עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

IDX או למה אני צריך לסבול?

• אנא התחבר בכדי להגיב
243 תגובות לנושא זה

#141 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎04:14

חפרתי על הנושא עם הסנדק כבר בעבר. הקרדיט הוחלף ולא נמחק בכוונה, פניתי לבילד, ולדעתי
ואחרי העלהום שנעשה פה, עוד לפני שמישהו פנה לבילד או אלי, בילד מסרב להוריד את הסנכרונים.
מה גם שהיו עוד בקשות נילוות לבקשת מחיקת קרדיטים, ועניינם שינוי הכללים הרגילים בסצינה,
ולא זה המקום ולא אני הכתובת לנושא הזה. אבל להעמיד פני תמימים כאילו בילד המציא את סיפור מחיקת קרדיטים?
חלאס לשטויות. אתם לא שונים. אני רוצה לראות אותכם נלחמים בשביל הקרדיטים שנמחקו לשלגיה
ואם שוב תענו כמו ילדים, אתה לא מכיר אותה, היא סכסכנית וכו', מה שענו פה באיזה פוסט לגביה,
זה רק מוכיח שלא בילד המציא את סיפור מחיקת הקרדיטים, ואתם גם חוטאים ותומכים בזה כשלכם יש אינטרס זהה.

ושוב, הקרדיט אצלי לא נמחק בכוונה,נקודה, אין לי עניין אישי נגד מי שנמחק לו הסנכרון, אין לי מושג מיהו בכלל וחלאס לחפור על זה.
הייתי מוריד ומחליף חזרה וכו' רק שזה לא בידיי. ואחרי העליהום שעשיתם פה, כניראה אין אינטרס בטורק להענות לבקשתכם.

חביבי, אני את התשובה שלי קיבלתי. ביקשת ובילד סירב.
החזרה ל-IDX הייתה מוצדקת.

ואל תבלבל לי בשכל על מחיקות הקרדיטים באתרים האחרים. אין לך חצי מושג לגבי מה הולך מאחורי הקלעים (הידעת שהגישה של אתר סרטים לכתוביות של Qsubs נחסמה לפרק זמן? אני מתערב שלא)...
העיקר אתה בא וזורק לאוויר דברים:
א. "העלהום שנעשה פה" - עלק עלהום. נעשה לצוות הזה עוול, ולא בפעם הראשונה. BuildHome בחר לשבור את הסטטוס קוו שהיה. נשלחו אליו הודעות עוד לפני שנשלחו אליך או נכתב משהו על דפי הפורום כאן. תפנים. תבין. נקודה זו חומקת מעיניך, משום מה...
ב. "פני תמימים כאילו בילד המציא את סיפור מחיקת קרדיטים" - בטח סופר נני מחקה, התעללה ואנסה את הקרדיטים במשך השנים האחרונות. בטח אסי עזר הוא זה שמסרב לתקן קרדיטים ו/או ולהסיר מאות תרגומים שהועלו בכוונה תחילה בלעדיהם. נראה לי אתה הוא זה שתמים.
ג. אתה באמת מצפה ש-Qsubs ילחמו על הקרדיט של שלגייה? הרי יש להם היסטורייה פשוט נהדרת איתה, אה? אולי אם מישהו ימחק ל-BuildHome קרדיט הם גם ילחמו עבורו?

ותפסיק לפנות לכל אחד כאן בפורום כאילו הוא חבר צוות פעיל ב-Qsubs.
זה מצביע על קושי מסויים שלך להפריד בין הגולשים, חברי הצוות, חברי צוות לשעבר וכו'...
לי, לדוגמה, אין שום השפעה או יכולת שינוי לגבי המדיניות של צוות Qsubs ובחירותיהם במאבק מול הפסיכופת שמנהל את טורק.

#142 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎07:29

אם שלגיה מלאכית כזאת, איך נתת לה להיות בטורק כל כך הרבה זמן?

#143 אלכסנדר פן

אלכסנדר פן

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Subber
  • 1,428 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎07:44

אין שום הצדקה למחיקת קרדיטים, גם לא מחיקת קרדיטים של שלגיה, גם אם היא מוחקת קרדיטים בעצמה.

אבל זה לא הדיון.
גם אם אחרים עושים עבירות תנועה על הכביש, זה לא אומר שלך מותר.
אין "שוטרים" בעולם התרגומים, ולכן אנחנו חיים במציאות בה כל אחד צריך להיאבק נגד העוולות שנעשו לו.
הלוואי שהמציאות הייתה אחרת.
  • avihai23 ו yoni054 אוהבים את זה

#144 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎09:58

שוב אתם סוטים מהנושא אליו כיוונתי...

אתחיל מהעובדות.נעשה פה עליהום כלפיי. בגלל 3 סנכרונים אומללים שהעלתי. אלו גרסאות סופר זניחות, העלתי כי חברים רצו, בגלל גודל או איכות, לא זוכר למה בכלל. בילד לא היה מעורב בכלום, ומה שעשיתי היה באחריותי. הסברתי שתמיד הוספתי קרדיט או החלפתי, כי לדעתי מסנכרן הוא מסנכרן, כל זמן שלא נירשם "בניית שלד". בל מיקרה לא נעשה דבר בכוונה לעצבן מישהו. ואגב- כמות ואורך השניות הם ברירת מחדל קבועה בתוכנה שלי... אבל מישהו פה "מצא סקופ" העלה את הנושא לאויר, ושירשר פוסט מגוחך ברמות. אולי הייתם פונים אלי קודם? יכולתי לומר לו שהגרסאות פגומות או מה, אבל חיפשתם להוכיח משהו, לעשות דווקא, לנסות לכופף למישהו יד, זו התחושה שלי, מכל האוירת "אנטי טורק" שרצה פה.

אוסיף למה אתם מתנהגים שלא בתום לב.

א. למה ישר פתחו עלי פה כאילו אני נקרופיל וירטואלי, ואנסתי שלד תרגום? למה לא שאלו אותי בפרטי?
עובדה שכשההוא רצה הוא מצא אותי ב'סרטים' ועל ההודעה הראשונה הבהרתי לו מה נעשה.
ב. נניח ומחקתי קרדיט בכוונה, אז אם כולם פה היו טהורים, ובטורק היינו ה'רשעים' האולטימטיבים שמוחקים קרדיטים ניחא, אבל כשראיתי את הקשר בין סאבס' לQ בכמה תחומים, ואיך גיחכתם כלפי שלגיה כשהיא התלוננה שמוחקים לה קרדיטים לגמרי!!!!! לא חלק מהסנכרון, לא חלק מהקרדיט, אלא לגמרי!
נירשם שם "מתרגם לא ידוע", ואתם נותנים לזה יד, ומגחכים עליה, משמע שכשנוח לכם להתנהג בצורה כזו לא מוסרית אתם "מתבלדדים" :)
אז אתם גם "חברים לחטא" לא קטנים כשבא לכם. אז מה אתם מלינים כשעושים לכם בכוונה דבר דומה?
ג. אני לא טמבל כפי שניראה לכם, והתגובות שלי מכוונות לכל מאן דכפין בכוונה... ולמה? ראשית, כי כשפתחו לי פה, לא היה "צדיק בסדום" שניסה לברר מה קרה שם בכלל, ומי זה יוני, ומהו "עשה". ומהתגובות הסופר מגוחכות אני קורא ש: אני מניאק, חלאה, ילד מגודל, ומישהו הזוי הגדיל לשאול: האם "מעשיו של יוני" קשורים לפיצול בQ... נו באמת, וגם על זה לא הגבתם... לחיוב או שלילה... אז מן הראוי שמישהו מהם ישב ויקרא מהי תגובתי עליכם וכלפיכם, כי אם לא מחקתם את הרפש שנרשם עלי שלא בצדק, מן הראוי שיקראו את תגובתי. ומי שימשיך להלין עלי, אין לי אלא לרחם עליו. הוא באמת חסר דעה ואישיות עצמית. קצת התבוננות ואובייקטיביות ראוייה פה, ולא התנהגות של עדר תועה והמון מוסת.

אוסיף, בחודש הזה הבנתי המון על כל המתרחש פה, מיהו מה ולמה וכמה, ומי הרע כביכול ומה קרה
אני חושב עדיין שהמאחד רב על המפריד, כולם עובדים למען אותה מטרה, והתככים לא מוסיפים כלום.
אני מצטרף לכל מילה של אלכסנדר, למרות שנידמה לי שהוא עדיין מחזיק בדעה שאני חלק מה"רשע"
אבל אישית אני לא אוהב את כל מה שקורה. ובטח לא שמפילים עלי חרא שהולך פה כמה שנים, ונמשך בכמה קבוצות...

אה והערה לZIPC. יש לי תחושה שאתה לא קורא או מבין את המסרים שלי
גם באקסטרים רשמת משו מה נערך ומה כוון אליך. אז כלום לא כוון אליך. אין לי מושג מי זה אתה ומי זה הוא.
אני סתם חובב סרטים, מסנכרן המון ומוכר סרטים פה ושם.מעבר לזה אין לי עניין בלפגוע בך או בו או בה או בי.
תפנים, אני כרגע לא חלק מהנהלת טורק, למרות שאני אוהב את האתר הזה מאוד. אני לא חלק מהניהול השוטף
אלא תורם לו כמה שידי משגת. ולכן מה ששלגיה היתה או לא היתה בטורק לא בשליטתי. יום טוב לכולם

#145 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎12:43

יוני, האם אחרי כל ההסברים, התירוצים וההצטדקויות (שתרשה לי לפקפק בחלקים מהן), האם אתה מוכן להתחייב בפה מלא ובאופן ברור שיותר לא "תסנכרן" דברים שלנו?

1h9roi.gif

#146 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎13:06

מבטיחים בפה מלא וברור למחוק את כל הקשקשת עלי<?

#147 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎13:39

אתחיל מהעובדות.נעשה פה עליהום כלפיי. בגלל 3 סנכרונים אומללים שהעלתי. אלו גרסאות סופר זניחות, העלתי כי חברים רצו, בגלל גודל או איכות, לא זוכר למה בכלל. בילד לא היה מעורב בכלום, ומה שעשיתי היה באחריותי. הסברתי שתמיד הוספתי קרדיט או החלפתי, כי לדעתי מסנכרן הוא מסנכרן, כל זמן שלא נירשם "בניית שלד". בל מיקרה לא נעשה דבר בכוונה לעצבן מישהו. ואגב- כמות ואורך השניות הם ברירת מחדל קבועה בתוכנה שלי... אבל מישהו פה "מצא סקופ" העלה את הנושא לאויר, ושירשר פוסט מגוחך ברמות. אולי הייתם פונים אלי קודם? יכולתי לומר לו שהגרסאות פגומות או מה, אבל חיפשתם להוכיח משהו, לעשות דווקא, לנסות לכופף למישהו יד, זו התחושה שלי, מכל האוירת "אנטי טורק" שרצה פה.

בפעם האלף, אתה סתם אדיוט שעשה העתק-הדבק ומחק את הקרדיט, הבעיה היא בילד שנותן לך במה. זה עדיין לא אומר שאתה אהוב ליבי.

א. למה ישר פתחו עלי פה כאילו אני נקרופיל וירטואלי, ואנסתי שלד תרגום? למה לא שאלו אותי בפרטי?
עובדה שכשההוא רצה הוא מצא אותי ב'סרטים' ועל ההודעה הראשונה הבהרתי לו מה נעשה.
ב. נניח ומחקתי קרדיט בכוונה, אז אם כולם פה היו טהורים, ובטורק היינו ה'רשעים' האולטימטיבים שמוחקים קרדיטים ניחא, אבל כשראיתי את הקשר בין סאבס' לQ בכמה תחומים, ואיך גיחכתם כלפי שלגיה כשהיא התלוננה שמוחקים לה קרדיטים לגמרי!!!!! לא חלק מהסנכרון, לא חלק מהקרדיט, אלא לגמרי!
נירשם שם "מתרגם לא ידוע", ואתם נותנים לזה יד, ומגחכים עליה, משמע שכשנוח לכם להתנהג בצורה כזו לא מוסרית אתם "מתבלדדים" :)
אז אתם גם "חברים לחטא" לא קטנים כשבא לכם. אז מה אתם מלינים כשעושים לכם בכוונה דבר דומה?

כשבנאדם שתמך באתר שמחק לנו קרדיטים באופן קבוע (ואפילו לא טרח לכתוב "מתרגם לא ידוע", אלא השאיר ריק), למה שנעזור לו?
וכן, כשנמחק קרדיט למתרגמים אחרים, כן עזרנו, תשאל את אלמוני פלמוני מה קרה כשהקרדיט שלו נמחק בסאבסנטר. אתה חושב שאם אתה תסנכרן עכשיו משהו (באמת, ולא תגנוב ממני) והקרדיט שלך ימחק, זה יזיז למישהו פה?
ואגב, באמת אנסת את השלד.

ג. אני לא טמבל כפי שניראה לכם, והתגובות שלי מכוונות לכל מאן דכפין בכוונה... ולמה? ראשית, כי כשפתחו לי פה, לא היה "צדיק בסדום" שניסה לברר מה קרה שם בכלל, ומי זה יוני, ומהו "עשה". ומהתגובות הסופר מגוחכות אני קורא ש: אני מניאק, חלאה, ילד מגודל, ומישהו הזוי הגדיל לשאול: האם "מעשיו של יוני" קשורים לפיצול בQ... נו באמת, וגם על זה לא הגבתם... לחיוב או שלילה... אז מן הראוי שמישהו מהם ישב ויקרא מהי תגובתי עליכם וכלפיכם, כי אם לא מחקתם את הרפש שנרשם עלי שלא בצדק, מן הראוי שיקראו את תגובתי. ומי שימשיך להלין עלי, אין לי אלא לרחם עליו. הוא באמת חסר דעה ואישיות עצמית. קצת התבוננות ואובייקטיביות ראוייה פה, ולא התנהגות של עדר תועה והמון מוסת.

אתה כן טמבל כמו שנראה לנו.
יוני הוא ילד אדיוט שחושב שהוא יודע מה זה "לסנכרן". הוא לקח שלד שאני עבדתי עליו, לא אכפת לי אם אתה יודע בכלל מה זה שלד, שינה אותו קצת ומחק לי את הקרדיט. יש המון "יונים" כאלו, מועלים גם עשרות סנכרונים כאלו גם ל"סאבסנטר" ו"סרטים", פשוט מנהלי האתרים שלהם מוחקים אותם כי הם בני אדם. בילד לא, והוא לא הסכים למחוק את הסנכרונים האלו. בגלל זה חזרנו ל-IDX.
רק שיוני הזה ממשיך, ובמקום להודות שגנב ויפעל כדי למחוק את זה, רק מתגאה במעשה ואומר שכל האחרים מפגרים.

אוסיף, בחודש הזה הבנתי המון על כל המתרחש פה, מיהו מה ולמה וכמה, ומי הרע כביכול ומה קרה
אני חושב עדיין שהמאחד רב על המפריד, כולם עובדים למען אותה מטרה, והתככים לא מוסיפים כלום.
אני מצטרף לכל מילה של אלכסנדר, למרות שנידמה לי שהוא עדיין מחזיק בדעה שאני חלק מה"רשע"
אבל אישית אני לא אוהב את כל מה שקורה. ובטח לא שמפילים עלי חרא שהולך פה כמה שנים, ונמשך בכמה קבוצות...

אני בטוח.

אה והערה לZIPC. יש לי תחושה שאתה לא קורא או מבין את המסרים שלי
גם באקסטרים רשמת משו מה נערך ומה כוון אליך. אז כלום לא כוון אליך. אין לי מושג מי זה אתה ומי זה הוא.
אני סתם חובב סרטים, מסנכרן המון ומוכר סרטים פה ושם.מעבר לזה אין לי עניין בלפגוע בך או בו או בה או בי.
תפנים, אני כרגע לא חלק מהנהלת טורק, למרות שאני אוהב את האתר הזה מאוד. אני לא חלק מהניהול השוטף
אלא תורם לו כמה שידי משגת. ולכן מה ששלגיה היתה או לא היתה בטורק לא בשליטתי. יום טוב לכולם

גונב סנכרונים* וכשאתה לא מודה שגנבת ופועל בשביל שימחקו את הגניבה שלך, אתה כבר נגדי.

תראה לי קשקשת לא נכונה אליך.
ויודע מה, סבבה. אני אדאג אישית שכל התגובות עליך באשכול הזה יימחקו אם לא תיגע יותר בתרגומים של Qsubs ותדאג שהסנכרונים הקודמים יימחקו.

#148 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎13:45

קשה לי לא לדבר, אבל נישבעתי לא להתלכלך.
זיפכ, תקרא מה רשמת. :) אני עובד, אז יום טוב. נדבר בהזדמנות

#149 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎14:48

מישהו הזוי הגדיל לשאול: האם "מעשיו של יוני" קשורים לפיצול בQ...

לא באתי בטענות אליך. אני בתחושה שהIDX לא בגללך וחיפשתי לדעת קצת יותר על מה שקורה ובייחוד המצב בתוך Q שהתפוצץ פתאום.

#150 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎15:01

קודם כל, אני רוצה לציין שהיו יותר ממקרה ויותר משניים בהם פעלנו לתיקון קרדיטים של אחרים, ביניהם אפילו שלגייה בתקופה שהיא הייתה החברה הכי טובה של בילד.

לא, כאן זה פורום Qsubs ולא פורום טורק. כאן לא מוחקים הודעות, לטוב או לרע. וההודעות כאן משקפות ב-100% את המעשים שלך, לא המצאנו שום דבר. אם תפסיק לסנכרן ולמחוק קרדיט, מה שהבטחת לי שתעשה, ההודעות האלה ייפסקו מעצמן.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#151 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎15:12

ההודעות משקפות את המעשים שלי.אוקיי
מהיום אני דורש מיכם למחוק כל הוצאת דיבה עלי, ועל אחרים
כל הוצאת שם רע תימחק לאלתר. ואם לא תנהגו בכבוד ובהיגיון
לא תכובדו. תבטיחו לי כי תמחקו את ההשמצות המוזרות שלכם, ואז תקבלו הבטחות.
אני לא עובד אצלכם ו/או עבורכם, ניסיתי להיות הגיוני ומכבד, אבל אתם באובססיות שלכם.
אז תנהגו בכבוד, ותמחקו הכל, באותה צורה שאם רוצים שיכבדו אתכם וישנו קרדיטים עבורכם.
אני מחכה

#152 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎15:23

בואנה, אתה בדיחה.
במקום להגיד סליחה, טעיתי, אתה נלחם גם פה וגם באקסטרים בלי הכרה.
כאילו איזה קדוש מעונה אתה.

אתה טמבל, זה מה שאתה.
  • eladfo אוהב את זה

#153 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎15:34

פשוט עצוב שכל הטמבלים משתמשים בקרדיטים כקלף מיקוח.
  • tool99 אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#154 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎15:55

יוני, אתה מוזמן לראות איזה באנר ענק מקשט את אתר הבית שלך. למקרה שפספסת, זה:
הודעה חשובה: צוות קיו סאבס חוזר למעשיו הקודמים הפוגעים בגולשים

אז מי שגר בבית זכוכית...

ונכון, אתה לא עובד אצלנו, אבל לפי הדיבור שלך נראה שאתה חושב שאנחנו כן עובדים אצלך. אם אתה טוען שעשית את המעשים בלי יודעין, תבקש יפה מבילד להסיר את הסנכרונים ונסיים את הסיפור. אין כאן שום השמצה נגדך, כל מה שנכתב כאן זה אמת לאמיתה.

נערך על-ידי Godfather, ‎02/01/2012‏, ‎15:58.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#155 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎16:11

אני דורש ממך למחוק כל סנכרון שעשית לתרגום של Qsubs ולהבטיח שלא יהיו עוד כאלו, ואדאג באופן אישי שכל ההודעות נגדך יימחקו כאן, ואדבר גם עם צוות אקסטרים. דיל?

#156 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎16:38

אתה דורש ממני? שוב טרמינולוגייה מתנשאת? חשבתי שרק בילד מחלק פקודות... סתם לתשומת ליבך.

דובר מראש על אותם 3 סנכרונים. אוקיי? מי דיבר על עשרות תרגומים מהעבר?

#157 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎16:40

ההודעות משקפות את המעשים שלי.אוקיי
מהיום אני דורש מיכם למחוק כל הוצאת דיבה עלי, ועל אחרים
כל הוצאת שם רע תימחק לאלתר. ואם לא תנהגו בכבוד ובהיגיון
לא תכובדו. תבטיחו לי כי תמחקו את ההשמצות המוזרות שלכם, ואז תקבלו הבטחות.
אני לא עובד אצלכם ו/או עבורכם, ניסיתי להיות הגיוני ומכבד, אבל אתם באובססיות שלכם.
אז תנהגו בכבוד, ותמחקו הכל, באותה צורה שאם רוצים שיכבדו אתכם וישנו קרדיטים עבורכם.
אני מחכה

אתה דורש ממני? שוב טרמינולוגייה מתנשאת? חשבתי שרק בילד מחלק פקודות... סתם לתשומת ליבך.

דובר מראש על אותם 3 סנכרונים. אוקיי? מי דיבר על עשרות תרגומים מהעבר?

יודע מה? שלושת הסנכרונים האלו והבטחה לעתיד. דיל?

#158 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎17:35

אבדוק את העניין.

#159 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎18:22

א. אני מבולבל. פשוט לא מבין מה הולך כאן. פתאום אתה יכול לנסות להסיר ("אבדוק את העניין") את הסנכרונים ללא הקרדיט? חשבתי שכבר ביקשת מבילד והוא סירב... ושזה לא בידיים שלך יותר...

ב. כתבת כמה וכמה פעמים "בילד לא מעורב" וכדומה... בחור, את טורק מנהל אדם אחד ושמו בילד. אם הוא היה רוצה שהסנכרונים יוסרו, הם היו נמחקים על המקום. אבל לא, הוא לא רוצה. אתה את הטעות כבר עשית. מחיקת קרדיט שלא בכוונה. קלטנו. אתה לא צריך לחזור על זה שוב ושוב. זה בעבר. מפה זה כבר בידיים של בילד ובאחריותו. הוא ידע מראש שחלק משימור הסטטוס קוו היה לאכוף את מה שהוסכם. הוא בחר שלא לאכוף. ואני אחזור ואומר שנית: הודעות נשלחו אליו עוד ה-ר-ב-ה לפני שנשלחו אליך או משהו נכתב כאן בפורום.

ג. הפיצול בצוות Qsubs בטח ובטח שלא קשור אליך, יוני. עם כל הכבוד ליומיים וחצי שלך שלך באיזור... :P

#160 yoni054

yoni054

גנב ערס

• טרולים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2012‏, ‎18:58

אויי נו באמת. ליגלגתי על ההוא שתמה האם אני קשור לזה
תמהתי. באמת מה אני קשור לזה.

אין לי כוח להתמקח איתכם שוב.
עד שאני מוכן לנסות שוב מחדש, וליצור הידברות את מחרבים את זה עם הציניות הזאת<?
למה לי לטרוח בכלל? אולי תבינו שאני באמת רוצה לבדוק משו, כי יש פה גולים שבאמת סובלים
ואני מקבל ה"פ על: אולי תרד מהעץ וכו' למעננו. אז תצאו גדולים ותפסיקו לחרב כל דבר. תודה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים