עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 6 - ספויילרים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
728 תגובות לנושא זה

#141 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎21:40

האמת כשבולטון מת חשבתי בכלל שהוא תוקע את הסכין ולא הפוך.

המוות של האמא והתינוק היה די משעמם, נשמע סדיסטי אבל אני מצפה מהם לדרכים יצירתיות ולשלוח את הכלבים זה לא היה יצירתי בכלל.

הסצנה בסוף - עם כמה שמרחו את זה וניסו לשחק אותה, זה היה צפוי מאוד וזה היה הניחוש הברור של כל האינטרנט, לא מבין איך הם נפלו ובאמת עשו את זה.

היה פרק נחמד, אבל לא מפתיע.

אחי מה זאת אומרת נפלו ובאמת עשו את זה, יש קו עלילה שהם רוצים לקדם, זה שזה צפוי לא אומר שזה לא כדאי לעשות את זה כדי שהסיפור יהיה יותר מעניין בהמשך.

לא מעניין אותי קו עלילה. מעניין אותי שהם עשו את זה בדרך הכי שקופה. לדעתי היו צריכים לעשות שבסוף הוא לא קם וזה הכל וכך הצופים היו מאבדים תקווה.

בפרק הבא יכלו לשרוף את הגופה שלו ושם הוא יכל להפתיע (פתאום הוא מתעורר תוך כדי שהוא בוער או משהו) וזה כבר היה מפתיע יותר.

מה שווה לי קו עלילה אם זה צפוי ומשעמם? מליסנדרה מקימה אותו לתחייה - מה שכל האינטרנט חשב שיקרה כבר מהעונה שעברה.

מה שיפתיע אותך זה אם הוא יתעורר בוער או לא??

• SnirJa אוהב את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#142 phone

phone

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,876 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎21:45

פאקין פרק מעולה!

לא רק הסצינה האחרונה, כל הפרק עצמו היה מעולה!

למרות שאני חושב שהסצינה שלו הייתה צריכה להתרחש בשריפה, אולי זה היה מאשש את התיאוריה המפורסמת שלו. הרי ידוע שטארגריינים חסינים לאש.

• eladfo אוהב את זה

yarivito

#143 CHiPoPo

CHiPoPo

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 955 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎22:15

ואווווווווווווווווווווווווו איזה פרק!!

אכלתי ספוילר לפני זה מה שההרס את ההפתעה (תודה לIMDB ששמו את התמונה של ג'ון בעמוד הראשי)

פרק מדהים! בין הטובים בסדרה!

#144 kob317

kob317

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎22:29

בתור הסדרה הכי מספויילרת בהיסטוריה אני שמח שלפחות הסיפור של רמזי היה הפתעה ונהנתי ממנו.

לגביי ג'ון,אני בטוח שיוצרי הסדרה רצו שזה יהיה דבר ענק אבל כאמור יצא העוקץ מהעניין כי זה הדבר היחידי בערך שדיברו עליו מפרק אחרון של העונה שעברה.

אני אישית שמח שהוא חוזר כי אני אוהב את הדמות אבל אם מחזירים דמויות לחיים באמת שלא נשאר הרבה שלא ניתן לעשות בסדרה הזאת,שום דבר לא סופי ומוחלט.

#145 CHiPoPo

CHiPoPo

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 955 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎22:36

#146 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎23:46

הפרק פשוט עף לי. לא הבנתי איך הפרק נגמר כל כך מהר הייתי בטוח שבקושי עברה חצי שעה..

כן החזרה של ג'ון הייתה צפויה אבל זה עדיין הייתה סצינה מעולה וגם אם קורה דברים צפויים מדי פעם בסדרה זה בסדר גמור.

אחרי שקצת ירד לי מהסדרה בעונה שעברה בנתיים אני מבסוט ממש

#147 TheOne

TheOne

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 891 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎23:47

פרק מעולה, הסוף צפוי מקילומטרים אבל עדיין עברה לי צמרמורת בגוף, רגע ענק.

#148 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,733 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2016‏, ‎23:58

אז גם אני מצטרף למשבית השמחות.

בסדר, סדרה טובה ואני נהנה לצפות בה אבל בשני הפרקים הראשונים לא התרגשתי. כל מהלך היה צפוי מקילומטרים. כרגע יוצא שאני צופה בסדרה רק כדי להימנע מספוילרים ולא כי אני אשכרה משתוקק לראות פרק...

#149 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:12

לא אהבתי את החזרה מהמתים של ג'ון סנואו, אני יודע שכבר יצרו לזה תקדים בעולם של הסדרה (עונה שנייה אם אני לא טועה), ואני יודע שזאת סדרת פנטזיה וככזאת אני מוכן לקבל כמעט הכל, אבל חזרה מהמתים זה הגבול שלי - מבחינתי זה מהלך עלילתי זול שאין לו שום הצדקה, מת זה מת, מוות אמור להיות סופי, ברגע שאתה יוצר תקדים של חזרה מהמתים אז כל אחד לכאורה יכול לחזור מהמתים, אם מרטין לא רצה לוותר על ג'ון הוא לא היה צריך להרוג אותו.

חוץ מזה, פרק טוב מאוד אחרי פרק הבכורה הסתמי. הסצינות של טיריון כולל המשפט המסכם, אדיר!

#150 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:14

אז גם אני מצטרף למשבית השמחות.

בסדר, סדרה טובה ואני נהנה לצפות בה אבל בשני הפרקים הראשונים לא התרגשתי. כל מהלך היה צפוי מקילומטרים. כרגע יוצא שאני צופה בסדרה רק כדי להימנע מספוילרים ולא כי אני אשכרה משתוקק לראות פרק...

גם זה לא, כי מבחינתי שג'ון חוזר זה לא ספויילר,

זה כמו שלפני שדין מת נגד השדים סאם בא / שורף את הגופה

האמת כשבולטון מת חשבתי בכלל שהוא תוקע את הסכין ולא הפוך.

המוות של האמא והתינוק היה די משעמם, נשמע סדיסטי אבל אני מצפה מהם לדרכים יצירתיות ולשלוח את הכלבים זה לא היה יצירתי בכלל.

הסצנה בסוף - עם כמה שמרחו את זה וניסו לשחק אותה, זה היה צפוי מאוד וזה היה הניחוש הברור של כל האינטרנט, לא מבין איך הם נפלו ובאמת עשו את זה.

היה פרק נחמד, אבל לא מפתיע.

אחי מה זאת אומרת נפלו ובאמת עשו את זה, יש קו עלילה שהם רוצים לקדם, זה שזה צפוי לא אומר שזה לא כדאי לעשות את זה כדי שהסיפור יהיה יותר מעניין בהמשך.

לא מעניין אותי קו עלילה. מעניין אותי שהם עשו את זה בדרך הכי שקופה. לדעתי היו צריכים לעשות שבסוף הוא לא קם וזה הכל וכך הצופים היו מאבדים תקווה.

בפרק הבא יכלו לשרוף את הגופה שלו ושם הוא יכל להפתיע (פתאום הוא מתעורר תוך כדי שהוא בוער או משהו) וזה כבר היה מפתיע יותר.

מה שווה לי קו עלילה אם זה צפוי ומשעמם? מליסנדרה מקימה אותו לתחייה - מה שכל האינטרנט חשב שיקרה כבר מהעונה שעברה.

מה שיפתיע אותך זה אם הוא יתעורר בוער או לא??

ראסמי חחחחחחח

היה צפוי שיחזור וגם אם היו מקצציםאת הגופה ידענו הוא יחזור,

אחי פאקינג דלפו תמונות שלו מהצילומים, היו חייבים לסיים את זה כמה שיותר מהר.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#151 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:21

פרק מעולה.

החזרה של ג'ון הייתה צפויה, למרות כל נסיונות ההפקה והשחקן עצמו לתעתע בצופים.

מעניין אותי כיצד העלילה תתקדם עם בראן.

וסוף סוף יש התקדמות באיי הברזל, מחכה בקוצר רוח ל Kingsmoot(אחד הקטעים האוהבים עליי בספרים)

3520yeg.jpg

#152 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:28

דרך אגב בספרים רק נרמז בעקיפין שיורון קשור למוות של באלון. הפרק האחרון נתן אישור לכך.

3520yeg.jpg

#153 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:33

ספויילר לפרק הבא (מיועד אך ורק למי שמכיר את אחת התאוריות המפורסמות ביותר בספרים בהקשר של ג'ון)

Spoiler

3520yeg.jpg

#154 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎00:39

וואלה לא עפתי.

Spoiler

#155 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎01:17

לא אהבתי את החזרה מהמתים של ג'ון סנואו, אני יודע שכבר יצרו לזה תקדים בעולם של הסדרה (עונה שנייה אם אני לא טועה), ואני יודע שזאת סדרת פנטזיה וככזאת אני מוכן לקבל כמעט הכל, אבל חזרה מהמתים זה הגבול שלי - מבחינתי זה מהלך עלילתי זול שאין לו שום הצדקה, מת זה מת, מוות אמור להיות סופי, ברגע שאתה יוצר תקדים של חזרה מהמתים אז כל אחד לכאורה יכול לחזור מהמתים, אם מרטין לא רצה לוותר על ג'ון הוא לא היה צריך להרוג אותו.

חוץ מזה, פרק טוב מאוד אחרי פרק הבכורה הסתמי. הסצינות של טיריון כולל המשפט המסכם, אדיר!

אני חושב שהמוות והחזרה לחיים שלו זה ניסיון להראות את המשמעות של ג'ון ואת התפקיד המרכזי שעוד יהיה לו בעולם של שיר של אש ושל קרח.

#156 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎04:19

דרך אגב בספרים רק נרמז בעקיפין שיורון קשור למוות של באלון. הפרק האחרון נתן אישור לכך.

מבאס אותי שחשפו אותו כ"כ מוקדם(ולא בסצנה חשובה בהמשך), עדיף שאף אחד לא היה יודע מי נמצא מתחת לברדס.

#157 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎05:21

לג'ון סנואו יש תפקיד חשוב מאוד בעולם הסדרה.

לא פלא שיש מלא תאוריות עליו, זה שאמרו שהוא יחזור לתחייה זה רק כי כולם מבינים כמה הוא חשוב, לא סתם ממזר באמת, יש מסביבו מיסתורין.

אנחנו לא יודעים איך הוא יחזור, אם מרטין מחזיר דמויות הם חוזרות שונות לגמרי, אל תצפו לאותו אחד

(יש דוגמאות בספר, כמו קייטלין סטארק אחרי החתונה האדומה, גם קשור לאל האדום, פשוט בסדרה בחרו לא להחזיר אותה)

אני כבר בעונה הקודמת הבנתי שיש משהו גדול שמחכה לו, היוצרים הולכים עם ג'ורג' מרטין, והם לא ישנו קו עלילה כי התאוריות אולי נכונות.

יש תאוריות כי מרטין נותן רמזים לכל אורך הספרים, אנשים עושים אחד ועוד אחד וכותבים את דעתם, זה כל היופי של העולם הזה, כל אחד רואה דברים אחרת.

אין לי מושג מה מחכה לנו הלאה, אבל...

בדבר אחד אני בטוח, שג'ון יהיה מאוד משמעותי במלחמה נגד האחרים, איזה פרק זה היה, פשששש כיף להזכר :-)

#158 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎07:43

מסכים, לדעתי ג'ון סנואו יחזור אחרת. אני גם חושב שהוא סיים את חלקו במשמר הלילה (יתכן שהמוות והחזרה מהחיים "שיחררו" אותו מהשבועה), והתחנה הבאה שלו היא כיבוש ווינטרפל מידיו של רמזי.

• CLIPSE, Pyrophoenix ו Cech אוהבים את זה

3520yeg.jpg

#159 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎09:31

אש אתה תאמין לי, תותח! איזה מגניב שתיהיה עכשיו עלילה ראשית מאיי הברזל.

אני אוהב את תיאון, נראה לי גם במקרה שלו מרטין מכין לנו משהו גדול, מסכן, איזה התעללות עבר אצל רמזי, בחיי אני פוחד ממנו, איזה ליהוק גאוני!

• Cech אוהב את זה

#160 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2016‏, ‎13:34

הלוואי וזה יקרה עם ג'ון סנואו. הוא כזה מבוזבז שם.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים