נו ולא ראית שחקנים שעושים שטויות? סבבה הוא יחטוף על זה. נכנס בו רצח (ושוב אומר, טוב שדהן לא בא וביקש ממנו בוא כנס בי עם כל השטויות שהוא עשה) אבל סבבה, בואו לא ניסחף.
ועגייב הזה חלאה בן חלאה.
נכתב ב- 10/03/2014, 19:19
נו ולא ראית שחקנים שעושים שטויות? סבבה הוא יחטוף על זה. נכנס בו רצח (ושוב אומר, טוב שדהן לא בא וביקש ממנו בוא כנס בי עם כל השטויות שהוא עשה) אבל סבבה, בואו לא ניסחף.
ועגייב הזה חלאה בן חלאה.
נכתב ב- 10/03/2014, 19:22
נו יופי דולב, עכשיו ההודעה שלי נעלמה :\
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 10/03/2014, 19:38
חח בסדר מי שנכנס לעדכון לא יעבור דף ישר
נכתב ב- 10/03/2014, 20:11
נכתב ב- 10/03/2014, 21:58
לרוע מזלו של דהאן, קדוסי לא הצליח לשבור לראיוס את הרגל במחצית הראשונה למרות שהוא ניסה. הכניסה של ראיוס היא גועל נפש ומגיע לו להיענש בחומרה אבל שדהאן ובני-יהודה לא ישחקו אותה תמימים, הם ניסו לשבור לראיוס את הרגל.
וכשדהאן אומר שאלוהים יחזיר לראיוס, אז כנראה שאלוהים החזיר עכשיו לדהאן כי זה בדיוק מה שהוא עשה לשחקן בהפועל פ"ת. במהלך אימון דהאן ואותו שחקן (זר) התעמתו וכמה דקות אחרי זה הוא כיסח אותו וקרע לו את הרצועות. Karma is a bitch...
נכתב ב- 10/03/2014, 22:55
ראדה פריצה
באר שבע, כן כן אליפות, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!
נכתב ב- 11/03/2014, 00:43
לא אמרתי גירוש ובהחלט קצת נסחפו בעניין הזה. מן הסתם זו עבירה שהיא חלק מהמשחק אבל אני לא מצליח להבין אנשים שמגנים על שחקן כזה. מבחינתי כל עונש כבד הוא מתאים וכמה שיותר כבר יותר טוב. וחחחח אין ספק שתביעה זה מוגזם, וזה בהחלט נובע מכל העליהום התקשורתי (המוצדק).
ומכבי
נכתב ב- 11/03/2014, 00:48
שאפו למכבי, צריך לדעת לקחת גם משחקים כאלו באווירה לא הכי טובה.
אני לא מבין את הביקורות על היכולת של מכבי, זה לא שהיינו גרועים, להיפך, נראינו יותר מסביר בהחלט בהתחשב שהיו חסרים לנו שלושת השחקנים הכי בכירים בהגנה.
וכל זה מגיע לעומת ב"ש ששיחקה מזעזע ולא הגיע לה לקחת בקושי נקודה, וניצחה במזל. ויותר מזה, היא משחקת די גרוע כבר כמה מחזורים.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/03/2014, 01:01
האמת שמהמגרש זה היה נראה אחד המשחקים הגרועים של מכבי השנה. חילופים בדיחה, הרכב הזוי (לא השחקנים אלא צורת ההצבה שלהם) ובכללי היה צריך להיות משהו כמו 3-0 לבית"ר. בכללי אני תופס מסוזה אבל בזמן האחרון הוא פשוט עושה שטויות. עם סגל כזה מכבי צריכה להיות פשוט יותר טובה. כמה שקשה לומר את זה ולמרות אחוזי ההצלחה הטובים יותר השנה, מכבי של שנה שעברה פשוט נראתה טוב יותר.
נכתב ב- 11/03/2014, 11:29
איך כאב לי על הביתר,
קודם כל היא קבוצה חלשה (בוא נהיה לרגע אמיתיים) ומכבי קבוצה הרבה יותר חזקה ממנה,
אני לא יודע אם סוזה הגיע עם גישה של על הזין שלי ביתר, או שפשוט היה להם משחק רע,
אבל ביתר הייתה שווה לפחות תיקו (למרות שאני אישית חושב ניצחון) פרדה לא יודע לסיים, קריאף רוצה להציג סופסוף קבלה אחרי 25 משחקים בלי בישול ובלי שער.
והיה פעם אחת שהיה בישול מעולה לא זוכר נראה לי ג'ונס בעט החוצה במקום להשאיר לשחקן אחריו (ואז זה שער ריק כי השוער היה ליד הקורה...)
אם מכבי תמשיך לשחק ככה, אני באמת חושב שהאליפות תהיה של באר שבע. (כתבתי את זה מזמן פה)
כל הכבוד למכבי שהצליחה לנצח גם במשחק חלש. זה מראה הרבה מאוד לדעתי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/03/2014, 13:38
תכלס בית"ר היתה יכולה לתת לנו 3 חתיכות בקלות.
יום טוב של חואן פאבלו, שבדרך כלל עושה התקפי לב ולא מגן על השער.
מזל שיש את פריצה ומיכה
מקווה שכל שחקני ההגנה יהיו בריאים לקראת הדרבי, כי זהבי מכין את האקדחים, פיו פיו!!
נכתב ב- 11/03/2014, 13:59
הורג אותי איך אוהדי מכבי (או בכלל כל אוהד כדורגל) יכול לאהוב את זהבי,
וזה שהוא מוכשר מעניין לי את הביצה.
שחקן בלי ערכים, גדל בהפועל היריבה הכי גדולה ומחר את הכל בשביל כסף, ועוד אחרי זה עושה פיו פיו לקהל של הפועל? הקהל ששנים הריע לו?
ברק יצחקי שם גול בטדי אפילו לא חגג.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/03/2014, 14:18
לא משנה לי שהוא גדל בהפועל.
יש לו אופי של מכביסט, הוא וינר ענק, איך אפשר שלא לאהוב אותו?
מה גם, אוהדי הפועל אוכלים את הלב שהוא מצליח במכבי.
שמחה לאיד שמדובר באדומים זה תענוג אחד גדול :-)
נכתב ב- 11/03/2014, 16:00
יש הבדל בן לאהוב שחקן כי הוא טוב, ווינר, אמוציונלי מאוד ונותן הכל על המגרש, לבין להכתיר אותו לסמל. זהבי הוא שחקן של אוהדים, ואני מאמין שכל קבוצה בארץ שהוא היה מגיע אליה הוא היה אהוב. בזמן האחרון הוא לא פוגע ועדיין הוא השחקן הכי אהוב בקהל, יש לו פייט רק ממיכה לדעתי. האוהדים של הפועל עשו אותו לסמל של המועדון כולה ילד בן 23-24 איזה סמל ואיזה נעליים? הביא אליפות נהיה סמל מי ישמע שיחק שם 15 עונות.
נכתב ב- 11/03/2014, 16:06
הורג אותי איך אוהדי מכבי (או בכלל כל אוהד כדורגל) יכול לאהוב את זהבי,
וזה שהוא מוכשר מעניין לי את הביצה.
שחקן בלי ערכים, גדל בהפועל היריבה הכי גדולה ומחר את הכל בשביל כסף, ועוד אחרי זה עושה פיו פיו לקהל של הפועל? הקהל ששנים הריע לו?
ברק יצחקי שם גול בטדי אפילו לא חגג.
- זהירות, חפירה -
בלי לפגוע, אתה לא יודע כלום.
כן, הוא גדל בהפועל. אז מה?
כשזהבי רצה לעבור לפאלרמו ולעלות לרמה של הגדולים באמת, הפועל הערימה עליו קשיים למרות שהיה לו סעיף שחרור בחוזה (!!!), הלינה משכורת, תבעה אותו בבוררות וניסתה לשים לו כל מכשול אפשרי, וגם כשהוא סופסוף זכה בבוררות ופסק הדין היה פיצוי מיידי מצד הפועל לזהבי, הם סירבו לשלם לו במשך תקופה ארוכה והוא נאלץ להלוות כסף.
מי פה בלי ערכים?
אחרי ההתחלה המצוינת בפאלרמו הוא ירד לספסל ויובש שם בגלל שהתחלפו איזה מיליון מאמנים, ואז קרויף גישש אצלו, בתחילה הוא לא הסכים ורצה להמשיך באירופה, בדק אופציות אחרות ובינואר כשהבין שהוא כבר לא יצליח להתקדם שם, הוא שקל לחזור לארץ.
אוהדי הפועל ששמעו את השמועות על ההצטרפות למכבי התקשרו אליו הביתה ואיימו עליו ועל המשפחה שלו. זה הטריגר שגרם לו יותר מהכל להסכים להצעה של קרויף.
שוב, מי פה בלי ערכים?
אחר כך כשערן כבר היה בארץ, האוהדים המגעילים של הפועל המשיכו להטריד אותו בבית, פינצ'רו לו שוב ושוב את הרכב, ריססו גרפיטי בבית שלו ובבית של ההורים, והתקשרו לאשתו.
הוא לא מכר כלום בשביל כסף. והפיו פיו זה משהו כל כך קטן וחסר משמעות, זו לא פעם ראשונה שיש חגיגה כזו.
אגב, הוא מרוויח את אותו הסכום שהרוויח בפאלרמו, אולי אפילו פחות אלמלא הבונוסים על התארים והליגה האירופית.
וכמו שקליפס ואורפז אמרו, זהבי ווינר ענק, אחד הגדולים שהיו בכדורגל ובספורט בכלל. אופי של מכביסט מלידה, לא ברור לי איך שחקן כזה יצא ממחלקת הנוער של הפועל.
והוא כולה שיחק בקושי 3 עונות מלאות בהפועל, סמל הוא לא.
אתמול, למשל, היו לו לבד יותר איומים על השער ולמסגרת יותר מכל בית"ר ביחד.
אבל זה בסדר, אני כבר מבין שאתה אנטי מכבי
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/03/2014, 00:07
מה? אני בכלל לא אנטי מכבי,
אורפז מכביסט, וקליפס מכביסט, והם אומרים כמוני (לא בקשר של זהבי) שביתר שיחקה טוב והייתה שווה גול, אפילו אתה כתבת בערך את זה למעלה.
אני מודה, לא ידעתי את כל מה שכתבת... ואם זה ככה גם אני הייתי עושה פיו פיו, אפילו יותר מזה, מצידי שיעשה להם זין, אני שונא הפועל יותר ממכם זה בטוח.
לא יודע למה כתבתי שהוא סמל, כנראה לא שמתי לב כלכך מה אני כותב, נכון הוא לא סמל והוא היה שחקן אהוב, וכנראה שהוא יהיה אהוב בכל מקום. (אפילו בטדי.)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/03/2014, 23:26
השגתי כרטיסים לדרבי בשני!
הבעיה?
הם בשער 13, עם האדומים
נו שיהיה, הם בחינם
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/03/2014, 23:29
יאללה אמן תנצחו אותם.
אבל ספארקי, איך תראה את המשחק משם? כאילו תחשוב שאם יש גול אסור לך לצעוק יש!
אסור לך לשמוח בגול שלמכבי, ויותר מזה, בגול של הפועל כולם יחגגו לך על הראש.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 16/03/2014, 01:01
כן, זו כל הבאסה, אבל מה לא נעשה כדי לראות עוד דרבי צהוב?
- סטיבן רייט.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים