עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מלפפונים 2011

• אנא התחבר בכדי להגיב
383 תגובות לנושא זה

#141 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎16:28

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא נתנו לבנזמה הזדמנויות? אחי, הייתה לו עונה שלמה.

אבל שלא נדבר על "החלוץ הטוב ביותר בעולם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח

אין בעיה אתה יכול לצחוק, אבל כאחד שרואה הרבה את הליגה הצרפתית, בשיאו הוא היה פנומן.
ירדו לו המניות כשהגיע לריאל, אם הוא היה מגיע ליונייטד אני בטוח שהוא היה מצליח יותר.
כי פרגסון התאהב בו בזמנו, ולא הביא אותו רק בגלל הסכומים שביקשו עליו אם אני לא טועה.

בסדר, נראה לאן ריאל תגיע בשנה הבאה, בלי רונאלדו השנה הם לא היו שוים כלום, היחיד שהחזיק אותם בעניינים.

#142 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎17:29

בסדר, נראה לאן ריאל תגיע בשנה הבאה, בלי רונאלדו השנה הם לא היו שוים כלום, היחיד שהחזיק אותם בעניינים.

די מאריה, אוזיל, צ'אבי אלונסו, היגאווין עד שנפצע, גם מרסלו וראמוס תרמו לפעמים בהתקפה. לא הייתי אומר שהוא היחיד (הוא גם בד"כ לא מופיע למשחקים גדולים ע"ע מנצ'סטר בחצי גמר וגמר בעונת הזכייה בליגת האלופות ב-2008), יש לריאל קאדר טוב, וברגע שהוא יתחבר, הם יהיו מאוד חזקים ויוכלו לזכות בתארים החשובים.

הם לא היו רחוקים מהגמר להזכירך, שככל הנראה הוכרע עקב החלטה שגויה של השופט להוציא אדום, ולדעתי אם הם היו עולים הם היו מנצחים את היונייטד.

#143 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎17:39

אה? הוא הבקיע נגד צ'לסי ב2008, הבקיע מול חרטאלונה בגמר הגביע.
הוא לא מתעלה במאני טיים, אבל הוא גם לא מציג יכולת גרועה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#144 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎17:46

אה? הוא הבקיע נגד צ'לסי ב2008, הבקיע מול חרטאלונה בגמר הגביע.
הוא לא מתעלה במאני טיים, אבל הוא גם לא מציג יכולת גרועה.

והוא עדיין החמיץ פנדלים גם מול ברסה וגם מול צ'לסי שהיו יכולים לעלות ביוקר, למזלו טרי היה מספיק מפגר כדי להחמיץ בעצמו.

אני בכלל חושב ששני השחקנים האלה, מסי ורונאלדו הם קצת אוברייטד, הם אמנם השחקנים הטובים בעולם היום (ואני חושב שמסי יותר טוב מרונאלדו), אבל עושים מהם לא אנושיים ברמה מוגזמת לגמרי, רוב השערים שלהם הם נגד קבוצות חלשות או בגארבג' טיים.

וקליפס הציג את רונאלדו כאילו בלעדיו ריאל יתפרקו. זה חרטא, ראינו שמנצ'סטר מסתדרים מצוין בלעדיו, ושם לדעתי ההשפעה שלו הייתה יותר גדולה מבריאל.

#145 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎17:50

הוא ממש לא אפס, לטעמי בשיא שלו בליון הוא היה החלוץ הכי טוב בעולם.
אי אפשר היה לעצור אותו.

מה שעשתה ריאל זה לקנות אותו וייבשה אותו על הספסל.
אי אפשר להאשים אותו שכל הקישור של ריאל בזמנו היה עושה הכל במיקריות, שום דבר לא מסודר.

אין לי מושג למה הוא נשאר שמה בכלל, סתם ביזבוז של כישרון.
הוא חייב לשחק כל משחק.

עכשיו כבר הם רוצים לקנות פלופ כמו ניימאר שמשקיע יותר על הפן בשיער מאשר על המגרש.

מצחיק שאתה אומר דברים שאתה לא יודע.
ברגע שהוא הגיע ריאל הכניסה אותו להרכב על חשבון מלך השערים שלה בעונה שלפני- היגוואין.
היא נתנה לו המון הזדמנויות, גם השנה וגם שנה קודמת. הוא פשוט פישל כי הוא שחקן עצלן ואוברייטד.
הצליח בליגה הצרפתית מי ישמע, גם הונטלאר הצליח בליגה ההולנדית ובכל מועדון גדול שהוא דרך הוא פישל.
אי אפשר להאשים אותו? אז איך בדיוק היגוואין הבקיע כ"כ הרבה שערים באותה עונה? איך רונאלדו? והשנה איך רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים?
אני צריך להראות לך קליפ של כמה בנזמה היה אפס במשך השנתיים האלה. לא יאומן ששילמו על הקציצה הזאת 35 מיליון יורו.

בלי רונאלדו ריאל הם כלום?
הוא היה הסקורר היחיד השנה(כי בנזמה זה לא חלוץ, עוד הוכחה לכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר, הרי רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים, למה בנזמה לא הצליח? הוא היה שחקן הרכב במשך שלוש חודש לפחות מרגע שהיגוואין נפצע.) והיגוואין היה פצוע, ודי מריה ואוזיל הם לא סקוררים מדופלמים.
אבל אתה עיוור? אתה אומר לי שאלונסו, אוזיל ודי מריה לא נתנו עונה ענקית? שלא נדבר על קארבליו, מרסלו, קאסיאס ופפה.
ריאל הייתה בעונה החולפת הקבוצה השנייה הכי טובה בעולם, אחרי ברצלונה.

#146 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎18:02

אני בכלל חושב ששני השחקנים האלה, מסי ורונאלדו הם קצת אוברייטד, הם אמנם השחקנים הטובים בעולם היום (ואני חושב שמסי יותר טוב מרונאלדו), אבל עושים מהם לא אנושיים ברמה מוגזמת לגמרי, רוב השערים שלהם הם נגד קבוצות חלשות או בגארבג' טיים.

הם נתנו השנה תפוקה לא אנושית אבל הם אכן אוברייטד ופולחן האישיות כלפיהם ובייחוד כלפי הצ'יוואווה מארגנטינה הוא מופרך לגמרי.

#147 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎19:17

זה סופי:
http://www.arsenal.c...manchester-city

ביי ביי קלישי, היו לו שנים יפות אבל בגדול אני לא אתגעגע :)

#148 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,323 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎19:41

למה הוא תרם לנו דווקא דיי הרבה, אחלה של מגן שמאלי.
שיהיה לו בהצלחה

#149 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎19:42

למנצ'סטר סיטי? בשביל מה הם קנו את קולארוב אז?

#150 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎20:01

שיהיה לו בהצלחה

מאז המשחק בסט אנדרוס המקולל שהפסדנו את האליפות בגלל הפנדל המטומטם של קלישי בדקה ה90 הוא לא אותו שחקן

#151 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,323 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎21:13

שיהיה לו בהצלחה

מאז המשחק בסט אנדרוס המקולל שהפסדנו את האליפות בגלל הפנדל המטומטם של קלישי בדקה ה90 הוא לא אותו שחקן

אחד המשחקים הכי רעים שאני זוכר..מקולל מכל הבחינות.

#152 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎21:17

אי אפשר היה לעצור אותו.

אי אפשר להאשים אותו שכל הקישור של ריאל בזמנו היה עושה הכל במיקריות, שום דבר לא מסודר.

הוא חייב לשחק כל משחק.

עכשיו כבר הם רוצים לקנות פלופ כמו ניימאר שמשקיע יותר על הפן בשיער מאשר על המגרש.

ברגע שהוא הגיע ריאל הכניסה אותו להרכב על חשבון מלך השערים שלה בעונה שלפני- היגוואין.
היא נתנה לו המון הזדמנויות, גם השנה וגם שנה קודמת. הוא פשוט פישל כי הוא שחקן עצלן ואוברייטד.
הצליח בליגה הצרפתית מי ישמע, גם הונטלאר הצליח בליגה ההולנדית ובכל מועדון גדול שהוא דרך הוא פישל.
אי אפשר להאשים אותו? אז איך בדיוק היגוואין הבקיע כ"כ הרבה שערים באותה עונה? איך רונאלדו? והשנה איך רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים?
אני צריך להראות לך קליפ של כמה בנזמה היה אפס במשך השנתיים האלה. לא יאומן ששילמו על הקציצה הזאת 35 מיליון יורו.

הוא היה הסקורר היחיד השנה(כי בנזמה זה לא חלוץ, עוד הוכחה לכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר, הרי רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים, למה בנזמה לא הצליח? הוא היה שחקן הרכב במשך שלוש חודש לפחות מרגע שהיגוואין נפצע.) והיגוואין היה פצוע, ודי מריה ואוזיל הם לא סקוררים מדופלמים.
אבל אתה עיוור? אתה אומר לי שאלונסו, אוזיל ודי מריה לא נתנו עונה ענקית? שלא נדבר על קארבליו, מרסלו, קאסיאס ופפה.

חחחחח אני חושב שאתה מגזים, אתה מתאר את זה יותר נורא ממה שזה.
אתה עוד תראה, ברגע שהוא יעזוב אותם הוא יחזור לפרוח.

וכן לטעמי בלי רונאלדו הם לא היו שוים הרבה העונה, הוא נתן מספרים מדהימים שאף שחקן אחר היה נותן.
הוא הציל אותם במשך כל העונה, ואפילו את התואר היחיד שלהם העונה הוא נתן להם.

עם כל השמות של השחקנים אתה נותן רושם כאילו שהם היו קבוצה דורסת, הקבוצה השנה שיחקה כדורגל משעמם, פה ושם משחקים ענקיים.
אבל לצפות בה השנה זה היה ביזיון למועדון שכזה, שמשחקים הגנתי מול קבוצות תחתית וכובשות גול מכריע בדקה 90.

#153 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎21:27

מהההההההההההה?!
אחי, הם שברו שיאי כיבושים, בנזמה בעונה מזעזעת כבש 18 שערים!
חלאס להמציא דברים.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#154 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎21:46

ספארקס תאמין לי, אתה המלפפון הכי נחשק ב2011.
חחח זה נשמע רע.

#155 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎04/07/2011‏, ‎22:58

אי אפשר היה לעצור אותו.

הוא חייב לשחק כל משחק.

וכן לטעמי בלי רונאלדו הם לא היו שוים הרבה העונה, הוא נתן מספרים מדהימים שאף שחקן אחר היה נותן.

עם כל השמות של השחקנים אתה נותן רושם כאילו שהם היו קבוצה דורסת, הקבוצה השנה שיחקה כדורגל משעמם, פה ושם משחקים ענקיים.
אבל לצפות בה השנה זה היה ביזיון למועדון שכזה, שמשחקים הגנתי מול קבוצות תחתית וכובשות גול מכריע בדקה 90.

כמו שרשמתי רוב השערים שלו היו מול קבוצות כמו אלמריה או בגארבג' טיים.

הביא להם את הגביע? אתה מציג את זה כאילו הוא שלט ביד רמה במשחק ועבר חמישה שחקנים בדרך לכיבוש. מי שעשה את הגול היה די מאריה ששם לו כדור אומן על הראש שכל נוגח טוב היה כובש, ולהזכירך הוא החטיא 2 הזדמנוית בטוחות לשער באותו משחק שאלונסו ואוזיל הכינו לו. אם תסתכל על הסטטיסטיקה חלק גדול מהשערים שלו הם תוצאה של בישולים מצד השחקנים שציינתי.
די כבר לעשות מרונאלדו וממסי יותר ממה שהם, הם אמנם שחקנים מצוינים והטובים בעולם היום, אבל הם לא כאלה פנומלים כמו שעושים מהם. השחקנים בקבוצה שלהם משחקים עליהם והמאמנים נותנים להם חופש פעולה שאף שחקן אחר לא מקבל, בלי השחקנים האלה הם לא היו שווים כלום שניהם, והם ממחישים את זה בנבחרות שלהם בהם הם לא עשו כלום.

ורואים שלא ראית הרבה משחקים שלהם השנה לפי מה שרשמת, ריאל כבשה השנה ובצרורות.

#156 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎05/07/2011‏, ‎02:17

אי אפשר היה לעצור אותו.

הוא חייב לשחק כל משחק.

שוב אחי, אתה מראה שאין לך כל כך מושג בריאל מדריד של השנה, תאמת כמה משחקים ראית שלה?
שיחקה הגנתי מול קבוצות תחתית? ברוב המשחקים זה הגיע למצב שריאל שיחקה עם שלושה שחקני הגנה כדי להבקיע.
שלישיית ההתקפה של ריאל כבשה בליגה הכי הרבה מכל הקבוצות, כולל ברצלונה, צ'לסי, מילאן, מנצ'סטר ומי שתרצה.

ורונאלדו הביא לריאל תתואר היחיד, זה די מצחיק שאתה אומר את זה, כי אם הייתי צריך להגיד מי היה השחקן הכי חלש במשחק זה היה רונאלדו(תאמת שכולם היו טובים מאוד אז זה לא שרונאלדו היה גרוע), הוא החטיא בערך שלושה מצבים של גולים בטוחים לפני זה, הייתי בטוח שאני הולך לירות בו.
אוזיל הכין לו מצבים מדהימים.

חוץ מהמשחקים נגד ברצלונה שבסדר זכותך להגיד שזה היה משעמם, הקבוצה שיחקה התקפי כמעט כל משחק, 4-0 טוטנהאם, 2-0 על מילאן, 3-0 ליון.
זה לא מקרי.

אחי שלושה אנשים אומרים לך שאתה אומר שטויות
אם שתי אנשים אומרים לך שאתה שיכור, כדאי שתלך לישון =]

#157 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎05/07/2011‏, ‎10:41

אז איך אתה מסביר את ה-102גולים בעונה?
ונראה לי שריאל הבקיע הכי הרבה שערים גם בליגת האלופות...

#158 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎05/07/2011‏, ‎13:48

פאביו קונראו שחקנה החדש של ריאל מדריד.

#159 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎05/07/2011‏, ‎14:00

פאביו קונראו שחקנה החדש של ריאל מדריד.

קשה לי להבין איפה יתקעו אותו, אלא אם כן אין לו בעיה להיות מחליף..

#160 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎05/07/2011‏, ‎14:07

הוא יהיה המגן במקום מרסלו.
אם כל הכבוד למרסלו, ויש הרבה כבוד, קונטראו טוב ממנו גם בהגנה וגם בהתקפה.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים