רק לצורך סוף הדיון בינינו, כבקשתך: יש להם גם שיר שמהלל את רצח רבין ויגאל עמיר. אבל כולנו יודעים שהם צועקים בקהל "לשרוף ת'ערבים" וכל זה.

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים
נכתב ב- 07/07/2014, 15:18
נכתב ב- 07/07/2014, 15:32
אתה מתכוון ל"לאה רבין זונה איזה הלם קיבלה"? כן יש שיר כזה, לא שרים אותו במגרשים רק בהסעות של הארגון, (ראיתי אותו בוידאו, מעולם לא שמעתי אותו באיצטדיון)
מוות לערבים לא היה פעם אחת אחרי הצ'צ'נים, שום קריאה גזענית, (עד הגול מול בני סכנין, ששם היה את השיר "אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים"
בכל החיים שהייתי בטדי מעולם לא שמעתי "לשרוף ת'ערבים" שמעתי הרבה פעמים מוות לערבים (בשנים האחרונות כמעט ולא חוץ מהמלחמה נגד גאידאמק) אבל אין את זה, פשוט אין,
זה שקרים של התקשורת, אין לי סיבה למה, זה כמו שהיה 4000 נגד ק"ש והתקשורת כותבת 1500, 3000 באימון פתיחה כתבו 2000.
ומאותה סיבה שכתבו שהרוצחים אולי מLF, כאילו שאם הם היו אוהדים קבוצה אחרת, היו שואלים אותם איזה קבוצה הם אוהדים,
הם רצחו ללא שום קשר לקבוצה שהם אוהדים, הם רוצחים כי הם רצו נקמה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 07/07/2014, 15:53
שניר,
אני קורא את התגובות שלך בזעזוע עמוק! למעשה, אם תקרא את התגובות של עצמך ואת מה שהן משקפות תמצא שהן עולות בקנה אחד עם כל אידיאולוגיה גזענית, לרבות זו הנאצית, שהתקיימה אי-פעם ומתקיימת גם היום, והובילה לאינספור מעשי זוועות לא-אנושיים בשל צורת החשיבה הבזויה, הבלתי-אנושית והנפשעת שעומדת מאחוריהן.
איני יודע איזו פגיעה בך או בחבריך אתה סבור שמצדיקה שנאה כזו, אולם כדאי שתדע כי איבדתי במבצעים צבאיים שני חברים שהיו יקרים לי מאד, יקרים לי מאחים אפילו, כשאחד מהם היה חבר ילדות שלי שזכור לי מאז שאני בכלל זוכר את עצמי. ועדיין - נשמתי נקייה משנאה כלשהי.
נטלתי חלק בפעילויות צבאיות כנגד מפגעים במהלך שירותי הצבאי (סדיר ומילואים) - מעולם לא פגעתי בחפים-מפשע, מעולם ולעולם לא הייתי מסכים לפגיעה והרג של חפים מפשע בשום מצב, מבוגרים או ילדים. והאמן לי שאני רחוק מלהיות יפה-נפש.
כל ניסיון להבין או להצדיק חבורה של חולי-נפש אכולי וטרופי שנאה תהומית, שחטפו ושרפו בעודו חי נער בן שש-עשרה (וניסו אף לחטוף ילד בן תשע, כדי לבצע בו מעשה זהה) שכל חטאו היה שנולד ערבי, מחריד ומזעזע בעיני לא פחות מביצוע המעשה עצמו!
ובאשר לשנאה - שני משפטים הם נר לרגלי מאז ומתמיד :
"השנאה היא מפלצת שמזינה את עצמה."
"אין אפלה המסוגלת לגרש אפלה, רק האור מסוגל לכך. אין שנאה שיכולה לסלק שנאה, רק האהבה מסוגלת לכך."
הראשון הוא פתגם של החכמים הסינים. ולשני אחראי אדם שהיו לו את כל ההצדקות שבעולם לשנוא את אלה שהשפילו, ביזו, היכו ורצחו את בני-עמו כמעשה של שגרה (אם רק תטרח לקרוא את ההיסטוריה של השחורים בארה"ב עד שנות השישים), והוא עדיין לא הרשה לשנאה לפלוש לנשמתו. שמו היה, אגב, מרטין לותר קינג.
רק עצה אחת לי עבורך : כדאי לך מאד לסלק את המפלצת הזאת מנפשך, לפני שנפשך תהיה למפלצת הזאת.
- אורפז., morinia ו nir1001 אוהבים את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 16:01
שניר,
אני קורא את התגובות שלך בזעזוע עמוק! למעשה, אם תקרא את התגובות של עצמך ואת מה שהן משקפות תמצא שהן עולות בקנה אחד עם כל אידיאולוגיה גזענית, לרבות זו הנאצית, שהתקיימה אי-פעם ומתקיימת גם היום, והובילה לאינספור מעשי זוועות לא-אנושיים בשל צורת החשיבה הבזויה, הבלתי-אנושית והנפשעת שעומדת מאחוריהן.
איני יודע איזו פגיעה בך או בחבריך אתה סבור שמצדיקה שנאה כזו, אולם כדאי שתדע כי איבדתי במבצעים צבאיים שני חברים שהיו יקרים לי מאד, יקרים לי מאחים אפילו, כשאחד מהם היה חבר ילדות שלי שזכור לי מאז שאני בכלל זוכר את עצמי. ועדיין - נשמתי נקייה משנאה כלשהי.
נטלתי חלק בפעילויות צבאיות כנגד מפגעים במהלך שירותי הצבאי (סדיר ומילואים) - מעולם לא פגעתי בחפים-מפשע, מעולם ולעולם לא הייתי מסכים לפגיעה והרג של חפים מפשע בשום מצב, מבוגרים או ילדים. והאמן לי שאני רחוק מלהיות יפה-נפש.
כל ניסיון להבין או להצדיק חבורה של חולי-נפש אכולי וטרופי שנאה תהומית, שחטפו ושרפו בעודו חי נער בן שש-עשרה (וניסו אף לחטוף ילד בן תשע, כדי לבצע בו מעשה זהה) שכל חטאו היה שנולד ערבי, מחריד ומזעזע בעיני לא פחות מביצוע המעשה עצמו!
ובאשר לשנאה - שני משפטים הם נר לרגלי מאז ומתמיד :
"השנאה היא מפלצת שמזינה את עצמה."
"אין אפלה המסוגלת לגרש אפלה, רק האור מסוגל לכך. אין שנאה שיכולה לסלק שנאה, רק האהבה מסוגלת לכך."
הראשון הוא פתגם של החכמים הסינים. ולשני אחראי אדם שהיו לו את כל ההצדקות שבעולם לשנוא את אלה שהשפילו, ביזו, היכו ורצחו את בני-עמו כמעשה של שגרה (אם רק תטרח לקרוא את ההיסטוריה של השחורים בארה"ב עד שנות השישים), והוא עדיין לא הרשה לשנאה לפלוש לנשמתו. שמו היה, אגב, מרטין לותר קינג.
רק עצה אחת לי עבורך : כדאי לך מאד לסלק את המפלצת הזאת מנפשך, לפני שנפשך תהיה למפלצת הזאת.
אבי, יהיה קל יותר להשוות את השנאה לפוטין ולא להיטלר,
פעם אחרונה שבדקתי יהודים לא הלכו והתפוצצו במסעדות בגרמניה, לא זרקו אבנים על גרמנים, ככה שזה לא מדויק,
זה יותר כמו הצ'צ'נים שעשו טרור ופוטין קיבל החלטה.
אסביר את זה בפעם המיליון, אני לא בעד שילכו ויחטפו ילד ערבי וישרפו אותו חי, ברור שאני מעדיף שהיו תופסים את המחבלים ועושים להם את זה,
אבל שוב, לא תראה אותי בוכה, כתבתי כבר מה הפתרון (והוא לא לרצוח להם את כל הילדים)
אלא לרענן את הנוהל של ידיים קשורות, ומי שמתעסק בטרור בצורה הכי קטנה "זריקת אבן" לדוגמא, יהיה אפס סולחנות כלפיו.
כמובן שבכלא לבטל להם ביקורים / תואר, ושכל מי שחושב לזרוק אבן יבין שיש לו הרבה מה להפסיד.
- rotembal אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 07/07/2014, 20:03
חחחח מה יהיה עם המדינה הזו? רק שאוסקר גרסיה לא יברח עכשיו
נכתב ב- 07/07/2014, 21:04
הכי גדול שקראתי עד עכשיו חחח
חחחחח רבע שעה אני בוכה מצחוק
נכתב ב- 07/07/2014, 21:12
שאלה רצינית עכשיו, קיים מישהו שיכול להחליף את ביבי?
אם תשאל אותי, לא.
נכתב ב- 07/07/2014, 21:15
קבל עוד אחד
- Pyrophoenix, dorel310 ו charge אוהבים את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:21
שאלה רצינית עכשיו, קיים מישהו שיכול להחליף את ביבי?
אם תשאל אותי, לא.
אתה מזכיר לי את כל הימנים המצויים שבוכים על ימין ועל שמאל שהממשלה דופקת אותם אבל ברגע האמת בבחירות ממשיכים להצביע לאותה מפלגה. זו הסיבה שמשתינים עלינו בקשת.
- liverpool ו dorel310 אוהבים את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:23
ועוד משהו קליפס כדי להבהיר את כוונתי.
אין ספק ששאר השמות במערכת הפוליטית כרגע לא מרשימים בכלל.
אבל ביבי היה ראש ממשלה במשך 8 שנים במצטבר והספירה נמשכת. שים לב להתדרדרות במצב, הן מבחינה בטחונית, כלכלית, מדינית, חברתית. הכל נהיה יותר ויותר גרוע, העם נהיה יותר ויותר מיואש. הכל פה חרא, אנשים רוצים לעזוב את הארץ כי נשבר להם הזין. הבנאדם לא מסוגל לקבל החלטות, כל פעם מנסה לדחות כל דבר, נותן ליחסים אישיים להשפיע על המדיניות שלו (רק תראה את כל הפארסה סביב ריבלין והבחירות לנשיאות, מביך, וזה רק בגלל שאשתו שרה לא אוהבת אותו. ואם כבר שרה, נמאס מכל הפרשות המביכות סביב הזוג הדוחה הזה).
הוא אולי לא האשם היחידי, אבל הוא ללא ספק ראש ממשלה נוראי.
די, הוא מאוס, הוא מיצה את עצמו. אני מייעץ לו לא לרוץ לבחירות הבאות, הגיע הזמן למישהו חדש. האם יהיה יותר טוב? אולי לא, אבל לא נדע עד שלא ניפטר מביבי.
- אורפז., liverpool, rotembal ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:24
שביבי (או יותר נכון שרה) יוותר על נרות ריחניים, גלידות וטיסות בחינם? HELL NO!
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:26
ודבר אחרון, איך אנחנו יכולים לסמוך על בנאדם שנשוי לאישה כמו שרה? מילא היא הייתה נראית טוב, אבל היא גם מרשעת, גם מטורפת, גם שתלטנית וגם נראית כמו היפופטם. והוא מתעקש להיות סמרטוט שלה. זה נשמע בקטע מצחיק, אבל תחשבו על זה לשנייה.
נכתב ב- 07/07/2014, 21:31
ועדיין, מי כן הייתם רוצים לראות במקומו?
נכתב ב- 07/07/2014, 21:32
את האמת? אף אחד לא שווה את ההליכה בקלפי. כולם שקרנים. הייתי נותן לאחד כמו פוטין שלא עושה חשבון
- SnirJa אוהב את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:33
אבל אין אחד כזה.
אז תפסיקו ללכלך עליו, אתם מושפעים מאחרים, כל הטמבלים האלה מפייסבוק.
נכתב ב- 07/07/2014, 21:35
תשמע בכנות כרגע אין אף אחד שמרשים אותי. אבל אני לא יודע מי ירוץ לבחירות הבאות, צריך קודם לראות ואז להחליט.
אם למשל ביבי לא ירוץ לבחירות הבאות, סביר להניח שכראש הליכוד או גדעון סער או בוגי יעלון יחליפו אותו. אני לא מת עליהם, אבל אני מוכן לתת להם צ'אנס. אתה יודע מה? אני מוכן גם לתת לליברמן, מופז וכחלון צ'אנס וגם מהם אני לא מחזיק, אני רוצה לתת הזדמנות למישהו אחר, והאנשים שציינתי הם אנשים עם ניסיון במערכת הפוליטית ואולי אם אחד מהם יקבל הזדמנות כראשי ממשלה הוא יפתיע לטובה את כולנו, מי יודע. הלוואי שבבחירות הבאות יצטרף למערכת הפוליטית אדם מרשים, אבל אם לא, נצטרך לבחור ממה שיש ברע במיעוטו, אבל הטענה הזאת כאילו אין מחליף לביבי כבר לא תופסת מבחינתי. אם אתה שואל אותי, גרוע מביבי כבר לא יכול להיות.
- liverpool אוהב את זה
נכתב ב- 07/07/2014, 21:38
אבל אין אחד כזה.
אז תפסיקו ללכלך עליו, אתם מושפעים מאחרים, כל הטמבלים האלה מפייסבוק.
מה הקשר פייסבוק? הבן אדם הרס כל חלקה טובה (שעוד נשארה) במדינה במהלך כהונתו.
- liverpool ו dorel310 אוהבים את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים