הליגה האנגלית! 2011/2012
נכתב ב- 18/09/2011, 17:52
רוני ענק כהרגלו.
רק חבל שההגנה לא במיטבה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/09/2011, 17:56
המגנים של צ'לסי זה בדיחה גם בוסינגווה וגם אשלי קול. ואיך לעזאזל סטאריג' עולה לשחק באולד טראפורד איזו הפקרה של וילאש בואש בפולהאם לא הייתי נותן לו לשחק.
לוקה מודריץ' אחד השחקנים, עם כמה שאני שונא את טוטנהאם הבנאדם פשוט קוסם.
נכתב ב- 18/09/2011, 17:56
תענוג? מי שלא ראה את המחצית הראשונה היה חושב שמנצ'סטר נתנו הצגה. שלוש הזדמנויות, שלושה גולים, שני שערים ראשונים מנבדל (גם השני היה מנבדל אם תשימו לב בזמן הכדור הארוך ששלחו לעברו נאני היה בנבדל ורק אחרי שהוא יצאה הוא חזר מאחורי קו הנבדל), שער שלישי טרי עושה טעות של שחקן טירון. למנצ'סטר היה בעיקר מזל במחצית הראשונה.3-0, פשוט תענוג!
רוני ענק כהרגלו.
רק חבל שההגנה לא במיטבה.
צ'לסי שלטה וסיכנה יותר את השער והיה לה שתי החמצות גדולות, אבל כנראה שאלוהים אוהד את מנצ'סטר. יגמר עכשיו 5 או 6 כי צ'לסי מפורקים ואין להם על מה לשחק.
נכתב ב- 18/09/2011, 18:59
פשוט משחק של החמצות עונה.
נכתב ב- 18/09/2011, 19:01
כן, תענוג. זה לא שמנצ'סטר שיחקה גרוע.תענוג? מי שלא ראה את המחצית הראשונה היה חושב שמנצ'סטר נתנו הצגה. שלוש הזדמנויות, שלושה גולים, שני שערים ראשונים מנבדל (גם השני היה מנבדל אם תשימו לב בזמן הכדור הארוך ששלחו לעברו נאני היה בנבדל ורק אחרי שהוא יצאה הוא חזר מאחורי קו הנבדל), שער שלישי טרי עושה טעות של שחקן טירון. למנצ'סטר היה בעיקר מזל במחצית הראשונה.
3-0, פשוט תענוג!
רוני ענק כהרגלו.
רק חבל שההגנה לא במיטבה.
צ'לסי שלטה וסיכנה יותר את השער והיה לה שתי החמצות גדולות, אבל כנראה שאלוהים אוהד את מנצ'סטר. יגמר עכשיו 5 או 6 כי צ'לסי מפורקים ואין להם על מה לשחק.
אם קבוצה שאתה אוהד (ואין אחת כזו

אני חושב שהמשחק הזה הוכיח שפלטשר עדיין לא מוכן לרמות הגבוהות, הוא לא הועיל לקבוצה כמו קלברלי שהפתיע אותי ברמות.
אגב, לא יאמן מה שקרה במחצית השנייה! לפני המשחק התערבתי עם חבר שיגמר 3-1.
מישהו שם למעלה החליט שיהיו קורה, משקוף, החמצת פנדל, החמצת השנה, עוד הצלה מהקו, והכל במחצית אחת!
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/09/2011, 19:03
נכתב ב- 18/09/2011, 19:27
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/09/2011, 19:54
חשבתי שהתכוונת תענוג היכולת, נכון הם לא שיחקו גרוע אבל הם היו פחות טובים במחצית הראשונה ועדיין הובילו 3-0, אני לא אוהב את צ'לסי אבל זה הרגיז אותי, כי התוצאה לא שיקפה בכלל לדעתי.כן, תענוג. זה לא שמנצ'סטר שיחקה גרוע.
תענוג? מי שלא ראה את המחצית הראשונה היה חושב שמנצ'סטר נתנו הצגה. שלוש הזדמנויות, שלושה גולים, שני שערים ראשונים מנבדל (גם השני היה מנבדל אם תשימו לב בזמן הכדור הארוך ששלחו לעברו נאני היה בנבדל ורק אחרי שהוא יצאה הוא חזר מאחורי קו הנבדל), שער שלישי טרי עושה טעות של שחקן טירון. למנצ'סטר היה בעיקר מזל במחצית הראשונה.
3-0, פשוט תענוג!
רוני ענק כהרגלו.
רק חבל שההגנה לא במיטבה.
אם קבוצה שאתה אוהד (ואין אחת כזו) תשים שלישייה במחצית זה לא יהיה תענוג בשבילך?
אני חושב שהמשחק הזה הוכיח שפלטשר עדיין לא מוכן לרמות הגבוהות, הוא לא הועיל לקבוצה כמו קלברלי שהפתיע אותי ברמות.
אגב, לא יאמן מה שקרה במחצית השנייה! לפני המשחק התערבתי עם חבר שיגמר 3-1.
מישהו שם למעלה החליט שיהיו קורה, משקוף, החמצת פנדל, החמצת השנה, עוד הצלה מהקו, והכל במחצית אחת!
נכתב ב- 24/09/2011, 23:10
עדיף לפתוח עם מקאדה מאשר האפס הזה.
זה כאילו MAN U שיחקה ב-10 שחקנים.
בכל אופן, סטוק קבוצה ביתית מאוד טובה והרבה קבוצות יאבדו נק'.
עוד שני מחזורים מול ליברפול בחוץ ואז משחק העונה מול השיטי בבית.
הולך להיות מעניין

נכתב ב- 24/09/2011, 23:19
זה היה משחק מול אחת הקבוצות הביתיות בעולם ועוד עם מכת פציעות מטורפת. (העיקריים: סמולינג, רוני, וידיץ', צ'יצ'אריטו)
בהתחשב בלוח המשחקים שהיה ליונייטד, הם יצאו ענקים. ניצחונות מול טוטנהאם, ארסנל וצ'לסי לא באים ברגל.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/09/2011, 23:27
כמעט כל חוץ של סטוק ליד הרחבה שלנו קיבלתי התקף חח. רורי דלאפ עם הזריקות חוץ שלו זה משהו מפחיד.
נראה לי מכבי ת"א תרגיש את זה על בשרה.
דרך אגב, מכל רשימת הפציעות שרשמת שכחת את טום קלברלי שלפי דעתי הוא הכי חשוב.
לא פלאטשר ולא קאריק יכולים להחליף אותו (לא יודע למה פארק לא פותח במקומו).
נכתב ב- 24/09/2011, 23:44
מדהים איך הוא הצליח להפוך לחלק מרכזי בקבוצה בכזו קלות.
לטווח ארוך, רק נרוויח מזה, אבל בטווח הקצר לדעתי נפגע, הרי הוא לא יוכל לשחק בכל המשחקים של הקבוצה.
צריך למצוא לו מחליף, כי קאריק ופלטשר לא התקפיים כמוהו ואנדרסון לא מממש את הציפיות שהיו לנו.
וכן, הזריקות של דלאפ מפחידות, בטוח סטוק תבקיע מולנו, ועוד עם קראוץ' המקל האדיר.
ובכלל, ההגנה של מכבי זוועה.
סרט אימה...
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/09/2011, 23:48
נכתב ב- 25/09/2011, 00:03
אני לא חושב שיש להם מה למכור נגד הגדולות של אירופה, כולל הסיטי.
נכתב ב- 25/09/2011, 00:07
זה ממש לא נכון.לא יודע, אני בכלל לא מתלהב מהיונייטד. בלי רוני אין להם עוקץ במשחק.
אני לא חושב שיש להם מה למכור נגד הגדולות של אירופה, כולל הסיטי.
יש את נאני (שהוא יותר חשוב ונתן שער ענק), אשלי יאנג, צ'יצקאריטו, קלברלי ועוד.
מה שכן, חסר חלוץ נורמלי ליד רוני במקרה שהוא או צ'יצ'אריטו לא ישחקו (מתפלל שגבריאל אגבונלהור יגיע).
אגב, שנה שעברה רוני נתן עונה גרועה ובכל זאת לקחנו את האליפות והגענו לגמר ליגת האלופות.
נכתב ב- 25/09/2011, 00:11
מקווה שפרגי יביא עוד חלוץ. השנה הולך להיות תחרות עקובה בדם על האליפות. אבל באירופה - במידה ויונייטד תפגש עם קבוצה חזקה - היא לא תעבור.
נכתב ב- 25/09/2011, 00:13
אתה עושה צחוק?
ומנצ'סטר יכולה לעבור כל קבוצה (אולי חוץ מבארסה שהיא כבר פישלה פעמיים).
להזכירך, שנה שעברה עברנו את צ'לסי עם שני ניצחונות כפולים.
נכתב ב- 25/09/2011, 00:28
אי תחרות על האליפות?
אתה עושה צחוק?
חחחח שנה שעברה? ריאל מדריד הייתה מנצחת את מנצ'סטר בקלות.
נחיה ונראה העונה כשלא יהיה לכם מזל בהגרלה.
נכתב ב- 25/09/2011, 14:55
למרות שכנראה נקבל בראש אני חייב להיות שם!!
נכתב ב- 25/09/2011, 16:09
אי תחרות על האליפות?
אתה עושה צחוק?
ליברפול קירטעה, לצ'לסי היו מספר משחקים גרועים עם תוצאות זוועתיות, ארסנל פישלה בענק (כרגיל) במאני טיים, סיטי היו סבבה, אבל לא ברמה של לרוץ לאליפות.
תחרות אימתנית על האליפות לא הייתה ואתה לא יכול להכחיש זאת.
אני מסכים אבל שמנצ'סטר חייבים עוד חלוץ אמיתי ליד רוני (צ'יצאריטו ו-וולבק על הספסל יכול להיות אששש)
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים