טוטנהאם הפסידו. סיטי הפסידו. צ'לסי סחטו תיקו.
היום תהיה מלחמה. וואווווווווווווו
נכתב ב- 10/11/2013, 18:03
טוטנהאם הפסידו. סיטי הפסידו. צ'לסי סחטו תיקו.
היום תהיה מלחמה. וואווווווווווווו
נכתב ב- 10/11/2013, 19:31
משחק חלש מאוד, ארסנל מאכזבת.
נכתב ב- 10/11/2013, 20:09
מדהים לראות איך רוני בכושר נמצא ליגה מעל כולם. נמצא בכל מקום על המגרש, לחץ של איש אחד.
משחק מאכזב, אבל אי אפשר לצפות ליותר מיונייטד של העונה, חבל שכך.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 10/11/2013, 20:11
משחק רע =\ איזה באסה..אני לא זוכר את יונייטד מסתגרת כמעט במשך מחצית שלמה בבית מול אף קבוצה.
ונגר עשה חילופים מאוחר מדי. ג'ק היה צריך להיכנס כבר במחצית, גנאברי בדקה ה65 לפחות.
אם כבר להפסיד, אז באולד טראפורד, וכשכמעט כל שאר הצמרת מפסידה גם.
נכתב ב- 10/11/2013, 20:13
אני אישית לא אוהב לראות את יונייטד משחקים, הם מרדימים לי את הצורה.
חוץ מרוני, אין שחקן שאני אוהב לראות שם.
חייב לעזוב את הקבוצה האפורה הזו, שמילא לא מעריכה אותו.
נכתב ב- 10/11/2013, 22:56
מדהים לראות איך רוני בכושר נמצא ליגה מעל כולם. נמצא בכל מקום על המגרש, לחץ של איש אחד.
משחק מאכזב, אבל אי אפשר לצפות ליותר מיונייטד של העונה, חבל שכך.
נכתב ב- 23/11/2013, 16:02
נכתב ב- 23/11/2013, 16:30
לוקאקו הזה חיה רעה.
נכתב ב- 23/11/2013, 16:40
הליגה האנגלית!!
נכתב ב- 24/11/2013, 14:41
אביחי, מה אתה אומר על ארסנל עכשיו?
נכתב ב- 24/11/2013, 17:29
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מבסוט אני. הנה מבט על איך מבזבזים 100 מיליון יורו. כל השחקנים הכי טובים בטוטנהאם אלה שחקנים שכבר היו בקבוצה/עלו מהנוער.
לאמלה 35 מיליון? סולדאדו 25? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. איפה אריקסן? איפה קאפו?
פאוליניו היחיד שמצליח טיפה להצדיק, ואחחח איזה שחקן דמבלה.
נכתב ב- 24/11/2013, 17:39
אביחי, מה אתה אומר על ארסנל עכשיו?
אנחנו עדיין מחכים לתשובה אביחי.
נכתב ב- 24/11/2013, 18:34
ארסנל הפתיעו גם אותי. אבל...
אם הם רוצים להישאר במקום שבו הם נמצאים עכשיו הם חייבים חיזוק בינואר.
אני עדיין חושב שהפתיחה שלהם קצת מטעה.
דולב, אריקסן פצוע.
טוטנהאם היום נראתה כמו קבוצת תחתית, לא אתפלא אם בואש יילך הביתה.
נכתב ב- 24/11/2013, 18:57
אבל אמרת שטוטנהאם וליברפול טובות יותר ושאתה לא רואה את ארסנל מסיימת בטופ פור, למרות שכבר שנים רבות היא סיימה שם כשהיא הייתה פחות טובה ויציבה ממה שהיא עכשיו.
נכון שזה עדיין מוקדם, אבל אני חושב שאפשר להגיד שזאת תהיה הפתעה אם ארסנל לא תסיים בטופ פור.
נכתב ב- 24/11/2013, 19:00
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מבסוט אני. הנה מבט על איך מבזבזים 100 מיליון יורו. כל השחקנים הכי טובים בטוטנהאם אלה שחקנים שכבר היו בקבוצה/עלו מהנוער.
לאמלה 35 מיליון? סולדאדו 25? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. איפה אריקסן? איפה קאפו?
פאוליניו היחיד שמצליח טיפה להצדיק, ואחחח איזה שחקן דמבלה.
לאמלה שחקן אדיר שעוד יעשה הרבה בליגה הזאת.
סולדאדו באמת לא משהו, אבל אי אפשר להאשים אותו. משהו שם לא עובד במערך, בשיטה של בואש.
אריקסן פצוע, קאפו סתם קשר אחורי.
פאוליניו? הבלוף הכי גדול משם.
נכתב ב- 24/11/2013, 19:08
ללאמלה יש כישרון, לדעתי אבל אין שום סיכוי שהוא יפרוץ בטוטנהאם. פאוליניו בלוף? הרכישה הכי חכמה שהם עשו. הוא יחסית יציב כמה שאפשר בקבוצה הזאת, הוא מבקיע ולא חסרה לו יכולת
נכתב ב- 24/11/2013, 20:16
אבל אמרת שטוטנהאם וליברפול טובות יותר ושאתה לא רואה את ארסנל מסיימת בטופ פור, למרות שכבר שנים רבות היא סיימה שם כשהיא הייתה פחות טובה ויציבה ממה שהיא עכשיו.
נכון שזה עדיין מוקדם, אבל אני חושב שאפשר להגיד שזאת תהיה הפתעה אם ארסנל לא תסיים בטופ פור.
לכן אמרתי שארסנל הפתיעו אותי ביכולת שלהם. החיבור שם טוב.
ארסנל עדיין קבוצה פחות טובה באופן מובהק לדעתי גם מצ'לסי וגם מסיטי.
בפברואר התמונה תהיה יותר ברורה.
לגבי פאוליניו - הרכש הכי טוב של הליגה האנגלית השנה אחרי אוזיל. שחקן אדיר.
נכתב ב- 24/11/2013, 21:01
אני אשמח אם תגידו לי מה אתם מוצאים בפאוליניו.
ואביחי הדברים שלך פתטיים כרגיל, זה שסיטי רמה מעל הליגה מבחינת הסגל כן, אבל צ'לסי 'טובה באופן מובהק' מארסנל? אתה מנותק מהמציאות. גם מבחינת סגל השחקנים ובטח שבטח באפקטיביות שלהם.
נכתב ב- 25/11/2013, 01:40
אני אשמח אם תגידו לי מה אתם מוצאים בפאוליניו.
ואביחי הדברים שלך פתטיים כרגיל, זה שסיטי רמה מעל הליגה מבחינת הסגל כן, אבל צ'לסי 'טובה באופן מובהק' מארסנל? אתה מנותק מהמציאות. גם מבחינת סגל השחקנים ובטח שבטח באפקטיביות שלהם.
לצ'לסי יש סגל עמוק יותר, תהיה לה אפשרות לבצע רוטציות עם שחקנים, לארסנל יש פחות אפשרויות אם משווים לסגל של צ'לסי.
לארסנל לא בהכרח יש סגל טוב יותר, קצת יהיה מוקדם לומר שארסנל תזכה במשהו העונה אבל בהחלט עד כה זה נראה טוב, אין לשכוח את משחקי חג המולד העמוסים..
יש לקחת בחשבון שחקנים שככל הנראה יפצעו.. אי אפשר לדעת מה יהיה. אפשר לנסות לנחש, אבל זה רק בגדר ניחוש.
אני לא מבין על מה ההתרגשות לגבי אביחי, אני כלל לא מופתע, זה שאתם בכלל רושמים תגובה לאביחי ישירות הוא עוד עלול לחשוב שהוא באמת גרם לכם לחשוב שהוא מבין משהו במונח שנקרא כדורגל.
היו פה מלא שחשבו שוונגר צריך לעזוב ודווקא אני חשבתי ההפך, הוא עשה בעונה שעברה מעל ומעבר עם הסגל שלו. (אביחי בטח שכח שהוא היה אחד מהם שחשב שצריך להעיף או הסכים עם כך שונגר צריך לעזוב)
וונגר לא שכח ביום אחד את מה שאתה (וגם אני) לא נדע בחיים שלנו בכל הקשור לכדורגל, הבעיה הייתה בכך שלא הביאו שחקנים ברמה הגבוהה ביותר, כמו שעשה השנה עם אוזיל ששידרג אותם.. גם אם אי אפשר להגיד עד כה שזה נעשה באופן מובהק (כי ארסנל לא זכתה בתואר כלשהו בנתיים) אבל הוא בטוח עשה זאת מבחינה מנטלית.
אי אפשר להתעלם מזה, היכולת של השחקנים מאז הגעתו של אוזיל (בלי שום קשר לתפוקה של אוזיל במגרש) השתפרה רבות מזו של העונה שעברה.
אני אוהד יונייטד, אבל אני באמת נהנה לראות את ארסנל משחקים ואני בטוח שאני לא היחידי.
גם לגבי ז'ירו אמרתי שהוא שחקן טוב עוד כשהיה מחמיץ רבות במשחקים הראשונים שלו בארסנל, גם אם הוא נראה מסורבל ושבלוני מידי פעם התפוקה שלו במגרש היא רבה, לפעמים גם הרצון של השחקן להצליח עולה על היכולת שלו, הוא לא מבריק, אבל הוא תורם המון.
זה שאני חושב שהוא חלוץ טוב לא אומר שהתכוונתי שהוא בין החלוצים הטובים בעולם.
קצת על רמזי, הבעיה של רמזי בשנים עברו הייתה המשחק הקבוצתי שלו.
נראה שהשנה נעשה איזשהו סוויץ' והוא משחרר בזמן במרבית הפעמים.
לעומת זאת, בשנים עברו ראיתי אותו מרבה לגעת בכדור מעבר למה שהיה צריך ולאבד הרבה כדורים.
אני מעריך שהתגובה של אביחי תהיה עם מלל של שתי מילים לפוסט או מלל ארוך ללא תוכן.
נכתב ב- 25/11/2013, 10:23
בפעם השנייה באשכול הזה.
לא הייתה נקודת זמן מתחילת העונה בה לארסנל לא היו שלושה שחקנים לגיטימיים פצועים. למשך רוב השלושה חודשים האלה וולקוט היה פצוע, מלך השערים והבישולים של ארסנל אשתקד ועדיין היא כבשה יותר מכל קבוצת פריימרליג מלבד סיטי (אתיחד יותר נכון). כמו כן, אלו שחקנים שהיו פצועים למשך לפחות שבועיים העונה: ארטטה, קאסורלה, רוזיצקי, פודולסקי, צ'מברליין, ווילשר, סאנוגו, ורמאלן, סאנייה ואני אפילו לא מזכיר את דאיבי. רוב השחקנים הם שחקני הרכב.
"יש לקחת בחשבון שחקנים שככל הנראה יפצעו" נו באמת.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים