הוא ממש לא אפס, לטעמי בשיא שלו בליון הוא היה החלוץ הכי טוב בעולם.
אי אפשר היה לעצור אותו.
מה שעשתה ריאל זה לקנות אותו וייבשה אותו על הספסל.
אי אפשר להאשים אותו שכל הקישור של ריאל בזמנו היה עושה הכל במיקריות, שום דבר לא מסודר.
אין לי מושג למה הוא נשאר שמה בכלל, סתם ביזבוז של כישרון.
הוא חייב לשחק כל משחק.
עכשיו כבר הם רוצים לקנות פלופ כמו ניימאר שמשקיע יותר על הפן בשיער מאשר על המגרש.
מצחיק שאתה אומר דברים שאתה לא יודע.
ברגע שהוא הגיע ריאל הכניסה אותו להרכב על חשבון מלך השערים שלה בעונה שלפני- היגוואין.
היא נתנה לו המון הזדמנויות, גם השנה וגם שנה קודמת. הוא פשוט פישל כי הוא שחקן עצלן ואוברייטד.
הצליח בליגה הצרפתית מי ישמע, גם הונטלאר הצליח בליגה ההולנדית ובכל מועדון גדול שהוא דרך הוא פישל.
אי אפשר להאשים אותו? אז איך בדיוק היגוואין הבקיע כ"כ הרבה שערים באותה עונה? איך רונאלדו? והשנה איך רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים?
אני צריך להראות לך קליפ של כמה בנזמה היה אפס במשך השנתיים האלה. לא יאומן ששילמו על הקציצה הזאת 35 מיליון יורו.
בלי רונאלדו ריאל הם כלום?
הוא היה הסקורר היחיד השנה(כי בנזמה זה לא חלוץ, עוד הוכחה לכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר, הרי רונאלדו הבקיע כ"כ הרבה שערים, למה בנזמה לא הצליח? הוא היה שחקן הרכב במשך שלוש חודש לפחות מרגע שהיגוואין נפצע.) והיגוואין היה פצוע, ודי מריה ואוזיל הם לא סקוררים מדופלמים.
אבל אתה עיוור? אתה אומר לי שאלונסו, אוזיל ודי מריה לא נתנו עונה ענקית? שלא נדבר על קארבליו, מרסלו, קאסיאס ופפה.
ריאל הייתה בעונה החולפת הקבוצה השנייה הכי טובה בעולם, אחרי ברצלונה.