על איזה מחשב אתה מריץ את הסרבר? מה הנתונים שלו?
מי אמר שהבעיה היא בקצב העברת נתונים על גבי הוייפי? אם בסטרים ישיר אין בעיה בקצב, אז לא זו הבעיה.
יותר הגיוני שהסרבר שמריץ את הפלקס לא מצליח לבצע Transcoding בצורה מספיק טובה. איפה אתה מריץ את השרת?
כן, כבר הגעתי למסקנה הזו.
אני יכול להריץ 4K על גבי ה-WIFI. בזמן שאני רואה ככה סרט, אני בודק ב-Plex ואכן כתוב "Direct Stream". זאת אומרת שהוא מזרים את הסרט כמו שהוא.
ברגע שאני מוסיף כתוביות, זה מחליט לעשות Transcoding וזה חונק לי את המעבד.

הזדמנות טובה להתחדש בסטרימר מצוין, Xiaomi Mi TV Box ב-54 דולר.
נכתב ב- 02/06/2018, 20:55
נכתב ב- 02/06/2018, 21:01
Settings - Web - Player - Burn subtitles = 'Only image formats'
נכתב ב- 02/06/2018, 21:12
דרך אגג, תנסה את ההגדרה הבאה (שאמורה לבטל Transcoding עם כתוביות):
Settings - Web - Player - Burn subtitles = 'Only image formats'
ניסיתי כבר.
המחשב יחסית חזק, אלה הנתונים:
עדיין זה מגיע לאחוזים נורא גבוהים בשימוש ב-CPU.
הקטע, שגם אם זה היה "רק" 50% לדוגמא מבחינתי ביצועים, זה עדיין עושה שינויים לקובץ. אני רוצה לראות אותו כמו שהוא, בלי Transcoding שהורס את האיכות.
הרי אני יכול להריץ את הסרט בלי כתוביות והוא פועל כמו שצריך.
אני יכול לחבר כונן קשיח חיצוני ולראות את הסרט + תרגום בצורה נהדרת.
לא מצליח להבין למה התרגום ב-Plex צריך להרוס הכל חח...
אני אשקול לרכוש באמת סטרימר וזהו.
כי גם כל פיתרון אחר שאני מנסה לא מצליח משום מה.. ניסיתי לעשות פשוט תיקיית רשת במחשב, ואז לגשת אליה דרך הטלוויזיה - אני לא מצליח לגשת.
ניסיתי להוריד תוכנה אחרת שתהפוך את המחשב שלי ל-Media Server\Center כזה, אבל אני לא מצליח לגשת אליה בטלוויזיה.
ניסיתי להשתמש באופציה של Smasung Smart View כדי לשתף קבצים מהמחשב לטלוויזיה, אבל זה לא מזהה לי את הטלוויזיה משום מה (זה הכי מעצבן עד עכשיו)
הכל איכשהו לא מצליח..
-
נכתב ב- 02/06/2018, 21:21
נכתב ב- 02/06/2018, 21:24
מוזר, אני מריץ סרטי fhd על שרת פלקס עם מעבד הרבה יותר חלש (סלרון) ועובד מצויין עם כתוביות.
איפה נמצא ה-Server (שעליו נמצאים הסרטים) ועל איזה פלטפורמה נמצא ה-Client של Plex?
-
נכתב ב- 02/06/2018, 21:26
הסרבר מותקן על nas עם מעבד סלרון ו 2gb ram.
מוזר, אני מריץ סרטי fhd על שרת פלקס עם מעבד הרבה יותר חלש (סלרון) ועובד מצויין עם כתוביות.
איפה נמצא ה-Server (שעליו נמצאים הסרטים) ועל איזה פלטפורמה נמצא ה-Client של Plex?
הקליינט על סמארט של סמסונג / כרומקאסט / שיאומי / דפדפן.
בכל הפלטפורמות הכל עובד מעולה.
נכתב ב- 02/06/2018, 21:34
הסרבר מותקן על nas עם מעבד סלרון ו 2gb ram.
בסמארט של סמסונג, הכוונה לאפליקציה של PLEX שאתה מוריד מהחנות אפליקציות? אם כן, זה בדיוק כמו אצלי.
אתה מריץ סרט 4K עם תרגום בלי בעיות? אתה יכול לבדוק רגע, בזמן שהסרט רץ על הטלוויזיה, מה זה רושם לך בסרבר של PLEX בצד ימין למעלה איפה שיש סמל של פעימת-לב, אם זה עושה לך Converting או Transcoding או רק Direct Stream?
-
נכתב ב- 02/06/2018, 22:07
פששששששש אתם לא פראיירים.
- ThUnDeR אוהב את זה
נכתב ב- 02/06/2018, 22:26
CLIPSE, לגבי השיומי שאתה ממליץ עליו פה באשכול.
בעיקרון מה ההבדל בינו לבין ה-PLEX שאני מנסה להשתמש בו כרגע על ה-Smart TV?
ה-Plex מריץ לי סרטי 4K בלי בעיות. זה גם נורא נוח לבנות ספרייה של סרטים\סדרות במחשב האישי שלי, ואז לגשת אליהם דרך ה-Plex בטלוויזיה.
הבעיה היחידה היא שהוא עושה בעיות ברגע שאני מנסה להפעיל גם תרגום.
אם אני קונה את השיומי שאתה ממליץ עליו, איך בדיוק אני מפעיל את התכנים שלי? בדומה ל-Plex?
הוא תומך H265, תרגום בעברית, והכל דרך סטרימינג בוייפיי?
-
נכתב ב- 03/06/2018, 01:28
אחרי 24 שעות של כאבי ראש, מצאתי תוכנה שנקראת Serviio.
אמנם אין לה אפליקציה ייעודית בחנות אפליקציות של הטלוויזית סמסונג שלי, אבל היא מריצה לי סרטים ב-4K עם תרגום בלי שום בעיות דרך ה-Wifi.
אתם לא מבינים כמה אופציות ניסיתי ובדקתי, כל פעם נתקלתי בבעיה אחרת בדרך. כבר קיבלתי כאב ראש.
אם אתם צריכים תוכנה בשביל הזרמת 4K ואין לכם סטרימר, תנו לה ניסיון. חינמית עם אופציה ל-Pro.
-
נכתב ב- 03/06/2018, 06:15
כן לשאלה הראשונה. זה גם לא משנה מאיזו פלטפורמה את מריץ - ההגדרות הן לפי הסרבר ולכן לא אמור להיות הבדל.
הסרבר מותקן על nas עם מעבד סלרון ו 2gb ram.איפה נמצא ה-Server (שעליו נמצאים הסרטים) ועל איזה פלטפורמה נמצא ה-Client של Plex?מוזר, אני מריץ סרטי fhd על שרת פלקס עם מעבד הרבה יותר חלש (סלרון) ועובד מצויין עם כתוביות.
בסמארט של סמסונג, הכוונה לאפליקציה של PLEX שאתה מוריד מהחנות אפליקציות? אם כן, זה בדיוק כמו אצלי.
אתה מריץ סרט 4K עם תרגום בלי בעיות? אתה יכול לבדוק רגע, בזמן שהסרט רץ על הטלוויזיה, מה זה רושם לך בסרבר של PLEX בצד ימין למעלה איפה שיש סמל של פעימת-לב, אם זה עושה לך Converting או Transcoding או רק Direct Stream?
לגבי 4k- לא ניסיתי בפלקס. ב FHD לא היו לי בעיות.
נכתב ב- 03/06/2018, 11:20
טאנדר, בקשר לפלרס, הכתוביות נמצאות בתוך הקונטיינר של הmkv? או שאתה טוען מבחוץ?
במידה ולא, תנסה להכניס. (בעזאת mkvtoolkit)
יש לי את השיואמי מיבוקס, אם אתה רוצה שאני אבדוק איזה משהו לפני שאתה קונה, אני יכול לנסות.
נכתב ב- 03/06/2018, 12:56
ds123, אפשר לשדר לטלויזיה מבלי שפלקס תבצע transcoding?
נכתב ב- 03/06/2018, 16:11
לא יודע, אף פעם לא שמתי לב לזה כי לא היו לי בעיות.ds123, אפשר לשדר לטלויזיה מבלי שפלקס תבצע transcoding?
אני אבדוק בערב אם בתוכן fhd עם כתוביות מתבצע Transcoding.
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 03/06/2018, 18:12
ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
תוצאה - כאשר הקליינט מוגדר על original qualty אין transcoding. מתקבל direct stream.
נכתב ב- 03/06/2018, 22:00
יש לי את השיואמי מיבוקס, אם אתה רוצה שאני אבדוק איזה משהו לפני שאתה קונה, אני יכול לנסות.
ניסיתי גם עם כתוביות מובנות וגם להוריד SRT בנפרד. ניסיתי אפילו לשנות את הפורמט של הכתוביות לכמה סוגי ושום דבר לא עזר.
ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
תוצאה - כאשר הקליינט מוגדר על original qualty אין transcoding. מתקבל direct stream.
הצלחתי גם להגיע למצב של Direct Stream (שיניתי משהו בהגדרות של הכתוביות), אבל למרות שזה מציג Video: Direct Stream ו-Audio:Direct Stream, הוא עדיין רושם ממש מעליהם "Converting". וזה רק כשזה עם תרגום.
כשאני מוציא את התרגום זה רושם רק Direct Stream על הוידאו ואודיו, בלי שום Converting.
תודה לכם על הניסיון לעזור, אבל כמו שרשמתי כמה תגובות מעל, בינתיים מצאתי פיתרון.
במקרה הכי "גרוע", אני אזמין את ה-Xiaomi הזה, ואתקין עליו קודי או MVP כמו ש-ZIPC המליץ לי עליו. בכללי, הרבה אנשים אומרים שעדיף את קודי מאשר PLEX. ל-PLEX יש כנראה עדיין בעיות עם 4K (לפחות בעיות לחלק מהמשתמשים, זה תלוי בכל מיני אספקטים)
-
נכתב ב- 03/06/2018, 22:47
יכול להיות שכתוביות מחייבות converting, אבל כל עוד אתה מקבל direct stream המעבד לא אמור להיטחן בקידוד.
ניסיתי גם עם כתוביות מובנות וגם להוריד SRT בנפרד. ניסיתי אפילו לשנות את הפורמט של הכתוביות לכמה סוגי ושום דבר לא עזר.ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
הצלחתי גם להגיע למצב של Direct Stream (שיניתי משהו בהגדרות של הכתוביות), אבל למרות שזה מציג Video: Direct Stream ו-Audio:Direct Stream, הוא עדיין רושם ממש מעליהם "Converting". וזה רק כשזה עם תרגום.
כשאני מוציא את התרגום זה רושם רק Direct Stream על הוידאו ואודיו, בלי שום Converting.
במקרה הכי "גרוע", אני אזמין את ה-Xiaomi הזה, ואתקין עליו קודי או MVP כמו ש-ZIPC המליץ לי עליו. בכללי, הרבה אנשים אומרים שעדיף את קודי מאשר PLEX. ל-PLEX יש כנראה עדיין בעיות עם 4K (לפחות בעיות לחלק מהמשתמשים, זה תלוי בכל מיני אספקטים)
נכתב ב- 03/06/2018, 23:03
יכול להיות שכתוביות מחייבות converting, אבל כל עוד אתה מקבל direct stream המעבד לא אמור להיטחן בקידוד.
ניסיתי גם עם כתוביות מובנות וגם להוריד SRT בנפרד. ניסיתי אפילו לשנות את הפורמט של הכתוביות לכמה סוגי ושום דבר לא עזר.ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
בכל מקרה, זה דופק את הסטרים. יש פה ושם תקיעות וגליצ'ים.
מצאתי גם דיון בנושא:
https://forums.plex....subtitles-tizen
יש מצב שזה בגלל שהמודל של הטלוויזיה שלי הוא Tizen. אולי יש איתו בעיה, באמת שאני לא יודע...
-
נכתב ב- 03/06/2018, 23:06
מעניין. Tizen היא מערכת ההפעלה של סמסונג.
יכול להיות שכתוביות מחייבות converting, אבל כל עוד אתה מקבל direct stream המעבד לא אמור להיטחן בקידוד.ניסיתי גם עם כתוביות מובנות וגם להוריד SRT בנפרד. ניסיתי אפילו לשנות את הפורמט של הכתוביות לכמה סוגי ושום דבר לא עזר.טאנדר, בקשר לפלרס, הכתוביות נמצאות בתוך הקונטיינר של הmkv? או שאתה טוען מבחוץ?
יש לי את השיואמי מיבוקס, אם אתה רוצה שאני אבדוק איזה משהו לפני שאתה קונה, אני יכול לנסות.הצלחתי גם להגיע למצב של Direct Stream (שיניתי משהו בהגדרות של הכתוביות), אבל למרות שזה מציג Video: Direct Stream ו-Audio:Direct Stream, הוא עדיין רושם ממש מעליהם "Converting". וזה רק כשזה עם תרגום.ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
מצאתי גם דיון בנושא:
יש מצב שזה בגלל שהמודל של הטלוויזיה שלי הוא Tizen. אולי יש איתו בעיה, באמת שאני לא יודע...
אולי להריץ עם פלקס דרך שיאומי יפתור לך את הבעיה. אם לא , אז קודי.
נכתב ב- 03/06/2018, 23:30
מעניין. Tizen היא מערכת ההפעלה של סמסונג.
ניסיתי גם עם כתוביות מובנות וגם להוריד SRT בנפרד. ניסיתי אפילו לשנות את הפורמט של הכתוביות לכמה סוגי ושום דבר לא עזר.טאנדר, בקשר לפלרס, הכתוביות נמצאות בתוך הקונטיינר של הmkv? או שאתה טוען מבחוץ?
יש לי את השיואמי מיבוקס, אם אתה רוצה שאני אבדוק איזה משהו לפני שאתה קונה, אני יכול לנסות.הצלחתי גם להגיע למצב של Direct Stream (שיניתי משהו בהגדרות של הכתוביות), אבל למרות שזה מציג Video: Direct Stream ו-Audio:Direct Stream, הוא עדיין רושם ממש מעליהם "Converting". וזה רק כשזה עם תרגום.ביצעתי בדיקה עם פרק של סדרה - קובץ mkv 720p עם תרגום srt בצד. הקליינט - הנגן של פלקס בדפדפן.
מצאתי גם דיון בנושא:
אולי להריץ עם פלקס דרך שיאומי יפתור לך את הבעיה. אם לא , אז קודי.
האמת שהרגע גם היו לי קצת בעיות עם Serviio.
בדקתי כמה סרטים ב-4K עם תרגום, פעלו מצויין. פתאום בדקתי עוד אחד, ויש בעיות. ממש מטריף אותי.
נראה לי אני אקנה את השיומי וזהו..
עריכה: טוב הזמנתי את השיומי...
67$, הקופון לא עבד, חיפשתי גם בקטנה קופונים באינטרנט ולא מצאתי.
ובאתר ש-Crazy-Boy נתן, לוקחים על משלוח 33$... ואין עוד אופציות אחרות למשלוח.
240 שקל, oh well, נקווה שלפחות יעשה את העבודה.
-
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים