שלח לי.

Django Unchained - אוי טרנטינו, עד מתי תיהיה גאון?
נפתח על-ידי
CLIPSE
, 14/10/2012, 23:13
Django Unchained
143 תגובות לנושא זה
נכתב ב- 04/04/2013, 21:30

נכתב ב- 04/04/2013, 21:39
בשמחה, העלאתי לך את זה בעצמי:
סיפור הרקע של ברומהילדה מתחיל בעמוד 55, רומנטי משהו...
זוג הורים שקונים אותה בשביל הילד השמן והחסר ביטחון שלהם, ומתפתחת אהבה ואז טרגדיה, בא לי לראות את דקפריו בסצינה הזאת! פיי!!
http://www.upf.co.il.../901523018.html
סיפור הרקע של ברומהילדה מתחיל בעמוד 55, רומנטי משהו...
זוג הורים שקונים אותה בשביל הילד השמן והחסר ביטחון שלהם, ומתפתחת אהבה ואז טרגדיה, בא לי לראות את דקפריו בסצינה הזאת! פיי!!
http://www.upf.co.il.../901523018.html
נכתב ב- 06/04/2013, 02:08
סנדק גם אני מסכים איתך על הקטע עם שולץ,
זה קצת ביאס לי את הסרט....
זה קצת ביאס לי את הסרט....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 06/04/2013, 14:48
היו שם כמה משפטים נחמדים, רוב הסרט עמוס בשטויות. אני כמעט בטוח שכולם כאן אהבו בעיקר את ד"ר שולץ וחבל לי שהוא מת בקלילות כזאת יחסית למוות של דמות בכירה. עלו לי בראש כמה דברים כמו "איך הוא לא ירה בו קודם? אולי היה כדור אחד ברובה הזה?" כי למרות שזה כביכול בהילוך איטי רואים שהנכה מצליח להגיע אל קנדי יחסית מהר... אז זה קצת הרס.
והאמת שישר ראיתי את הדם ביד שלו וניסיתי לחשוב איך זה קרה! ראיתי את זה בבית אז העברתי אחורה כמה פעמים... עדיין נראה קצת תמוה עד שגיליתי כאן שזאת תאונה...
העלילה לא הייתה משהו, אהבתי בעיקר את בחירת השירים בסרט חחח
הפתיחה הייתה מעולה עד לכמה דקות אחרי שהוא הורג את השריף, משם הכל היה גיבוב של שטויות.
סך הכל נהניתי מהסרט אבל ראיתי אותו פעמיים בגלל שנרדמתי בפעם האחרונה מרוב שהוא היה ארוך :\
והאמת שישר ראיתי את הדם ביד שלו וניסיתי לחשוב איך זה קרה! ראיתי את זה בבית אז העברתי אחורה כמה פעמים... עדיין נראה קצת תמוה עד שגיליתי כאן שזאת תאונה...
העלילה לא הייתה משהו, אהבתי בעיקר את בחירת השירים בסרט חחח

הפתיחה הייתה מעולה עד לכמה דקות אחרי שהוא הורג את השריף, משם הכל היה גיבוב של שטויות.
סך הכל נהניתי מהסרט אבל ראיתי אותו פעמיים בגלל שנרדמתי בפעם האחרונה מרוב שהוא היה ארוך :\
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים