אומר הבחור שלפי דעתי אלכס סונג הוא הקשר "האחורי" הכי טוב בעולם לולדולב, יש לי תחושה שתקבלו בראש. 3 חתיכות לפחות.

הליגה האנגלית 2012/13
נכתב ב- 29/09/2012, 13:16
נכתב ב- 29/09/2012, 13:17
אני לא חושב שארסנל תהיה בבעיה גדולה.
לדעתי יהיה משחק שקול - גול לפה גול לשם.
נכתב ב- 29/09/2012, 13:27
נכתב ב- 29/09/2012, 13:29
ראמזי לא ממש באמצע. זה אותו הרכב כמו נגד סיטי, רק ורמאלן במקום מרטאסקר.סעמק גם ג'רביניו פותח, וגם עוד ראמזי באמצע
נכתב ב- 29/09/2012, 13:43
אין מה לעשות - השינוי החל - ונגר חושב יותר על הגנה מאשר על התקפה.
נכתב ב- 29/09/2012, 14:42
ג'רביניו בבעיטה מדוייקת ולא אופיינית סוף סוף מופיע
נכתב ב- 29/09/2012, 14:43
חחחחחחראמזי יהיה באמצע בעבודה הגנתית.
אין מה לעשות - השינוי החל - ונגר חושב יותר על הגנה מאשר על התקפה.
אין בארסנל קשר אחורי אמיתי אחד מעל גיל 21 יאביחי.
דיאבי לא קשר אחורי, לא ארטטה ובטח לא ראמזי.
נכתב ב- 29/09/2012, 14:44
חחחח ואני עדיין חושב ככה, הוא אנדרייטד ברמות מטורפות.אומר הבחור שלפי דעתי אלכס סונג הוא הקשר "האחורי" הכי טוב בעולם לול
דולב, יש לי תחושה שתקבלו בראש. 3 חתיכות לפחות.
אני מאמין שעם הזמן הוא גם יתפוס מקום של קבע בהרכב של בארסה.
לגבי המשחק, קצת פיספסתי כי הייתי עסוק קצת בפורום ספאם, אבל עושה רושם של משחק טוב.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:09
אין בארסנל קשר אחורי אמיתי אחד מעל גיל 21 יאביחי.
דיאבי לא קשר אחורי, לא ארטטה ובטח לא ראמזי.
מה אתה רוצה? מה אמרתי ומה אמרת? וגם שאתה אומר דברים לא קשורים אתה טועה ומטעה גם אותך.
דיאבי האמא של הקשרים האחורים, בכושר טוב הוא אחד הטובים.
ארטטה קשר אחורי 50/50 ותמיד הוא היה כזה, בתפקיד אחר הוא יהיה שחקן מאוד חלש.
לגבי ראמזי - לא אמרתי שהוא קשר אחורי, אמרתי שהוא יעזור בעבודת הגנה וזה מה שהוא עשה.
לא חייב להיות שחקן הגנה בשביל לעשות הגנה, זה לא מה שהיה פעם.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:46
אחד המשחקים הגרועים של ארסנל שנים אחרונים
נכתב ב- 29/09/2012, 15:54
תתעודד חח
נכתב ב- 29/09/2012, 16:04
מה?אני רשמית ממתעבי ג'רביניו. ונגר אתה חתיכת אפס שהוצאת את פודולסקי.
אחד המשחקים הגרועים של ארסנל שנים אחרונים
עד הדקה ה70 שיחקנו אחלה דווקא, אבל מאז החילוף של ראמזי מאוד השתתקנו.
בסך הכל אני חושב ששיחקנו יותר טוב ושלנו הגיע הניצחון. אבל אין מה לעשות, לפעמים דברים כאלה קורים בכדורגל.
אביחי, פשוט עזוב, אתה אומר כל כך הרבה שטויות אין לי כוח לזה.
נכתב ב- 29/09/2012, 16:08
אני רק מייחל ליום שווילשר יקח את המושכות יחד עם סאנטי
נכתב ב- 29/09/2012, 16:17

נכתב ב- 29/09/2012, 16:22
אביחי, פשוט עזוב, אתה אומר כל כך הרבה שטויות אין לי כוח לזה.
אני לא חושב שאתה אומר את זה כי אין לך כוח...
לא מסכים איתך, הזמן היחיד ששיחקנו עוד סבבה היה בין 2 הגולים של צ'לסי, חוץ מזה היינו אוויר..
במחצית הראשונה ארסנל עשתה עבודה טקטית שהרבה זמן לא ראיתי ממנה, צ'לסי לא הגיעה לשער
וארסנל נטרלה לגמרי את האזרד ומאטה.
מחצית שנייה שום דבר מ-2 הקבוצות.
ל-2 הקבוצות לא הגיע לנצח והמשחק היה אמור להסתיים בתיקו לדעתי.
ארסנל לא יכולה להרשות לעצמה לשחק ללא חלוץ רחבה, כל הזמן היה לארסנל חלוץ רחבה טוב.
שוב ונגר מביא שחקנים בדרג ב' - ג'רו. שנה שעברה ג'רביניו. (שדולב, שנה שעברה אמרת שהוא שחקן מעולה והתווכחנו על זה)
אבל אין מה לעשות, קבוצה צריכים לבנות קודם כל מההגנה וזה מה שהם עושים בינתיים וזה מעולה לדעתי. חבל שלא הבינו זאת קודם.
לגבי צ'לסי - טורס מאוס... רואים שהוא מנסה אבל הוא הורס לצ'לסי המון התקפות.
הם חייבים עוד חלוץ שייתחלק איתו בדקות.
אובי מיקל - ענק.
נכתב ב- 29/09/2012, 17:39
פיזית, ובמיוחד שיש חוסר בעמדה הזאת בארסנל הוא יכול להיות שחקן מאוד משמעותי בהרכב, הבעיה היחידה אצלו הוא שהוא מנסה תמיד הולך על הקשה, באופן כללי אני אוהב את השחקן הזה.
גיבס היה חלש מאוד, רמזי הפגין בדקות מסויימות כמה מהלכים טובים, אך בשורה התחתונה לדעתי היה חלש, הוא בטח לא שחקן שקבוצה בסדר גודל כמו של ארסנל ובמיוחד לאחר התבטאויות אחרונות של ארסן ונגר על כוונות לאליפות לא יכולים להסתמך לא על שחקנים כמו רמזי, גיבס המגן ימני שלהם ששכחתי מה שמו, וללא חלוץ מטרה..
לגבי ג'רביניו זה אחד השחקנים הכי מעצבנים שראיתי בחיים שלי.. זה נראה שהוא חושב שכולם במגרש נגדו והוא לא מוסר לאף אחד..
אם הוא יהיה יותר קבוצתי הוא שחקן הרבה יותר טוב כי כישרון? יש לבחור אבל הוא מנסה לעשות דברים שהרבה לפניו לא הצליחו ואולי כיום יש כמה בודדים שיכולים לעשות..
כשהוא יותר קבוצתי (שזה קרה באחד המשחקים האחרונים) נראה הרבה יותר טוב ולא רק הוא אלא כל הקבוצה.
לגבי צ'לסי העובדה שישר נופלים עליה שאין לה התקפה הגנה או קישור זה לא פייר, הקבוצה חדשה שחקנים עדיין לא מכירים אחד את השני בהתקפה, תיאום זה שם המשחק בכדורגל חבל שישר אחרי משחק אנשים באופן כללי בלי שום קשר לפורום ישר זורקים הצהרת כוונות על המועמדות של הקבוצה החוזק שלה שהם עוד לא הספיקו להעביר שתי פסים האחד לשני.
במיוחד אחרי אתלתיקו מדריד ישר קפצו פה וגם השדרנים שהכריזו שצ'לסי חלשים.. ברברת הרגילה..
רשמתי את זה פה גם בעבר ה-4-1 של אתלתיקו במשחק הספציפי ההוא היה משקף בגלל כמות ההזדמנויות של אתלתיקו, אבל זה נבע אך ורק בגלל האי תיאום של שחקני צ'לסי, לעומת שחקני אתלתיקו שמשחקים יחד מינימום שתי עונות אם לא יותר. (חוץ משחקנים אחדים) לעומת צ'לסי שהתיאום שלהם באותו משחק היה אפסי, לעומת היום שהוא "בהשתדרגות" צ'לסי קבוצה בתהליך בנייה בעוד אתלתיקו את רואים שתהלי הבנייה אצלהם כבר בשלבים מאוד מתקדמים ואולי היכולת שלהם עד היום זה המקסימום שהם יגיעו ואולי יש להם עוד לאן להתקדם נחייה ונראה..
בדיוק בדיוק נזכרתי בשדרן הקשקשן הזה של ספורט 1 לירן שכנר שהוא ממש מעצבן, שלפני הגול השני שארסנל ספגה הוא טען שורמלן ביצע עבירה חכמה ואז אחרי כמה שניות בלבד קיבלו גול מאותה עבירה של ורמלן.. אחד בשדרנים המעצבנים הוא, יש לו חיבה לקבוצה מסויימת באנגליה, אני כמעט בוודאות יודע שזה ליברפול, למרות שהוא מנסה להפגין אובייקטיביות לפעמים.
לעשות עבירה מעמדה כזו ממצב שלדעתי ורמלן יכל לחטוף גם בלי עבירה כי טורס כבר סגר את עצמו וורמלן ביצע את העבירה בכל זאת ולדעתי זאת הייתה עבירה טפשית..
כי במשחק בו צ'לסי ברוב המשחק שולטת ושזה כבר לאחר שעבר יותר ממחצית מן המשחק שאתה כבר מודע לכך שרוב המשחק גובה היום לא לטובת ארסנל.
לגבי טורס, הוא מנסה עקבים, "משחק יפה", פוזות וכדומה, כשהוא לא מנסה הוא עושה את המהלכים שלו יותר טוב והוא יעיל יותר (כמו במחצית הראשונה שיצר את המצב לעצמו ובעט החוצה).
דרך אגב החילוף של רמזי לדעתי התבצע רק בגלל כל האיבודי כדור שלו לפני שיצא החוצה, איבודי כדור שלומאליות שמתאים רק לכדורגל שלנו.
זו כמובן דעתי.. לא בהכרח שתסכימו או לא.
נכתב ב- 29/09/2012, 19:29
טורס שחקן יותר מחשוב לצ'לסי, גם אם הוא לא מבקיע הנוכחות שלו יעילה חבל על הזמן. מה שכן, כל מה שהיללתי את הזאר, יורד בצורה מטורפת למטה.
איזו הגנה זוועתית יש ליונייטד וואו! טוטנהאם לא מתאמצים בכלל.
נכתב ב- 29/09/2012, 19:31
נכתב ב- 29/09/2012, 20:33
נכתב ב- 01/10/2012, 23:05
הנה אחלה קישור לראות בו שידורים של הליגה האנגלית נראה לי שיש גם משחקים של הליגה הספרדית ועוד..
http://www.thefirstr...ham-united.html
אחלה אתר.
יש גם כמה קישורים במידה והקישור לא באיכות גבוהה.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים