נכתב ב- 07/06/2011, 18:24
אני לא רוצה לחפש באינטרנט כי אני מפחד למצוא ספויילר,
הסוף נגמר במתח באסה? או סגירת פינות כמו שצריך והעונה השניה מתחילה במהפך? (לדוגמא דקסטר נגמרת בסגירת פינות, ונמלטים במתח)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 07/06/2011, 18:31
נכתב ב- 07/06/2011, 18:57
טוב, שכנעתם אותי!
סדרה פצצה

נכתב ב- 07/06/2011, 20:26
אם מישהו עונה לו שיסמן ספוילר.שאלה לאלה שקראו את הספר,
הסוף נגמר במתח באסה? או סגירת פינות כמו שצריך והעונה השניה מתחילה במהפך? (לדוגמא דקסטר נגמרת בסגירת פינות, ונמלטים במתח)
נכתב ב- 07/06/2011, 20:41
לא סיימתי את הספר הראשון (מנסה להיות צמוד לסדרה) , אבל תיהיה בטוח, שנמלטים לא מבוססת על ספר.שאלה לאלה שקראו את הספר,
קח בחשבון שזה ספרים, ולא סדרת מתח, נסה לחשוב על סופי הספרים\סרטים של הארי פוטר פחות או יותר, סוגר פינות עם נקודות להמשך, ככה זה כמעט בכל ספרי פנטזיה ואני קורא המון כאלה.
נכתב ב- 07/06/2011, 20:46
אומרים שספרים עוזרים לשפר את הידע. אני מניח שבמקרה שלך זה רק גורע.לא סיימתי את הספר הראשון (מנסה להיות צמוד לסדרה) , אבל תיהיה בטוח, שנמלטים לא מבוססת על ספר.שאלה לאלה שקראו את הספר,
קח בחשבון שזה ספרים, ולא סדרת מתח, נסה לחשוב על סופי הספרים\סרטים של הארי פוטר פחות או יותר, סוגר פינות עם נקודות להמשך, ככה זה כמעט בכל ספרי פנטזיה ואני קורא המון כאלה.
נכתב ב- 07/06/2011, 21:42
מצטער שאני לא מבזבז את הזמן שלי על ספרי שייקספיר ועל יותר ספרים שמעניינים אותי.אומרים שספרים עוזרים לשפר את הידע. אני מניח שבמקרה שלך זה רק גורע.לא סיימתי את הספר הראשון (מנסה להיות צמוד לסדרה) , אבל תיהיה בטוח, שנמלטים לא מבוססת על ספר.שאלה לאלה שקראו את הספר,
נכתב ב- 07/06/2011, 21:56
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 07/06/2011, 22:02
היה אפשר פשוט לציין את השגיאה, אני מודע לכך שהספר שוחרר -לפני- צילומי הסדרה, אני לא עד כדי כך מפגר.הספר מנסה להיות צמוד לסדרה חחחחחחחחח
עריכה: סליחה, אני די בטוח שלא הבנתם נכון אפילו את מה שכתבתי, בסוגריים התכוונתי ש-אני- מנסה להיות צמוד עם הספר לסדרה, לא שהספר צמוד לסדרה, כך שלפני שאתם מגיבים, תקראו על מה שאתם מגיבים.
נכתב ב- 07/06/2011, 22:02
הספר מנסה להיות צמוד לסדרה חחחחחחחחח
הוא התכוון שהוא קורא את הספר ורואה את הסדרה במקביל..

נכתב ב- 07/06/2011, 22:14
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 07/06/2011, 22:46
טוב השמן ( ג'.ר.ר מרטין ) היה עסוק בהפקת הסידרה הטלווזיונית ולכן היה לו פחות זמן להתבודד לכתיבה.וואו, ריקוד עם דרקונים יוצא רק בספטמבר? אני זוכר שקראתי את משתה לעורבים לפני איזה שנתיים-שלוש...והכי חשוב שבספטמבר יצא הספר החמישי : ריקוד עם דרקונים!!! חגיגה.
מרטין במקור הגיע מתחום הטלוויזיה למי שלא מכיר. "איזור הדמדומים" -תסכיתי האימה-מתח המופתיים שזכורים בעיקר במוסיקת הפתיח המצמררת.
בכל אופן הספר החמישי אמור לצאת ביוני ויתורגם לעברית בסביבות ספטמבר.
נכתב ב- 08/06/2011, 00:32
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 08/06/2011, 00:46
איזה תשובה?צריך לחכות לתשובה של Cokegod.
קראתי את הספר הראשון לפני יותר מ-3 שנים, אני זוכר רק חלק מהפרטים, אז אל תצפה לתשובה מדויקת בקשר לספרים ממני.
נכתב ב- 08/06/2011, 00:50
איזה תשובה?צריך לחכות לתשובה של Cokegod.
קראתי את הספר הראשון לפני יותר מ-3 שנים, אני זוכר רק חלק מהפרטים, אז אל תצפה לתשובה מדויקת בקשר לספרים ממני.
אממ כתבתי בתחילת העמוד אבל אני ארשום שוב,
הספר הראשון (שכנראה גם הסדרה תגמר ככה)
נגמר בסוף מותח ואנחנו מחכים שנה בסבל? או שנגמר סבבה ובעונה הבאה הכל מתהפך שוב...
לדוגמא דקסטר נגמרת כל עונה יפה, סוגרים הכל...
ונמלטים/ אבודים כל עונה נגמרת בכאפה אחושרמוטה....
שוב, אני רק רוצה לדעת איך זה נגמר, לא מי מו מה, אני ממש לא רוצה לדעת שום ספויילר, רק אם זה נגמר במתח רצח/סוגרים הכל יפה...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 08/06/2011, 01:05
אם מישהו יענה לו, בבקשה שיכניס לספויילר...
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 08/06/2011, 02:23

נכתב ב- 08/06/2011, 08:36
זאת סידרת ספרים המתרחשת בכמה מקומות וארועים בו זמניתאיזה תשובה?צריך לחכות לתשובה של Cokegod.
נגמר בסוף מותח ואנחנו מחכים שנה בסבל? או שנגמר סבבה ובעונה הבאה הכל מתהפך שוב...
שוב, אני רק רוצה לדעת איך זה נגמר, לא מי מו מה, אני ממש לא רוצה לדעת שום ספויילר, רק אם זה נגמר במתח רצח/סוגרים הכל יפה...
אין לזה סוף במובן של סוף עונה בסידרה.
חלק נגמר במתח לקראת ההמשך ובחלק כביכול נסגר משהו, אבל מיד נפתח משהו חדש.
הכי חשוב שתזכור 2 אימרות במהלך ארבעת הספרים/עונות הראשונות:
"החורף הולך וקרב"
"לאניסטר תמיד משלם את חובותיו"
כל השאר, כולל הדמויות, נתון לשינויים והפתעות כל הזמן.
נכתב ב- 08/06/2011, 10:26
אחזור על עצמי שוב פעם בשבילך.איזה תשובה?צריך לחכות לתשובה של Cokegod.
דקסטר, נמלטים או אבודים אלו סדרות דרמה\מתח, משחקי הכס היא סדרה המבוססת על ספר, כשאתה כותב ספר אתה לא יכול לגמור אותו במתח, זה לא הפריים טיים של הטלוויזיה. לרוב, בספדרי פנטזיה עם המשכיות, אקח דוגמה מהארי פוטר \ דברי ימי האופל - כל סוף ספר סוגר פינות מהעלילה המרכזית בספר, בעוד שהוא מראה כיוון להמשך, כך שאני די בטוח שכך זה גם במשחקי הכס.
בסדרות לעומת זאת זה לא קורה ככה, כשמסתיימת עונה של דקסטר זה כמו שמסתים פרק של חוק וסדר או כל סדרת פשע אחרת כשברקע יש עלילה מרכזית, ובכל עונה יכולים להשתנות כמה דברים, אבל אין המשך ברור. אותו דבר גם תקף באבודים ונמלטים, שסוגרים פינות רק בסוף הסדרה.
נכתב ב- 08/06/2011, 11:03
בקשר לשאלתךאחזור על עצמי שוב פעם בשבילך.איזה תשובה?צריך לחכות לתשובה של Cokegod.
דקסטר, נמלטים או אבודים אלו סדרות דרמה\מתח, משחקי הכס היא סדרה המבוססת על ספר, כשאתה כותב ספר אתה לא יכול לגמור אותו במתח, זה לא הפריים טיים של הטלוויזיה. לרוב, בספדרי פנטזיה עם המשכיות, אקח דוגמה מהארי פוטר \ דברי ימי האופל - כל סוף ספר סוגר פינות מהעלילה המרכזית בספר, בעוד שהוא מראה כיוון להמשך, כך שאני די בטוח שכך זה גם במשחקי הכס.
בסדרות לעומת זאת זה לא קורה ככה, כשמסתיימת עונה של דקסטר זה כמו שמסתים פרק של חוק וסדר או כל סדרת פשע אחרת כשברקע יש עלילה מרכזית, ובכל עונה יכולים להשתנות כמה דברים, אבל אין המשך ברור. אותו דבר גם תקף באבודים ונמלטים, שסוגרים פינות רק בסוף הסדרה.
קראתי את הספר
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: Game of Thrones
פנאי וכאלה →
על המרקע →
משחקי הכס - עונה 4 - ספויילרים!נפתח על-ידי Insane , 13/01/2014 ![]() |
|
![]()
|
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים