עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אחת הסיבות שטורק חייב לשרוד

• אנא התחבר בכדי להגיב
240 תגובות לנושא זה

#161 AnthonyParker

AnthonyParker

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 2 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎07:57

אני שמח שבחסות עקרונות ההגינות והסולידריות שלנו פינינו את אקסטרים לחזור לנהל את האורגיה שלהם עם בילד. חבר'ה, אל תשכחו קונדום.

עב"בוש, אני מבין שתם החופש הגדול. :)

אני לא מסכים איתך.
הוא לא איחל להם סרטן או מחלה נוראית אחרת.
לדעתי הוא עדיין בחופש.

#162 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎08:06

לכל חבורת הפחדנים וגימלאי אקסטרים, בבקשה תפסיקו להאשים אותי באפסות שלכם, ובפחדנות שלכם אפילו לדון איתנו. התחמקתם ממני בהאשמות ילדותיות, וכאשר הוצע לכם לדון עם סנדק כתחליף, גם ממנו התחמקתם. הדבר היחיד שנראה יש לכם מספיק ביצים בשבילו, זה לבוא לכאן לרטון כמו חבורת זקנות פולניות.
ד"ר צב, אם פיניש הוא המנהל היחיד שאותו אתה אינך פוסל ברמה האישית, אני בטוח שהוא יהיה נכון לדבר איתך, במקום שתבוא לכאן להפגין את דעתך הבלתי רלוונטית על מנהלי צוות אחר, או לפתוח כאן סניף של הדאחקיה שלכם.

I rest my case

#163 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎08:43

אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
בילד וחי, התגובות שלכם נאציות.

נאציות?
תראה גם אני חולק על אנשים בסצינה וגם על אלו שהזכרת אבל לא זכור לי שאיש מהם תכנן "פיתרון סופי" או משהו המזכיר רצח סידרתי של בני אדם או אפילו איש אחד.
ברור לי שלא התכוונת ממש לכך, אבל כדאי להגביל את השימוש במילה "נאצי" לאנשים כמו היטלר, הימלר, היידריך, בורמן, אייכמן ועוד רבים ורעים אחרים.
במידה רבה גם אותי מקומם לראות דברים רבים בסצינה, אבל בוא נזכור שעדיין מדובר רק בפגיעה בעבודת מתרגמים ולא בפשעים כנגד האנושות.

אני לא משווה אותו להיטלר, אבל מעצבן אותי הדיקטטורה הזאת שבגלל שהאתר שלו אז הוא יעשה איפה ואיפה.
די להיות כאלה יפי נפש, כשאתם יושבים עם חברים אני בטוח שגם אתם מקללים ולא מתחילים לחשוב שעה לפני.
כמו שעדי בלי בצל לא מתכוון שכל אדם שמוריד מטורק ימות בייסורים מסרטן אותו דבר...קיצר הבנתם O.ם, וגם הבנתם לפני התגובה הזאת למה התכוונתי קודם.

ברור שהבנתי וגם שיערתי שלא התכוונת לנאצים באמת ולכן גם אין טעם להתשמש במילים כאלו השמורות לאנשים "שזכו בכך ביושר".
ואני ממש לא יפה נפש. אין לי בעיה להגיד את כל מה שאני חושב ואפילו באופן בוטה אבל אף אחד לא זכאי לכינוי "נאצי" "סרטן" "צורר" וכד'.
וגם לא בין חברים. אין לי ויכוח איתך זה רק עניין של תרבות דיון שגורמת לאנשים להקצין ובהמשך להשפיע עליהם לעבור למעשים קיצוניים.
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#164 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎10:40

לדעתי אסור לשתף פעולה עם אתר שמצהיר שיש לו מדיניות לא להעלות תרגום כפול של קבוצה או מתרגם מוכר כי הוא לא רוצה כפולים באופן עקרוני.
נכון שיש לבעל אתר הזכות לפעול כך באופן נקודתי כשהוא סבור שאותה קבוצה או מתרגם פוגעים בו והוא רוצה "להעניש" אותם,
אבל כמדיניות כוללת, לבכר תרגום של קבוצה מסויימת על פני קבוצה אחרת, זהו דבר פסול שפוגע במהות הסצנה.
אני אישית לא אעלה תרגום לאתר שכזה.

#165 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎10:53

לדעתי אסור לשתף פעולה עם אתר שמצהיר שיש לו מדיניות לא להעלות תרגום כפול של קבוצה או מתרגם מוכר כי הוא לא רוצה כפולים באופן עקרוני.
נכון שיש לבעל אתר הזכות לפעול כך באופן נקודתי כשהוא סבור שאותה קבוצה או מתרגם פוגעים בו והוא רוצה "להעניש" אותם,
אבל כמדיניות כוללת, לבכר תרגום של קבוצה מסויימת על פני קבוצה אחרת, זהו דבר פסול שפוגע במהות הסצנה.

אתה אף פעם לא מאכזב - איש עקרונות עד הסוף! באמת שאני מסיר את הכובע...! :) :) :)

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#166 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎11:10

קיו, אם תקראו את המפה נכון, אתם תזהו שיש תנודות מורגשות בסצינה. והן אינן לטובת טורק.

באמת התפלאתי על חוסר ההתעניינות המוחלט שלהם בקשר למה שאתה מדבר עליו...

ואגב, על זה הם באמת חייבים תודה ענקית לאקסטרים.

אבל באמת שאין לצפות מעב"בוש להגיע לעומק כזה של הבנה. לכן אני גם לא ממש כועס.

(וזה בסדר, עב"בוש, אנחנו אוהבים אותך למרות הכל!...) :)

#167 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎13:22

קיו, אם תקראו את המפה נכון, אתם תזהו שיש תנודות מורגשות בסצינה. והן אינן לטובת טורק.

באמת התפלאתי על חוסר ההתעניינות המוחלט שלהם בקשר למה שאתה מדבר עליו...

ואגב, על זה הם באמת חייבים תודה ענקית לאקסטרים.

אבל באמת שאין לצפות מעב"בוש להגיע לעומק כזה של הבנה. לכן אני גם לא ממש כועס.

(וזה בסדר, עב"בוש, אנחנו אוהבים אותך למרות הכל!...) :)

אז אולי תגידו על מה לעזאזל אתם מדברים ועל מה אנחנו חייבים תודה לאקסטרים?

ודי, תפסיק כבר עם הדיבור הפטרוני הזה, זה כבר מתחיל לעצבן.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#168 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎14:54

אז אולי תגידו על מה לעזאזל אתם מדברים ועל מה אנחנו חייבים תודה לאקסטרים?

טורק הוא אתר תרגומים. ומי מספק את התרגומים הללו? המתרגמים.

לפיכך, יותר מתרגמים = יותר כוח לטורק.

מעשיכם בעבר, האינטרסטיות הקיצונית שלכם והפגיעות החוזרות ונשנות במתרגמים אחרים, יצרה זרימה חד-כיוונית לעבר טורק. האירוניה הגדולה שכאן היא, שמי שחיזק את טורק זה אתם בעצמכם. ולא זו בלבד שחיזקתם את טורק, גם קיבעתם במחשבתם של אותם מתרגמים שטורק מהווה משקל נגד לקיו, שהוא לא רק חשוב אלא ממש חיוני!

בילד הוא בחור מאד פיקח, הוא העריך נכונה שלאור חטאי העבר שלכם והעובדה שפגעתם גם בקבוצות וגם במתרגמים בודדים, הם ודאי שלא ירוצו לעזרתכם ברגע של עימות בין טורק לבין קיו. הוא אכן צדק בהערכה הזאת.

בילד הוא בחור פיקח, אבל לא חכם - הוא חוזר על אותה טעות פעם אחר פעם. ואותה טעות היא - שהוא פשוט לא יודע מתי להפסיק!

מעשים של גניבת קרדיטים, שיבושי קרדיט וכו', הביאו אפילו אותי לצאת בהצהרות של תמיכה בלתי מסוייגת בכם. ומיותר לציין שאני וקיו ממש רחוקים מלהיות ידידי נפש. אולם תמיד מגיע שלב מסויים שבו אתה כמתרגם כבר הופך ל-"עיוור צוותים", וכל מה שאכפת לך זו העובדה שמדובר בפגיעה במתרגמים כמוך ממש (ואין זה משנה מאיזה צוות, או אם אתה מסוכסך אם אותו מתרגם או לא). שים לב שזה בדיוק גם מה שקרה אתכם, ברגע שחי שכפל את תפיסותיו של בילד. כבר לא היה אכפת לכם שמדובר באקסטרים, מה שהיה לנגד עיניכם זו העובדה שמדובר בפגיעה במתרגמים כמותכם.

לפיכך, היו סמוכים ובטוחים שאין מתרגם בסצינה שמסכים למעשים הבזויים של בילד (ושל חי) כנגד מתרגמים אחרים (וגם הם "עיוורי צוותים" במקרה הזה), אולם החסם שציינתי לעיל, שגרם להם מלכתחילה להגיע לטורק עודו שריר וקיים. לכן נדרש פתרון ביניים. אקסטרים היו פשוט מספיק חכמים להבין את זה.

נראה לי שמכאן והלאה אתה יכול כבר לעשות את החשבון לבד.

באשר לעב"בוש, אשמח להתייחס אליו כאדם חושב, ברגע שיתחיל להפגין חשיבה כלשהי. בינתיים כל שהוא עושה זה לשחרר הצהרה מטומטמת, ומיד לכפול, לשלש ולרבע את מידת הטמטום של ההצהרה המקורית בהצהרה חדשה. וחוזר חלילה.

#169 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎15:42

חי אמר לי לרשום לך:
אם EX רוצים לעלות את הכתוביות שלהם הם מוזמנים לעשות זאת בעצמם.
אנחנו כמנהלי האתר לא נעלה תרגומים כפולים שלהם.
תמונה שפורסמה

#170 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎16:40

אבי דניאלי היקר.
אני מודיע לך באופן רשמי וברור, שעם כל רצוני שיהיה כאן חופש ביטוי לכל אחד, ובמה פתוחה לכל מי שמעורה בתחום, נשבר לי הזין מהדיבור שלך אלי, והצורך שלי לענות לך שוב ושוב. פשוט אין לי זמן אליך.
מכיוון שאני לא מוכן שהשמצות נלוזות כלפי יעטרו את הפורום הזה ויוותרו ללא מענה, החל מעכשיו, אני אישית אהיה המפקח על התבטאויותיך בפורום. כל התייחסות בלתי עניינית אלי תימחק או תשובש באופן אבסורדי בשלב ראשון, ובשלב שני, אם ישבר לי הזין לגמרי, תעוף מפה, ותאלץ לחזור כמו הקולגות-לשעבר שלך, תחת יוזר חדש ועלום.הסבלנות שלי פקעה, אנא תשומת לבך לכך.

1h9roi.gif

#171 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎16:53

אבי דניאלי היקר.
אני מודיע לך באופן רשמי וברור, שעם כל רצוני שיהיה כאן חופש ביטוי לכל אחד, ובמה פתוחה לכל מי שמעורה בתחום, נשבר לי הזין מהדיבור שלך אלי, והצורך שלי לענות לך שוב ושוב. פשוט אין לי זמן אליך.
מכיוון שאני לא מוכן שהשמצות נלוזות כלפי יעטרו את הפורום הזה ויוותרו ללא מענה, החל מעכשיו, אני אישית אהיה המפקח על התבטאויותיך בפורום. כל התייחסות בלתי עניינית אלי תימחק או תשובש באופן אבסורדי בשלב ראשון, ובשלב שני, אם ישבר לי הזין לגמרי, תעוף מפה, ותאלץ לחזור כמו הקולגות-לשעבר שלך, תחת יוזר חדש ועלום.הסבלנות שלי פקעה, אנא תשומת לבך לכך.

אתה לא חושב שזה מענה קצת מאיים? גם אם תנסה להשתיק אותי, אל תשכח שזיוני שכל ריקניים הם יסוד מהות אישיותי, ולא אוכל להפסיק. הדבר היחיד שיהפוך את דברי לדברי טעם זה אם תערוך אותם לטעמך.

אתה מוזמן להתחיל עריכה החל מהודעה זו. ואתה ממש רחוק מלהפחיד אותי (אתה ושכמותך).

#172 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:02

אבי, אתה מנסה לעשות כאן שני דברים:
1. לשנות את הסצינה לטובה.
2. לרדת בכל הזדמנות על אחד ממנהלי הצוות (והפורום).

שני הדברים האלה מתנגשים. פעם אחר פעם אתה מגיב בחוצפה וכבר נמאס להגיד שמכל פורום אחר היית נזרק מזמן. אתה רוצה לדון באופן רציני? תעשה את זה בלי לזרוק הערה מתנשאת ומזלזלת בכל הודעה. הבנו שאתה לא מעריך את עב"ב (סתם שתדע, גם הוא לא כזה תופס ממך). שמור את זה לעצמך ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן בכל הודעה.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#173 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:20

אבי, אתה מנסה לעשות כאן שני דברים:
1. לשנות את הסצינה לטובה.
2. לרדת בכל הזדמנות על אחד ממנהלי הצוות (והפורום).

שני הדברים האלה מתנגשים. פעם אחר פעם אתה מגיב בחוצפה וכבר נמאס להגיד שמכל פורום אחר היית נזרק מזמן. אתה רוצה לדון באופן רציני? תעשה את זה בלי לזרוק הערה מתנשאת ומזלזלת בכל הודעה. הבנו שאתה לא מעריך את עב"ב (סתם שתדע, גם הוא לא כזה תופס ממך). שמור את זה לעצמך ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן בכל הודעה.

באשר לסעיף 1

קטונתי. אם כמנהל באקסטרים לא עלה הדבר בידי, וגם אז לא היו לי יומרות כאלה, הרי שעכשיו אין לי יומרות כלל. אולם, אם תהיה נכונות מצד כל הנוגעים בדבר, ותהיו סבורים שיש בידי לסייע בכך, מיותר לציין שיותר מאשמח להעתר. אבל האמת היא שזה לחלוטין לא תלוי בי, וזה לחלוטין תלוי בכם.

אבל אני מאד שמח שאתה מודע לעובדה שממש איני כאן כדי "לחרחר ריב", כי אם ההיפך הגמור מזה.

באשר לסעיף 2

את מה שאתה מכנה "חוצפה", אני מכנה "ביקורת". רבים סבלו בעבר מהשתלחויות לשוניות חסרות-רסן מצד עב"בוש. במידה מסויימת אני נותן לו לטעום מאותה התרופה. והפתרון הכי טוב שהוא מעלה בדעתו מזכיר במידה מחשידה פתרונות שכולנו מכירים מפורום אחר לחלוטין ומאדם שלבטח אפילו עב"בוש לא רוצה להידמות לו... מה לדעתך זה אומר?

וכפי שהוא הבהיר יש בידו הכוח להשתיק אותי בפורום הזה. אך האם יש לו גם את השכל לשנות את דעתי לגביו?...

כך או כך, הדרך היחידה שפתוחה בפניו היא "כל מכבדי אכבד". שיתחיל לכבד אחרים, וגם אחרים יתחילו לכבד אותו (וזה כולל אותי). זלזול בזולת מביא לזלזול בך (וזה הרבה פחות נעים, כפי שעב"בוש נוכח לדעת, כאשר אתה בצד המזולזל).

שיבחר את הדרך שהכי נראית לו.

#174 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:37

אתה לא בעמדה שאנשים צריכים לזכות בכבוד שלך. אם כבר, לאור הלך הדברים בעולם התרגומים והיקף הפעילות של שניכם, אתה זה שצריך לנסות להתחבב עליו. אבל בוא לא ניכנס לדיון הזה כי לא נצא ממנו.
זה שאתה לא מעריך אותו לא נותן לך את הזכות לרדת עליו בכל הזדמנות, גם כשהוא בכלל לא קשור (כמו ההודעה הזאת). את הדיבור המתנשא והמתריס הזה שמור לפורום אקסטרים, לא לכאן. גם כשהיה מישהו שלכלך באופן קבוע על שלגיה (שמיותר לציין, רחוקה מלהיות חביבת הצוות) - מחקתי הודעות ודאגתי לשים לזה סוף. התנהגות כזאת לא מתקבלת כאן.
וצורת ההתנהלות בטורק ממש לא רלוונטית לצורת ההתנהלות שלנו כאן. אם אתה חושב שיש פואנטה מסוימת בזה שאתה אומר "בטורק מצנזרים ואני בטוח שאתם לא רוצים להיות כמוהם", תחשוב שוב. שטורק יצנזרו כראות עיניהם ואנחנו נצנזר כראות עינינו. ללכלך בלי הפסקה ובכל הזדמנות (על כל אחד, על אחת כמה וכמה מנהל צוות), זה לא לראות עינינו. אמנם יש חופש ביטוי בפורום, אבל גם לזה יש גבולות.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#175 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:44

אתה לא בעמדה שאנשים צריכים לזכות בכבוד שלך. אם כבר, לאור הלך הדברים בעולם התרגומים והיקף הפעילות של שניכם, אתה זה שצריך לנסות להתחבב עליו. אבל בוא לא ניכנס לדיון הזה כי לא נצא ממנו.
זה שאתה לא מעריך אותו לא נותן לך את הזכות לרדת עליו בכל הזדמנות, גם כשהוא בכלל לא קשור (כמו ההודעה הזאת). את הדיבור המתנשא והמתריס הזה שמור לפורום אקסטרים, לא לכאן. גם כשהיה מישהו שלכלך באופן קבוע על שלגיה (שמיותר לציין, רחוקה מלהיות חביבת הצוות) - מחקתי הודעות ודאגתי לשים לזה סוף. התנהגות כזאת לא מתקבלת כאן.
וצורת ההתנהלות בטורק ממש לא רלוונטית לצורת ההתנהלות שלנו כאן. אם אתה חושב שיש פואנטה מסוימת בזה שאתה אומר "בטורק מצנזרים ואני בטוח שאתם לא רוצים להיות כמוהם", תחשוב שוב. שטורק יצנזרו כראות עיניהם ואנחנו נצנזר כראות עינינו. ללכלך בלי הפסקה ובכל הזדמנות (על כל אחד, על אחת כמה וכמה מנהל צוות), זה לא לראות עינינו. אמנם יש חופש ביטוי בפורום, אבל גם לזה יש גבולות.

כבוד הוא זכות בסיסית של כל אדם - אלא אם הוכיח שאינו ראוי לו. לא צריך להיות בשום עמדה בשביל זה. בעיני הוא אכן הוכיח שהוא אינו ראוי לשום כבוד, מתוך הזלזול הבוטה שבו נהג בזולת.

וכל הודעה של עב"בוש היא אוסף של עלבונות והשתלחויות ללא חשבון. האם אתה טוען אחרת? או שמא אתה טוען שכמנהל הפורום לו זה מותר, ולכל האחרים זה אסור?

בכל מקרה, כפי שכבר ציינתי, ינהג בכבוד, יזכה בכבוד חזרה.

#176 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:47

גם אם אתה חושב שהוא לא ראוי לכבוד (זכותך), זה לא אומר שמותר לך לזלזל וללכלך בכל הודעה (לא כאן לפחות).

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#177 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:50

גם אם אתה חושב שהוא לא ראוי לכבוד (זכותך), זה לא אומר שמותר לך לזלזל וללכלך בכל הודעה (לא כאן לפחות).

כפי שכבר ציינתי יגיב בכבוד יוגב בכבוד. יגיב בזלזול ועלבונות והשתלחויות, יזכה במנה אחת אפיים.

אם בשל כך תרצו לחסום או להשתיק אותי בפורום הזה, הבחירה היא שלכם. זה ממש לא ישנה את דעתי עליו, בין אם זה משנה לו ובין שלא.

#178 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:59

קרציאלי, אין עלי שום חובה לזכות באהבתך נטולת הערך והמשמעות.
אם אתה לא מבין כמו אדם בוגר, אני אסביר לך כמו לילד; זה הבית שלי, ולכן אני זה שאחליט.
טוב לך- תישאר, לא טוב לך- אתה יודע איפה הדלת.

1h9roi.gif

#179 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎17:59

כך או כך, הירידות כדרך אגב בלי שום קשר, כמו ההודעות שלך בעמוד זה - לא מקובלות כאן. אם הוא יגיד משהו שתרגיש צורך להגיב עליו, אין בעיה. אבל לכלוך לא קשור בכל הזדמנות - לא.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#180 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/03/2011‏, ‎18:06

כך או כך, הירידות כדרך אגב בלי שום קשר, כמו ההודעות שלך בעמוד זה - לא מקובלות כאן. אם הוא יגיד משהו שתרגיש צורך להגיב עליו, אין בעיה. אבל לכלוך לא קשור בכל הזדמנות - לא.

לא היה לכלוך שאינו קשור. וכל שיש לו לומר הוא בהחלט יכול לומר בצורה ראוייה והולמת, גם אם מדובר בביקורת קשה וחריפה. אם כל האחרים כאן מסוגלים לכך, אני מאמין שהדבר לא למעלה מיכולתו. זה רק עניין של בחירה.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים