשים כמוני נקטו עמדה הוא בגלל מה שטורק עשה לאנשים כמוכם...( לא לי, אלא לכם )
אז בבקשה עדי, אנו מספיק מכבדים אחד את השני כמתרגמים כדי שלא אקבל הרצאות טורק בפרצוף בכל פעם שאני מציג את הדמיון הכמעט מושלם בדרך בה מנהל סאבסנטר הולך.
אני בזמנו לא רק אמרתי את דעתי, אלא נקטתי עמדה מעשית. דבר שאתם נמנעים שוב ושוב לעשות.... זאת האמת - חד וחלק.
בכל פעם שמדברים על סאבסנטר, אתה וחברי קיו האחרים כאן חוזרים לעוולות טורק ו....כן מוסיפים מפה לאוזן שאתם מתנגדים למעשיו.
אני בזמנו, כאשר נחשפתי לעוולות, ניסיתי לדבר ולפשר וכאשר הבנתי שאין עם מי, פשוט נקטתי עמדה מעשית. זה כל ההבדל.
נ.ב : אני יוצא, כך שלא אוכל לראות את התשובה. איתך הסליחה
נכתב ב- 29/05/2012, 07:37
נכתב ב- 29/05/2012, 17:18
נכתב ב- 29/05/2012, 17:46
נכתב ב- 30/05/2012, 07:01
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
סאבסנטר=טורק
No more No less
נכתב ב- 30/05/2012, 12:14
סאבסנטר=טורק
No more No less
ואתה עוד אומר על עצמך שיש לך שיפוט פרופורציונאלי ולא אבסולוטי!
הרי בעולם שלך, כל מי שאינו מסכים עם דעותיך הוא שתול/מרגל/משת"פ/שטוף מוח או סתם טיפש של טורק/אקסטרים/סאבטייטל/FXP ובעצם כל מי שלא חושב כמוך.
קשה לך להאמין שיש אנשים עם דעות משלהם ברגע שדעותיהם אינן תואמות את שלך.
קשה לך להבין שגם גולש פשוט עם יכול לגדל עמוד שדרה.
בעצם, צורת המחשבה האבסולוטית שלך כנגד כל אלו שחושבים אחרת ממך מקוממת.
בנוגע למה שעושה סאבס ומה שטורק, ההבדלים והדמיון ביניהם.
אמרו חכמים גדולים ממני ומעוד רבים. וכן! גם ממך.
"שיהיה חביב עליך דין פרוטה כדין מאה מנה"
נכתב ב- 30/05/2012, 14:18
נכתב ב- 30/05/2012, 17:26
בזה קנה אתכם? cheap hookers.וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
נכתב ב- 30/05/2012, 17:27
אמר זה שמעלה את תרגומיו לטורק...בזה קנה אתכם? cheap hookers.
וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
נתקלתי גם במקרים כמו snowBITCH וכד', אז להגיד שיש להם עקרונות... גורם לי לצחוק.
הם חוטאים ברעות חולות גדולות בהרבה מרק "הערה טיפשית ומגעילה" כדבריך, שהיא אך סימפטום ומניפסטציה נוספת לטמטומם המושרש.
אתם נותנים BJ מעולה, לפחות הרווחתם לקוחות חוזרים.
נכתב ב- 30/05/2012, 17:57
נכתב ב- 30/05/2012, 18:19
"אדון צב", שו הדא??!?אדון צב וליצן היקרים:
נכתב ב- 30/05/2012, 20:14
סאבסנטר=טורק
No more No less
ואתה עוד אומר על עצמך שיש לך שיפוט פרופורציונאלי ולא אבסולוטי!
הרי בעולם שלך, כל מי שאינו מסכים עם דעותיך הוא שתול/מרגל/משת"פ/שטוף מוח או סתם טיפש של טורק/אקסטרים/סאבטייטל/FXP ובעצם כל מי שלא חושב כמוך.
קשה לך להאמין שיש אנשים עם דעות משלהם ברגע שדעותיהם אינן תואמות את שלך.
קשה לך להבין שגם גולש פשוט עם יכול לגדל עמוד שדרה.
בעצם, צורת המחשבה האבסולוטית שלך כנגד כל אלו שחושבים אחרת ממך מקוממת.
בנוגע למה שעושה סאבס ומה שטורק, ההבדלים והדמיון ביניהם.
אמרו חכמים גדולים ממני ומעוד רבים. וכן! גם ממך.
"שיהיה חביב עליך דין פרוטה כדין מאה מנה"
זה מאוד חינני שאתה משמיץ אותי, אבל אני מבקש שפעם הבאה גם תצרף לכך איזה טיעון, ועדיף אחד משכנע.
אמרתי בדברי שבעיני ההקבלה בין חטאי האתרים לא סבירה או פרופורציונלית או מוצדקת. אם בעיניך היא כן, אז תנמק בבקשה למה, ולא רק תכריז שאני דפוק.
אם בעיניך "דין פרוטה כדין מאה" מציג איזו אמת מדוייקת, זה ממש מייתר את כל מערכת המשפט והמיסוי שלנו במדינה (בין היתר). יהיה נחמד אם תרחיב ותנמק למה בעיניך זו התשובה.
דין פרוטה כדין מאה נאמר שבמקרה של גניבת ממון היחס צריך להיות זהה וסכום הגניבה לא משנה את החומרה.
הכלל הזה לא חל על שתי עבירות שונות במהותן. רציחה למשל, אינה שווה בחומרתה לגניבה.
וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
אדון צב וליצן היקרים:
אתם אלו שמדברים על מחיקות קרדיטים (דבר שלא קרה לכם) ועל בכי רב ש"פוגעים" בתרגומים שלכם (כמובן ששום דבר בתוכן הכתובית אלא רק כהערות שבאות לשקף את המציאות לפי הנהלת האתר)
נכתב ב- 30/05/2012, 20:27
נכתב ב- 30/05/2012, 20:34
1) טורק עיוותו שמות? גם סאבס עיוותו שמות [ראה ערך SNOWHITE, אנוכי, פוקסי וכו']
2) טורק רשמו הערות בגונתכם כאשר שחררתם IDX? גם סאבס רשמו ועדיין רושמים הערות בגנותנו [ולא בגלל שאנחנו משחררים ב IDX].
3) טורק גנבו/נכסו תרגומים? גם סאבס עשה וממשיך לעשות!
נכתב ב- 30/05/2012, 20:41
אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים? don't keep us hanging...ממתי סאבסנטר קורעים תרגומים מ-YES? אם אתה מדבר על משחקי הכס, אז זה לא המצב...
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים