כמה שאני מתעב את סאבסנטר! THEY SUCK
נכתב ב- 28/05/2012, 02:36
הרעיון כבר כאן.
,If you work for a living"
"?why do you kill yourself working
The Good, the Bad and the Ugly 1966
נכתב ב- 28/05/2012, 03:05
נכתב ב- 28/05/2012, 16:10
לאחר שכתבתי באתר תגובות (שנמחקו מיידית ע"י מנהלי האתר ) על הגועל נפש של השמצת תרגום משחקי הכס ע"י מנהלי אתר סאבסנטר ... המנוי שלי נחסם.
לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
כמה צפוי שנחסמתי... מה שמוכיח את שטענתי כבר מזמן ( ולא יעזור למי שיאטום את אזניו וידחוף את ראשו עמוק באדמה )
סאבסנטר=טורק
No more No less
- novo00 ו Heisenberg אוהבים את זה
נכתב ב- 28/05/2012, 17:35
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
כמה צפוי שנחסמתי... מה שמוכיח את שטענתי כבר מזמן ( ולא יעזור למי שיאטום את אזניו וידחוף את ראשו עמוק באדמה )
סאבסנטר=טורק
No more No less
טורק משך שנים לא רק משמיץ את התרגומים מקצועית, אלא גם את המתרגמים עצמם ברמה האישית, ועוד מעלים את הקרדיט. הבדל "מינורי" שנעלם מבינתכם, ומאפשר לכם לגזור גזירה שווה בין האתרים.
גם בעיני ההשמצות כלפי התרגומים של אקסטרים הם בזויות לחלוטין ושקריות ברמת המהות. הבעתי את דעתי על כך גם כאן, וגם אישית כלפי הנהלת סאבסנטר. עם זאת, להשוות בין מעשה מכוער זה, לבין גועל הנפש האינסופי שהוא טורק, זה פשוט עיוות של תפיסת המציאות.
נכתב ב- 28/05/2012, 20:17
כמי שהמשתמש שלו נחסם פעמים רבות בטורק מוזר לי שאתה לא רואה את הדמיון....כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
לא קיללתי ולא השמצתי, פשוט אמרתי את דעתי כנגד הגועל נפש בה בחרו מנהלי אתר סאבסנטר להכפיש את התרגום של "משחקי הכס" באופן נבזי.
סאבסנטר=טורק
No more No less
טורק משך שנים לא רק משמיץ את התרגומים מקצועית, אלא גם את המתרגמים עצמם ברמה האישית, ועוד מעלים את הקרדיט. הבדל "מינורי" שנעלם מבינתכם, ומאפשר לכם לגזור גזירה שווה בין האתרים.
גם בעיני ההשמצות כלפי התרגומים של אקסטרים הם בזויות לחלוטין ושקריות ברמת המהות. הבעתי את דעתי על כך גם כאן, וגם אישית כלפי הנהלת סאבסנטר. עם זאת, להשוות בין מעשה מכוער זה, לבין גועל הנפש האינסופי שהוא טורק, זה פשוט עיוות של תפיסת המציאות.
ומי כמוך יודע שהסיבה שאנשים כמוני נקטו עמדה הוא בגלל מה שטורק עשה לאנשים כמוכם...( לא לי, אלא לכם )
אז בבקשה עדי, אנו מספיק מכבדים אחד את השני כמתרגמים כדי שלא אקבל הרצאות טורק בפרצוף בכל פעם שאני מציג את הדמיון הכמעט מושלם בדרך בה מנהל סאבסנטר הולך.
אני בזמנו לא רק אמרתי את דעתי, אלא נקטתי עמדה מעשית. דבר שאתם נמנעים שוב ושוב לעשות.... זאת האמת - חד וחלק.
בכל פעם שמדברים על סאבסנטר, אתה וחברי קיו האחרים כאן חוזרים לעוולות טורק ו....כן מוסיפים מפה לאוזן שאתם מתנגדים למעשיו.
אני בזמנו, כאשר נחשפתי לעוולות, ניסיתי לדבר ולפשר וכאשר הבנתי שאין עם מי, פשוט נקטתי עמדה מעשית. זה כל ההבדל.
והקטע עם הקרן (אין לי מושג למה התכוונת ) היה מיותר... אתה יודע מה אפילו לא אטרח לענות לזה.
נ.ב : אני יוצא, כך שלא אוכל לראות את התשובה. איתך הסליחה
נכתב ב- 28/05/2012, 20:37
שוב, אני אומר שיש שני גנבים, אבל אחד שגנב סוכריה על מקל במכולת, ואחד שגנב את כל חסכונותיה של ישישה ערירית. להגיד ששניהם גנבים זה אולי נכון הגדרתית, אבל לא מקביל מוסרית.כמי שהמשתמש שלו נחסם פעמים רבות בטורק מוזר לי שאתה לא רואה את הדמיון....
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
סאבסנטר=טורק
No more No less
ומי כמוך יודע שהסיבה שאנשים כמוני נקטו עמדה הוא בגלל מה שטורק עשה לאנשים כמוכם...( לא לי, אלא לכם )
אז בבקשה עדי, אנו מספיק מכבדים אחד את השני כמתרגמים כדי שלא אקבל הרצאות טורק בפרצוף בכל פעם שאני מציג את הדמיון הכמעט מושלם בדרך בה מנהל סאבסנטר הולך.
אני בזמנו לא רק אמרתי את דעתי, אלא נקטתי עמדה מעשית. דבר שאתם נמנעים שוב ושוב לעשות.... זאת האמת - חד וחלק.
בכל פעם שמדברים על סאבסנטר, אתה וחברי קיו האחרים כאן חוזרים לעוולות טורק ו....כן מוסיפים מפה לאוזן שאתם מתנגדים למעשיו.
אני בזמנו, כאשר נחשפתי לעוולות, ניסיתי לדבר ולפשר וכאשר הבנתי שאין עם מי, פשוט נקטתי עמדה מעשית. זה כל ההבדל.
נ.ב : אני יוצא, כך שלא אוכל לראות את התשובה. איתך הסליחה
ההבדל ביני ובינך זה שהתגובה שלי והשיפוט שלי את שני האתרים היא פרופורציונלית, ושלך היא אבסולוטית.
להגיד שאני לא עשיתי ואתה כן, זה פשוט לא מדוייק ולא הגון. את התגובה שלך כלפי טורק עשיתי גם אני, פשוט אני התעוררתי להבין ולהגיב למציאות הזו שנים טרם שהתעוררת אתה. כנראה שהאבק שהעליתי שקע כבר מזמן, לכן לא ראית את הטביעות העתיקות שלי בדרך בה פסעת זה עתה.
נכתב ב- 29/05/2012, 07:37
נכתב ב- 29/05/2012, 17:18
המלחמה העתיקה והעקובה מדם, בין הרובטריקים לשקרניקים, ממשיכה במלוא עוזה.
האם אבדה כל תקווה? התשקוט הארץ, ושלום ישוב אי פעם לסייברטרון??
!!!THE MOTHER OF ALL WARS HAS BEGUN
צאו מהסרט...
נכתב ב- 29/05/2012, 17:46
אח"כ תשפטו לבד מי יותר גרוע.
נכתב ב- 30/05/2012, 07:01
כל הכבוד, תתחדש על הקרן. נכנעת ואימצת לחלוטין את תפיסת העולם המניפולטיבית של אקסטרים.
סאבסנטר=טורק
No more No less
ואתה עוד אומר על עצמך שיש לך שיפוט פרופורציונאלי ולא אבסולוטי!
הרי בעולם שלך, כל מי שאינו מסכים עם דעותיך הוא שתול/מרגל/משת"פ/שטוף מוח או סתם טיפש של טורק/אקסטרים/סאבטייטל/FXP ובעצם כל מי שלא חושב כמוך.
קשה לך להאמין שיש אנשים עם דעות משלהם ברגע שדעותיהם אינן תואמות את שלך.
קשה לך להבין שגם גולש פשוט עם יכול לגדל עמוד שדרה.
בעצם, צורת המחשבה האבסולוטית שלך כנגד כל אלו שחושבים אחרת ממך מקוממת.
בנוגע למה שעושה סאבס ומה שטורק, ההבדלים והדמיון ביניהם.
אמרו חכמים גדולים ממני ומעוד רבים. וכן! גם ממך.
"שיהיה חביב עליך דין פרוטה כדין מאה מנה"
- novo00 ו eladfo אוהבים את זה
נכתב ב- 30/05/2012, 12:14
סאבסנטר=טורק
No more No less
הרי בעולם שלך, כל מי שאינו מסכים עם דעותיך הוא שתול/מרגל/משת"פ/שטוף מוח או סתם טיפש של טורק/אקסטרים/סאבטייטל/FXP ובעצם כל מי שלא חושב כמוך.
זה מאוד חינני שאתה משמיץ אותי, אבל אני מבקש שפעם הבאה גם תצרף לכך איזה טיעון, ועדיף אחד משכנע.
אמרתי בדברי שבעיני ההקבלה בין חטאי האתרים לא סבירה או פרופורציונלית או מוצדקת. אם בעיניך היא כן, אז תנמק בבקשה למה, ולא רק תכריז שאני דפוק.
אם בעיניך "דין פרוטה כדין מאה" מציג איזו אמת מדוייקת, זה ממש מייתר את כל מערכת המשפט והמיסוי שלנו במדינה (בין היתר). יהיה נחמד אם תרחיב ותנמק למה בעיניך זו התשובה.
נכתב ב- 30/05/2012, 14:18
הכלל הזה לא חל על שתי עבירות שונות במהותן. רציחה למשל, אינה שווה בחומרתה לגניבה.
וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
- MetallicA אוהב את זה
נכתב ב- 30/05/2012, 17:26
בזה קנה אתכם? cheap hookers.וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
נתקלתי גם במקרים כמו snowBITCH וכד', אז להגיד שיש להם עקרונות... גורם לי לצחוק.
הם חוטאים ברעות חולות גדולות בהרבה מרק "הערה טיפשית ומגעילה" כדבריך, שהיא אך סימפטום ומניפסטציה נוספת לטמטומם הגנטי.
אתם נותנים BJ מעולה, לפחות הרווחתם ביושר לקוחות חוזרים.
נכתב ב- 30/05/2012, 17:27
אמר זה שמעלה את תרגומיו לטורק...בזה קנה אתכם? cheap hookers.
נתקלתי גם במקרים כמו snowBITCH וכד', אז להגיד שיש להם עקרונות... גורם לי לצחוק.
הם חוטאים ברעות חולות גדולות בהרבה מרק "הערה טיפשית ומגעילה" כדבריך, שהיא אך סימפטום ומניפסטציה נוספת לטמטומם המושרש.
אתם נותנים BJ מעולה, לפחות הרווחתם לקוחות חוזרים.
נכתב ב- 30/05/2012, 17:57
אתם אלו שמדברים על מחיקות קרדיטים (דבר שלא קרה לכם) ועל בכי רב ש"פוגעים" בתרגומים שלכם (כמובן ששום דבר בתוכן הכתובית אלא רק כהערות שבאות לשקף את המציאות לפי הנהלת האתר)
למה אף אחד מכם לא נקף אצבע ברגע שהאתר האהוב עליכם "סאבטייטל" מחק קרדיטים מלאים!! למתרגמים ברשת:
ראו אשכולות הבאים כדי להזכירכם:
http://www.qsubs.net...ndpost&p=574753
http://www.qsubs.net...showtopic=55323
אתם המשכתם בשלכם וטיפחתם את האתר בעוד האתר דאג למחוק קרדיטים על ימין ועל שמאל
הן בתוכן הכתובית והן באתר עצמו כקרדיט וניכס לעצמו את התרגומים כאילו ופיצץ את תוכן הכתובית בפרסום כתובת הפורום שלהם
למה לא עשיתם כלום?? למה שתקתם??
האנשים היחידים שבאמת עושים זה צוות Q שדאג להוריד להם גישות ולא לסלוח על מעשה של מחיקת קרדיטים
אבל אתם חבורה של צבועים מסכנים שכואב לכם כאשר יש אתר מצליח, ושאף אחד לא מתייחס אליכם
באמת שאין לי מושג מה אתם מחפשים, בסופו של דבר אתם יוצאים המסכנים מכל העניין
כיום Q וכל אדם אחר רק מרחם עליכם, ואפילו הרחמים שלהם לא יעזרו להם בלתת לכם גב למעלים השפלים שאתם עושים
כמו: "חוק השקיפות בוטל.. בלה בלה בלה"
מי אם לא אתם הכנסתם ל"סאבטיטל סרטים" לראש לבטל את החוק
וכמובן שאמרתם שזה לא קשור אליכם,
אבל מה שמעניין זה שיום אחרי שה"חוק" הוחלט פתאום העלתם תרגומים ל4 סרטים שQ הכריזו עליהם
מעניין!!?? כאילו לא עבדתם עליהם מאחורי ותכננתם לבטל את החוק היחידי שעשה קצת סדר ברשת.
אתם פשוט חולי נפש עם שגעון גדלות ורצון עז לחיבוק מאמא, פשוט מסכנים.
נכתב ב- 30/05/2012, 18:19
"אדון צב", שו הדא??!?אדון צב וליצן היקרים:
אמנם פרסם את התרגום המיוחל רק אתמול בערב, אבל לכנות אותו "צב" זאת קצת עקיצה לא במקומה, לא חושב? לא יפה.
נכתב ב- 30/05/2012, 20:14
סאבסנטר=טורק
No more No less
זה מאוד חינני שאתה משמיץ אותי, אבל אני מבקש שפעם הבאה גם תצרף לכך איזה טיעון, ועדיף אחד משכנע.
אמרתי בדברי שבעיני ההקבלה בין חטאי האתרים לא סבירה או פרופורציונלית או מוצדקת. אם בעיניך היא כן, אז תנמק בבקשה למה, ולא רק תכריז שאני דפוק.
אם בעיניך "דין פרוטה כדין מאה" מציג איזו אמת מדוייקת, זה ממש מייתר את כל מערכת המשפט והמיסוי שלנו במדינה (בין היתר). יהיה נחמד אם תרחיב ותנמק למה בעיניך זו התשובה.
אני לא משמיץ אף אחד. אני פשוט קורא את העובדות.
אתה לא יכול להכחיש את כל התגובות [חלקן הנוראיות] שלך כנגד הן גולשים והן אנשי הסצנה הפזורות על פני כל האתר שלכם וגם באתרים אחרים.
מספר לא מבוטל של גולשים הרגישו את נחת לשונך.
שנית, לא קראתי לך דפוק ולא רמזתי לכך.
דין פרוטה כדין מאה נאמר שבמקרה של גניבת ממון היחס צריך להיות זהה וסכום הגניבה לא משנה את החומרה.
הכלל הזה לא חל על שתי עבירות שונות במהותן. רציחה למשל, אינה שווה בחומרתה לגניבה.
אריאל,
לפי דבריך, אתה מצדיק את האימרה כאשר מדובר באותה עבירה.
האם אתה מצדיק אותה כאשר מדובר ברוצח של בנאדם אחד מול רוצח של עשרה אנשים?
האמת שיש כאן עניין משפטי איני מבין בו והוא לא מעניין אותי גם.
אבל דעתי בדברים אחדים תומכת באימרה הזו.
לפי דעתי כל מי שרצח ולא משנה אם הוא רצח 1 או מאה, צריך לקבל עונש מוות.
מי שאנס, ולא משנה אם אנס אחד/ת או מאה, צריך לסרס.
ד"א, כל העניין של האימרה הזו לקוח מהתורה. משה רבנו אמר זאת והוא לא התייחס רק לעניין של אותה העבירה אלא בכלל.
עכשיו לענייננו. [זו גם תשובה עבורך, עדי!]
אתם אומרים שאין דמיון בין מעשי טורק וסאבס. אני דווקא אומר שיש, ודמיון רב.
נתחיל:
1) טורק עיוותו שמות? גם סאבס עיוותו שמות [ראה ערך SNOWHITE, אנוכי, פוקסי וכו']
2) טורק רשמו הערות בגונתכם כאשר שחררתם IDX? גם סאבס רשמו ועדיין רושמים הערות בגנותנו [ולא בגלל שאנחנו משחררים ב IDX].
3) טורק גנבו/נכסו תרגומים? גם סאבס עשה וממשיך לעשות!
כעת, בוודאי יהיו לך השגות בנוגע לגניבה/ניכוס. אסביר...
טורק קורע לכם את התרגומים מ IDX. סאבס קורע את התרגומים מחברת הכבלים YES.
רק אני רואה כאן דמיון?
ואל תיכנס לי לעניין שטורק גונב מכם וסאבס גונב ממונופולים, חברות גדולות וכו'. עדיין ישב מישהו ותרגם לעברית.
אלא אם יש דברים נוספים שטורק עושה/עשה שלא עלו בראשי בזמן כתיבת מילים אלו. המסקנה מאוד ברורה.
מה שעושה טורק, עושה גם סאבס, אבל בדיוק אותו הדבר ואפילו גרוע יותר כי ההערות של סאבס יורדות לרמה של עיוות האמת על התרגום. טורק מוציא הודעה שאתם פוגעים בגולשים עם ה IDX ולא
טוען בריש גלי שהתרגום שלכם לא שווה.
אדון צב וליצן היקרים:
אתם אלו שמדברים על מחיקות קרדיטים (דבר שלא קרה לכם) ועל בכי רב ש"פוגעים" בתרגומים שלכם (כמובן ששום דבר בתוכן הכתובית אלא רק כהערות שבאות לשקף את המציאות לפי הנהלת האתר)
אגיב רק למה שציטטתי מתגובתך, כי כל השאר לא שווה התייחסות.
לפי דבריך, אם עכשיו נשים בראש אתר אקסטרים, באנר גדול שבו כתוב "סאבסנטר=חארטה-סנטר, לא מורידים מאתרים המנצלים מתרגמים",
בנוסף, בחתימת כל אנשי הצוות, נרשום משהו דומה. האם תקבל זאת בעין יפה?
הרי זה רק יישקף את המציאות לפי הנהלת האתר!!!
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 30/05/2012, 20:27
נכתב ב- 30/05/2012, 20:34
1) טורק עיוותו שמות? גם סאבס עיוותו שמות [ראה ערך SNOWHITE, אנוכי, פוקסי וכו']
2) טורק רשמו הערות בגונתכם כאשר שחררתם IDX? גם סאבס רשמו ועדיין רושמים הערות בגנותנו [ולא בגלל שאנחנו משחררים ב IDX].
3) טורק גנבו/נכסו תרגומים? גם סאבס עשה וממשיך לעשות!
1) סאבטייטל מחקו קרדיטים ללא בושה ובלי הפסקה לקבוצה שלמה של מתרגמים (שאני חושב שזה קצת יותר גרוע מעיוות שמות באתר ולא שונה שום דבר בקובץ הכתובית, לעומת סאבטייטל וטורק שמחקו ומוחקים קרדיטים גם בתוכן הכתובית)
2) סאבטייטל רושם הערות שקריות כגון: " המקור הראשון לכתוביות " "שוב האתר סאבטייטל דואג לגולשיו" וכו' וכו'
3) סאבטייטל ממשיך וימשיך לנכס לו תרגום ולנכס אצלו זה לא סתם לשנות כתובת פורום מסכנה זה לכתוב בתוכן הכתובית "בלעדית לאתר סאבטייטל עם כתובת האתר"
אז מה אתה אומר על זה אדון צב???
ואדון צב, בסדרה כמו ספרטקוס או העונה הראשונה של משחקי הכס
יש תרגומים מיס בדיוק כמו לכולם
אז סאבסנטר לא האתר היחיד סיפק את זה אלא כולם סיפקו ובמיוחד בסדרה ספרטקוס
הרי אתה מצייר את התמונה בדיוק כפי שאתה רוצה, ואם היית קצת עם עמוד שדרה ואדם שעומד מאחורי המילים שלו הייתי מטפל קודם בביתך במקום להתעסק בבתים של אחרים.
אז אתה אל תצייר את עצמך ואת מה שאתה מאמין בו (סאבטייטל) כמלאכים מן השמיים שסך הכל רוצים לטובת הסצינה
כי מה שאתה רוצה זה לטפח את האגו הקטן והמסכן שיש לך כדי שאנשים יצפו בסדרות ובסרטים עם תרגומייך המסכנים.
צא החוצה יש חיים בחוץ, ולא הכל מסתכם בתרגומים או תיקוני מחשבים.
נכתב ב- 30/05/2012, 20:41
אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים? don't keep us hanging...ממתי סאבסנטר קורעים תרגומים מ-YES? אם אתה מדבר על משחקי הכס, אז זה לא המצב...
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים