אני שמח שבחסות עקרונות ההגינות והסולידריות שלנו פינינו את אקסטרים לחזור לנהל את האורגיה שלהם עם בילד. חבר'ה, אל תשכחו קונדום.
עב"בוש, אני מבין שתם החופש הגדול.
אני לא מסכים איתך.
הוא לא איחל להם סרטן או מחלה נוראית אחרת.
לדעתי הוא עדיין בחופש.
נכתב ב- 28/03/2011, 07:57
אני שמח שבחסות עקרונות ההגינות והסולידריות שלנו פינינו את אקסטרים לחזור לנהל את האורגיה שלהם עם בילד. חבר'ה, אל תשכחו קונדום.
עב"בוש, אני מבין שתם החופש הגדול.
נכתב ב- 28/03/2011, 08:06
לכל חבורת הפחדנים וגימלאי אקסטרים, בבקשה תפסיקו להאשים אותי באפסות שלכם, ובפחדנות שלכם אפילו לדון איתנו. התחמקתם ממני בהאשמות ילדותיות, וכאשר הוצע לכם לדון עם סנדק כתחליף, גם ממנו התחמקתם. הדבר היחיד שנראה יש לכם מספיק ביצים בשבילו, זה לבוא לכאן לרטון כמו חבורת זקנות פולניות.
ד"ר צב, אם פיניש הוא המנהל היחיד שאותו אתה אינך פוסל ברמה האישית, אני בטוח שהוא יהיה נכון לדבר איתך, במקום שתבוא לכאן להפגין את דעתך הבלתי רלוונטית על מנהלי צוות אחר, או לפתוח כאן סניף של הדאחקיה שלכם.
נכתב ב- 28/03/2011, 08:43
ברור שהבנתי וגם שיערתי שלא התכוונת לנאצים באמת ולכן גם אין טעם להתשמש במילים כאלו השמורות לאנשים "שזכו בכך ביושר".אני לא משווה אותו להיטלר, אבל מעצבן אותי הדיקטטורה הזאת שבגלל שהאתר שלו אז הוא יעשה איפה ואיפה.נאציות?אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
בילד וחי, התגובות שלכם נאציות.
תראה גם אני חולק על אנשים בסצינה וגם על אלו שהזכרת אבל לא זכור לי שאיש מהם תכנן "פיתרון סופי" או משהו המזכיר רצח סידרתי של בני אדם או אפילו איש אחד.
ברור לי שלא התכוונת ממש לכך, אבל כדאי להגביל את השימוש במילה "נאצי" לאנשים כמו היטלר, הימלר, היידריך, בורמן, אייכמן ועוד רבים ורעים אחרים.
במידה רבה גם אותי מקומם לראות דברים רבים בסצינה, אבל בוא נזכור שעדיין מדובר רק בפגיעה בעבודת מתרגמים ולא בפשעים כנגד האנושות.
די להיות כאלה יפי נפש, כשאתם יושבים עם חברים אני בטוח שגם אתם מקללים ולא מתחילים לחשוב שעה לפני.
כמו שעדי בלי בצל לא מתכוון שכל אדם שמוריד מטורק ימות בייסורים מסרטן אותו דבר...קיצר הבנתם O.ם, וגם הבנתם לפני התגובה הזאת למה התכוונתי קודם.
נכתב ב- 28/03/2011, 10:40
נכתב ב- 28/03/2011, 10:53
לדעתי אסור לשתף פעולה עם אתר שמצהיר שיש לו מדיניות לא להעלות תרגום כפול של קבוצה או מתרגם מוכר כי הוא לא רוצה כפולים באופן עקרוני.
נכון שיש לבעל אתר הזכות לפעול כך באופן נקודתי כשהוא סבור שאותה קבוצה או מתרגם פוגעים בו והוא רוצה "להעניש" אותם,
אבל כמדיניות כוללת, לבכר תרגום של קבוצה מסויימת על פני קבוצה אחרת, זהו דבר פסול שפוגע במהות הסצנה.
אני אישית לא אעלה תרגום לאתר שכזה.
נכתב ב- 28/03/2011, 11:10
קיו, אם תקראו את המפה נכון, אתם תזהו שיש תנודות מורגשות בסצינה. והן אינן לטובת טורק.
באמת התפלאתי על חוסר ההתעניינות המוחלט שלהם בקשר למה שאתה מדבר עליו...
נכתב ב- 28/03/2011, 13:22
אז אולי תגידו על מה לעזאזל אתם מדברים ועל מה אנחנו חייבים תודה לאקסטרים?קיו, אם תקראו את המפה נכון, אתם תזהו שיש תנודות מורגשות בסצינה. והן אינן לטובת טורק.
באמת התפלאתי על חוסר ההתעניינות המוחלט שלהם בקשר למה שאתה מדבר עליו...
ואגב, על זה הם באמת חייבים תודה ענקית לאקסטרים.
אבל באמת שאין לצפות מעב"בוש להגיע לעומק כזה של הבנה. לכן אני גם לא ממש כועס.
(וזה בסדר, עב"בוש, אנחנו אוהבים אותך למרות הכל!...)
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 28/03/2011, 14:54
אז אולי תגידו על מה לעזאזל אתם מדברים ועל מה אנחנו חייבים תודה לאקסטרים?
נכתב ב- 28/03/2011, 15:42
חי אמר לי לרשום לך:לדעתי אסור לשתף פעולה עם אתר שמצהיר שיש לו מדיניות לא להעלות תרגום כפול של קבוצה או מתרגם מוכר כי הוא לא רוצה כפולים באופן עקרוני.
נכון שיש לבעל אתר הזכות לפעול כך באופן נקודתי כשהוא סבור שאותה קבוצה או מתרגם פוגעים בו והוא רוצה "להעניש" אותם,
אבל כמדיניות כוללת, לבכר תרגום של קבוצה מסויימת על פני קבוצה אחרת, זהו דבר פסול שפוגע במהות הסצנה.
אני אישית לא אעלה תרגום לאתר שכזה.
נכתב ב- 28/03/2011, 16:40
נכתב ב- 28/03/2011, 16:53
אבי דניאלי היקר.
אני מודיע לך באופן רשמי וברור, שעם כל רצוני שיהיה כאן חופש ביטוי לכל אחד, ובמה פתוחה לכל מי שמעורה בתחום, נשבר לי הזין מהדיבור שלך אלי, והצורך שלי לענות לך שוב ושוב. פשוט אין לי זמן אליך.
מכיוון שאני לא מוכן שהשמצות נלוזות כלפי יעטרו את הפורום הזה ויוותרו ללא מענה, החל מעכשיו, אני אישית אהיה המפקח על התבטאויותיך בפורום. כל התייחסות בלתי עניינית אלי תימחק או תשובש באופן אבסורדי בשלב ראשון, ובשלב שני, אם ישבר לי הזין לגמרי, תעוף מפה, ותאלץ לחזור כמו הקולגות-לשעבר שלך, תחת יוזר חדש ועלום.הסבלנות שלי פקעה, אנא תשומת לבך לכך.
נכתב ב- 28/03/2011, 17:02
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 28/03/2011, 17:20
אבי, אתה מנסה לעשות כאן שני דברים:
1. לשנות את הסצינה לטובה.
2. לרדת בכל הזדמנות על אחד ממנהלי הצוות (והפורום).
שני הדברים האלה מתנגשים. פעם אחר פעם אתה מגיב בחוצפה וכבר נמאס להגיד שמכל פורום אחר היית נזרק מזמן. אתה רוצה לדון באופן רציני? תעשה את זה בלי לזרוק הערה מתנשאת ומזלזלת בכל הודעה. הבנו שאתה לא מעריך את עב"ב (סתם שתדע, גם הוא לא כזה תופס ממך). שמור את זה לעצמך ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן בכל הודעה.
נכתב ב- 28/03/2011, 17:37
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 28/03/2011, 17:44
אתה לא בעמדה שאנשים צריכים לזכות בכבוד שלך. אם כבר, לאור הלך הדברים בעולם התרגומים והיקף הפעילות של שניכם, אתה זה שצריך לנסות להתחבב עליו. אבל בוא לא ניכנס לדיון הזה כי לא נצא ממנו.
זה שאתה לא מעריך אותו לא נותן לך את הזכות לרדת עליו בכל הזדמנות, גם כשהוא בכלל לא קשור (כמו ההודעה הזאת). את הדיבור המתנשא והמתריס הזה שמור לפורום אקסטרים, לא לכאן. גם כשהיה מישהו שלכלך באופן קבוע על שלגיה (שמיותר לציין, רחוקה מלהיות חביבת הצוות) - מחקתי הודעות ודאגתי לשים לזה סוף. התנהגות כזאת לא מתקבלת כאן.
וצורת ההתנהלות בטורק ממש לא רלוונטית לצורת ההתנהלות שלנו כאן. אם אתה חושב שיש פואנטה מסוימת בזה שאתה אומר "בטורק מצנזרים ואני בטוח שאתם לא רוצים להיות כמוהם", תחשוב שוב. שטורק יצנזרו כראות עיניהם ואנחנו נצנזר כראות עינינו. ללכלך בלי הפסקה ובכל הזדמנות (על כל אחד, על אחת כמה וכמה מנהל צוות), זה לא לראות עינינו. אמנם יש חופש ביטוי בפורום, אבל גם לזה יש גבולות.
נכתב ב- 28/03/2011, 17:47
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 28/03/2011, 17:50
גם אם אתה חושב שהוא לא ראוי לכבוד (זכותך), זה לא אומר שמותר לך לזלזל וללכלך בכל הודעה (לא כאן לפחות).
נכתב ב- 28/03/2011, 17:59
נכתב ב- 28/03/2011, 17:59
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 28/03/2011, 18:06
כך או כך, הירידות כדרך אגב בלי שום קשר, כמו ההודעות שלך בעמוד זה - לא מקובלות כאן. אם הוא יגיד משהו שתרגיש צורך להגיב עליו, אין בעיה. אבל לכלוך לא קשור בכל הזדמנות - לא.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים