חביבי, אני את התשובה שלי קיבלתי. ביקשת ובילד סירב.חפרתי על הנושא עם הסנדק כבר בעבר. הקרדיט הוחלף ולא נמחק בכוונה, פניתי לבילד, ולדעתי
ואחרי העלהום שנעשה פה, עוד לפני שמישהו פנה לבילד או אלי, בילד מסרב להוריד את הסנכרונים.
מה גם שהיו עוד בקשות נילוות לבקשת מחיקת קרדיטים, ועניינם שינוי הכללים הרגילים בסצינה,
ולא זה המקום ולא אני הכתובת לנושא הזה. אבל להעמיד פני תמימים כאילו בילד המציא את סיפור מחיקת קרדיטים?
חלאס לשטויות. אתם לא שונים. אני רוצה לראות אותכם נלחמים בשביל הקרדיטים שנמחקו לשלגיה
ואם שוב תענו כמו ילדים, אתה לא מכיר אותה, היא סכסכנית וכו', מה שענו פה באיזה פוסט לגביה,
זה רק מוכיח שלא בילד המציא את סיפור מחיקת הקרדיטים, ואתם גם חוטאים ותומכים בזה כשלכם יש אינטרס זהה.
ושוב, הקרדיט אצלי לא נמחק בכוונה,נקודה, אין לי עניין אישי נגד מי שנמחק לו הסנכרון, אין לי מושג מיהו בכלל וחלאס לחפור על זה.
הייתי מוריד ומחליף חזרה וכו' רק שזה לא בידיי. ואחרי העליהום שעשיתם פה, כניראה אין אינטרס בטורק להענות לבקשתכם.
החזרה ל-IDX הייתה מוצדקת.
ואל תבלבל לי בשכל על מחיקות הקרדיטים באתרים האחרים. אין לך חצי מושג לגבי מה הולך מאחורי הקלעים (הידעת שהגישה של אתר סרטים לכתוביות של Qsubs נחסמה לפרק זמן? אני מתערב שלא)...
העיקר אתה בא וזורק לאוויר דברים:
א. "העלהום שנעשה פה" - עלק עלהום. נעשה לצוות הזה עוול, ולא בפעם הראשונה. BuildHome בחר לשבור את הסטטוס קוו שהיה. נשלחו אליו הודעות עוד לפני שנשלחו אליך או נכתב משהו על דפי הפורום כאן. תפנים. תבין. נקודה זו חומקת מעיניך, משום מה...
ב. "פני תמימים כאילו בילד המציא את סיפור מחיקת קרדיטים" - בטח סופר נני מחקה, התעללה ואנסה את הקרדיטים במשך השנים האחרונות. בטח אסי עזר הוא זה שמסרב לתקן קרדיטים ו/או ולהסיר מאות תרגומים שהועלו בכוונה תחילה בלעדיהם. נראה לי אתה הוא זה שתמים.
ג. אתה באמת מצפה ש-Qsubs ילחמו על הקרדיט של שלגייה? הרי יש להם היסטורייה פשוט נהדרת איתה, אה? אולי אם מישהו ימחק ל-BuildHome קרדיט הם גם ילחמו עבורו?
ותפסיק לפנות לכל אחד כאן בפורום כאילו הוא חבר צוות פעיל ב-Qsubs.
זה מצביע על קושי מסויים שלך להפריד בין הגולשים, חברי הצוות, חברי צוות לשעבר וכו'...
לי, לדוגמה, אין שום השפעה או יכולת שינוי לגבי המדיניות של צוות Qsubs ובחירותיהם במאבק מול הפסיכופת שמנהל את טורק.